Sebokin kohdalla tuskin kenellekään oli ennen syksyä kovin suuria odotuksia, jonka vuoksi rankkasin hänet onnistujiin. Toisaalta syksyn ensimmäiset harjoituspelit antoivat jo luvan odottaa hyviä suorituksia, joten siihen peilaten Sebok ei ole sen erityisemmin loistanut.

Pälveestä voi olla monta mieltä, mutta viime kauteen peilattuna on ollut tänä syksynä onnistuja. Toki niitä virheitä ja jäähyjä tulee edelleen, mutta suhteessa viime kauteen paljon vähemmän. Toisaalta jos haluaa odotusarvoksi sen että Pälve valittiin toissa kaudella A-junnujen liigan parhaaksi pakiksi, niin siihen nähden rankkaus onnistujiin voi olla väärä.

Mäkelä nyt on siinä ja tässä. Viime kaudella kuitenkin Kärppien A-junnujen kapteeni, joten ei odotusarvo nyt aivan nollassakaan voi olla. Parantanut valtavasti alkukaudesta, joten siinä suhteessa voisi jopa nousta onnistujiin. Kiekollisesti saisi ottaa vielä enemmänkin roolia, Hokilla on kuitenkin aika kädetön puolustus tällä hetkellä jalkeilla.

Tänään olisi tosiaan tärkeä napata ne 3 pinnaa KeuPalta. Nämä ovat juuri niitä pelejä joissa ei saisi pisteitä menettää jos kotiedun mielii napata. Vahvasti näyttää siltä että KooKoo ja Jukurit painavat menojaan, joten Hokin tulisi kukistaa joko TuTo tai JYP-Akatemia, mielellään molemmat. Jos taas pohditaan tilannetta pleijareihin asti, niin silloin olisi tärkeää välttää TuTo. Akatemia on kuitenkin sata kertaa mieluisampi vastus, kun JYP putsaa siirtorajalla kaikki tärkeät pelaajat itselleen.

Pelaajistosta sen verran, että Mäenalanen palasi jo Ouluun eikä taida olla tänään kokoonpanossa. Myöskään lainapakkia ei ole kuulunut, joten Niva taitaa luutia taas kerran pakkina. Vuotia ei ole näkynyt tai kuulunut, joten ei taida olla enää tulossa takaisin ellei sitten HPK:n sairastupa tyhjene.
 
Harmittava uutinen. Jos polvi ei kestä niin se ei kestä. Ei sille mitään voi.

Jos Hokin kannalta asiaa pohtii, niin eipä tuossa nyt juuri mitään menetetty. Vai olettiko joku oikeasti, että Viuhkola olisi pelannut loppukauden Kajaanissa? Saavatpahan nyt nämä meidän wileniukset ja näpit enemmän roolia.

Sentteritilanne toki Viuhkolan myötä heikkeni. Lisäksi kun Kalapudas vetää alle 20-vuotiaiden kisoissa, niin eipä sinne jää umpisenttereistä kuin Sebok, Humaloja ja Pyykkönen. Toki sitten on näitä pelaajia, kuten Wilenius, Mikus ja Korkiakoski jotka pystyvät pelaamaan keskellä, joten ei syytä isompaan huoleen (Korkiakoski pelasi IPK:ssa nimenomaan sentterinä).
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Sentteritilanne toki Viuhkolan myötä heikkeni. Lisäksi kun Kalapudas vetää alle 20-vuotiaiden kisoissa, niin eipä sinne jää umpisenttereistä kuin Sebok, Humaloja ja Pyykkönen. Toki sitten on näitä pelaajia, kuten Wilenius, Mikus ja Korkiakoski jotka pystyvät pelaamaan keskellä, joten ei syytä isompaan huoleen (Korkiakoski pelasi IPK:ssa nimenomaan sentterinä).
Nyt saa meidän omat pelaajat vastuuta, katsomme kuinka miesten käy. Eli tämän illan kokoonpano on täytetty omilla sopimuspelaajilla, yhtään lainaa ei ole. Mielenkiintoista nähdä miten joukke pelaa, tämä kokoonpano ilman hankintoja on sellainen millä pelataan playoffseissa, jos sinne päästään. Pikkuisen maalintekopotentiaalia esimerkiksi Kalaputaan muodossa tuonne tarvittaisiin, että playoffseissa pärjättäisiin.

Voiko joku esimerkiksi muukin joukkueen kannattaja kertoa, miten menee kuviot jos pelaaja loukkaantuu koko kaudeksi, saako joukkue vakuutuksilla osan / koko pelaajan palkan tai maksaako vakuutuksen antaja korvauksen pelaajalle. Tuli mieleen, kun Heikkinen ja Mattila loukkaantuneet niin, etteivät pelaa tällä kaudella. Lisäksi mitenkähän Viuhkolan palkka, onko ollut pelien mukaan, kertakorvaus vai onkohan siinä tullut Hokille takkiin, kun Viuhkola ei pelannut kuin 5 peliä sovitusta 13:sta?
 
Kalapudas jatkaa Hokissa loppukauden ja hyvä niin. Eikai tuo mikä yllätys ole, mutta hyvä homma tähän saatiin myös Kärppien siunaus niin ei tarvitse pohtia sitä lähteekö Kalapudas siirtorajalla vai ei. Pelaajan itsensä, Hokin ja Kärppien kannalta kaikkein paras mahdollinen ratkaisu.

Puljujärvi nyt ei tällä haavaa tule, tokkopa tulee enää koko loppukautenkaan. Eiköhän Kärpät nimenomaan halunnut antaa Puljujärvelle isoja minuutteja (miesten peleissä) U20 kisoja ajatellen. Ja nyt sitten Kärpät haluaa että Puljujärvi jää Ouluun rotaatiota varten. Ja kai Kärpät haluaa myös että A-junnut menestyy. Noh, tämä on tätä "farmiseuran arkea", mutta toisaalta kevään pelejä ajatellen hyvä juttu, että nämä meidän omat sopimuspelaajat saavat peliaikaa.

Voiko joku esimerkiksi muukin joukkueen kannattaja kertoa, miten menee kuviot jos pelaaja loukkaantuu koko kaudeksi, saako joukkue vakuutuksilla osan / koko pelaajan palkan tai maksaako vakuutuksen antaja korvauksen pelaajalle. Tuli mieleen, kun Heikkinen ja Mattila loukkaantuneet niin, etteivät pelaa tällä kaudella. Lisäksi mitenkähän Viuhkolan palkka, onko ollut pelien mukaan, kertakorvaus vai onkohan siinä tullut Hokille takkiin, kun Viuhkola ei pelannut kuin 5 peliä sovitusta 13:sta?
Viuhkolan kohdalla Hokki nyt tuskin ottaa ainakaan pahasti takkiin (tuskin ollenkaan), kun se oli jo alunperin tiedossa, että lähtö Liigaan tai ulkomaille on mahdollinen. Mutta mites nuo koko loppukauden missaavat pelaajat? Onko se voi voi, vai saako seura jotain korvausta näissä asioissa? Joku viisaampi palstaveli voisi avata tätä asiaa.

Tällä viikolla vastassa Jukurit ja KeuPa vieraissa + TuTo kotona. 5-6 pisteeseen voi olla jo tyytyväinen, kaikki enempi on plussaa eikä se joku 3 pisteen viikko vielä mikään katastrofi ole. Toki jos se kotietu meinataan napata, niin silloin etenkin tuo perjantain TuTo-peli pitäisi voittaa. TuTo on kuitenkin tällä hetkellä se Hokin päävastustaja JYP-Akkojen ohella.
 

rastamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vuokatti Ski Team Kainuu, Kalpa
Pelaajat on ymmärtääkseni sopimuksen kautta työsuhteessa, joten ainakin Kela maksaa SVL mukaisen sairauspäivärahan. Toki tämä korvaus ei ole koskaan 100 %, joten osa jää sopimuspalkasta työnantajan maksettavaksi.
 

Kolaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
PPS, Hokki
Kovia reissuja Jyväskylään, viimeeksi jyrän alle jäi Perhonen, nyt Kalapudas. Kaikki ilmeisesti sääntöjen mukaisesti. Ei muuta kuin kova kovaa vasten seuraaviin koitoksiin!
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Kirjoitellaanpa pitkästä aikaa tähän ketjuun. Hiljaista ollut täällä, mutta jospa Hokin kannattajat intoutuu kevättä kohti mentäessä. Peliesitykset on kaikessa kauneudessaan eriskummallisia, voitetaan kärkipään jengit ja niiltä, jotka pitäisi oletetusti pitäisi voittaa otetaan sitten turpaan. Loukkaantumiset ja sairastumiset toki sotkeneet peliä. Positiivista Seppelin, Sebok, Saarenpää akselin herääminen pisteiden tekoon. Noistahan voisi muodostaa hyökkäysvitjan..

Jospa perjantaille saadaan Toivo ja kolattu Kalapudas peliin mukaan. Pahasti alkaa kotietu karkaamaan, voitto Keupasta ja Jyp Akatemiasta olisi siinä mielessä olleet tuikitärkeät, mutta minkäs teet. Näyttää, että jos peli ei ala kyntämään, niin playoffseissa vastaan asettuu Jyp A tai Tuto kotiedulla, ei siis mikään unelmatilanne, kun otetaan huomioon miten Hokin pelityyli sakkaa Jyp A:ta vastaan ja miten vaikea paikka Kupittaa on ollut Hokille.

Hokki on ilmeisesti etsinyt pakkeja, sopivia ei ilmeisesti löydy helpolla. Hyökkääjistöllä, jos terveenä pysyy on mahdollisuus pärjätä jatkossakin. Toki maalivahti pelillä ei saa antaa maalia tai paria kaverille eteen. On kyllä ollut loukkaantumisten osalta the kausi. Perjantaina sitten orastavaa voittoputkea rakentamaan.
 
Viimeksi muokattu:
Ei edes Laukkasen jatkopahvi saanut aikaiseksi yhtään viestiä tähän ketjuun. Mutta mutta. Ihan hyvä ratkaisu tuo Hokilta on. Laukkanen on saanut suhteet liigaseuroihin taas kuntoon, eikä tuo pelaaminenkaan nyt mitään äärimmäiseen paskaa ole ollut, joten täältä peukku ylöspäin jatkolle.

Pakkeja tuo edelleen kovasti huutaa. Niva nyt pystyy pelaamaan pakkina ihan kelvollisesti, mutta enemmän hyötyä joukkueelle hänestä olisi hyökkääjänä. Mikäli nyt oikein muistan, niin ennen joulua oli jo jossakin lehdessä maininta, että 1-2 pakkia tulee ennen uutta vuotta. No eipä ole näkynyt yhtään pakkia vieläkään. Ei tässä toki sen puoleen mikään kiire ole, eli mielummin kartoitetaan tilanne rauhassa ja hankintaan laatupelaaja.

Keskiviikon pelin ISTV:stä ja perjantaina paikan päällä nähneenä seuraavia plussa ja miinuksia:
+ Klemetti ja Pyykkönen. Ovat nyt pääsemässä kunnolla vauhtiin. Eivät ole kentällä enää turisteja, vaan pystyvät hoitamaan oman ruutunsa hyvin. Klemetti on saanut vielä maalihanatkin auki.
+ Hyvärinen-Saukko. Alkukaudella tuli heitettyä paljon lokaa etenkin Saukon niskaan, mutta viime aikoina Saukko on pelannut oikein mainiosti. Ei virheitä, hyvä puolustuspäässä kiekon kanssa yksinkertaisia ratkaisuja. Eli juuri sellaista peliä kuin peruspuolustajan kuuluu pelata. Sama pätee oikeastaan myös Hyväriseen. Kävin v*ttuillakseni selaamassa tämän palstan aiempia viestejä, ja kumikiekko oli postannut 16.10, että Hyvärisen teholukema on -8 ja Saukolla -6. Nykyiset lukemat Hyvärinen +7 ja Saukko +5.
+ Lehtonen. Pelasi molemmissa otteluissa hyvin. Jyväskylässä kaksi maalia olisi ollut torjuttavissa, mutta kumpikaan nyt ei mene täysin Lehtosen piikkiin. Perjantaina nollapeli, joka sisälsi monta hyvää koppia. Tällä menolla haastaa vielä Niemen tosissaan.
+ Seppelin. Ei nyt kummassakaan pelissä varsinaisesti loistanut, mutta on saanut viime aikoina hyvin tehoja aikaiseksi. Hyvä homma että Hokilta löytyy ratkaisijoita laajalta rintamalta.

- Wilenius. Montako kertaa vastustaja heitti Wileniuksen katolleen 1vs1 tilanteessa perjantaina? Todella pehmeää pelaamista. On tainnut pelata käytännössä koko Hokki aikansa ylivoimaa, mutta silti tehoja vain 6+6.
- Pälve. Pelaa joka pelissä sen +25 minuuttia ja virheitä on alkanut jälleen tulla paljon. 1+1=?
- Näppi. Vaisua tekemistä jo pitkän aikaa. Ei saa itse kiekon kanssa juuri mitään aikaiseksi. Alkukaudesta turvana oli se, että pelasi samassa ketjussa Kalapudaksen kanssa, joka jakeli hyviä passeja.

Kotietu alkaa hieman karata, joten ensi viikolla pitäisi ottaa täydet 6 pinnaa. Muuten näyttää jo heikolta.
 

Lätkä

Jäsen
Muut seikat vaikuttanevat intoon kirjoitella?

Ehkä syitä voi etsiä lähes mielenkiinnottomasta sarjasta. Kyllä aitojen karsintojen aikaan olisi kirjoittajia riittänyt. Nyt kun sarjaan nousta ja sarjasta noustaan äärimmäisen naiiveilla lisensseillä sun muilla sopukikoilla, niin tähän on tultu. Ei tarvitse ihmetellä, miksi väki vähenee, mutta pidot eivät parane. Toista oli avoimien sarjojen aikaan, kuten hyvin muistamme. Millainen saavutus, kovan työn takana ja suoranainen ihme oli esim. Hokin nousu mestikseen. Mutasarjoista käytännössä täydestä tuntemattomuudestaan Hokki nousi verrattain nopealla tahdilla mestikseen. Sitä saattoi verrata liigamestaruuden voittamiseen, nimittäin mestikseen nousu ss:sta oli liki mahdoton temppu sarjojen välillä silloin vallinneen suht suuren tasoeron vuoksi. Toisin on nyt. Sarjaan jopa kerjätään joukkueita ja sarjanousu monelta osin kaikkea muuta, kuin kovan URHEILULLISEN työn tulos!

Mitä nykyisellään Hokkiin... niin kieltämättä verenmakuinen intohimo on hävinnyt. Yhdeksi syyksi voi nostaa Kärppä-yhteistyön nykymyodossaan. En todella halua, ettei sitä olisi lainkaan, mutta tässä muodossa se on kadottanut Hokilta "itsenäisyys-statuksen". Ukkoja tulee ja ukkoja lähtee, silloin kun Kärpillä siihen on tarvetta. Ei niissä siirroissa kovin hirveästi Hokilta kysellä. Ainoastaan Hokki voi kysellä apuja kun äijiä on toipilaana, mutta silloinkin Kärpät päättää ketä antaa, vaiko antaako ketään. Tässä suhteessa kovasti haukuttua Mattilan Peten linjaa kaiholla ikävöin. Pete ei suostunut ottamaan "Kärppä-jämiä" joukkueseen, kun Hokki-baletti oli koossa, uomissaan ja peli kulki. Siitä tuli sitten haukut hänelle, koska hän kieltäytyi tunkemasta väkisin toimiviin kenttiin Kärpissä vähille peliajoille jääneitä jamppoja. Sen seurauksena kun olisi ollut Hokki-sydämellä ja seuraan kiinnittyneiden pelaajien heitto katsomon puolelle seuraamaan matsia, Mielestäni Mattila ymmärsi täysin, mitä itsenäinen seura kirjaimellisesti tarkoittaa ja siitä piirteestä hänessä nautin.

Jos tätä tämän hetkistä tilaa pitää nyt jotenkin mukamas yrittää ymmärtää...niin kaippa se Hokki todella on niin heikossa hapessa, ettei sarjaa voitaisi pelata ilman tämän kaltaista järjestelyä? Sitten puolestaan voidaankin kysyä, mitä Kajaani/kajaanilaiset tekevät Hokilla jos ei ole itsenäiseen seuraan varaa? Itseäni ei tuo liigaseuralle ilotyttönä olo kovin paljoa mieltä lämmitä.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Jonkin verran eri linjoilla Lätkän kanssa. Kyllä Mestis-kiekkoa mieluummin katsoo kuin kakkosdivarissa räpeltämistä. Jos kärppäyhteistyö on sen hinta, niin sitten niin. Kakkosdivariaikoja ei oikeesti ole yhtään ikävä vaikka kuinka silloin "omilla pojilla" pelattiin. Veikkaan että mulla ja aika monella muullakin loppuisi mielenkiinto jos homma taantuisi ihan kyläsarjatasolle.
 
Canis Lupus Kajaanin Hokki 2017-18 ketjussa: "Jossain tämän paskan reunalla tilannetta ihmettelevät ne noin 600 aktiivikannattajaa, joille Hokki on ollut tärkeä henkireikä, ja 1000 glory hunteria. Ja joku sata vahingoniloista kolmen eri alasarjapotkupallojoukkueen kannattajaa, kolmannessa polvessa."
Komppaan kumikiekkoa. Ehdottomasti mielummin Mestistä vaikka sitten farmistatuksen hinnalla, kuin alasarjoissa rämpimistä. Ja mielestäni se on aika lailla fakta, että jos Hokki joskus noihin alasarjoihin tipahtaa, niin sieltä takaisin nouseminen alkaa olla tekemätön paikka.

Tällä kaudella tuo yhteistyö on ollut vieläpä siinä mielessä hedelmällistä, että Hokissa on pyörähtänyt useita mielenkiintoisia pelaajia. Etunenässä tietenkin Jesse Puljujärvi ja eiköhän Laukkasen hyvillä suhteilla Kärppiin ollut vaikutusta myös Viuhkolan pelaamiseen Kajaanissa. Sitten Hokki on saanut myös Kalapudaksen, Sebokin ja Pälveen koko kaudeksi Kajaaniin (kaikki siis Kärppien sopimuspelaajia). En tiedä miten näissä tapauksissa Hokille tulee kustannuksia, mutta luulisi sen tulevan paljon halvemmaksi saada 1. ja 2. sentteri Oulusta kuin hankkia "normaaleilta pelaajamarkkinoilta". Joku asiasta tietävä palstaveli voisi vähän valaista, että mitä muita kustannuksia Hokille näistä koko kauden lainamiehistä tulee kuin ruoka ja majoitus?
 

Lätkä

Jäsen
Mielipidevapaus se olla pitää. Joku tykkää äidistä ja joku tyttärestä. Kaikesta huolimatta status itsenäiseen joukkueeseen kaupungissa on mielestäni elintärkeä.

Otetaanpa esim. vaikka Vantaa. Vielä 10 vuotta sitten siellä tehtiin tolkusti töitä itsenäisyyden puolesta, jopa kuului puhetta tulevaisuuden liigapaikastakin. Sitä silmällä pitäen Tiksin areenaa päivitettiin ja pelaajista suuri osa oli enemmän tai vähemmän vantaalaisia. Kiinnostusta kaupungin "omaa" joukkuetta kohtaan löytyi ja lehtereillä istui varsin kivasti porukkaa. Entäpä nykyisin!?

Hokki on monelta osin kulkemassa KiVan latuja. Kaiholla voi muistella, kun joukkueessa kurvaili Kilpeläisen Markoa, Tenhusen Anttia, Saavisen Mikkoa, Halosen Anttia, Hapon Kimmoa, Hattusen veljeksiä jne., jne., jne. Kummasti kaupungista löytyi koko ajan omia jeppejä. Entä nyk., mitä nyt on tapahtunut!? Taitaa olla ainoa kajaanilainen tämän hetkisessä Hokin mestisjoukkueessa veskari Tuomas Tolonen ja hänkään ei mahdu joukkueeseen. Oikeastaan ainoa ero KiVaan nähden on... Väkeä Hokin kotipeleissä on liki sama määrä, pelaako seura mestaruudesta, vaiko tippumisesta...n. 800 katsojaa! Tuota ei voi järjellä ymmärtää, mutta kansa kai sitten on oikeassa. Kajaanilaiset haluavat mestistä hinnalla millä hyvänsä? Näin kai se on nähtävä...

Jutellessani vanhempien kannattajien kanssa, niin kerta toisensa jälkeen keskustelu kääntyy kaikesta huolimatta itsenäiseen seuraan. Toki on myönnettävä, että nostalgialisällä on osuutta asiassa. He taikka me, jotka olemme värjötelty aina keskuskentän montusta saakka kaukalon laidalla, niin juuri meille tuo itsenäisyys-statuksen menetys on ottanut erityisen koville. Tääle sakille kun ei riitä edes Turkka Talosen lanseeraama(ei O-P:n) "liigaan, vaikka pelaaja kerrallaan" lausahdus, vaan urheilullinen nousu liigaan. Tuo unelma pitäisi olla kaikilla takaraivossa! Se, että siitä luovutaan, niin samalla annetaan hiljainen hyväksyntä kaiken maailman kabinettipäätökset, suljetut sarjat, lisenssit, farmijoukkueet ja muu hömppä, joilla ei ole tavoitteellisen urheilullisuuden kanssa mitään tekemistä.

Ed. esille tullutta hiljaista, taikka hiukan kovempaakaan hyväksyntää, joilla päätökset sarjapaikoista tehdään pyöreän pöydän ääressä, sen sijaan että urheilijat ratkoisivat ne jäällä...niin tuollaista ei mielestäni saa missään nimessä hyväksyä koskaan! Olkoonkin, että tällä hetkellä sitä tehdään. Siitä huolimatta kannattaa taistella avoimien sarjojen ja urheilullisuuden puolesta. Itsenäisillä joukkueilla olisi tässä taistelussa suuri merkitys. Tämän vuoksi toivoisinkin Hokin alkavan ajamaan ponnekkaasti itsenäisen seuran statusta sarjassa. Tämä kausi kun näyttäisi siltä, että se on haudattu ja siitä ei ole kuin rippeet jäljellä.
 

Jesyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Pittsburgh Penguins, Mestis, NHL
Tänään komea kotivoitto Peliitoista 600. Mestis-runkosarjapelin kunniaksi. Yksi asia vetää hiljaiseksi: yleisömäärä. Vain 637 katsojaa oli vaivautunut paikalle. Ei ole ihan hetkeen taidettu sarjapelissä jäädä alle 650:n?
 

Lätkä

Jäsen
Siinäpä siltä ihmettelemiseltä katkesivat siivet...

Juuri kun pääsin ihmettelemästä, että kuinka hallissa on joukkeen tilanteesta ja tilasta riippumatta liki sama määrä katsojia! No, eipä tarvitse ihmetellä enää... Kyllä tuo nykyinen trendi tulee vaikuttamaan katsojamääriin vääjäämättä. Kajaanilaispelaajien häviäminen joukkueesta on äärimmäisen huolestuttavaa. Junan tuomat ei vaan pitkällä aikavälilä jaksa kiinnostaa ketään, menipä joukkueella sarjassa sitten miten tahansa. Ensin häviävät katsomosta satunnaiset kävijät ja sen jälkeen jääkiekon vanhemmalla iällä löytäneet suht uskolliset katsojat. Kotipaikkarakkaudella on tärkeä osa näissä asioissa. Merkitys vaan kasvaa siinä vaiheessa, kun puristetaan kovassa paikassa äijistä viimeisiä irti. Saahan sitä kuvitella, että sen leipää syöt, jonka lauluja laulat... Tuo vaan ei pidä täysin paikkaansa. Tosi on se, että "ylivaihde" tulee tiukan paikan olessa kyseessä juuri hengenheimolaisuudesta. Olen sen itse kokenut aikoinani ja niin ovat myös lukemattomat pelaajat kertoneet kokeneensa.

Haluan huomauttaa, että en ole täysin vierastyöläisiä vastaan. Tottahan toki joukkueessa/joukkueissa tulee aina pelaamaan muualta tulleita, mutta alkuperäiset hokkilaiset tuovat joukkueelle sydämen! Samaan hengenvetoon on syytä tähdentää koko joukkueen itsenäisyyttä. Huolestuttavaa on, jos muualta aletaan määräämään esim., että "nyt me lähetämme teille 3 poikaa ja heidät täytyy istuttaa kokoonpanoon". Olipa se käskijä sitten Oulusta, Kuopiosta tai mistä tahansa. Hokin tulisi pitää kiinni siitä, keitä joukkueessa pelaa. Yksistään jo valmentajan tehtävä menee varsin vaikeaksi, jos kokoonpanoja täytyy koko ajan rukata ja hän joutuu heittämään varsin toimivia kentällisiä muiden joukkueiden intressien vuoksi katsomoon.

Summasummarum...Kajaanissa ollaan lähdetty huolestuttavalle tielle, joka pahimillaan voi johtaa täyteen katastrofiin! Toivottavasti järki voittaa ja näin ei käy.
 

10

Jäsen
Summasummarum...Kajaanissa ollaan lähdetty huolestuttavalle tielle, joka pahimillaan voi johtaa täyteen katastrofiin! Toivottavasti järki voittaa ja näin ei käy.
Ei tämä mitenkään uusi asia ole, sillä kun katsoo Hokin kokoonpanoja Mestis-kausilta niin kyllähän totuus on se että pelaajat suurimmaksi osaksi ovat aina tulleet muualta. Syy tähän on tietenkin juniorivalmennuksen/-joukkueiden huono taso. Yksittäiset kajaanilaiset/kainuulaiset pelaajat voivat päästä "huipulle", mikäli ymmärtävät hakea kovempia pelejä muualta. Monet näistä mainitsemistasi Hokin ns. omista pojista ovat käyneet välissä pelaamassa kausia esim. Kärppien juniorijoukkueita ja ovat sitten palanneet takaisin kotiseudulle.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Kajaanilaispelaajien häviäminen joukkueesta on äärimmäisen huolestuttavaa. Junan tuomat ei vaan pitkällä aikavälilä jaksa kiinnostaa ketään, menipä joukkueella sarjassa sitten miten tahansa. Ensin häviävät katsomosta satunnaiset kävijät ja sen jälkeen jääkiekon vanhemmalla iällä löytäneet suht uskolliset katsojat. Kotipaikkarakkaudella on tärkeä osa näissä asioissa. Haluan huomauttaa, että en ole täysin vierastyöläisiä vastaan. Tottahan toki joukkueessa/joukkueissa tulee aina pelaamaan muualta tulleita, mutta alkuperäiset hokkilaiset tuovat joukkueelle sydämen! Samaan hengenvetoon on syytä tähdentää koko joukkueen itsenäisyyttä..
Täysin riitaa haastamatta, ketä ovat nimeltä ne Kajaanilaiset pelaajat, joita joukkueessa kuuluisi pelata? Niin sanotusti omia poikia on Kurkinen, Klemetti, Pyykkönen, Heikkinen, Tolonen ja Sormunen. Ihan siellä omaa poikaa on, mutta kun katsoo ko henkilöitä niin Hokki on ainut seura, jossa edellä mainitut mestistasolla saavat pelata. Ei mestiksessä ainakaan pelaa ketää Kajaanilaisia muissa mestisseuroissa, ne jotka pelaavat muualla kuin mestiksessä ovat liigassa ja Hokki ei ole heidän intresseissään millään tavalla. Viime kauden jälkeen lopetti omista pojista Makkonen, Leinonen ja Karppinen, olisiko seurajohdon pitänyt taivutella heitä pelaamaan Hokissa, vaikka oma kiinostus lajiin on hiipunut? Lisäksi Seppäsen Teemu on laukonut Kainuun Sanomien haastattelussa, ettei tule enää pelamaan mestiksessä, Hokkiin hänellä on hyvät suhteet, mutta mestis on kuulema nähty. Eli ketkä mielestäsi Hokissa pitäisi pelata? Jos pelataan 100% omilla miehillä / pojilla sarjataso on korkeintaan 2 divisioona ja silloin en usko yli 300 katsojaa suurempiin määriin..
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Omat pojat ajattelu on sinällään liikuttavan nostalgista seiskytkahekskytluvun juttua. Moni varmaan muistelee tippa silmässä miten hienoa oli pelata alasarjoissa omilla pojilla SuPsia vastaan... Tosin niinä omien poikien kulta-aikoinakin taisi olla tsekkejä ja junantuomia joukkueen kultapoikina ja yleisön suosikkeina.
 
Canis Lupus Kajaanin Hokki 2017-18 ketjussa: "Jossain tämän paskan reunalla tilannetta ihmettelevät ne noin 600 aktiivikannattajaa, joille Hokki on ollut tärkeä henkireikä, ja 1000 glory hunteria. Ja joku sata vahingoniloista kolmen eri alasarjapotkupallojoukkueen kannattajaa, kolmannessa polvessa."

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Ihmettelen miten Hokki pärjää noinkin hyvin, jos myös kotijoukkue vetää näitä samoja ruokia pelin jälkeen mitä K-Vantaa sai syödä tänään?!?

Noora Räty, Kajaani ja pyttipannua

Tämä ei aivan peittoa Mikkelissä tarjoiltuja nachoja ja salsaa, mutta lähelle päästään. Muoviset aterimet kruunaavat kokonaisuuden.

Onko Vantaa pysähtynyt paikallisessa Rossossa vai kuuluuko tuollainen roskaruoka tosiaan jäähallilla pelaajille tarjottavaan valikoimaan?
 
"Perusperiaatehan on ihan sama. Mahdollisimman vähän jarrua ja kaasu pohjassa." -Kalle Rovanperä
Ihmettelen miten Hokki pärjää noinkin hyvin, jos myös kotijoukkue vetää näitä samoja ruokia pelin jälkeen mitä K-Vantaa sai syödä tänään?!?

Noora Räty, Kajaani ja pyttipannua

Tämä ei aivan peittoa Mikkelissä tarjoiltuja nachoja ja salsaa, mutta lähelle päästään. Muoviset aterimet kruunaavat kokonaisuuden.

Onko Vantaa pysähtynyt paikallisessa Rossossa vai kuuluuko tuollainen roskaruoka tosiaan jäähallilla pelaajille tarjottavaan valikoimaan?
Ekana tulleille oli tarjolla wieninleikettä, sitä näet vipistä jäi yli. Noora lienee päässyt viimeisenä aterialle, liekö joukkueessa nokkimisjärjestys?
Hän kun ei paljon kaukalossa ahkeroinut, olisi luullut olevan nopeimmin syömässä.

Kaikesta täällä jaksetaan itkeä, kun koko mestis on kusessa romahtavien katsojalukujen ja kiinnostuksen kanssa.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Juu, ihme vinkumista pyttipannusta. Hokki hoiti kaukalossa sentään pelin tänään komeasti voittamalla pahimman kilpakumppaninsa JypA:n vieraissa ja iski peräti neljä häkkiä ylivoimalla. Ahvenjärven mukaan Mestiksen kuumin joukkue tällä hetkellä, tiedä siitä mutta hyvin on taas peli kulkenut viime aikoina. Ja neljän pelin voittoputki nosti Hokin sarjassa kolmanneksi.
 
Canis Lupus Kajaanin Hokki 2017-18 ketjussa: "Jossain tämän paskan reunalla tilannetta ihmettelevät ne noin 600 aktiivikannattajaa, joille Hokki on ollut tärkeä henkireikä, ja 1000 glory hunteria. Ja joku sata vahingoniloista kolmen eri alasarjapotkupallojoukkueen kannattajaa, kolmannessa polvessa."

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Ekana tulleille oli tarjolla wieninleikettä, sitä näet vipistä jäi yli. Noora lienee päässyt viimeisenä aterialle, liekö joukkueessa nokkimisjärjestys?
Hän kun ei paljon kaukalossa ahkeroinut, olisi luullut olevan nopeimmin syömässä.

Kaikesta täällä jaksetaan itkeä, kun koko mestis on kusessa romahtavien katsojalukujen ja kiinnostuksen kanssa.
Ei ollut todellakaan tarkoitus itkeä, vaan lähinnä ihmetellä. Ja hyvä, että Kajaanissakin ymmärretään ravinnon päälle, olisihan tuo pelkkä pyttipannu aikamoinen valinta jääkiekkoilijoille tarjottavaksi ruoaksi.

Olet täysin oikeassa siinä, että Mestiksellä on suuria ongelmia ja monet niistä johtuvat johtoportaan tekemistä idioottimaisista valinnoista.
Jotain pitäisi tehdä. Ja pian!
 
"Perusperiaatehan on ihan sama. Mahdollisimman vähän jarrua ja kaasu pohjassa." -Kalle Rovanperä

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Hokkikin reagoi Nooran kommentteihin. KiVa olk itse valinnut viidestä ruokavaihtoehdosta pyttipannun ruuakseen. Jännää että sitten itketään somessa kun on pyttipannua...
 
Canis Lupus Kajaanin Hokki 2017-18 ketjussa: "Jossain tämän paskan reunalla tilannetta ihmettelevät ne noin 600 aktiivikannattajaa, joille Hokki on ollut tärkeä henkireikä, ja 1000 glory hunteria. Ja joku sata vahingoniloista kolmen eri alasarjapotkupallojoukkueen kannattajaa, kolmannessa polvessa."
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy