Kajaanin Hokki 2018–2019 – joko karsimaan?

  • 207 615
  • 796

Velhelmiina

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Voisi kyllä tämä titaaneiden toimittaja tulla itse kertomaan missä Hokki on suurieleisesti hamunnut Mestikseen? Mennyt siellä päässä puurot ja vellit sekaisin.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Voisi kyllä tämä titaaneiden toimittaja tulla itse kertomaan missä Hokki on suurieleisesti hamunnut Mestikseen? Mennyt siellä päässä puurot ja vellit sekaisin.

Eiköhän tästä päästä yli, mutta mielenkiintoinen teksti sisällöllisesti, koska Hokki ei ole tiedottanut mestikseen hamuamisesta, tämän kauden tavoitehan oli vain mestiskarsintoihin pääsy. Tällä foorumilla on Hokkia ja kannattajia ehkä vähäisesti muistutettu resursseista yms. Jotenkin samansuuntainen teksti noin asiasisällöltään titaanien facebookissa kuin täällä olen joskus lukenut. Toki ne resurssit Kajaanissa on hyvät, mitä niitä vähättelemään. Ja se koira haukkuu, johon kalikka kilahtaa. Harmittavasti vain 25 henkilöä oli tykännyt päivityksestä, mielellään näkisi enemmän.

Viikonloppuna ei pisteet tule helpolla, hunters vaikuttaa vahvalta ja kyllä se joskus titaanit ottaa pisteitä tälläkin kaudella, varmaan paljonkin ja Hokki ei kahteen viime peliin ollut vakuuttava, ei todellakaan. Nuo maalintekokilpailupelit saisi jäädä pois, jos vieraspelissä tehdään se neljää maalia, niin sillä pitäisi pisteitä jo saada.
 
Kotkassa varmaan kismittää kun oma joukkue ei ole voittanut vielä peliäkään. Sitten vedotaan budjetteihin vaikka viime vuonna Titaanit pelasi pleijareissa.

Noh eipä isommin hetkauta ketään tuo kirjoitus. Pisteitä tosiaan ei tule helpolla. Hunters johtaa sarjaa ja Titaanit pelannee jo epätoivoista kiekkoa ekan voiton eteen. Jos peli on samalla tasolla kuin Espoota ja JHT vastaan niin 4-6 pisteeseen on hyvät mahdollisuudet.
 

Velhelmiina

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Vaikea viikonloppu, onneksi sentään kolme pistettä plakkariin! Pelit nähneenä, minun mielestä joukkuetta vaivaa kurittomuus, suoraviivaisuus maalipaikoissa sekä järjetön ero hyvän ja huonon pelin välillä. Toivottavasti valmentajakaksikko alkaa vaatimaan pelaajilta enemmän, sekä yrittää tuoda pelaajille tappamisen meininkiä maalintekoon. Viikonlopun peleissä titaanit taklasi ja teki vimmatusti töitä, mutta ei saanut pisteitä vaikka olisi tekemisen myötä ansainnutkin voiton. Toivottavasti Hokilla ei jatku muniin puhaltelu jatkossa.

Uusi viikko edessä ja viikonloppuna pelit näyttävät suuntaa.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Aika samanlainen fiilis viikonlopun esityksistä mitä edellisellä kirjoittajalla. Tiikerinsilmää lisää ja keskittymistä olennaiseen. Turha jäähyily ja jatkuvat paskat syötöt pois. Asennevammalta vaikuttaa vahvasti tällä hetkellä.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Tiikerinsilmää lisää ja keskittymistä olennaiseen. Turha jäähyily ja jatkuvat paskat syötöt pois. Asennevammalta vaikuttaa vahvasti tällä hetkellä.

Hutiloituja syöttöjä ja ei täysillä tilanteiden pelaamista. Kun ei pelata täysillä annetaan syöttö sinnepäin ja huonoihin paikkoihin. Tämä on minusta suurin ongelma. Tietysti myös loukkaantumiset ja vajaalla kolmella kentällä pelaaminen ei voi olla näkymättä. Parempi, ettei peli rullaa täysillä näin alkukaudesta ja ei tule kenellekkään hyvänolon tunnetta. Varsinkaan valmennukselle. Asennevammaa jos on valmennuksen pitäisi tarttua siihen kiivaasti, pystyykö Niiranen siihen, ainakaan junnujen kanssa ei ollut 90- ja 2000 luvulla ollut se myrskymäisin valmentaja?

Viikonlopun pelit tulisi hoitaa kliinisesti ja kuusi pistettä omaan koriin, ohi peleihin ei ole varaa, jos tavoitteesta halutaan tapella. Hyvä kun jäähalli kiinni alkuviikon, jää parit jää väliin, jospa se avaa pelaajien päitä ja jalkoja.
 

Velhelmiina

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Siitä edellisen kirjottajan kanssa samaa mieltä, ettei tuo kolmella ketjulla pelaaminen voi olla näkymättä. Sen näki sunnuntain ottelusta, että Titaanit oli paremmalla jalalla ja Hokki selvisi tällä kertaa pälkähästä.

Isossa kuvassa Hokki-laiva polkee tällä hetkellä paikallaan, mutta suunta on ehdottomasti oikea. Ensi viikonloppuna pitäisi löytää sama suunta kuin Kiekko-Espoota vastaan kotiottelussa. Sarjasijoitus ei kerro totuutta, sillä koti- ja vierasotteluiden suhde on ollut Hokilla todella pahasti vieraspainoitteinen. Seuraavasta 5 ottelusta näkyy olevan vieraissa 4. Näistä peleistä kasaan 10-12 pistettä, niin se antaisi loppukaudella mahdollisuuden taistella hyvistä sijoituksista.
 

daerok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Kalpa Kuopio
Poissa viikonlopun peleistä ainakin päävalmentaja Niiranen, lisäksi Haukat pelistä Viikilä ym.
Rosteri on todella kapea, mietin vaan, että mitenkähän tässä taistellaan vielä ss-mestaruudesta ja mestis karsinnoista, jotka ovat ilmeisesti tavoitteet tällä kaudella?
Ehkä pitäisi olla hereillä ajoissa (muutama täsmä hankinta), ettei tule sellaista tappioputkea kuin esim. Kalpalla?
 
Viimeksi muokattu:

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Semmoinen peli, tärkeet kolme pistettä. Tässä on nyt pari viikkoa pelailtu kolmella kentällä ja alkaahan tuo näkyä. Sellainen rullaaminen pelaamisesta puuttuu. Hieman kuritonta jälleen, Kokkosen kakkonen Heikkisen ison vitosen aikaan aivan turha. Positiivista, että kaksi minuuttia kestettiin viiskolmosta ja Heikkisen viiden minuutin iso jäähy pelattiin pois ilman haukkojen maalia. Negatiivista laukauksien piippuun jääminen tai laukaisu paikan menettäminen syöttöpaikan odottamisella.

Klemetti - Leppänen - Saarenpää on mielestäni uusi valmis ketju. Leppänen ja Saarenpää pelaa parhaiten joukkueesta yhteen ja Klemetti jr tuottaa paikkoja hyvällä luistelulla. Pisteet tällä koostumuksella tältä ja viime viikolta todella hyvät. Ei kannattaisi rikkoa. Toinen valmis ketju on Leskinen - Viikilä - Klemetti sr, tuottanut pisteitä liukuhihnalta. Sitäkään ei kannata rikkoa. Komulaisen heikompi jakso pitäisi näkyä ketjuissa niin, ettei Komulaista väkisin pidetä missään edellä mainituista ketjuista, vaan rakennetaan huomiseksi kolmosketju muotoon Räisänen - Niskanen - Komulainen.
 
Nyt olikin jo vuorostaan vakuuttava peli Hokilta. Ainoastaan tuo lopun turha takaisku maali omiin jää harmittamaan.

Kukkohovi taas todella hyvä. Tämän hetken ykkösvahti vaikka Rautio on hyvin ajoittain esiintynytkin.
 

WLuK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
S-Kiekko kaatui helpon näköisesti 1-7. Etenkin toisen erän ajan isännät olivat aivan jäissä ja Hokki ei tällä kertaa jättänyt maalipaikkojaan käyttämättä. Hokin ylivoima alkoi aika ajoin näyttämään ihan hyvältä ja siitä palkintona 3 YV maalia, joista tosin kaksi saatiin kahden miehen ylivoimalla. S-Kiekon pelaajat vaikuttivat todella väsyneiltä tai sitten fysiikka ja kädet eivät vain riittäneet tänään.
Harmilliseesti Hokkikin luovutti puolustamisen viimeisellä minuutilla ja S-Kiekko pääsi pilaamaan Larin nollapelin. Kolme pistettä kuitenkin nosti Hokin sarjataulukon kuudenneksi, josta Hokki saa nauttia ainakin ensi lauantaihin asti. Ensi viikolla on sitten vierasreissut Nokialle ja Forssaan. Varmaankin runkosarjan kinkkisimmät vierasottelut tiedossa, joten valmistautumisen pitää olla kunnossa.
 

daerok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Kalpa Kuopio
Ehdottomasti hatunnoston arvoinen suoritus Hokilta, kolmella kentällä ja levänneitä S-kiekon miehiä vastaan tuommoiset lukemat vieraspelissä, mutta totuuden nimissä on sanottava, että taisi kuitenkin Seinäjokisilla mennä hieman "ylilatauksen" piikkiin, sen verran siellä tuli turhia jäähyjä ja maalivahtipeli meni 100-0 Hokille, Viikilältä huimat tehot 0+5 ja Komulainen ja Mattilakin taisi pistää kiekon pörsään.

Toivottavasti saataisiin ensiviikon "kärkiotteluihin" jo 4. kentällinen mukaan?

MuiK voitti tänään Laserin 2-5 ja kenties ainakin minulle suurin yllätys oli Karhujen voitto Kalajoella VL 5-6.

Koko sarjan suurin yllättäjä lienee RaaheK joka tänäänkin voitti alisuorittaja Titaanit Kotkassa 1-3.

Ei minulla muuta
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Hokki huhuilee somessa, että sopimusuutisia luvassa. Kuvassa rightin maila ja arvuuttelevat kenen maaliahneen hyökkääjän maila kyseessä.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Hyvin hämmentynyt olo jos Locans kyseessä. Mielenkiinnolla odotetaan kyllä nimeä.
 
Suomi-sarjaan todellinen huippuvahvistus! Mikähän on ollut miehellä kun kaksi viime kautta Mestiksessä todella hyviä ja nyt ei auennut paikkaa Mestiksestä?

No kelpaa joka tapaukessa enemmän kuin hyvin!
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Aivan huikea porukka Hokilla kasassa. Onnittelut uusimmasta hankinnasta!

Hokki tulee nousemaan kärkikahinoihin ja luultavasti voittaa sarjan. Haastajina lähinnä FPS, Pyry ja Kiekko-Espoo. Tulee herkullinen kausi.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Hieman jäitä housuun vaikka ihan mieluisa hankinta olikin. Olihan kauden kynnyksellä Komulainenkin huippuvahvistus. Mutta jostain syystä hieman vaisua on ollut suorittaminen kaukalossa.

Toki en pistä pahakseni yhtään jos Harjula on kovassa vireessä ja pistää epäilijälle jauhot suuhun. Mutta katsotaan nyt miten kulkee ennen kuin aletaan sarjan voittoja jakamaan.
 
Minkälaiset ketjut Niiranen kasaa kun kaikki on terveenä? Leppäsen ja Viikilän ketjut pitäisin ennallaan.

Leskinen Viikilä H Klemetti
Saarenpää Leppänen T Klemetti
Harjula Komulainen Nylund
Räisänen Niskanen Still
Kemppainen Kilpeläinen Vikholm
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Aivan huikea porukka Hokilla kasassa. Onnittelut uusimmasta hankinnasta!
Hokki tulee nousemaan kärkikahinoihin ja luultavasti voittaa sarjan. Haastajina lähinnä FPS, Pyry ja Kiekko-Espoo. Tulee herkullinen kausi.

Hieman jäitä housuun vaikka ihan mieluisa hankinta olikin. Olihan kauden kynnyksellä Komulainenkin huippuvahvistus. Mutta jostain syystä hieman vaisua on ollut suorittaminen kaukalossa.Toki en pistä pahakseni yhtään jos Harjula on kovassa vireessä ja pistää epäilijälle jauhot suuhun. Mutta katsotaan nyt miten kulkee ennen kuin aletaan sarjan voittoja jakamaan.

Ei yksi laitahyökkääjä varmista minkään sarjan voittoa, joukkueena se voi onnistua, jos kaikki pelaavat tasollaan. Toivotaan, että Harjula on iskussa ja vapauttaa Komulaisen peliä, jos samaan kenttään on heitä suunniteltu. Kentällisistä sen verran, että kahta toimivaa kokonaisuutta Leppänen-Saarenpää-Klemetti ja Leskinen-Viikilä-Klemetti ei pitäisi rikkoa, kyseisten kenttien peli on alkanut rullata hyvin ja pisteitäkin ollut viime aikoina tullut, varsinkin Leppäsen kenttä on nostanut profiilia ja yhteispeli on ollut hyvää. Komulaista voisi nyt peluuttaa sentterinä kun Harjula on tullut kokoonpanoon mukaan. Jonkun palstaveljen esittämä Nylund - Komulainen - Harjula voisi olla hyvä kenttä. Räisästä on peluutettu aika paljon kärkikentissä ja pelillisesti Räisänen voisi saada jopa parempaa tulosta alemmissa kentissä, ilman varsinaista tulosvastuuta.

Peliesitysten suunta pitää saada pysymään nousevana, nyt alkukaudesta hyvääkin peliä on seurannut heikompi peli. Tasaisuus suorittimiseen olisi tavoitteena hyvä ja turhat jäähyt pois. Myöhästyneet taklaukset yms kun saadaan pois, niin pelissä ei Hokki ole joutunut hirveästi rikkomaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös