kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Julkisuuteen ei ole vielä tuotu, sisäpiirilähteet tietävät
Savonlinnassa vai Kajaanissa?
Jos huhu pitää paikkansa, Räsänen on juuri sitä Hokki tarvitsee. Kannattaa lukea tuolta sekalaisia kommentteja mestiksestä ketjusta MTV3:n haastattelu, jossa Räsänen kertoo valmennusfilosofiastaan. Erityisesti tykkäsin lauseesta, jossa kertoi tuoneensa tehokkaan ja laadukkaan harjoittelun Savonlinnaan. Tarkoitti myös tilannenopeutta harjoituksissa. Iso lukusuositus.

Hokin facebookissa eräs henkilö kommentoi aamujäitä löysinä keilankiertoharroituksina ja halusi niihin vauhtia. Usein peleissä Hokki oli unessa ja pehmyt pelien alussa, voiko olla niin pelaat kuin harjoittelet.
 
Kainuun Sanomissa juttua että Hokki on neuvotellut Kolekin kanssa. Juttua en pääse lukemaan mutta ei välttämättä olisi huono valinta? Räsänen olisi toteutuessaan aika kova haku siitäkin oli otsikossa maininta. Yleensä KS on ollut näissä aika hyvin hajulla.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Räsäsen sopparihan sieltä tuli julki Hokin Facebookissa.
Sitähän jo monien taholta tässä viestiketjussa ounasteltiin ja oikein jos järjellä miettii, niin eipä Räsäsellä tainnut hirveästi olla muita vaihtoehtoja enää Mestiksen puolella kuin Hokki. Mutta toki pääasia, että kysyntä ja tarjonta taas kerran kohtasivat ja sopimus syntyi. Tsemppiä Kajaaniin tuleville kausille.
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
No tuli ainakin parempi vaihtoehto kuin Vlado. Nyt vaan joukkuetta kasaamaan ja toivottavasti jokunen jatkajakin olisi, kunhan ne mahdolliset mädät omenat saadaan karsituiksi tällä kaudella vihdoin pois.

Varmaan myös RoKilla on näihin pohjoisen pelaajiin aikamoinen vetovoima Mason tuomana. No, eiköhän sieltä ihan kilpailukykyinen joukkue aikaan saada ja toivottavasti koko organisaatio siirtyy vihdoin Mestis-tasolle kaikessa tekemisessä.

Räpsä pitänee siitä huolen kaukalossa ja pukukopissa.
 
Nyt kun asiaa on hiemaa sulatellut niin tuskinpa näillä Hokin resursseilla parempaa valmentajaa olisi voinut valita. Hokki nyt kahtena viime kautena oppi kantapään kautta ettei nuorien päävalmentajien kanssa homma pysy näpeissä. Nyt ei kokemuksesta pitäisi jäädä kiinni.
 

daerok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Kalpa Kuopio
Räpsän Hokkiin ottaisin nykyisistä pelaajista:

-Samu Pyykkönen, kestää varmaan kovan fyysisen harjoittelun pahemmin "urputtamatta"
-Jarkko Harjula, toivottavasti pysyy ehjänä, ei varmaan pelkää kovaa treeniä ja kova halu kehittyä lisää
-Mikko-Matti Paakkola, sopimus -22, lupaava ja kehittyy varmasti Pasin kovissa treeneissä
-Daniil Troshin, ehkä kuitenkin oli Hokin puolustajista tasaisin, varsinkin alkukausi oli hyvä
-Tuomas Komulainen, varauksin, taidot ja tehot riittävät, mutta kestääkö ja huvittaako kova fyysinen treeni?
-Toki muutama U-20 pelaaja vielä mukaan omista

Sitten niitä "junantuomia":
-Milan Davidek, JHT:ssä Suomi-sarjassa hyvät tehot viimekaudella, nuori ja taitava tsekki, viihdyttävä pelaaja
-Matias Lainio, saattaisi tulla valmentaja Räsäsen mukana Hokkiin?
-Zdenek Sedlak, Kärppien hyökkääjä, joka on ollut välillä lainalla RoKissa ja nyt Hermeksessä, Mestiksen pudotuspelien kuumin pelaaja?

Siinä vähän runkoa ja ulkomaalaiskiintiötä, muutama hyvä sitoutunut joukkue pelaaja, joka haluaa kokeilla Räpsän kovan fyysisen harjoittelun, niin siitä voisi aloitella?
 
Pro: Avoimet sarjat

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Huippuvalmentaja saatiin näillä resursseilla. Tervetuloa Kajaaniin Pasi, vaikka vähän pidemmäksi aikaa!
Sepä tuossa on vähän mielenkiintoinen aihe kun Pasi oli Mestiksen kallein valmentaja. Tiesi jo että se ja SaPKon kassa ei sovi yhteen mutta enpä olisi arvannut että Hokki.

Mutta siinä mielessä onnitella täytyy että viihdyttävää lätkäähän Rässy peluuttaa.
 
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy