Kajaanin Hokki 2021–2022 – viimeinen mahdollisuus?

  • 150 195
  • 805

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Tässä uusi ketju. Kuluva kausi lienee aikalailla taputeltu ja Ruutu-palvelu irtisanottu. On aika suunnata katseita tulevaan.

Onko Nälkämaalla enää toivoa, vai tuleeko tästä se viimeinen kausi?
 

daerok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Kalpa Kuopio
Onhan se mahdollista, että kausi 20-21 on tosiaankin se viimeinen tällä tasolla muillakin, kuin Kajaanin Hokilla (ei kai taas konkurssia), sen verran tuo covid on vaikuttanut ikävällä tavalla Mestikseen, Liigaan, ja kaikkeen muuhunkin elämiseen, että kaikki on tosiaan auki?

Jos ja kun Hokki jatkaa kuitenkin pellaillua Mestiksessä, mielestäni "pohjat" on kunnossa, on saatu omille vähäisille junioreille kohtuullisesti peliaikaa, se Niko Eroselle plussaaa, muuta ei sitten positiivistä löydy Nikolle, vaikka sympaattinen kaveri muuten onkin, ensi kaudeksi on löydettävä sellainen valmennus joukkueelle joka saa normi materiaalista paljon enemmän irti, verrattuna tähän kauteen, onko sellaista valmennusta sitten olemassa? (FPS, Kiekkopojat, Peliitat, KeuPa, jne.)

Mielestäni joukkue oli rakennettu kutakuinkin oikein, poislukien ulkomaalaiset, jotka olisi pitänyt jo tilastojen valossa nähdä, ei tulosta tekeviksi pelaajiksi.


No näitä floppeja ei kuitenkaan voi syyttää huonosta kaudesta, mutta Ranskan maalta olisi kyllä satavarmasti löydetty parempiakin, esim, Hugo Gallet IPK/Kalpa joka tänäänkin sai tehot 1+1 liigassa puolustajan paikalta, eli paremmalla scouttauksella on mahdollista saada parempia pelaajia, aikaa oli viime keväänä, toivottavasti myös tulevana?

Ei minulla muuta nyt, voimia Hokin taustajoukoille ja hyviä scouttauksia, myös valmennuksen suhteen tuleville kausille, missä sitten pelaataankin?
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Via Dolorosa osa 2 on nyt sitten ohi. Toinen kausi taaperrettu Mestiksen jumbona putkeen. Korona pelasti taas karsinnoilta, vieläköhän tulevalla kaudella löytyy joku oljenkorsi vai alkaako organisaatiossa tapahtumaan jotain muuta asian eteen? Vai liekö siellä takki yhtä tyhjä kuin Hokki-kirjoittajilla täällä jatkoajassa?
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Via Dolorosa osa 2 on nyt sitten ohi. Toinen kausi taaperrettu Mestiksen jumbona putkeen. Korona pelasti taas karsinnoilta, vieläköhän tulevalla kaudella löytyy joku oljenkorsi vai alkaako organisaatiossa tapahtumaan jotain muuta asian eteen? Vai liekö siellä takki yhtä tyhjä kuin Hokki-kirjoittajilla täällä jatkoajassa?

Edelleen lähtisin siitä, että vertaisin mitä on tehty kahdella viimekaudella eritavalla kuin ennen (vuosina 2004-2016) seurassa ja kaupungissa on henkilöitä, jotka tietävät. Onko pelaajistossa sellaisia myrkyn keittijiä, ettei joukkuehenki, rehellinen kilpailu ja vaatimustaso pääse normaaliin tilanteeseen? Tässä katse niihin pelaajiin, jotka olleet kokoonpanossa kahdella jumbokaudella. Pelaajia voisi haastella ja kysellä mitä tehty eritavalla eri mestisseuroissa, löytyykö sieltä selitystä kahdelle jumbosijalle. Eroseen itsellä luottoa löytyy ja jos saa jatkot pääsee rakentamaan täysin mieleisen joukkueen. Eikös osalla pelaajista ollut sopimus ennen valmentajan nimitystä?

Harjoittelu kannattaa tarkistaa ja muokata niitä mitä kahdella viimekaudella tehty, sillä peli ei ole parantunut kahden eri päävalmentajan aikana ollenkaan, siis kauden sisällä. Vaatimustaso, urheilullinen elämä ja sen vaatiminen, hyvän yhteishengen omaavat pelaajat, jotain tuon tyylistä suuntaa etsimään.

Sitä en ymmärrä, että joidenkin pelaajien kiukuttelu näkyy ruudun lähetyksiin ja katsomoon syksyllä, kun sinne vielä pääsi. Vaikka kuinka olisi kultainenpotta päässä alituinen negatiivisuus peleissä ei saa olla jatkuvaa.
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Edelleen lähtisin siitä, että vertaisin mitä on tehty kahdella viimekaudella eritavalla kuin ennen (vuosina 2004-2016) seurassa ja kaupungissa on henkilöitä, jotka tietävät. Onko pelaajistossa sellaisia myrkyn keittijiä, ettei joukkuehenki, rehellinen kilpailu ja vaatimustaso pääse normaaliin tilanteeseen? Tässä katse niihin pelaajiin, jotka olleet kokoonpanossa kahdella jumbokaudella. Pelaajia voisi haastella ja kysellä mitä tehty eritavalla eri mestisseuroissa, löytyykö sieltä selitystä kahdelle jumbosijalle. Eroseen itsellä luottoa löytyy ja jos saa jatkot pääsee rakentamaan täysin mieleisen joukkueen. Eikös osalla pelaajista ollut sopimus ennen valmentajan nimitystä?.................
........Sitä en ymmärrä, että joidenkin pelaajien kiukuttelu näkyy ruudun lähetyksiin ja katsomoon syksyllä, kun sinne vielä pääsi. Vaikka kuinka olisi kultainenpotta päässä alituinen negatiivisuus peleissä ei saa olla jatkuvaa.

Pitkälti samoja asioita mielessä, kyllä nyt täytyy nostaa se kissa pöydälle. Ihan turha väittää kun kaksi kautta on vedetty víhkoon ja että johtuisi jostain koronasta , huonosta tuurista jne. Kyllähän nämä kaudet on aikalailla toistensa kopioita eli vika kyllä löytynee jos se halutaan löytää ja siihen puuttua.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Erosen optiota ei käytetä, vaan ensi kaudeksi vaihtuu valmentaja. Lähteenä Hokin erittäin lyhytsanainen sähköpostitiedote.
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Herranen aika Mitä sieltä tulee??? Onkohan tuota uutta miestä yhtään kartoitettu, vaiko nyt vasta ruvetaan miettimään ja tutkiman. Sitten juhannuksena otetaan se kuka sattuu yli jäämään. No sen näkee sitten.
Odotettu päätös tietenkin Erosen kohdalla, ei oikein edellytyksiä jatkoon ollut ja se nyt oli näkyvissä jo pitkän aikaa joten siinä mielessä pitäisi uuden koutsin osalta olla jo neuvottelut ja suunnitelmat pitkällä. Toivottavasti.
Jotenkin vaan tuon organisaation toiminta ei tällä hetkellä herätä minkäänlaista luottamusta.
 
Uuden Hokin alkutaivalta Suomi-sarjassa väritti innokas, mutta joistain asioista erimielinen omistajisto, joista suurin osa oli myös hallituksessa. Suurin erimielisyyden aihe olivat pelaajat, siis kainuulaiset "omat pojat". Osa omistajista oli tiukasti sen kannalla, että joukkue pitää rakentaa jopa menestyksen kustannuksella niin, että omille junioreille annetaan etusija. Etusija tarkoitti sitä, että muualta tulevan pelaajan piti olla selvästi parempi kuin kainuulaisen. Tämä periaate oli seurassa käytössä Suomi-sarjan ajan, ja se on mielestäni näkynyt myös näillä kahdella Mestis-kaudella. Ensimmäisellä se realisoitui jopa päävalmentajan valintaan.

Jo tuossa vaiheessa otettiin siis harrastejoukkueen tavoitteellisuuden taso seurassa toimintatavaksi, mutta silloin se riitti menestykseen. Lähes Mestis-aikojen budjettitaso ja harjoittelukulttuuri oli Suomi-sarjaan ylivoimainen ja toi tulosta. Suomi-sarjan aikojen periaatteista seuran johdossa ei olla Mestiksen aikaan siirryttyä päästy irti. Edelleen toiminnassa on periaatteena paikallisuuden suosiminen urheilullisten mittareiden sijaan enemmän kuin Mestis-tason seurassa pitäisi olla – siis pikkukaupungin seurassa, jolla ei käytännössä ole korkealla tasolla suorittavia junioreita tuottavia junnuseuroja toiminta-alueellaan satunnaisia yksilöitä lukuunottamatta. Nämä poikkeusyksilötkin näyttävät suurelta osin suunnistavan jo U16-iässä pois Kainuusta isompiin ympyröihin.

Täälläkin palstalla on todettu, että "kausi ei kaatunut omiin kasvatteihin". Tämä on mielestäni totta, ei se heihin kaatunut. Omat kasvatit suorittivat kohtuullisella tasolla – vähemmän vastuun peruspelaajiksi. Tässä se karu totuus piileekin. Hokissa pelanneet omat kasvatit ovat normaalisti alempien kenttien äijiä, tai kuten Martikainen aika usein on se seitsemäs pakki. Vaikka he ovat lupaavia, he eivät vielä pysty pelaamaan tasolla, jollaisilla pelaajilla varustettu Hokki olisi Mestiksen kärkikahinoissa. He ovat liian usein omiin sen hetken kykyihin nähden liian kovassa sarjassa.

Jos Hokki aikoo palata Mestiksen huipulle tai edes keskipaikkeille, on seurassa taivuttava toimimaan puhtaasti urheilullisten ja taloudellisten mittareiden pohjalta. Kaikki haihattelu velvoitteista kainuulaiselle syntyperälle pelaajia valittaessa pitää jättää pois. Tulos tai ulos, ei muuta.

Iso ero uuden ja vanhan Mestis-Hokin välillä oli paitsi pelaajien ja valmennuksen, myös liigayhteistyön laadussa. Kärpistä saatiin huomattavasti kovempia lainoja kuin mitä viimeisen kahden kauden pelaajat ovat olleet. Kärppien urheilutoiminnan johto piti läheistä yhteyttä ja toimarikin kävi aika usein kumppanin toimintaa tsekkaamassa. Samoin etelästä joukkueeseen tuli huomattavasti kovempia kavereita.

Pelaajien houkuttelussa ammattimainen, tavoitteellinen toiminta on avainasemassa. Kuka hemmetti lähtee vaikka Helsingistä pelaamaan seuraan, jossa syntymäpaikan perusteella Heikkinen valitaan ennen Virtasta.

Tämä on vain minun mielipiteeni. Muita ja hyvinkin tästä poikkeavia varmasti löytyy. Toivottavasti Hokki löytää tien takaisin menestykseen.

Tunnustan, että tämän kauden Mestis-Hokissa ei ollut kymmentä prosenttia siitä mielenkiinnosta mitä oli vanhan Mestis-Hokin vuosina. Siksi en jaksanut katsoa yhtään peliä kokonaan, en vaan enää osannut kannattaa niin täydellä sydämellä. Joku tuosta uudesta Hokista puuttuu.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
En kyllä näillä parilla Mestis-kaudella ole huomannut että omia kasvatteja olisi erityisemmin suosittu? Pikemminkin niitä nelosketjun ja kolmosparin miehiä on roudattu muualta ja omien rooli oli turhan usein katsomossa tai vaihtopenkillä?

Kärkikenttien rooleihin ei vielä omia kasvatteja ole, Paakkolassa ainakin olisi ainesta tulevaisuudesaa kun vain saisi pelata. Näitä alempien roolien paikkoja pitäisi jo sen taloudenkin ehdoilla miehittää ilmaiseksi pelaavilla paikkakunnalla asuvilla omilla pojilla. Ja siksi että Hokilla olisi ylipäätään mitään merkitystä olla olemassa, toimia jonkinlaisena jatkumona junnupuolelle. Ikävää tässä on toki se junioripuolen surkeus, toiminta sen kuin kuihtuu ja on aikamoista puuhastelua. Laadukas tekeminen on edustuksen vastuulla sitten A-junnuissa. Se olisi elintärkeää että edes niitä pienemmän roolin miehiä olisi omasta takaa. Joskushan sieltäkin saattaa sitten putkahtaa se satunnainen timantti kuten Halosen Antti tai Humalojan Miska kun vaan vastuuta tulee edustuksen mukana.

Tulosyksikön miehet sitten pitäisi saada joko toimivalla yhteistyöllä tai rahalla jostain. Yhteistyö Sportin kanssa on toiminut pelaajavirraltaan ilmeisesti joten kuten mutta ei sieltä lähellekään saman tasoisia pelaajia ole tullut mitä Oulusta aikoinaan tuli. Mikä on tietysti aika ymmärrettävää, Oulussa on eri lailla laadukasta pelaajamassaa. Rahaakaan ei liikaa ole tällä kylällä kiekkoa varten tarjolla. Joten hankala yhtälö. Huikea valmennus houkuttelisi ehkä? Mutta millä eväillä tänne saadaan huippukoutsi tulemaan? Suikkanen oli sellainen onnenkantamoinen ettei ihan äkkiä samalle seuralle mahda sattua toista kertaa.
 

daerok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Kalpa Kuopio
Joo, kyllä niitä "junantuomia" riitti Hokissa tälläkin kaudella, mutta laatu ja omistautuminen seuralle oli heikkoa ja valmentajat eivät saaneet varmaankaan pelaajia pelaamaan logolle, maalivahtipeli keskinkertaista (poislukien Karjalainen), erikoistilanne pelaaminen ala-arvoista, materiaali oli kyllä ok...ei riittänyt, ei lähellekkään, mieleen jäi vaan semmoinen tasapaksu höntsääminen joka riitti sijaan 12, josko sitten ensikaudella...kunnon jytky?

Lonkalta vedetään: ensi kauden valmentaja Pasi Räsänen?
 

Canis Lupus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, LuPo
Tänään oli Kainarissa Niko Erosen haastattelu. Eronen otti melko paljon omaan piikkiinsäkin. Hänellä oli paljon ihan validin kuuloisia pointteja siitä, mikä meni pieleen: Joukkue epäonnistui ryhmäytymisessään. Kaikki eivät pystyneet sitoutumaan yhteisesti sovittuihin asioihin. Pelaajarekrytoinneissa epäonnistuttiin. Muutamien pelaajien suoritukset olivat edellisiin kausiin peilattuina pettymyksiä. Loppusyksyn positiivisen vaiheen ja hetkellisen nousun tuhosi pitkä koronatauko. Keskeiset tulospelaajat (Harjula, Kaasinen) kärsivät loukkaantumisista.

Organisaatiolle Eronen antoi risuja siitä, että pelaajat eivät välttämättä kokeneet, että heistä huolehtiminen olisi ollut niin hyvää kuin olisi ollut mahdollista olla. Ja ilmoituksen option käyttämättömyydestä Eronen oli saanut – rumpujen pärinää – tekstiviestillä.
 

The Rock

Jäsen
Ilmoituksen option käyttämättömyydestä Eronen oli saanut – rumpujen pärinää – tekstiviestillä.

Osataan sitä näemmä muuallakin. Titaaneissa sama tilanne koettiin kesken kauden 2017–2018, kun valmennuskaksikko Mika PiispanenJori Sainio erotettiin muutaman sanan mittaisella tekstiviestillä.
 
Suosikkijoukkue
Juniori Jokipojat, JoKP, Anaheim Ducks
Osataan sitä näemmä muuallakin. Titaaneissa sama tilanne koettiin kesken kauden 2017–2018, kun valmennuskaksikko Mika PiispanenJori Sainio erotettiin muutaman sanan mittaisella tekstiviestillä.
Jospa se on pikkuseuroissa ihan yleinen toimintamalli? Tekstarilla pääsee nopeasti eroon ei toivotuista henkilöistä ja Liigassa pidemmän kaavan mukaan lomauttamalla! ;)
 

The Rock

Jäsen
Jospa se on pikkuseuroissa ihan yleinen toimintamalli? Tekstarilla pääsee nopeasti eroon ei toivotuista henkilöistä ja Liigassa pidemmän kaavan mukaan lomauttamalla! ;)

Se voipi hyvinkin olla näin. Lisäksi tekstiviestittelemällä välttää sen suoraselkäisen ja ainoan sekä oikean tavan tehdä kyseisenlaisen ilmoituksen eli kasvotusten asioiden kertomisen.
 

KeijoEnsio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Joo, kyllä niitä "junantuomia" riitti Hokissa tälläkin kaudella, mutta laatu ja omistautuminen seuralle oli heikkoa ja valmentajat eivät saaneet varmaankaan pelaajia pelaamaan logolle, maalivahtipeli keskinkertaista (poislukien Karjalainen), erikoistilanne pelaaminen ala-arvoista, materiaali oli kyllä ok...ei riittänyt, ei lähellekkään, mieleen jäi vaan semmoinen tasapaksu höntsääminen joka riitti sijaan 12, josko sitten ensikaudella...kunnon jytky?

Lonkalta vedetään: ensi kauden valmentaja Pasi Räsänen?

Ei mitään Räpsää vastaan mutta todettava että Pasin juna on jo mennyt. Nuorten pelaajien kehittäminen ja valmentaminen ei ole hänen osaamistaan jota Mestiksessä kuitenkin lopulta on kyse.

Vaihtoehtona Janne Sinkkonen? Ei ilmeisimmin jatka Kerhossa....
 
Viimeksi muokattu:

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Se voipi hyvinkin olla näin. Lisäksi tekstiviestittelemällä välttää sen suoraselkäisen ja ainoan sekä oikean tavan tehdä kyseisenlaisen ilmoituksen eli kasvotusten asioiden kertomisen.
Surullistahan tämä on. Kertoo toisaalta aika paljon minkä verran homma on loppukaudesta johtoporrasta kiinnostanut. Siis ei saada tälläisia asioita hoidettua muuten kuin tekstiviestillä. Hyvä tietysti että Erosen ei tarvinnut lukea asiaa Kainuun Sanomista. No onnea vaan suunnan muutokseen, paljon on tekemistä että homma oikenee.
 

Velhelmiina

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Joo, kyllä niitä "junantuomia" riitti Hokissa tälläkin kaudella, mutta laatu ja omistautuminen seuralle oli heikkoa ja valmentajat eivät saaneet varmaankaan pelaajia pelaamaan logolle, maalivahtipeli keskinkertaista (poislukien Karjalainen), erikoistilanne pelaaminen ala-arvoista, materiaali oli kyllä ok...ei riittänyt, ei lähellekkään, mieleen jäi vaan semmoinen tasapaksu höntsääminen joka riitti sijaan 12, josko sitten ensikaudella...kunnon jytky?

Lonkalta vedetään: ensi kauden valmentaja Pasi Räsänen?

Tähän kyllä aika pitkälti samaa mieltä, tosin en usko, että Hokilla riittää pelimerkit Räsäseen.
 
Härkönen Iisalmesta? Mattila ulkomailta? Siinä olisi ainakin pari ennestään tuttua vaihtoehtoa.

Erosesta vielä sen verran että itseä jäi mietityttämään miten niin moni pelaaja alisuoritti odotuksiin nähden? Voiko se olla sattumaa vai onko syy penkin takana?? Kun miettii niitä pelaajia ketkä oikeasti onnistuivat omalla tasollaan niin niitä oli ehkä Pyykkönen, Harjula, Karjalainen... ehkä varauksin Komulainen. Melkeinpä kaikki muut pelasivat alle odotusten. Pelaaminen oli kurintonta ja se paistoi Ruudun lähetyksiin saakka.

Omien nuorien juniorien taso alkaa olla nähty että se on ihan maksimissaan 4 ketjussa. Pyykkönen poikkeuksena että tullut Hokin omasta putkesta ja noussut nyt eliittipelaajaksi. Jos Hokki menestyä haluaa niin juniorit pitää laittaa oikealle sarjatasolle Suomisarjaan ja odottaa että 3-5 vuoden päästä sieltä alkaisi yksitellen kasvaa uusia Pyykkösiä. Heikura vaikutti yhden nähdyn pelin perusteella ihan kehityskelpoiselta yksilöltä.
 

daerok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Kalpa Kuopio
Härkönen Iisalmesta? Mattila ulkomailta? Siinä olisi ainakin pari ennestään tuttua vaihtoehtoa.

Erosesta vielä sen verran että itseä jäi mietityttämään miten niin moni pelaaja alisuoritti odotuksiin nähden? Voiko se olla sattumaa vai onko syy penkin takana?? Kun miettii niitä pelaajia ketkä oikeasti onnistuivat omalla tasollaan niin niitä oli ehkä Pyykkönen, Harjula, Karjalainen... ehkä varauksin Komulainen. Melkeinpä kaikki muut pelasivat alle odotusten. Pelaaminen oli kurintonta ja se paistoi Ruudun lähetyksiin saakka.

Omien nuorien juniorien taso alkaa olla nähty että se on ihan maksimissaan 4 ketjussa. Pyykkönen poikkeuksena että tullut Hokin omasta putkesta ja noussut nyt eliittipelaajaksi. Jos Hokki menestyä haluaa niin juniorit pitää laittaa oikealle sarjatasolle Suomisarjaan ja odottaa että 3-5 vuoden päästä sieltä alkaisi yksitellen kasvaa uusia Pyykkösiä. Heikura vaikutti yhden nähdyn pelin perusteella ihan kehityskelpoiselta yksilöltä.


Härkönen ja Mattila ovat varmasti tänä päivänä kohtalaisen kalliitta ja lisäksi Petri Mattila haluaa aina myös kovia hankintoja joukkueeseen, eli suurella budjetilla toimittaisiin, mutta hienoja aikoja oli ne kun Ranskan pojat pelasi silloisen Mattilan Hokissa.

Anthony Guddig ja etenkin Teddy Dacosta, saivat monet vierasjoukkueen valmentajat vihaiseksi:

Oli viihdettä,

 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Hyvä Erosen haastattelu Kainuun sanomissa. Jutun ideana ei ollut vuodatus, niinkuin hän alkuun toteaa. Suurin syy huonoon menestykseen oli epäonnistunut ryhmäytyminen, johon Eronen haastattelun kulkuessa usein palaa..
Eronen ei erityisesti heittänyt ketään junan alle, mutta jutusta saa käsitystä kuka, ken kumpaiset voi olla kyseessä.

Eli joukkueessa on eriarvoisuutta, pelaajat eivät arvostaneet toisiaan ja joidenkin pitänyt saada erivapauksia, nämä omia veikkauksia, mutta näkyihän se kiukuttelu kotikatsomoon saakka. Erityisesti hyökkäyspäässä tietyt pelaajat eivät mielellään syöttäneet kuin toisilleen, vaikka joku olisi ollut paremmassa paikassa. Surullista.

Nyt kannattaa joukkuetta rakentaessa olla tarkkana, kenelläkään ei pitäisi olla erivapautta saada sopimusta, jos tiedetään, ettei tule toimeen kun muutaman pelaajan kanssa joukkueessa kuin joukkueessa.
 

daerok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Kalpa Kuopio
Spekulaatiota Hokin ensikauden valmentajasta, Räsänen edelleen mahdollinen, jos menee IPK:n valmentajaksi, sitten Niko Härkönen Hokkiin? En kyllä usko, että IPK olisi vaihtamassa valmentajaa, sen verran hyvin on Härkönen koutsannut Iisalmessa.

Myös Sinkkosen Janne kelpaisi tänne.

Hokki tiettävästi on aika pitkällä neuvottelussa yhden valmentajan kanssa, kuka se sitten onkin?
 

daerok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Kalpa Kuopio
Ei mitään Räpsää vastaan mutta todettava että Pasin juna on jo mennyt. Nuorten pelaajien kehittäminen ja valmentaminen ei ole hänen osaamistaan jota Mestiksessä kuitenkin lopulta on kyse.

Vaihtoehtona Janne Sinkkonen? Ei ilmeisimmin jatka Kerhossa....

En kyllä missään nimessä sanoisi, että Pasilla ei olisi mitään annettavaa Mestiksessä ja juna ei todellakaan ole mennyt ohi, jos ajatellaan SaPKon Mestis mestaruutta ja vuosia myös Sportin Mestis joukkueen valmentajana, kyllä hän on erinomainen koutsi edelleen ja kukaan ei vielä tiedä, onko Hokin tuleva joukkue sitten aivan nuori?

Ja mitä tulee valmentajan hintaan, niin hyvästä valmentajasta kannattaa maksaa, pelaajille kun ei juurikaan makseta.

Kuten jo aikaisemmin kirjoittelin, niin myös Niko Härkönen ja Janne Sinkkonen varmaan kelpaisi Hokin päättäjille?

Katsotaan,....
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös