Kajaanin Hokki 2023–2024 – Räsäsen kolmonen

  • 216 757
  • 1 111

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Vieraskiertue alkaa tänään Vorssasta. Voitto olisi hakusesssa, saas nähdä miten onnistuu. Palloseuralla varmaan samat ajatukset, sen verran pitkä tuo heidän voitoton putki.
Kokoonpano ihan kohtalainen, Nieminen maalissa. Parviainen pitkästä aikaa mukana, toivotavasti hieman pidempään kuin viime loukin jälkeen. Poissa tänään Mykkänen ja Holtinkoski alakerrasta ja Korjus sekä Heinänen hyökkääjistä.
 
Suosikkijoukkue
Hokki, Kärpät
Ihme kyllä, Koivunen pelannut ihan hyvää Mestis lätkää mitä itse kahtonut, ei ihan tuloksellisesti vastaa Koivusen tasoa. Pikkulintujen mukaan isoja elämänmuutoksia tullee, saati nämä vaikuttaneen? Ei saa peliaikaa myös YV:lle.
Noh elkeehän nyt yhtä pelaajaa potkiko penkin alle. Työteliäs ja nöyrä kaveri.
 
Viimeksi muokattu:

Näläkämua

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
5-2 tappio Forssasta. Alku näyttää olleen huono, peliä en nähnyt menikö maalit sitten helposti vai mikä oli. Kyllähän FPS tappioputki ei voinut loputtomiin jatkua ja piristyikö heidän peli valmentajavaihdoksen myötä?

Koivuselle syöttöpiste viimeinkin. Jokiselle kaksi maalia. Tänään hyvävireisen TuTon kaatoon
 

Kolaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
PPS, Hokki
Viimeinen valitusvirsi tälle kaudelle, sitten lopetan ja siirryn golfin pariin.

Mutta verratkaapa nyt ihan oikeasti noita valmentajan haastattelujen antia; voittaneen joukkueen valmentaja on tyytymätön peliesitykseen, ja hävinneen joukkueen valmentaja on tyytyväinen peliesityksiin. Siis mitäs helvettiä. Että häviäminen on ihan ok? Tämäkö on on todella nyky-Hokin vaatimustaso? Ja valmentajako on täysin ulkona pelaajavalinnoista suhteessa käytettävissä oleviin varoihin? Lisään siihen edelliseen toivelistaan 30 peiliä, joihin kannattaisi välillä vilkuilla.

Hyvää joulua, ja isoa Hokki-sydämen etsintää kaikille,
 

Näläkämua

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Harmittavasti jäi nolla pistettä käteen reissusta. FPS olisi pitänyt hoitaa ja olihan vire sentään parempi eilisessä TuTo ottelussa. Tilastojen mukaan ihan suht tasainen ottelu ja varmaankin tuo TuTon kolmas maali oli Hokille myrkkyä ja peli oli siinä.

Ihan asiallinen tuo Räsäsen haastattelu mielestäni oli. Sanoi sentään että on kaivattu elokuusta lähtien paria maalintekijää ja toivoi niitä edelleen vaikka joulupukilta.
 

litfam

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Washington Capitals
"meidän täytyy alkaa olemaan aktiivisia markkinoilla" Kainuun Sanomissa eilen. Toivottavasti pitää paikkansa.
Tietenkin pitää paikkaansa että pitää olla aktiivisempi markkinoilla. Mutta se että ollaanko aktiivisempia on eri asia. Budjettihan on käytetty, niin voi olla vaikeaa naarata ketään pelkillä Forsbergin entisillä varusteilla? Noh jospa oikeasti on herätty toimistollakin tilanteeseen ja painetaan hommia sen eteen että saataisiinkin kaikesta huolimatta lisää tulivoimaa jengiin.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Sotkamon Jymy
Eipä siinä jutussa oikeastaan mitään uutta ollut. Hyvin on pelattu, mutta ei saada maaleja tehtyä, minkä vuoksi pelejä hävitään.

Pelaajistosta sen verran, että Kainuussa pitäisi tehdä kiekon ympärillä tiiviimpää yhteistyötä, jotta paikallisia junnuja saataisiin Hokin mestisjoukkueeseen nostettua. U20 ja miesten mestiksen tasoero niin iso, että pelaajan pitää olla jonkinlainen talentti, jotta hyppy onnistuu. Hokin pitäisi saada tehtyä itsestään seura, mikä toimisi muualta tulleille houkuttelevana ponnahduslautana isompiin ympyröihin.

Yleisömäärät pettymys, mutta kukapa häviävää kiekkoa haluaa katsoa. Usko kova, että voittoputkessa katsojat palaavat lehtereille.
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Ensimmäinen erä oli puhtaasti IPK:n heiniä ja ottelu olisi voinut ratketa siihen, varsinkin erän alku oli Hokin puolelta katastrofaalinen tyhminen jäähyineen ja liian varovaisen pelaamisen vuoksi. Toiseen erään mentiin kuitenkin 1-1 tilanteessa ja siitä lähti myös Hokin peli paremmille urille. kolmannen erän johtoasemassa pelaaminen meni taas liian varovaiseksi ja vastustaja tuli yv:llä tasoihin, jatkoilla kuitenkin lisäpiste Kajaaniin. Nauseda oli ottelu hahmo, samoin Hokilta voisi vielä mainita ainakin Niku, Pyykkönen ja paljon pelanneet Tiuraniemi ja Mikkola. Vierailijoilta Berdanellin ketju ja Heikkilä jäi mieleen. Yleisöä oli kivasti ja tunnelma hyvä, ihan linja-autolla oli Iisalmesta lähdetty liikkeelle.
Huomenna jatketaan Kankaan montussa.
 
Viimeksi muokattu:

daerok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Kalpa Kuopio
Hyvä voitto, ihan hyvä katsojamäärä.

Isot lampaanperseet tuomarikaksikolle Otto Blomqvist ja Henri Neva. Toivottavasti eivät enää ikinä vihellä missään yhtään jääkiekkopeliä.
Ehdottomasti samaa mieltä tuomareista, Neva on ennenkin järjestellyt näitä Hokin tappioita käsittämättömillä vihellyksillä, tänään se ei onneksi aivan onnistunut vaikka lähellä oli.

IPK oli tietysti sarjakärkenä ja tuomareiden avustuksella selvästi hallitsevampi alussa ja lopussa, mutta Nauseda piti Hokkia mukana pelissä ja tarvittavat maalit tehtiin, yleisöä tosiaan 768 taitaa olla kauden toiseksi paras?

Joko lienee vahvistuksia löydetty maalintekoon, ainakin jälleen on "verkot vesillä" ja sopivia pelaajia haetaan koko ajan ainakin OP Hyyryläisen mukaan, rahatkin on kuulema valmiina, katsotaan löytyykö tällä kertaa sopivia vahvistuksia ennen siirtoajan päättymistä, vai joudutaanko taas toteamaan, että tällä kertaa ei sopivia vahvistuksia löytynyt? Hymiö perään.
 

daerok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Kalpa Kuopio
Ensimmäinen erä oli puhtaasti IPK:n heiniä ja ottelu olisi voinut ratketa siihen, varsinkin erän alku oli Hokin puolelta katastrofaalinen tyhminen jäähyineen ja liian varovaisen pelaamisen vuoksi. Toiseen erään mentiin kuitenkin 1-1 tilanteessa ja siitä lähti myös Hokin peli paremmille urille. kolmannen erän johtoasemassa pelaaminen meni taas liian varovaiseksi ja vastustaja tuli yv:llä tasoihin, jatkoilla kuitenkin lisäpiste Kajaaniin. Nauseda oli ottelu hahmo, samoin Hokilta voisi vielä mainita ainakin Niku, Pyykkönen ja paljon pelanneet Tiuraniemi ja Nikkola. Vierailijoilta Berdanellin ketju ja Heikkilä jäi mieleen. Yleisöä oli kivasti ja tunnelma hyvä, ihan linja-autolla oli Iisalmesta lähdetty liikkeelle.
Huomenna jatketaan Kankaan montussa.
Niin sen verran vielä, kun pilkun tarkasti näitä kommentteja lukee, niin Hokissa ei pelaa yhtään Nikkolaa, vaan puolustaja Niko Mikkola sai totutusti paljon peliaikaa,...
 

Näläkämua

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
IPK tuli kyllä väkevästi otteluun, mutta onneksi kestettiin. Hienosti noustiin mukaan taistelemaan voitosta ja kolmekin pistettä oli lähellä.

Hokille viimeisellä kympillä vielä kaksi jäähyä kärkipelaajille (Parviainen, Pyykkönen). Näkikö tilannetta joku? Valmentaja Räsänen vähän ihmetteli mistä jäähyt tuli. TuTon Virtanen haukkui IPK:ta uimahyppyjoukkueeksi, Räsänen korrektimmalla linjalla tuumaili että en tiedä tuliko hypyistä vai mistä? Huonolta kuulostaa jos naapuriseura alkaa hyppyjä harrastamaan.

Hienoja paikallispelejä. Kiitos IPK:lle ja kannustajillekin kun tulitte luomaan tunnelmaa. Tänään uusiksi taistelemaan pisteistä.
 
Ykkössentteri 27 peliin tehoilla 0+1 Koivunen saa jatkaa ilman minkäänlaista tulosvastuuta. RÄSÄNEN HERÄTYS!

Kovia on iisalmen ulkkarit, niistä voi Kajaanissa vain haaveilla. Tehottomuus ja tuska maalipaikoissa paistaa kilometrien päähän. Kun ei ole taitoa niin minkäs sille voi. Yrityksen puutteesta ei voi syyttää.
 

Näläkämua

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Tällä viikolla pisteet taas tiukassa, kaksi vaikeaa vieraspeliä. Perjantaina Vantaa ja lauantaina Espoo. Kyllä kuitenkin nuo IPK pelit osoitti sen, että me pystytään haastamaan hyvällä pelillä myös sarjan kärkeä. Ei auta kuin uskoa siihen että pisteitä lähtee etelän reissusta mukaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös