Kajaanin Hokki 2024–2025

  • 96 215
  • 411

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Tänään Jokerit Kajaanissa, Hokki pelasi Imatralla varsin ehjän ja varman pelin ja jätti loppujen lopuksi vaisun Ketterän ilman mahdollisuuksia. Tänään on vastus sitten eri luokkaa. Kokoonpanossa vain pieni muutos tiistaista eli vaisusti syksyn esiintynyt Aaltonen sivuun ja Jere Jokinen palaa pitkän poissaolon jälkeen ykkösketjun laitaan, Heinänen on edelleen sivussa. Liput käynyt ihan kivasti kaupaksi A-katsomo täynnä mutta B- ja C-katsomoiden laidoilta löytyy tilaa jonkun verran.
 

Näläkämua

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Kyllä, Jokerit voitti ansaitusti. Tulos 5-0 Jokereille. Hokki pelasi eka erän ihan ok, toinen erä oli meiltä paras ja lähellä maalikin, olisi ollut erittäin tarpeellinen. Kolmas erä täysin vieraiden ja nakuttelivat vielä komeat loppulukemat.

Katsojia tosiaan tuo 1078, eli eipä saatu edes loppuumyytyä kuten arvelinkin. Kiitos Jokereiden että saatiin noinkin paljon katsojia. Harmi ettei osata näköjään kotona maaleja tehdä, onhan se tuskaista katsottavaa kun odottaa sitä vapauttavaa maalia mutta ei niin ei. Tunnelma oli varsin rauhallinen ja vaisu, loppua kohden lässähti vielä. Maali olisi vähän herättänyt yleisöä.

Stejskal jälleen hyvä maalilla. Siinäpä ne mietteet. Kyllä nämä maalittomat kotipelit näinä haastavina aikoina on oikein myrkkyä kotiyleisölle. Tämä oli kolmas kotipeli peräkkäin ettei tehdä maaliakaan!
 

litfam

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki
Sympaattinen Hokki yritti taistella, mutta on tuo tasoero aivan järkyttävä. Jokereissa varmaan yksi pelaaja voi maksaa saman verran kuin Hokin koko joukkue. Näinhän tämän piti mennä, mutta pieni toivonkipinä oli ennen ottelua että Hokki yllättäisi! Mutta ei missään nimessä päätä pensaaseen tämän illan jälkeen, kolminkertainen yleisömäärä muihin otteluihin verrattuna niin positiivinen tapahtuma Hokin kannalta. Ja erityis maininta jälleen Zach Stejskalille!! Pysy Hokissa koko kausi, Zach.

Edit. Uusi maalilaulu edelleen odottaa ensiesitystään :D
 

Näläkämua

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Seuraavat kotipelit 11.10 Rokia vastaan ja 16.10 IPK. Millähän katsojia saisi hallille kun ei hallia saa täyteen edes Filppulan tähdittämällä Jokereilla? Siinä seurajohdolle ja joukkueelle mietittävää. Täyttä hallia ei toki lähellekään saada muilla kuin Jokereilla, mutta jos saatais edes vakiinnutettua se vähintään 500, haaveissa toki se 750-800 mikä mielestäni kuuluisi olla täällä katsojia. Pieni ja sympaattinen Hokki, kuten joku sanoi. Taistelua ja yritystä on, ei riitä. Tuloksentekijöitä pitäisi olla laajemmin. Ja kyllä, jokainen voi vaikuttaa tulemalla hallille, mutta rajansa se on maksavalla katsojallakin käydä mieli pahoittamassa illasta ja jopa vuodesta toiseen. Ilonpilkahduksia soisi useammin niin Hokille kuin meille katsojillekin
 

hokittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki, Kärpät
Eilen hyvä taistelu Jokereita vastaan, viime kauden Hokilla tulos olisi ollut jotain 0-10.

Ps Maso Lehtonen olis vielä vapaana, Halonen kakkosvalmentajaksi ja Maso päävalmentajaksi?
 
Viime kaudella Jokereita vastaan 1200 ja 1086 katsojaa ja nyt 1078 katsojaa. Laskeva käyrä ja nyt oli Filppulakin pelaamassa. Vieläköhän seuraava yli 1000 katsojan menee? Vaikeaa on maalinteko, 180 minuuttia kotona ilman maaleja ei tosiaan ole omiaan nostamaan noita kotiotteluiden yleisömääriä jotka ovat muutenkin jo melko surullisia.

Minkähän takia paras maalintekijä Vähäkangas ei mahdu ylivoimalle? Latvian pojat aivan susia jokainen. eikö Homjakovsin pitänyt olla joku sateentekijä? Positiivista että taisteluilme on ollut parempi ja kuitenkin jonkinlainen toivonkipinä on ilmassa että peli lähtee vielä kulkemaan. Maalivahdeille myös täysi synninpäästö, Stesjkal ollut toimistolta kova värväys.
 

daerok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Kalpa Kuopio
Eilen hyvä taistelu Jokereita vastaan, viime kauden Hokilla tulos olisi ollut jotain 0-10.

Ps Maso Lehtonen olis vielä vapaana, Halonen kakkosvalmentajaksi ja Maso päävalmentajaksi?
Voin olla väärässäkin, mutta puheet Maso Lehtosen palkkaamisesta kannattaa kyllä mielestäni unohtaa, tuntuisi uskomattomalle, että vaikka kerättäisiin minkälainen kansalaiskolehti, niin tuskin Liigasta potkut saanut valmentaja aivan helposti tulisi Mestiksen jumbojoukkueen valmentajaksi, ennemmmin suuntaa ulkomaille ja enpä usko, että Ketteräkään on vielä kovin kiireinen valmentajaa vaihtamaan?

Vastoin aikaisempia kirjoituksiani, ehkä annetaan kuitenkin Antti Haloselle vielä mahdollisuus näyttää, hän ei vielä ehkä ole Mestis tasoinen valmentaja, mutta kuten jo viime kaudella kirjoittelin, niin potentiaalia on paljon?

Latvialaiset on kyllä tosiaan olleet suhteellisen pehmeitä, etenkin Homjakovsilta odotan paljon enemmän, parhaiten Latvialaisista on peliään parantanut Vudkevivs, mutta kaikilta odotetaan kyllä tehoja lisää.

Niin Jokerit alkaa näyttää jo Mestiksen kärkinipulta, tänään Hermes Kaatui Kokkolassa 1-6 , viikonlopun saldo 6p.
maalierolla 11-1, ei todellakaan eilen hävitty huonolle joukkueelle, eikä siinä minkäänlaiset taktiset kuviot olisi auttaneet Hokkia voittoon.

Jospa tästä jatketaan perjantaina kotona Rokia vastaan voitolla, vaikka 1-0?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös