KalPa 2003-2004

  • 27 068
  • 179

SS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa
Pätkiä Kalpan jäätreeneistä ja ajatuksia tulevaisuudesta(Liiga) voi katsoa osoitteessa http://www.mtv3.fi/video/popup/urheilu.shtml/hockeynight?

Kalpan PR-koneisto toimii aikalailla kiitettävästi! Seura on saanut näkyvyyttä ilman mitään "Wickenhaiser" showta valtakunnallisessa mediassa! Ja tästähän sponsorit tykkäävät!
Markkinointipäälikkö Pasi "vain merkonomi" Kuivalainen näyttää osaavan hommansa myös kaukalon ulkopuolella!

SS

P.S Olli Jokinen myös mukaan Kalpan taustajoukkoihin?
 
Viimeksi muokattu:

Are

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, S.L Benfica, Getafe, Pool
Tuukka Liimatainen try outille Kalpaan. Enpä usko, että saa sopimusta. Laitahyökkääjiä on jo valmiiksi 11 (Niinimäki mukaanluettuna)+ try outilla oleva Väänänen.
 

essulu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo ja Kerho
SaPKo-KalPa 6-4 (5-0,1-1,0-3)

SaPKo-KalPa 6-4 (5-0,1-1,0-3)

SaPKo voitti liigaan pyrkivän KalPan 6-4 (5-0,1-1,0-3) harjoitusottelussa Savonlinnassa. Kuten numeroista näkyy, pisti SaPKo ensimmäisessä erässä jo numerot 5-0 taulule, ennekuin KalPa tajusi, että kyseessä on jääkiekkopeli.

Raportti pelistä löytyy SaPKo:n fanifoorumilta:

http://sapkofanit.board.dk3.com/2/v...p?t=18&start=15
 

SS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa
Hieno voitto SaPKolle! Itse en kuitenkaan ole huolestunut tuloksesta keltapaitojen näkökulmasta, sillä KalPa ei ollut Savonlinnassa aivan "ykkösmiehistöllään". KalPalta puuttui Savonlinnan ottelusta kymmenkunta pelaajaa, jotka pukevat peliasun päälleen sarjakauden avauksessa. KalPalla oli Savonlinnassa kolme kentällistä, joista yksi oli A-junioreita. Lisäksi maalilla aloitti? a-junnujen kakkosveskari Jarmo Lintunen.

"Lepuutimme osaa pelaajista, koska otteluita on ollut runsaasti ja haluamme olla iskussa torstain kotipelissä Jukureita vastaan", Pieniniemi kertoi.

SS

P.S SaPKolla taitaa olla seuraava peli Jukureita vastaan? Silloin ei ole vaaraa että Jukurit pelaisi "junnuporukalla", sillä kaikkihan me tiedämme miten paljon Dufva peluuttaa omia junioreita;)
 

mighty44

Jäsen
Kalpa- jukurit 4-0 20min jälkee

1-0 Huohvainen (?)
2-0 Hämäläinen (Ahosilta, Hintikka) YV
3-0 Salonen( ?. Kuivalainen)
4-0 Huohvanainen (Miettinen, ? )

Salosen maali oli loistava yksilö suoritus, hämäläisen maaliin ahosilta tarjoili namu passin yyveellä!!
 

jeke

Jäsen
Pelaajakorttien päivitys aloitettu

On tullut palautetta, että KalPan pelaajakortit ovat päässeet vanhenemaan. Päivitys aloitettu; ensimmäiset valmiit ovat Salonen ja Vidgren.
 
Ensi kaudella jos(ja kun) NHL:ssä tulee lakko saattaa KalPa saada todella kovan porukan kasaan tavoittelemaan liigapaikkaa.Varmasti ainakin Timonen ja Kapanen haluavat tulla auttamaan omistamaansa seuraa SM-liigaan.

Miltä kuulostaisi KalPa:n ykköskenttä Mestiksessä 2004?:

Sami Kapanen-Olli Jokinen-Sami Salonen
Kimmo Timonen-Samuli Suhonen
Pasi Kuivalainen
 

Micco!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haluttu muutos
Olli "päälikkö" Jokisen kaunat kohdistuivat KalPassa nimeenomaan Juho Junnoon, joka ei käsittämättömästi tarjonnut miehelle vakavasti otettavaa sopimusta. Kaunat ja riidat muita KalPa-henkilöitä vastaan ovat unohtuneet, joten nyt ollaan puhtaalla pöydällä. Tästä tuskin Jokisen tulo KalPaan jäänee kiinni. En silti usko, että mies KalPassa pelaisi. Eiköhän HIFK ja liigajäät vie voiton.

Sami Kapasen ja Kimmo Timosen pelaamista KalPassa, jos työsulku totetuu voi pitää melkoisen varmana. Timonen antoi minun kesällä ymmärtää, että muita vaihtoehtoja ei ole olemassa. Sami Kapanen aloittaa muuten omakotitalon rakentamisen Kuopion Jynkkään, tulevaisuutta laitetaan kuntoon :)
 

Gilgames

Jäsen
Oliver Setzinger siirtyy KalPaan joulutaukoon asti kestävällä sopimuksella. Oliver ei pelaa enää Pelicansissa jatkossa. Tällä kaudella mies saalisti 20 ottelussa tehot 2+4=6. Viime kaudella tehot olivat 56 ottelussa 7+14=21.

Lähde: Pelicans Inside-kanava
 

Luu2

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Joo, jotain merkkejä tästä oli ilmassa parina viime päivänä. Mielenkiintoinen kaveri Setzinger on: taitava, lupaava ja valmentajan painajainen. Pojallahan tunnetusti pissa kihahti hattuun jo teini-iässä. Kuopiossa Oliverille saattaa löytyä ymmärrystä. Täällä kun noita taitopelaajia on ennestäänkin runsaasti. Tosin ei samanlaisia kiukuttelijoita, kun Setzinger. Katsotaan miten homma lähtee käyntiin. Tehopisteitä on varmaan odotettavissa, mutta miten sopeutuu joukkueeseen on suurempi arvoitus.
 

Micco!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haluttu muutos
Sain jo maanantaina sen käsityksen, että tällä viikolla jotain tapahtuu. Odottelin vahvistusta puolustusosastolle, Oliverin tulo oli yllätys. En olisi uskonut, että Setzinger KalPaan hommataan. Käsittääkseni miehen perässä on oltu aiemminkin.

KalPan hyökkäys on muutenkin erittäin vahva, saas nähdä millaista roolia Setzingerille tarjotaan. Setzinger on kuitenkin melko kookas pelaaja, joten tuonee vahvistusta ainakin fyysiselle osastolle. Pelannee Reinikaisen ja Niinimäen kanssa kolmosketjussa. Tarpeen tullen voi tuoda fyysisyyttä myös ykkösketjun, eli LaiskaTatun paikalle. Utelin äskettäin KalPalta pelaako Setzinger jo huomenna, vastaus oli mukavan savolainen "voi olla että pellaa, tai sitten vasta ens viikolla", ota näistä nyt sitten selvä ;)

Mielenkiintoinen vahvistus, odotan huomista ottelua entistä enemmän. Toisaalta en ymmärrä miksi mies hankittiiin, toisaalta mielenkiintoista nähdä mitä Oliver pystyy KalPan hyökkäysosastoon tuomaan. Olisin kuitenkin mielummin ottanut puolustuspäähän fyysisen ja kiekkovarman pelaajan.

EDIT: Pelaa huomenna ja paikkana tod.näk 1. ketjun sentteri. Eli LaiskaTatu pois ykkösen keskeltä ja hyvä niin. Miettinen on ollut Tuto ottelua lukuunottamatta lähes surkea. Hajuton, väritön, mauton, haluton, laiska. Ei harmittaisi yhtään, jos Settis paikkaa Miettisen.
 
Viimeksi muokattu:

Nortel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Onnea vaan Kalpalaisille... Setti on erittäin lupaava nuori! Nopea, kova ja ripeä kuti... Mutta kookas hän ei oikeastaan ole, niinkuin täällä on puhuttu, paino tippunut varmaan 5kg kesästä, tai no mene ja tiedä...

Ja kaverin "kusipäisyydestä" en tiedä, ihan asiallinen kaveri ainakin siviilissä... Oiskohan ollu vaa kiukkua, kun ei pelicans pärjännyt odotetulla tavalla... Ja onhan Setillä tosin asenne "mulle ei vittuilla"... =))

Toivottavasti sillä pääsee pitkälle... Toisaalta nöyryyskin olisi positiivista, mutta katotaan, miten äijän käy! Luulen, että Setti tulee olemaan todellinen vahvistus Kalpalle!

Onnea vielä!
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jussi Timosen perustelut tulla Jukureihin: Haluan pelata Mestiksen parhaassa joukkueessa.

Miettikääpä sitä!
 

Micco!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haluttu muutos
Nämä kommentit voi aina jättää omaan arvoonsa. Tietenkin uuden pelaajan kuuluu antaa uudesta seurastaan ja siirrosta mairittelevia kommentteja, näin kuuluu siirtomarkkinoiden kirjoittamaton laki. Turha kuvitella, että Timonen saisi peliaikaa ja luottamusta, jos olisi KalPaa hehkuttanut.

Siirron todelliset syyt löytynevät siitä, että TPS halusi luopua Timosesta ja Jukurit etsi puolustajaa, näin ollen nämä kaksi toivetta kohtasivat. Agentti ilmeisesti tarjosi Timosta Jukureihin ja kelpasi. Timonen myös tuntee ja luottaa Dufvaan juniorimaajoukkueen ajoilta. TPS:n ja Jukureiden välillä on ollut ennenkin liikettä, joten väylä Turusta Mikkeliin on tuttu. Timonen puolestaan kaipasi vastuuta hyvässä Mestis-seurassa. Eiköhän tuossa ole tämän siirron taustat. Tuo "halu pelata parhaassa Mestis-seurassa" voidaan ohittaa täysin, siirron jälkeisiä pakollisia kommentteja.

Miksi Timonen ei tullut KalPaan? Yksinkertaisesti varmaan siksi, ettei KalPassa oltu hereillä. Timonen kerkesi siirtyä Jukureihin ennen kuin miehen siirtohaluista edes tiedettiin. Nyt sitten itketään, että harmi kun mies lipsahti kilpailijaan. Pieniniemi sanoi Savon Sanomissa, että Timosta yritetään houkutella joulutauolla Kuopioon loppukaudeksi. Saas nähdä tuleeko Jussi, eihän nyt "parhaasta Mestis-seurasta" halua kukaan siirtyä ;)

Ja Jukurit-fanit voi ottaa herneen pois nenästä. En ole missään vaiheessa väittänyt, että Jukurit ei olisi hyvä joukkue/ Mestiksen paras joukkue. Tämä viesti vain ruoti siirron todellisia syitä.
 

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
Jussi Timonen

Kilpavarustelu on näköjään Mikkelissä ja Kuopiossa alkanut. Kaksi erilaista näkemystä jääkiekosta myöskin. Timosen kommeteista vielä - olisko Timosen sitten pitänyt sanoa Jugureita huonoksi joukkueeksi ja Mestiksen kuonaksi? Olisikohan peliaikaa tullut? Timonen näemmä osaa puhua sitä mitä mikkeliläiset haluavat kuulla. Maalitekoa kaikin mahdollisin keinoin estävä joukkue (Jukurit) vahvistaa puolustustaan! Maaleja paljon tekevä ja aktiivista hyökkäyspeliä pelaava joukkue vahvistaa omaa hyökkäystään. Miettikääpä sitä!
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Re: Jussi Timonen

Viestin lähetti Holocaust
Kilpavarustelu on näköjään Mikkelissä ja Kuopiossa alkanut. Maalitekoa kaikin mahdollisin keinoin estävä joukkue (Jukurit) vahvistaa puolustustaan! Maaleja paljon tekevä ja aktiivista hyökkäyspeliä pelaava joukkue vahvistaa omaa hyökkäystään. Miettikääpä sitä!

Jukurien oli hieman pakko jollakin keinoin vahvistaa puolustustaan, kun alakerran materiaali on joulukuussa vähissä loukkaantumisten ja muutamien pelaajien armeijan leirien vuoksi.
Jukurit on syksyn aikana panostanut myös hyökkäykseen, jopa vähän liikaakin, kun osa hyökkääjistä seuraa ylitarjonnan vuoksi pelejä katsomosta. Kyllähän Väänänen ja Kanerva vahvistuksiksi on laskettava, varsinkin kun nyt katsoo heidän pisteet/ottelu -tehoja..

Hieman siis ontuva vertaus Holocaustilta..
 

Karban

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Washington Capitals
Mistä saa Kalpan fanituotteita? Ja saako niitä postitse? Itse kun asun täällä länsirannikolla niin on hiukan matkaa hakemaan.

Olisko jollakulla tietoa mitä fanituotteita, siis lähinnä paitoja, pipoja tms pukineita on tarjolla ja olisko jollakulla vielä kuvaa? Niin ja suostuisko joku pientä korvausta vastaan hankkimaan mulle jotain ko. seuran fanituotevalikoimasta sikäli kun niitä ei voi postitse mistään tilata.

Kiitollinen olisin vastauksista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös