kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Niin sallii...

...ja luulempa, että Smuran näytöt on annettu ja tulevaisuus odottaa miestä. En yllättyisi, vaikka Tolonen ja Smura tulevat vaihtamaan paikkaa....ja eiköhän näin tule tapahtumaankin. Sen jälkeen luukunaukaisijaksi voi laittaa esim. Kärppä-juniorin...
Mielenkiintoinen kuvio, onko sulla tietoa vai mutua? Itse pidän Smuraa potentiaalisena maalivahtina. Nuoren miehen epätasaisuus otteissa on vaan se suurin murhe. Välillä hyviä torjuntoja jopa pelastuksia sitten se helppo maali seuraavassa vaihdossa. Lisäksi pelaa irtokiekkoja eteen, muistuttaa minusta juurikin Tolosta Hokki ajalta. En sitten tiedä paraneeko Hokilla maalivahtitilanne smuran vaihtamisella Toloseen..
 

Kolaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
PPS, Hokki
Eikö tässä tilanteessa kannattaisi tehdä ns. Kummelit, eli valmentajalle kamat niskaan? Ei kai Häkkisen viime kaudella koluamat DEL2 ja Tanskan pääsarja sentään ihan kaljaliigoja ole.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Sen jälkeen luukunaukaisijaksi voi laittaa esim. Kärppä-juniorin...
Eikö Hokilla ole omia junnuja tähän hommaan? Ei kai Kärppä-junnun kannata lähteä avaamaan luukkua sinne, kun voi pelata junnujen pudotuspelejä ja treenata samalla laadukkaasti oman valmentajan kanssa Oulussa. Eri asia, jos olisi ykköstorjujan paikka saatavilla, mutta siihen ei välttämättä riitä taso, puhuttamakaan että kelpaisi ykköseksi. Toki Väliharju taisi olla niitä pelaajia, joka saa pelata sekä Kärpissä että Hokissa, eli jos Kärpät A putoaa aikaisin, niin hän voinee tulla varamaalivahdiksi pudotuspeleihin.
 

Lätkä

Jäsen
Toki Väliharju taisi olla niitä pelaajia, joka saa pelata sekä Kärpissä että Hokissa, eli jos Kärpät A putoaa aikaisin, niin hän voinee tulla varamaalivahdiksi pudotuspeleihin.
En viitsinyt eritellä Väliharjua, koska sopisi ehdottomasti Hokin kokoonpanoon, JOS!...tosin se, että mies näillä näkymin hyppäisi OUKA-väliä yksittäisissä peleissä...EI KIITOS! Eihän Hokki voi olla, kuin jokin saluunan, jossa ovet käyvät alvariinsa. Nyt jo käyneet liikaakin ja valmentajan tehtävät vaikeutuneet sitä mukaa...kuin myös peli aika-ajoin aivan sekaisin, kun ukkoa on tullut ja mennyt!
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Hyvä maalivahti voi hyppiä yksittäisissä peleissä ilman että se kovin paljoa muun joukkueen pelaamista häiritsee kun joukkue tietää vaan että mokke on hyvä.
 
Canis Lupus Kajaanin Hokki 2017-18 ketjussa: "Jossain tämän paskan reunalla tilannetta ihmettelevät ne noin 600 aktiivikannattajaa, joille Hokki on ollut tärkeä henkireikä, ja 1000 glory hunteria. Ja joku sata vahingoniloista kolmen eri alasarjapotkupallojoukkueen kannattajaa, kolmannessa polvessa."

Zinetula

Jäsen
Kalapudas ja siirtosopimuksen mukaiset muut junnut. Ei muita, luonnollisesti.
Tämä varmistanee myös, että Kestilä pelaa kauden loppuun Hokissa. Kestilähän ei 1994 -syntyneenä pelaajana kuulu tuohon 5:een vapaasti liikkuvaan pelaajaan. Ilman hankintoja tuskin olisivat uskaltaneet lähteä sillä kapeudella. Mihinhän Siikaluoman kohdalla päädytään? Ja Mäkelän? Sen tiedämme viimeistään alkuviikosta.
 
USA:n 1980 olympiaihmeen takuumies Herb Brooks kehui Reijo Ruotsalaista maailman parhaaksi luistelijaksi.
– Kun pyytää Rexiä tekemään tavallisia luisteluharjoituksia, se on kuin pyytäisi Picassoa maalaamaan autotallia, Brooks on sanonut.

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Kalapudas meneekin Kalpaan. Noh parempi pelaajalle itselleen ja motivaatio varmaan parempi. Hokki saisi jotain hankkia, jos rahat riittää. Mäkelä uhkaavasti pelannut Kärpissä niin hyvin, että saattaa jäädä kotikaupunkiin rotaatiopelaajaksi.
 

Osvaldo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mihinhän Siikaluoman kohdalla päädytään? Ja Mäkelän? Sen tiedämme viimeistään alkuviikosta.
Siikaluoma varmastikin jatkaa Kajaanissa, kun häntä ei missään vaiheessa kautta ole Ouluun roudattu. Eiköhän sekin jotain kerro että mieluummin on otettu juurikin mainittu Mäkelä kokeilemaan liigavauhtia. Muutenkin luulisin että Mäkelä jatkaa Oulussa jollei Kärpät sit hommaa jotain muuta pakkia tässä viime hetkillä.
 

Korpikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, IPK,
Nyt meni aika jännäks taas tämä siirtorajan läheneminen... Tässä vaiheessa Hokin kannalta ollaan taas miinuksen puolella loppukautta ajatellen.. Harmi että Kalapudas on yksi niistä viidestä nimetystä nuoresta jotka sais pelata myös Hokissa siirtorajan jälkeen koska tuskin tulee enää Kajaaniin koska siirtyi Kalpaan.. Mitenkähän muuten menee tuo juttu ku on nimetty Kärpissä niihin nuoriin pelaajiin ja onkin siirtorajan jälkeen Kalpan mies eli Kalpalla periaatteessa vois olla kuusikin nimettyä nuorta jotka vois pelata vaikka Sapkossa Hokkia vastaan..
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Rajala hyvä haku. Tuttu mies ja sen roolin kaveri mitä meillä ei ole tällä kaudella oikein ollut Miskan lähdln jälkeen. Rouhiva voimahyökkääjä. Taidoiltaan ei Miskan luokkaa mutta tähän saumaan ja taloustilanteeseen hyvä haku.

Kärppäyhteistyö poiki sitten Väliharjun Smuralle aisapariksi ja nämä muutamat lainamiehet jotka jatkavat kauden loppuun. Ja Mäkelä takaisin, iso vahvistus pakkipäähän. Loppujen lopuksi todella tyytyväinen olo vaikkei enää ketään tulisikaan. Tuo jengi on iskukykyinen kun sairastupa saadaan tyhjemmäksi eikä tarvinnut tehdä kalliita toivotaan-toivotaan-hakuja.
 
Canis Lupus Kajaanin Hokki 2017-18 ketjussa: "Jossain tämän paskan reunalla tilannetta ihmettelevät ne noin 600 aktiivikannattajaa, joille Hokki on ollut tärkeä henkireikä, ja 1000 glory hunteria. Ja joku sata vahingoniloista kolmen eri alasarjapotkupallojoukkueen kannattajaa, kolmannessa polvessa."

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Rajalan mukana tulee hyvää maalinteko- ja kamppailuvoimaa, jota eritoten playoffseissa tarvitaan. Raivo taisi olla parasta mitä markkinoilta oli tarjolla ja ihan hyvä haku olikin. Varmaan Oululaisena miettinyt, että Hokin kautta Ouluun polku on auki. Nyt kovat näytöt Hokissa ja sitä rataa. Kärppäjunnujen mukana olo tekee hyvää Hokille että myös pelaajille. Väliharju antoi ainakin minulle Leki pelissä hyvät näytöt ja sopivasti Smuran kanssa vuorottelemalla mahdollisuus molemmilla maalivahdeilla onnistua.

Sitten tällä viikolla pitäisi jatkaa voittojen tiellä. Jyp akatemian pitäisi olla ennakkoon voitettavissa ja Hermestä vastaan pitäisi onnistua kolmen pisteen edestä, ettei tulisi peikkoa mahdollista playoff vastustajaa vastaan. Hermes taitaa keskinäisissä olla voitoilla, joten vaikea ottelu näin tauon jälkeen heti luvassa.
 

Mahika7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Rajalan mukana tulee hyvää maalinteko- ja kamppailuvoimaa, jota eritoten playoffseissa tarvitaan. Raivo taisi olla parasta mitä markkinoilta oli tarjolla ja ihan hyvä haku olikin. Varmaan Oululaisena miettinyt, että Hokin kautta Ouluun polku on auki. Nyt kovat näytöt Hokissa ja sitä rataa.
Hyvän pelaajan saitte mutta ei ole enää entisensä.. Liiga visiitin jälkeen ei ole onnistunut enää ja hermot ovat olleet kireällä ja mailaa paiskottu jäähän ja pleksiin.. Viimeinen niitti tuli kun oli vähän kaukalon ulkopuolisia ongelmia...
Kaikkea hyvää Villelle ja toivottavasti saa Hokissa nuo negatiiviset asiat korjattua ja keskittyisi siihen mitä osaa parhaiten eli pelaamiseen..
 
Viimeksi muokattu:

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Ainakin ensimmäinen peli oli Rajalalta erinomainen. Kristof jäi myös positiivisesti mieleen. Siinäpä ne positiiviset sitten olikin eiliseltä. Taas tukkaan Hermekseltä ja anti-sankarina Piispanen jonka ensimmäinen ( vahinko tosin ) jäähy maksoi heti maalin ja toinen alimpana miehenä kikkailtu jäähyt toisen maalin. Muutamia hetkiä Hokin peli kulki, mutta kyllähän se pääosin oli melko kamalaa katsottavaa. Syötöt menivät aivan mihin sattuu, sokkona roiskittiin minne tahansa ja helpotkin syötöt olivat luokattoman huonoja. Kirsikkana kakkuun se saatanan näpertelysyndrooma taas YV:lla jossa ei lauottu kun oli paikka vaan annettiin riskisyöttöjä jotka Hermes sai katkottua. Melko murheellinen esitys Hokilta.
 
Canis Lupus Kajaanin Hokki 2017-18 ketjussa: "Jossain tämän paskan reunalla tilannetta ihmettelevät ne noin 600 aktiivikannattajaa, joille Hokki on ollut tärkeä henkireikä, ja 1000 glory hunteria. Ja joku sata vahingoniloista kolmen eri alasarjapotkupallojoukkueen kannattajaa, kolmannessa polvessa."

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Viimeinen niitti tuli kun oli vähän kaukalon ulkopuolisia ongelmia...
Samoista syistä tuli lähtö KooKoosta kesken toissa kauden ja tuolloinkin reitti vei Kokkolan kautta Kajaaniin.
 
Jörnimisen jälkeen toiseksi parasta ajanvietettä taitaa olla Jatkoaikaan kirjoittaminen. Ja jos mä satun olemaan yksin, niin mä saatan tehdä niitä yhtä aikaa.

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Hyvää menoa Hokilta, valmentaja lukittu kahdeksi vuodeksi. Ja ensikaudelle on sopimukset neljän pakin ja neljän hyökkääjän kanssa. Ja mikä parasta kyseiset pelaajat eivät ole nimettömiä junnuja vaan ihan ok mestispelaajia. Seppälä varsinkin on mainio pelaaja ja kova kiinnitys. Viirlas ok pakki ensikaudella sitten askel vielä eteenpäin uralla. Turtiainen on potentiaalisin jatkosopimuksen tehneistä pakeista, kiekollista osaamista löytyy hyvin. Hyökkäykseen kaksi mestiksessä kauan pelannutta sentteriä ja todella ison potentiaalin omaava Piipponen. Voi ensikaudella lyödä kovasti läpi ja Piipposella vielä kahden vuoden soppari, joka on mestiksessä harvinaisempi juttu. Hyvin menee Hokilla, ei mestisjoukkueille yleensä ole tässä vaiheessa ilmoittaa pelaajasopimuksia.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kattelin, että Kestilä oli nelosketjun sentterinä tänään. Onko ollut pidempiaikainen ratkaisu? Ja onko Aku pelannut yleensäkään Hokissa sentterin paikkaa? Jos kyseessä on peliesityksiin juontava ratkaisu, niin ei oikein mairittele, eikä varsinkaan avaa portteja ensi kauden Kärppiin. Myös Ripa Mattila näytti olevan seiskapakkina. Loukkaantumisia, vai heikkoja esityksiä. Mulle Risto on se ainut ja oikea ilmaveivin vetäjä:

Risto Mattila - ilmaveivi - YouTube

A-junnujen finaali on paljon kovempi kuin MM-välierä hei.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Kattelin, että Kestilä oli nelosketjun sentterinä tänään. Onko ollut pidempiaikainen ratkaisu? Ja onko Aku pelannut yleensäkään Hokissa sentterin paikkaa? Jos kyseessä on peliesityksiin juontava ratkaisu, niin ei oikein mairittele, eikä varsinkaan avaa portteja ensi kauden Kärppiin. Myös Ripa Mattila näytti olevan seiskapakkina. Loukkaantumisia, vai heikkoja esityksiä.
Kestilää on vähän pakko ollut kaksi viimeistä peliä peluuttaa sentterinä, koska nelossentteri Kaarlela loukkaantuneena ja sentteriä ei Miskan siirron jälkeen hankittu. Taitaa vaan olla silleen, että Kestilä ainuita hyökkääjiä, joka voi operoida sentterin tonttia. Olisi varmaan parempi laidassa. Ainakin eilen Mattila pelasi, vaikka oli seiskapakkina, täytyy vielä mestiksen sivuilta peliaika tarkistaa.

Ja edit: Eilen Mattila pelasi 14.06 eli oikealle ilmaveiville on tullut mahdollisuus tapahtua myös eilen.
 

HighFlyer#95

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
.Ainakin eilen Mattila pelasi, vaikka oli seiskapakkina, täytyy vielä mestiksen sivuilta peliaika tarkistaa.

Ja edit: Eilen Mattila pelasi 14.06 eli oikealle ilmaveiville on tullut mahdollisuus tapahtua myös eilen.
Taisi Mattila tulla toisen erän alkupuoliskolla kehiin, kun Mäkelä jäi sivuun. Meni kyllä ihan ohi eilen peliä katsoessa tuo Mäkelän tilanne, mutta ilmeisesti joku vamma siellä tuli.
 

Korpikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, IPK,
Tänään olisi sitten aika tärkeä ottelu Jokipoikia vastaan vieraissa. Joko alkaa vieraspeleistä tuttu kyntäminen lopppumaan ja joko vihdoin alettas pelaamaan niinkuin playoffeissa pitäisi pelata myös vieraissa.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Kyllä pitäisi alkaa pelaamaan. Runkosarjan kakkospaikka ratkeaa hyvin pitkälti tänään. Tappiolla Jokipojat on aivan iholla, voitolla syntyisi sen verran hajurakoa että sen pitäisi riittää loppuun asti. Jotenkin vaan edellisen pelin jälkeen ei ole suuria odotuksia kun Peliitoiltakin tuli niin rumasti kuokkaan, Jokipoikien esitykset ovat olleet nyt keväällä huomattavasti tasaisempia.
 
Canis Lupus Kajaanin Hokki 2017-18 ketjussa: "Jossain tämän paskan reunalla tilannetta ihmettelevät ne noin 600 aktiivikannattajaa, joille Hokki on ollut tärkeä henkireikä, ja 1000 glory hunteria. Ja joku sata vahingoniloista kolmen eri alasarjapotkupallojoukkueen kannattajaa, kolmannessa polvessa."

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

 • 1
 • x
 • 2
 • 1
 • x
 • 2
 • 1
 • x
 • 2
SaiPa - Sport
 • 2.40
 • 3.70
 • 2.65
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy