Kalle Sahlstedt – Lukon oma poika urheilujohtajaksi

  • 479 652
  • 3 601

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Nopeasti pitäisi järjestää vastaava tilaisuus jonka peksi järjesti. Tai ainakin antaa rehellinen analyysi millä näiden kahden kauden mahalaskuihin johtaneet virheet korjataan ja jatkossa vältetään
Eikös Peksi järjestänyt Salmen kanssa tuon Virran ekan kauden jälkeen?
 

sir jusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Montreal Canadiens
Ei, en minä Kallelle potkuja halua. Mutta sädekehä himmenee kovaa vauhtia.

Vai onko susta ihan normaalia että kolmen miljoonan joukkueella ei ole kakkosvahtia? Mitä jos Zagi olisi loukannut siirtorajan jälkeen? Peluutettu Jukuri enemmän rikki vai Helomaalla loppukausi?
Menihän se vähän överiksi Kallen kehuminen, kun menestys tuli heti. Taisi itsekin tunnustaa yllättyneensä. On tullut huteja, mutta mielestäni aika vähän. Lääketiede ei ole kovin eksaktia. Luulenpa, että ennuste Jukurin terveyteen liittyen on ollut parempi kuin toteutuma.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Huutelen täältä ulkopuolelta sen verran, että tässä kaudessa oli hyvin poikkeuksillisia muuttujia, kuten AHL:sta Eurooppaan tulevien riittävän laadukkaiden pelaajien määrän huomattava supistuminen. Tämä oli seurausta koronan aikana lopettaneiden kokeneiden pelaajien isosta määrästä, mikä vapautti paikkoja uusille yrittäjille, joista moni olisi aiemmin suunnannut Eurooppaan. Ja kun tulijoita oli vähän, hinnat nousevat ja myös silloin punnitaan urheilujohtajan ammattitaitoa, kun pitäisi miettiä, maksetaanko ylihintaa pelaajasta, jonka onnistumisesta ei ole mitään takeita. Euron ja dollarin kurssin paska suhde ja Venäjän rajanaapurina oleminen just nyt, eivät myöskään toimineet suurina innoittajina. Jos katsotte, keitä uusia pohjoisamerikkalaisia pelaajia Liigaan tuli täksi kaudeksi, joukko oli varsin pieni. Ja oliko yksikään ekaa kautta Liigassa pelaava ihan oikea vahvistus ja ihan ykköskorin pelaaja? En ainakaan äkkisältään muista yhtään nimeä, mutta varmaan sellaisiakin oli. Ja Lukkohan etsi nimenomaan laadukasta kiekollista sentteriä, ei mitään syvyyssentteriä 3-4 ketjuihin, jolloin markkina oli vieläkin suppeampi.

Ilmeisesti myöskään riittävän hyviä veskareita ei Liigaan ole ollut saatavilla. Lisäksi jokaisella seuralla on toki oma riskinsietokykynsä. Teillä oli kuitenkin ihan selvää, että Zagidulin on yksiselitteinen ykkösveskari, jolloin tähtitieteellisiä summia ei kannata muutamasta pelistä maksaa. Eikä tulijoitakaan varmasti ole jonoksi asti ollut. Jukurin tilanteeseen olisi varmasti ollut aikaa puuttua paljon aikaisemminkin, mutta kauden aikana markkinoilta ei kyllä näyttänyt kukaan naaraavan ykköskassaritason kakkosmaalivahtia huokealla hinnalla. Markkinasta jotain kertoo se, että joku Tomi Karhunen sai sopimuksen kesken kauden Brynäsiin ja siirtyi sieltä kesken kauden umpipaskoilla statseilla Sveitsiin istumaan katsomossa. Ja jonkun Hovisen Tappara-siirto perustuu vain ja ainoastaan siihen, että nyt on vikat hetket voittaa mestaruus ja Tappara nyt vain on ainakin paperilla se todennäköisin vaihtoehto. Eli, ei tämäkään vaihtoehto ollut varmastikaan kaikille tarjolla.

Tämän kauden osalta se ei ole jargonia, että markkinat olivat kuivat. Se on tosiasia ja sen kanssa on pitänyt elää. Ensi kaudella samaa korttia ei voi käyttää, koska tässä on ollut koko tämä kausi varautua siihen, että ainakaan kesällä/alkusyksystä/verorajalla hankittavien pohjoisamerikkalaisten varaan ei voi laskea mitään. Tälle kaudelle sitä tietoa ei oikeasti ollut riittävän ajoissa, vaan tilanne selvisi kaikille osapuolille vasta kesän hujakoilla, kun riittävän hyviä pelaajia ei tullut tarjolle. Uskon, että Sahlstedt ei toista samoja virheitä ja tipu samoihin sudenkuoppiin ensi kaudella.
 

upreo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Pari päivää, kun on puhallellut, uskaltaa kirjoittaa jo vailla pelkoa ylilyönneistä. Kyllä tämän pettymyksen osasi jo aistia runkosarjan lopun perusteella ja ehkä siksi se on ollut helpompi niellä. Tämä kevät ei vaan ollut Lukon kevät. Se ei kuitenkaan selityksenä riitä.

Pätkän vertaa en ole huolestunut siitä, mitä Sahlsted, Elo ja kumppanit tekevät Lukon kivijalan eteen tällä hetkellä. Junioreissa on otettu oikeita askelia ja kuten kanssakirjoittajat ovat todenneet, prosessi on hidas. Kunnon tulokset näkyvät vuosien päästä. Tuon kivijalan varaan on hyvä rakentaa.

Sen sijaan lippulaivalla on harmahtavia pilviä taivaanrannassa. Mestaruuden myötä saatu noste on kadotettu ja se pitäisi saada puhallettua uudelleen ilmoille. Enpä osannut Boumediennen lähdettyä arvata millainen tekijä menetettiin. Sanoisin, että suurin tekijä Lukon menestyksen kannalta. Niskala on vasta opettelemassa hommaan ja Kalle on käyttänyt oman etulyöntinsä pelaajamarkkinoilla. Siis sen, jonka hän sai työskennellessään Turussa. Siinä kehittyi melkoinen näkemys turkulaisista talenteista ja siitä saadaan nyt nauttia Reunasen muodossa. Tuota verkostoa ei enää oikein pysty hyödyntämään, joten etulyönti pelaajahankinnoissa on syöty.

Toinen on se haaste, joka tulee nousukkaille suurseuraksi pyrkiessä. Vaatimustaso nousee luonnollisesti menestyksen myötä, myös meillä faneilla. Halutaan laatua, mutta jätetäänkö tilaa kasvutarinoille? Näin jälkeenpäin on helppo tuomita varsinkin Karjalainen ja Heshka vähän laiskoiksi hankinnoiksi. Sellaisia, mitä suurseurat TPS, Kärpät ja HIFK tekevät. Lukko nousi nälkäisillä nuorilla hankinnoilla mestaruuteen. Pitäisikö jatkossa antaa yleisön huutaa hankintoja ja kärjen taakse hakea enemmän Sompin, Saarijärven ja Revon kaltaisia kasvutarinoita? Toki olisiko Karjalaista hankittu lainkaan, jos SP:llä olisi munat ja olisi kunnioittanut sopimustaan? Olisiko hän tuonut jotain parempaa joukkueeseen? Heshkan osalta lipsuttiin sitten oikein kunnolla hankintaperiaatteista. Yleisö huusi vahvistusta, mutta ei hidasjalkainen tunteeton kanukki istunut millään Lukon pelityyliin. Hankittiin, kun oli "pakko". Olihan Bonokin hidas, mutta siinä oli sydäntä mukana pelissä. Älkää käsittäkö väärin, Westerholmit ovat fantastisia kärkihakuja tulevalle kaudelle, mutta kuitenkin tuttuja ja turvallisia Bumen scouttaamia laatusuorittajia. Lukon pitäisi palata takaisin omalle linjalleen hankinnoissa, olla rohkean innovatiivinen. Rahalla, kun ei yksistään suuria haasteta.

Kolmas mieltäni kaivertanut asia on tietty kädenlämpöisyys. Strategiassakin on tavoitteena luoda ensiluokkaiset puitteet. Sitä ne ovat ja löytyy kaikki tukitoimet ammattilaisuuden harjoittamiselle. Tappaako tuo tunteen? Ripaus särmää ja paskanhajua toimintaan kaiken täydellisyydentavoittelun joukkoon tekisi poikaa. Onko Lukko tällä hetkellä se slipooveriin pukeutuva perheenisä, joka ottaa nakkikiskajonossa dunkkuun pilottitakkiselta duunarilta tosipaikan tullen? Ennen pohdittiin, että Lukon maksama palkka mukavoittaa pelaajia. Huippuunsa viritetyt olosuhteetko ne tämän hetken laiskistajat ovat? Ja kyllä, olosuhteiden avulla saadaan houkuteltua pelaajia. Jostain vain pitäisi löytää se rosoisuus.

Tästä tuli taas kasitietäkin pidempi viesti. Tiivistettynä Kalle on huipputekijä, enkä ole vaatimassa kenenkään päätä vadille. Kokonaisuus etenee edelleen toivottuun suuntaan. Lukko on tulevaisuuden huippuorganisaatio. Nyt vain pitkäjänteisyyttä ja tehdään sitä omaa juttua, ei niin kuin muut suurseurat tekee. Koitetaan välttää ne entisten suurseurojen virheet ja Lukkokin nousee tuloksellisesti suurseurojen joukkoon.
 
Viimeksi muokattu:

Sinkilä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, ManU, Pesäkarhut, SoJy, Valepa, Narukerä
Millaisena näet kauden tuloksen?
– Onhan se tietenkin pettymys. Tai runkosarjan sijoitus ei ole pettymys. Pääsimme neljän joukkoon, mikä oli joukkueen tavoitekin. Tiesimme, että se oli kova tavoite, mutta siihen pääsimme.
– Mutta se, että putosimme puolivälierässä, menee pettymyksen puolelle.
 

Sinkilä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, ManU, Pesäkarhut, SoJy, Valepa, Narukerä
Miten näit puolivälierätappion tuottaneen HIFK-ottelusarjan?
– Mulle tulee nyt viisi vuotta täyteen tässä työssä, ja kyllä tämä oli henkisesti raskainta ottaa tappio tästä ottelusarjasta. Tämä oli vähän kuin menetetty mahdollisuus, kun vielä näki, miten ne pelit menivät. Me kuitenkin hallitsimme 5–5-peliä ja loimme enemmän maalintekopaikkoja, jos jätetään se yksi Rauman-peli pois laskuista.
– Tosi katkera maku tästä jäi, sillä mun mielestäni meidän olisi pitänyt mennä tästä jatkoon. Kun on kokenut ja nähnyt tuon sarjan, niin mua harmittaa ihan helvetisti putoaminen. Sitä on vaikea hyväksyä, mutta ehkä elämä ja jääkiekko ovat tämmöistä.
 

Sinkilä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, ManU, Pesäkarhut, SoJy, Valepa, Narukerä
Päävalmentaja Marko Virtaselle tehtiin marraskuun lopussa jatkosopimus. Miten heikko loppukausi vaikuttaa Virtasen asemaan?
– En mä ota siihen kantaa millään tavalla, enkä ota kantaa kenenkään muunkaan työpaikan osalta. Yritämme ihan oikeasti löytää syyt, löytää ne vastaukset.
 

Sinkilä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, ManU, Pesäkarhut, SoJy, Valepa, Narukerä
Miten tämän kauden joukkueen rakentaminen mielestäsi onnistui?
– Mun mielestäni se onnistui niin, että meidän olisi pitänyt pärjätä paremmin. Oliko meillä sarjan paras joukkue, en osaa siihen sanoa, mutta semmoinen fiilis jäi tästä joukkueesta, että neljän joukkoon tällä joukkueella olisi pitänyt selvitä.
– 60 pelin runkosarja on aika maraton, ja jos siinä päädyt sijalle kolme, niin ei se sattumaa ole. Aika pitkälti se näyttää, miten joukkueen rakentamisessa on onnistunut. Enemmän se on nyt tämä playoff-juttu, joka sen katkeran maun jättää.
 

Sinkilä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, ManU, Pesäkarhut, SoJy, Valepa, Narukerä
Lukon ylivoimapeli ei tällä kaudella toiminut. Miten paljon siihen vaikutti pelintekijäsentterin puuttuminen?
– Ylivoimaa voi katsoa monelta eri kantilta. Ei sellaisia superpelintekijöitä Suomen liigassa kovin monta ole: Jori Lehterä ja Valtteri Kemiläinen ovat Tapparan kapellimestarit ja Ilvekseltä voi Eemeli Suomen nimetä, mutta ei niitä puissa kasva. Ylivoimaa voi kuitenkin pelata monella tavalla. Entäs jos se pelintekijä onkin poissa?
– Me yritimme pelata ylivoimaa kollektiivisesti, ja mun mielestäni se ajatus oli hyvä. Myös sillä tavalla ylivoimaa voi pelata. Se ei vaan onnistunut. Ja jos ylivoima sakkaa, pelaajat menettävät itseluottamuksensa, jolloin se on juuri tuon näköistä kuin meillä oli.
– Me hävisimme ylivoimalla ison osan aloituksista, jolloin vastustajat pääsivät purkamaan. Sen jälkeen ongelmat alkoivat jo sisäänviennistä. Suurin osa ylivoimasta oli sitä, että me haimme vain kiekkoa. On selvä asia, että ylivoiman heikkous oli selkeä tekijä, miksi meille lopulta näin kävi. 
 

Sinkilä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, ManU, Pesäkarhut, SoJy, Valepa, Narukerä
Sanoit tammikuun lopulla, että maalivahti Artjom Zagidulinille on tarkoitus antaa loppukaudella enemmän lepovuoroja ja peluuttaa Samuel Jukuria. Miksi näin ei tapahtunutkaan?
– Mä haluaisin tähän sanoa, että missään tapauksessa me emme tänä vuonna kaatuneet siihen, että Zagidulin olisi väsähtänyt, kuten kävi viime vuonna. Jos katsoo tuota pelirytmiä, niin hän pelasi paljon kahden pelin viikkoja. Vaikka pelimäärä oli iso, otteluohjelma oli suosiollinen.
– Oli kuitenkin kohtia, joissa meidän oli tarkoitus peluuttaa Jukuria, mutta hän ei silloin pystynyt pelaamaan. Mutta vaikka Zagidulinille tuli pelejä enemmän kuin odotin, hän oli selvästi paremmassa kunnossa kuin viime vuonna. Hän sai ihan treenitaukoja ja pääsi fressinä pleijareihin. Se ei kelpaa selitykseksi, että hän olisi ollut henkisesti tai fyysisesti puhki.
 

Sinkilä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, ManU, Pesäkarhut, SoJy, Valepa, Narukerä
Kerroit helmikuun puolivälissä, että Lukon joukkueen rakentamisen tila on yllättävänkin hyvä ja että saat pidettyä useampia pelaajia. Montako jatkosopimusta on julkaisematta?
– Kyllä niitä on aika paljon julkaisematta, mutta nyt en kolmeen viikkoon ole tehnyt yhtään diiliä. Olen sitä mieltä, että meillä on aika hyvä tilanne ensi kautta ajatellen. Paljon tulee tietysti riippumaan näistä viimeisistä 5–6 pelaajasta, joita vielä haetaan.
– Mutta jos muistellaan viime kautta, tilanne oli siinä vaiheessa äärettömän hyvä, kun ne kommentit annoin. Nyt se on ehkä neutraali, koska sen jälkeen ei ole uusia sopimuksia tehty. Joukkueen rakentaminen on kuitenkin jo niin pitkällä, että voin jo sanoa, että meillä tulee olemaan yhtä kovat tavoitteet kuin tälläkin kaudella.
– Tämän kauden runko pysyy hyvin kasassa. Tosi hyvältä vaikuttaa. Olen tyytyväinen siihen, ketkä ovat jatkamassa. Toisaalta ne pelaajat, jotka on ulkoa jo hankittu – niitä ei ole monta, mutta ne ovat kovia jätkiä.
 

Sinkilä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, ManU, Pesäkarhut, SoJy, Valepa, Narukerä
Voitko kertoa nimeltä lähteviä pelaajia?
– Niitä mä en halua tässä kohtaa kertoa.

Lukon pelaajabudjetti tälle kaudelle oli kolme miljoonaa euroa, ja lukuun sisältyvät A-juniorien ja akatemiapelaajien korvaukset. Mediatietojen mukaan Tappara ja Kärpät käyttivät joukkueisiinsa yli neljä miljoonaa euroa. Miten näet Lukon aseman tähän pohjaten tulevaisuudessa?
– Pitää muistaa, että Tapparalle ja Ilvekselle on tehty uusi halli 500 miljoonalla ja siellä käy koko ajan 10 000 ihmistä. Kyllähän sitä rahaa heille virtaa sisään. Meillä on pieni talousalue, mutta samalla loistavat taustat. Resurssit ovat ihan riittävät. Ja miten tällä kaudella kävi Kärpille?
– Se on selvä, että meillä ei tule olemaan korkeinta pelaajabudjettia, mutta kyllä se budjetti, jonka sain tämän kauden joukkueeseen, on ihan riittävä. Ei se siitä jää kiinni. Tietysti pienemmillä rahoilla on hankalampi saada sellaista laajuutta kuin Tapparalla on.
– Pitää muistaa myös se, että raumalaisia pelaajia ei maailmalla niin kauheasti ole. Kun ne siteet ovat jossain, niin vaikka meillä olisikin rahaa, meidän on hankala päästä väliin, jos joku Jori Lehterä päättää mennä Tampereelle. Heitän silti esimerkkinä, että jos vaikka Aleksi Saarela tai Antti Raanta soittaa kesken kauden, että hei Kalle, mä haluaisin tulla nyt Lukkoon, niin olen varma, että tuo meidän hieno omistajaportaamme löytäisi silloin rahoituksen.
– Mutta niillä muilla on enemmän rahaa, piste. Ja tällä rahalla, joka meillä on, on mahdollista voittaa tämä sarja.
 

Sinkilä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, ManU, Pesäkarhut, SoJy, Valepa, Narukerä
Onko ensi kauden joukkueesta tarkoitus rakentaa laajempi, koska Lukko pelaa myös CHL:ää?
– Se on juttu, josta keväällä jutellaan valmennuksen ja hallituksen kanssa. Pitää aina muistaa, mitä se tarkoittaa. Jos meillä olisi viisi ketjua hyökkääjiä ja kahdeksan liigapakkia, niin siinä oltaisiin sen kysymyksen edessä, miten kaikki pidetään tyytyväisenä. Sinällään tämä ei ole niin helppoa, että tehdään vaan helvetin iso kasa sopimuksia.
– Mutta se on selvä juttu, että nyt tiedetään, mitä CHL:n pelaaminen vaatii. Meidän pitää keskustella, käytetäänkö jäljellä olevat rahat hieman isompaan porukkaan vai yritetäänkö mennä laadukkaammalla mutta vähän pienemmällä porukalla. Kyllähän CHL tekee kaudesta tosi raskaan, joten ei voi kuin hattua nostaa Tapparalle tämän kauden suorituksesta.
 

Sinkilä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, ManU, Pesäkarhut, SoJy, Valepa, Narukerä
Julkaisitte verkkosivuillanne tiedotteen, jonka mukaan ”asioiden juurisyihin pitää pureutua perinpohjin ja tehdä välittömiä korjaustoimenpiteitä”. Mitä tämä tarkoittaa?
– En ole tiedotetta kirjoittanut enkä edes nähnyt, mutta seison kyllä sen takana. Se on selvä juttu. Tiistain pidin vapaata, ja nyt aloitan oman työni, kuten kaikki muutkin. Näitä asioita pitää perata läpi niin pelaajien kuin valmennuksenkin kanssa. Pitää kuunnella kaikkia, mitkä ne johtopäätökset ovat. Vielä ei ole vastausta, mutta se pitää kollektiivisesti löytää.
 
Suosikkijoukkue
Lukko, Lämsän kaljaveikot
Melko ympäri pyöreitä jutteli Keisari. Mutta siis 5-6 pelaajaa uupuu vielä tulevan kauden joukkueesta. Olisiko kuitenkin niin, että Repokin olisi lähdössä?
 

RobarinMitja

Jäsen
Suosikkijoukkue
RaumanLugu, Florida Panthers
Pakko myöntää ettei vakuuta myöskään täällä. Särähti kanssa, että ulkopuolelta ei ole tulossa muuta kun muutama äijää, mutta ne on kaikki kovia. Eli käytännössä Westerholmit + Krannila. Aikamoinen urakka tulossa taas kallelle että kesään mennessä olisi homma klaari. Siihen vielä tän kauden perkaus ja muutokset. :D Nyt ainakin tietää, että jos Kalle polttaa lomat, niin ollaan kusessa.
 

Sinkilä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, ManU, Pesäkarhut, SoJy, Valepa, Narukerä
Lukko johti suurimman osan kaudesta sarjaa, mutta runkosarja päättyi kymmenen ottelun heikkoon jaksoon. Mikä siihen johti?

– Se on se asia, jonka perässä tässä olemme. Yritämme oikeasti perata syitä, miksi pelasimme niin huonon runkosarjan lopun. Nyt, kun kauden päättymisestä on kulunut alle kaksi vuorokautta, mulla ei ole antaa siihen vastausta.

– Faktat voi tietysti katsoa. Me teimme yhden maalin per peli, ja ethän sä sillä maalimäärällä pelejä voita. Mutta miksi me teimme vain maalin per peli – se on kysymys, johon me yritämme saada vastausta.
– Tietysti se myös hankaloitti lähtökohtia pudotuspeleihin, kun jouduimme lähtemään niihin henkisesti vaikeassa tilassa. Jouduimme lähtemään vähän epävarmassa tilanteessa. Mutta se on vähän mysteeri, miksi runkosarjan kymmenen viimeistä peliä olivat tuollaisia.
 

Sinkilä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, ManU, Pesäkarhut, SoJy, Valepa, Narukerä
Tuossa taisi olla kaikki Sahlstedtin kommentit.
Itselle ei myöskään kauhean vakuuttava kuva tuosta jäänyt, ja paljon on ensi kaudenkin suhteen ruutuja täyttämättä.
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Eikö tässä nyt ole jonkunlaista ristiriitaa? Sopimustilanne piti olla hyvä, nyt kuitenkin etsitään vielä 5-6 pelaajaa, mutta ei tiedetä tehdäänkö joukkueesta yhtään sen leveämpää? Tämä päätetään myöhemmin keväällä.

Vaikka varmoja tulijoita pitäisi olla Lebedeff, kaksoset, Krannila, Kivihalme, Sompin & Kainun jatko. Ilmeisesti siis Repo, Karjalainen, Hakulinen ja Kestner eivät ole jatkamassa.
 

Lukko8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Eikö tässä nyt ole jonkunlaista ristiriitaa? Sopimustilanne piti olla hyvä, nyt kuitenkin etsitään vielä 5-6 pelaajaa, mutta ei tiedetä tehdäänkö joukkueesta yhtään sen leveämpää? Tämä päätetään myöhemmin keväällä.

Vaikka varmoja tulijoita pitäisi olla Lebedeff, kaksoset, Krannila, Kivihalme, Sompin & Kainun jatko. Ilmeisesti siis Repo, Karjalainen, Hakulinen ja Kestner eivät ole jatkamassa.
Eikös se viimeisin Kallen haastattelu ollut joskus jouluin tienoilla ja silloin sopimustilanne on varmaan ollut hyvä suhteutettuna siihen aikaan. Nyt kun kausi ohi, eikä ole juuri saatu enää uusia sopimuksia tehtyä niin enää tilanne vain neutraali.
 

MPN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Melko ympäri pyöreitä jutteli Keisari. Mutta siis 5-6 pelaajaa uupuu vielä tulevan kauden joukkueesta. Olisiko kuitenkin niin, että Repokin olisi lähdössä?
Gregu, Abt, Pavelka, Kestner, Karjalainen, Saarela ja Hagu. Jos oletetaan että Westerholmit ja Krannila tulee, niin 4-5 pelaajaa puuttuu. Onko sitten ykkösvahti se puuttuva vielä?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös