freetime

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki ja Kärpät
Pitävätkö nuo kommentit paikkansa, joissa kerrotaan Vimpelinlaaksossa raiskattavan MAAMME Mestisvälierähöntsän alkajaisiksi?

Eikö siinä Nälkämaanlaulussa riitä säkeistöjä vaikka joka erän alkuun?

Törkeää! Eivät nämä ottelut nyt ihan MAAMME arvoisia ole. Eikä koko Mestiskään (Liigakin voisi asiaa harkita).

Jättikokoinen MIINUS Kajaaniin, jos siellä Kansallislaulua käytetään väärin.
Etsi jostain ohjeet ja tule sitten tänne uudelleen avautumaan omine tuntemuksinesi. Käsittämätöntä soopaa nämä sinun jutut.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Jännät asiat ne ihmisiä ahistaa. Voi miten se uni tulee , kun laulut laulettu ja peli pelattu. Käsittääkseni tapahtumaa saa juhlistaa, vaikka maammelaululla. Lähtökohtaisesti jos ei kest, niin terapiaa varmaan jostain löytää..
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Eiköhän tuo sarjan tasoittaminen ollut parasta mahdollista sHokkihoitoa. Täsmälääkettä tyhjänpäiväiseen lässytykseen.
 
Canis Lupus Kajaanin Hokki 2017-18 ketjussa: "Jossain tämän paskan reunalla tilannetta ihmettelevät ne noin 600 aktiivikannattajaa, joille Hokki on ollut tärkeä henkireikä, ja 1000 glory hunteria. Ja joku sata vahingoniloista kolmen eri alasarjapotkupallojoukkueen kannattajaa, kolmannessa polvessa."
Nämä MurhaaMenon viestit ovat loppuunsa aika hauskoja. Saa nauraa maha kippurassa, kun jollakin on tuollaisia mielipiteitä.

Asiaan. Tapahtui tällä kaudella mitä tahansa, olen ylpeä tästä joukkueesta. Ja nimenomaan joukkueesta. Tottakai joukkueessa on tällä kertaa poikkeuksellisen paljon taitavia yksilöitä, mutta joukkueena niitä pelejä voitetaan.

Ei muuta tällä kertaa.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Nämä MurhaaMenon viestit ovat loppuunsa aika hauskoja. Saa nauraa maha kippurassa, kun jollakin on tuollaisia mielipiteitä.
Joo oikea karjalainen kuoliaaksinaurattaja. Jokipon tilanne taitaa ahistaa, niin tökitään muita irrallisilla komenteilla ja lisäksi haluttu vaikutus eli meidän kommentit täällä vastauksissa on saatu aikaan.
 

Kolaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
PPS, Hokki
Kunhan ei tässä kaudessa olisi jotain samaa kuin kaudessa 2006-2007.
"Välikausi", jonka voittajaksi kabinetissa ovat ilmoittautuneet kaikki muut jäljellä olevat paitsi Hokki, jota kukaan ei toivo voittajaksi, ainakin mikäli näitä palstoja on uskominen. Tämä takaa Hokille erinomaisen asetelman kiusata moninkertaisilla budjeteilla pyöriviä kärkiporukoita, ja aiheuttaa ahdistusta laajalla rintamalla ympäri kiekkokarttaa. Ainoa, mikä ei ole vertailukelpoista kauteen 2006-2007 on se, että finaalit puhtaasti hävinnyt joukkue ei pääse liigakarsintoihin ja päättämään kauttansa seitsemään tappioon, kuten keväällä 2007.

Nyt kun vierasjoukkueiden tappioiden tai harmituksen syyksi on haettu milloin tuomaritoimintaa, väärää kannatustyyliä, sikamaista pelityyliä, Maamme-laulun esittämistä, sääntöjen puuttumista, tai ilkeää kotiyleisöä, on mielenkiintoista nähdä mikä on seuraava argumentti. Viheliäs Zamboni-kuski, pahanmakuinen makkara, loskainen piha-alue, vai liian hapokas vissy lehdistötilaisuudessa? Koirat haukkuu ja karavaani kulkee.

Nyt vaan nähdyllä itseluottamuksella kohti loppusotaa, joukkueesta voi olla ylpeä jo nyt, vaikka vielä ei ole mitään voitettu, joten toivotaan kevätkiiman kantavan viimeistenkin lumikasojen sulamiseen saakka. Ville Rajala on mielestäni Hokin nykyisen taisteluvaihteen ilmentymä, jonka peliä on erityisen ilo katsella tällä hetkellä.

Ja olisiko kuitenkin niin, että urheilu nousisi keskiöön ohi kaiken muun?
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Lauantaina otteluiden jälkeen tuli minullekkin mieleeni tuo kyseinen kausi.
Sport, Jukurit,TUTO ja Kiekko-Vantaa oli ne seurat, jotka olivat halunsa silloin antaneet.

Tänään Hokki joukkueessa pelaa edelleen muutamia tuon kauden pelureita, joten he vaan kertomaan tuosta kaudesta ja sen tuomasta tunnelmasta muille pelureille.

Tiedä vaikka historia todella toistaisi itseään.
 
Sini-puna-valkoinen Savo

rosswell

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Hokki, Liverpool, Real Madrid, Vfb Stuttgart
Hiljaiseksi on mennyt täällä KooKoo-tappion myötä, vaikka pronssit on vielä pelaamatta.

Huomennapa sitäkin herkkua olisi tarjolla. Oishan se aika kova veto napata mitalit kauden päätteeksi! Tosin täytyy sanoa, että kauden ennakko-odotuksiin nähden, tämä kausi on mennyt yli odotusten, päättyi huominen miten vaan.

Ensikaudeksi onkin sitten paljon muutosta, jo valmentajakuvioidenkin vuoksi. Toivottavasti sopimuksia alkaisi tippumaan jo hyvissä ajoin niin valmentajien, kuin pelaajienkin osalta.
 
"Saa olla välipäivät rauhassa, kun ei ole maaleja, mitä käydä läpi" (Antti Virtanen, 28.9.2010, JYPin kolmen perättäisen nollapelin jälkeen)

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Uskallan väittää, että kannattajan kannalta Hokin mestishistorian viihdyttävin kausi. Tarkoitan tällä viihdyttäviä pelejä runsaine maaleineen, mielenkiintoisia pelaajia, välieriin pääsyä ja ennenkaikkia mediatiimin ottelukoosteet, haastattelut sekä Hokin tiedottamisen merkittävä paraneminen toivat Hokista hyvän "tuotteen" seurata ja kannattaa. Toki mestismestaruus ja muut mitalit olivat mukavaa aikaa. Monella saralla mentiin niin paljon eteenpäin, että toivon tason säilyvän ja vielä kehittyvän jatkossain.

Pelillisesti oltiin niin lähellä finaaliunelmaa, joukkue vaikutti tiiviiltä nipulta ja pelaajat nauttivat pelaamisesta Hokissa. Moni pelaaja sai vyölleen niitä tosi pelejä, jotka kehittävät eniten eli tiukkoja playoff vääntöjä. Olen tyytyväinen meneepä pronssipeleissä miten vain.

Joku vaikka Hocki voisi avata tiukalla ja informatiivisella paketilla ketjun Hokin kausi 2014-2015 ja sinne sankoin joukoin kaikki spekuloimaan pelaajia, valmentajia ja tulevia kuvioita. Siitä se ensikauden odotus lähtee.
 
Pronssit TuTolle. Ei ainakaan itseä juurikaan harmita, sillä se suurin harmitus oli viime perjantaina hävityn Game7 jälkeen.

Ja vastauksena kahvakiekolle, voin availla ensi kauden ketjun. Vedetään kuitenkin ensin tämä kausi yhteen. Ja tehdään se viiden korin kautta.

Pelasi selkeästi yli odotusten:
- Vizvary
- Hiltunen
- A. Heikkinen

Pelasi yli odotusten:
- Guttig
- Da Costa
- Virtala
- Humaloja
- Hyvärinen
- Unterweger

Pelasi odotusten mukaisesti:
- Seppänen
- Tolonen
- Makkonen
- Pälve
- J. Heikkinen
- Pitkänen
- Toivo
- Karppinen
- Koivisto
- Rajala
- Pyykkönen

Pelasi alle odotusten:
- Santanen
- Määttä
- Leinonen
- Niskakangas
- Kurkinen
- Fofanov
- Klemetti

Pelasi selkeästi alle odotusten:
-

Viimeisimpään koriin en saanut ketään, vaikka alisuorittajia muutamia löytyi. Ehkäpä juurikin sen ansiosta Hokki lopulta näin pitkälle eteni.

Mistä tämä kausi lopulta muistetaan? (ja nimenomaan Hokin osalta, eli jätetään ne kabinettiruikutukset välistä)
- Ranskan maajoukkuemiehet
- Molemmat pistepörssivoitot Hokille (Virtala & Hiltunen)
- Joukkue oli erittäin hyvin roolitettu (ja keväällä terve)
- Hokki pelasi pitkästä aikaa vahvan kevään --> pitkästä aikaa mitalipeleihin

Siinäpä se. Nyt takki on aika lailla tyhjä.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Nopeasti mietittynä ollaan samoja pelejä Hockin kanssa käyty katsomassa, kun tarkastellaan pelaajia eri koreissa. Ainoastaan Pälve olisi minulla mennyt yhtä koria alempaan. Pälve pelasi mielestäni huonosti ja esimerkiksi Makkosta olisi voinut kokeilla tilalla. Eipä tuota odotuksiakaan Pälvettä kohtaan hirvesti ollut, joten siihen peilaten pelasi odotusten mukaisesti.

Minun listassa kolme parasta pakkia: Hyvärinen, Vizvary, Unterweger.
Pelaajat, jotka yllättivät allekirjoittaneen: A Heikkinen, Hiltunen
Pelaajat, joihin Hokin menestys perustui: Virtala, Guttig, Da Costa, Seppänen
Pelaajat, jotka olivat tasaisen hyviä koko kauden: Humaloja, Karppinen, Toivo
Pettymykset, odotukset otteita kovemmat: Santanen, VA Leinonen, Klemetti

Muut mielestäni pelasivat ennakko-odotuksien mukaisesti. Niskakankaasta vielä sen verran, että pelaa ihan ok, mutta apinaselässä jaksoja nyt useammalla kaudella. Eli aika odotusten mukaisesti pelasi menneiden kausien pisteisiin peilaten.

Valmennus teki hyvin töitä ja seurajohto antoi Virtalalle ja Seppäselle mahdollisuuden voittaa jotain kokoamalla kovan joukkueen. Ulkomaalaishankinnat olivat erityisen onnistuneita. Hokki pelasi tällä kaudella myös sellaista kiekkoa, että Hokkia arvostettiin muissakin pitäjissä. Hyvää kasvattajajoukkueen työtä Hokki teki ja useampi pelaaja menee varmaan muualle. Tuntuu, että aika "alusta" saadaan ensikauden menestystä alkaa rakentamaan.

Kaikkea on jo kehuttu, mutta mediatiimi ja Hokin tiedottaminen nousivat hienosti, joten suuret kiitokset voidaan heillekkin kertoa.
 

Jesyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Pittsburgh Penguins, Mestis, NHL
Hieno kausi tosiaan takana, todella lähelle jäätiin finaalipaikkaa. Mahtava joukkue, loistavat roolitukset, kaikki pelasivat sydämellä.

Pelaaja-arvioinneista pitkälti samaa mieltä aikaisempien postaajien kanssa.

Itselleni tämä oli nyt henkilökohtaisesti aivan uskomattoman hieno kausi, kun pääsi seuraamaan seuran toimintaa läheltä ja oikeasti näki ja koki, mitä se Mestis-tason urheiluseuran arki on. Myös näitä tapahtumia (Joulupuisto, Pipolätkä) tuli järjesteltyä.

Tästä kaudesta jäi mahtavat muistot, nyt vain nokka kohti kesää ja ensi kautta! Kiitokset myös Avedian puolesta kaikesta palautteesta, mitä täällä on saatu. Siitä on ollut iso apu tuotetta kehittäessä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy