Kajaanin Hokki 2018–2019 – joko karsimaan?

  • 207 567
  • 796

Velhelmiina

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Kapealla rosterilla taas liikenteessä, onneksi laatu korvaa määrän! Kova viikonloppu tiedossa, mutta luotto on että 6 pistettä napataan.

Toiveet viikonlopulle:

Harjula iskee viikonloppuna vähintään 3 maalia jonka myötä Komulaisen peli vapautuu.
Maalivahtien täytyy pelata huippuottelut.
Saarenpään ja Viikilän kenttä totuttuun tapaan tehoilee.
 

Velhelmiina

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Olipa huikea nousu Hokilta voittoon. Ei olisi 4-1-maalin jälkeen uskonut että joukkue nappaa vielä 3 pinnaa.
Harjulalta loistava sisääntulo. Yhden pelin perusteella sopii joukkueeseen erinomaisesti. Juuri oikeanlainen täsmävahvistus.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Hieman jäitä housuun vaikka ihan mieluisa hankinta olikin. Olihan kauden kynnyksellä Komulainenkin huippuvahvistus. Mutta jostain syystä hieman vaisua on ollut suorittaminen kaukalossa.

Toki en pistä pahakseni yhtään jos Harjula on kovassa vireessä ja pistää epäilijälle jauhot suuhun. Mutta katsotaan nyt miten kulkee ennen kuin aletaan sarjan voittoja jakamaan.
Ja juuri niinhän se Harjula heti ensimmöisestä pelistä alkaen teki! Nää on taas niitä tilanteita kun sitä on mielellään väärässä epäilyksineen. Loistava nousu täyteen pistepottiin hankalan vastustajan vieraana.
 
6 pistettä on kyllä valtavan kova suoritus noin ohuella miehityksellä.

Jos näin vaikeasta alkuohjelmasta huolimatta joukkue on sarjassa sijalla 2 niin pullat on hyvin uunissa!!

Harjula kahdessa pelissä 3+2. Näyttäisi ihan kelpo vahvistukselta : )
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Pienellä porukalla on saatu nyt hienoja tuloksia. Kotiputken alkaessa olisi hyvä olla näillä kärkisijoilla, kassa kiittää isomman yleisömäärän muodossa. Ja sen putken aikana olisi sitten saumat ottaa vähän kaulaa.
 
Kainuun Sanomissa näkyy olevan juttua Hokin B junnuista mutta on juttu on vain tilaajille. Voisiko joku referoida mitä jutusta löytyy?
Ja onkos palstaveljet käyneet seuraamassa tällä kaudella Hokin junnujen otteita. Onko tulevaisuuden tähtipelaajia tulossa?
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Kainuun Sanomissa näkyy olevan juttua Hokin B junnuista mutta on juttu on vain tilaajille. Voisiko joku referoida mitä jutusta löytyy?
Ja onkos palstaveljet käyneet seuraamassa tällä kaudella Hokin junnujen otteita. Onko tulevaisuuden tähtipelaajia tulossa?

Referaattina se että B junnujen kausi sujuu mainiosti, mahdollisuudet ovat hyvät vielä alempaan SM-sarjaankin saakka nousta. Ja Mestis-paikka alkaa olla käytännössä jo varma. Joukkue sarjakakkosena neljä pistettä pelin enemmän pelanneen Hermeksen perässä. Joukkue on treenannut hyvin ja on hyvässä kunnossa ja iskussa tällä hetkellä. Ensi vuonna tilanne on tukala koska nuorempaa B ikäluokkaa on niukasti Kajaanissa eikä kauhean paljoa ole vanhempaakaan millä paikata.

Samassa jutussa myös mainittiin A-nuorten tukala tilanne, pitkä tappioputki ja vaara pudota nuorten Mestiksestä. KuKin B ja SoKin C junnujen suomisarja-karsinnat mainittiin myös. SoKi johtaa lohkoaan ja KuKi on toisena lohkossaan tasapisteillä pelin enemmän pelanneen ykkösen kanssa.
 

Velhelmiina

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Hokki näköjään nostaa huomiseksi 16-vuotiaan junnun Mikko-Matti Paakkolan kokoonpanoon. Aivan mahtavaa että oman kylän lupaaville pojille annetaan näytön paikkoja. Ainakin tilastojen perusteella Paakkola on tehnyt junnusarjoissa hyvin pisteitä ja etenkin maaleja. Hänestä on varmasti tulevaisuudessa Hokille vielä paljon apua. Korhosen Riku näköjään myös yhden ottelun lainalle. Tässä tilanteessa kun vielä inttijätkät ovat poissa niin varmasti todella tarpeellinen apu. Voisiko jopa sanoa että Hokki-juna puksuttaa melko mukavasti raiteillaan.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Mahtava homma Paakkolalle ja hieno homma että junnuja ajetaan aktiivisesti sisään silloin kun junnuista potentiaalia löytyy. Nyt ollaan ihan oikealla tiellä.
 
Hieno juttu. Voisi ajatella että Paakkolalle sorvataan keväällä pidempi sopimus etenkin jos hänessä on kerta maalintekijän verta.

Voisiko jopa sanoa että Hokki-juna puksuttaa melko mukavasti raiteillaan.

Suunta on tällä seurana ja joukkueena oikea. Pisteitä on tullut hyvin vaikka pelillisesti meno on ollut taistelua johtuen pitkälti kolmen kentän pelaamisesta mutta voisi ajatella sen kasvattavan kevättä ajatellen. Hokki on nyt selättämässä pahinta vieras ruuhkaa ja ennen joulua pahoja reissuja ei tule enää kuin yksi ( kolmen pelin pe-la-su reissu ) sekin on juuri viimeinen ennen taukoa.

Ja pisteidenkin osalta vieras rupeama on jäämässä ehdottomasti positiivisen puolelle. Viime kaudella Hokki sai perussarjan vieraspeleistä 1,7 p /peli ( ei sis jatkosarjaa ), nyt tahti on 1,9 p /peli. Lisäksi nyt kotona peli on kulkenut mainiosti.

Espoo ja JHT pelit olivat Hokilta erinomaisia ja tuskin ne hyvät peli esitykset ihan sattumaa oli. Tuosta hetkestä taisi myös alkaa ne pahimmat loukkaantumiskierteet ( korjatkaa jos olen väärässä ) joskin ihan kärkipelaajille niitä vammoja ei ole tullut. Pelillisesti tuo tammikuun alun kotirupeama voi olla juuri se hetki kun Hokin peli ottaa ison harppauksen suhteessa muihin. Näin voisi ainakin maalaisjärjellä pohtia.

Harjula on osoittautumassa hyväksi vahvistukseksi ja ainakin viime viikonloppuna hän sai Komulaisen heräämään. Lisäksi joukkueesta löytyy jo kaksi ennestään toimivaa ketjua ( Viikilän ja Leppäsen ketjut ). Ainakin pisteiden valossa esim Tommi Klemetti pelaa hienoa kautta vaikka on mennyt vähän pienemmällä huomiolla.

Rautiokin on parantanut otteitaan ja eiköhän Mattila-Kokkonen osastoltakin saada vielä tehoja mitä pidemmälle kausi etenee. Tällä hetkellä vastuuta pakiston pisteistä on kantanut Niemelä joka on täysin eri mies kuin viime kaudella. Ramires on alkanut myös heräillä viime peleissä!

Yhteenvetona...: kunhan loukkaantumishuolet hellittävät niin voisi olettaa että tänä vuonna Kajaanissa pelataan nähdään pitkä kiekkokevät.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Harjula jatkaa hyviä esityksiä ja takoo pisteitä. Ja siinä samassa niitä tekee Komulainenkin. Taisi tämä Harjulan tulo olla paljon yhtä miestä isompi juttu. Koko peliä en ehtinyt katsomaan mutta se mitä ehdin, näytti varsin hyvältä keskiviikkoillan vieraspeliksi.

Jalat liikkuu, kiekko liikkuu ja ennenkaikkea se liikkuu lavasta toiseen hyvällä tarkkuudella. Mielestäni viime kaudella ei peli näyttänyt kertaakaan noin hyvältä mitä tänään.

Hokki piipahtaa hetken sarjan piikkipaikalla kunnes K-Espoon peli loppuu. Joten suunta on hyvä.

Palstaveli tuossa aiemmin mainitsi näitä puolustajiamme pisteillä aivan kuin ”manaten” tämän iltaista. Kokkonen 1+1, Mattila 0+2 ja Niemelä 1+0. Ja oli muuten komea kuti tuo Niemelän maali. Onkos meillä nyt oikeasti puolustajia jotka laukovat viivasta ykkösellä, niitä on jokunen vuosi kaipailtukin.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Hyvin kulkenut viimeisimmät kuusi peliä ja kärkiukot ja uusin hankinta Harjula alkaneet lämmetä. Harjula kolmeen peliin 5+3, joka määrittää jo lyhyellä otannalla vahvistuksen tuntomerkit. Miinusta siitä, että useampi viikko pelattu kolmella kentällä. Loukkaantumisille ei mitään voi, rosteri oli vain liian kapea alkuun. Tulevana viikonloppuna kuusi pistettä on tavoite, varsinkin kun armeijasta saadaan kentällinen ukkoja pelamaan. Orastavaa voittoputkea ei pidä katkaista lähtemällä huonolla asenteella viikonlopun otteluihin.
 

WLuK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Hyvä uudistus, mutta olisi hienoa, jos tulostaulun alapuolinen pääty voitaisiin valjastaa anniskelualueen/pubin tarpeisiin. Toki seisomokatsomon kulmauskin on huomattavasti parempi kuin entinen pub.
Viime pelit ovat olleet vakuuttavia ja Harjula on mies, jota Hokki on tarvinnut. Mies suorastaan dominoi kentällä ja viime peliinkin tolpat kilisi siihen malliin, että hattutemppu ei todellakaan olisi ollut vääryys. Tulevasta viikonlopusta tietenkin toivomuksena 6 pistettä.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Kaljakatsomo on hyvä asia, nostaa myyntiä, kun erien aikanakin siellä voi ja näkee peliä livenä. Järjestelyt on vain kuvassa melko "rumat" keltaisella eristysnauhalla eristetty alue työmaatolppiin. Pikkuisen voisi fiksata, vaikka joku metallifirma tai koneistamo voisi sorvata metalliset aitatolpat ja niihin laittaa nauhan sijaan köyden. Muutama nojailupöytä, jotka olisivat helposti siirrettävissä toisivat helpoutta oleskeluun, kun olisi paikka mihin tuopin laskea. Niiden säilytyspaikka löytyisi pienellä siivouksella vierasjoukkueen vaihtoaution vierestä, mistä ne ennen peliä helppo siirtää anniskelualueelle. Joitakin ahdisti jo junnukatsomon läheisyys, mutta on siinä se fanipääty välissä ja joku ei ole lapsena kaljan juontia nähnyt, niin aika eristettyä elämää on saanut viettää, toki junnut voisi päästää b-katsomon kulmaan, siellä on usein tyhjää. Ja lapset yleensä katsovat erän ja sitten lähtevät pihalle mäen laskuun ja hippaan.

Tänään mennään reilulla kolmella kentällä, pitäisi riittää tänään ja huomenna. Peli kulkee kolmella kentällä, niin että kärkikahinoissa ollaan, jos rosteri saadaan terveeksi ja treeniä alle, tulos voi olla vieläkin parempaa. Sitä odotellessa, että loukkaantumiskierteestä päästään eroon, viimeistään joulutauolla.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Noita metallitolppia varmaan olisi aika helposti saanut kun taustavoimissa on metallialan yrityksiä. Samaa mietin että jestas miten hätäisen näköinen viritys. Aikamoinen ”imagotappio” tuollainen räpöstys laittaa someen hehkutusten kera kun seuran touhu muuten on näyttänyt hyvin ammattimaiselta sarjatasoon nähden. Nyt se mielikuva otti ison hypyn taaksepäin.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Noita metallitolppia varmaan olisi aika helposti saanut kun taustavoimissa on metallialan yrityksiä.

Tätä juurikin hain kiertelemällä, näytti tuo alue siltä kuin välineistö olisi haettu harjoitushallin työmaalta. Jospa se paranee, ilmeisen kiireessä pitänyt nurkka väsätä. Vähän vaivaa ja uudet kuvat, niin saattaisi houkutella enemmänkin janoista yleisöä.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Semmottis peli. Mailan katkeamisesta alkunsa saaneeseen kavennusmaaliin aivan yhtä maalia. Vähäksi aikaa sai siitä vieraat virtaa ja toisenkin maalin onnistuivat pistämään. Kotijoukkue sitten taas heräsi ja naulasi pelin parilla maalilla. Kolmas erä diipadaapa-neppailua joka tuotti vielä lisäosumia. Nyt oli järkyttävä tasoero kyllä pelissä joukkueiden välillä.

Piikkipaikka sarjassa tuloksena ja huomenna seuraavat kolme pistettä, kiitos.

Lippusiimojen tilalle on ilmeisesti tulossa siistimmät tolpat ja narut, joten tämäkin asia korjaantuu pian. Kovin suosituksi ei vielä anniskelukatsomo noussut, mutta eiköhän se siitä pikkuhiljaa suosiotaan kasvata vielä.
 
+ Kärkipaikka, ei Hokki turhaan tuolla ole
+ Harjula ja erityisesti maalinteon taito
+ Komulainen pelannut kauden parhaat pelinsä
+ Mattila 2+2

Hyvin menee kentällä.

Ja erityisesti voimia kumikiekolle jos ei pub ole ihan paikallisten yökerhojen näköinen : ) Eiköhän Hokki sen kuntoon tosiaan laita.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Ja erityisesti voimia kumikiekolle jos ei pub ole ihan paikallisten yökerhojen näköinen : ) Eiköhän Hokki sen kuntoon tosiaan laita.
Ei tule paikallisissa juuri käytyä niin en osaa vertailla. Enkä usko että anniskelukatsomon tulisi yökerholta näyttääkään, saattaisi olla aika huvittava näky jäähallin valaistuksessa ja interiöörissä jos näyttäisi? Harminaiheeni kohdistui lähinnä siihen miten hiton hienosti on onnistuttu kaikki asiat tähän asti tekemään viestinnässä. Tyylikästä ja ammattimaista mielikuvaa luotu pari vuotta ulospäin tasaisen varmasti jokaisella päivityksellä. Siihen tuo facebookissa ollut kuva ja sen hehkutus ei istunut ollenkaan. Mutta kyllä tästä selvitään, kiitos vaan voimista.
 
Suosikkijoukkue
Hokki,Kärpät,Florida Panthers
Hieno taistelu voitto kapealla rosterilla. Tuossa halille tulessa huomasin että niitä Kausikortteja mitä on 1-2 luokkalaisille jaettu niin vanhemmat pojat pääsivät niillä sisään. Liekkö paljonkin joutunu niitä vääriin käsiin
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Hieno taistelu voitto kapealla rosterilla. Tuossa halille tulessa huomasin että niitä Kausikortteja mitä on 1-2 luokkalaisille jaettu niin vanhemmat pojat pääsivät niillä sisään. Liekkö paljonkin joutunu niitä vääriin käsiin
Ei liene iso vahinko kun alle 12-vuotiaat pääsevät muutenkin ilmaiseksi päätykatsomoon.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Lyhyesti plussat ja miinukset viikonlopulta:

+ Kahdeksas voitto putkeen todella vajaalla rosterilla
+ Huonollakin pelillä voitetaan
+ Mattilan tehot viikonlopulta 2+5, mestispakki heräilee
+ Joukkue taistelee ja on joukkue, verrattaissa varsinkin viimekauteen
+ Tuplakotipeliviikonloppu ja yleisö n.600 kummassakin pelissä

- ukkoja tippuu sairastuvalle joka pelissä
- kuormaa alkaa olla joka jätkällä
- s-kiekon molemmat maalit isoista Hokin virheistä ja huolimattomasta pelaamisesta (virheet voi johtua rasituskuormasta)

Jos jotain edes pystytään ensiviikolla treenamaan, niin kevyitä videopalavereita voisi puolustuspelaamisesta katsella. Peli kulkee ja voittoja tulee, mutta päästettyjä maaleja voisi olla vähemmän. Hokki ei ole muuten menettänyt tällä kaudella pistettäkään kotona.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Kolmella kentällä kun joudutaan pelaamaan niin ei hirveän huolestuttavaa ole jos virheitä tulee viikonlopun toisessa pelissä. Jätkät väsyy. Tietty ainahan se mukavampaa olisi jos niitä ei juuri tulisi.

Kotisaldo on todella kova, 3 pojoa joka pelistä. Kyllä tässä sakissa on ainekset sarjan voittoon olemassa, jos vaan jossain vaiheessa saadaan täysi joukkueellinen jalkeille.
 
Lyhyesti plussat ja miinukset viikonlopulta:

+ Kahdeksas voitto putkeen todella vajaalla rosterilla
+ Huonollakin pelillä voitetaan
+ Mattilan tehot viikonlopulta 2+5, mestispakki heräilee
+ Joukkue taistelee ja on joukkue, verrattaissa varsinkin viimekauteen
+ Tuplakotipeliviikonloppu ja yleisö n.600 kummassakin pelissä

Kolmella kentällä kun joudutaan pelaamaan niin ei hirveän huolestuttavaa ole jos virheitä tulee viikonlopun toisessa pelissä. Jätkät väsyy. Tietty ainahan se mukavampaa olisi jos niitä ei juuri tulisi.

Kotisaldo on todella kova, 3 pojoa joka pelistä. Kyllä tässä sakissa on ainekset sarjan voittoon olemassa, jos vaan jossain vaiheessa saadaan täysi joukkueellinen jalkeille.

Näihin on helppo yhtyä. Yleisöä jopa yllättävän hyvin vastustajiin nähden. Mattila tosiaan näyttää siltä pelaajalta joka oli Hokista lähtiessään.

Kunhan epäonni loukkaantumisissa kääntyy niin potentiaalia tuossa joukkueessa on vaikka mihin. Hyökkäyspeli on ollut koko kauden hyvällä tasolla ja tuo 89 maalia ei ole sattumaa.

Vieläköhän Hokki hakee vahvistuksia joukkueeseen? Mv ja pakki osastot kunnossa ja hyökkäykseen ei täytemiehiä tarvita.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös