Jesyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Pittsburgh Penguins, Mestis, NHL
Tinkellä kyllä potentiaalia olisi ollut, mutta ei tosiaan ollut aivan sellaisessa kunnossa, kuin olisi ollut tarvetta. Jospa pääsee Keravalla isompaan rooliin.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Saattoi olla että kun pelit eivät sujuneet, alkoi epäilyttää saako pahvia tryoutin jälkeen. Valmis loppukauden pesti on tällöin aika houkutteleva vaihtoehto.
 
Canis Lupus Kajaanin Hokki 2017-18 ketjussa: "Jossain tämän paskan reunalla tilannetta ihmettelevät ne noin 600 aktiivikannattajaa, joille Hokki on ollut tärkeä henkireikä, ja 1000 glory hunteria. Ja joku sata vahingoniloista kolmen eri alasarjapotkupallojoukkueen kannattajaa, kolmannessa polvessa."
Saattoi olla että kun pelit eivät sujuneet, alkoi epäilyttää saako pahvia tryoutin jälkeen. Valmis loppukauden pesti on tällöin aika houkutteleva vaihtoehto.
Tai sitten meni sukset ristiin Mattilan kanssa? Mene ja tiedä.

Joonas Huovinen ja Aku Pekkarinen liittyvät Hokin vahvuuteen viikonlopun vierasmatseihin. Pekkarinen on jäänyt Jukureissa pienellä vastuulle ja hänestä on varmasti iso hyöty viikonlopun peleissä. Vuonna 1994 syntynyt Huovinen on puolestaan pelannut SM-liigaa Kärppien riveissä 11 ottelun verran. Lienee varsin samantyyppinen pelaaja kuin Leskinen.

Eskelinen ei siis ilmeisesti ole kokoonpanossa (ennakossa ei ollut mainintaa), mutta jokatapauksessa paluu on varsin lähellä.
 

HighFlyer#95

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Aku Pekkarinen liittyvät Hokin vahvuuteen viikonlopun vierasmatseihin. Pekkarinen on jäänyt Jukureissa pienellä vastuulle ja hänestä on varmasti iso hyöty viikonlopun peleissä.
Aivan varmasti miehestä on hyötyä Hokille. Tällä kaudella niissä muutamassa pelissä mitä jukuripaidassa on päässyt pelaamaan, on pelannut hyvin. Vähän harmillista, että Pekkarinen joutuu tällä tavoin heitellyksi; pari peliä Jukureissa, sitten HydO:ssa, SaPKo:ssa ja nyt sitten Kajaaniin, vaikka omasta mielestäni menisi heittämällä Maalahden edelle jakamaan kutospakin ruutua Rukajärven/Laamasen kanssa tämän hetken jukuripakistossa.
 

jupiter

Jäsen
Suosikkijoukkue
pohjolan joukkueet
Kuuluvainen ei näköjään kauaa Kajaanissa viihtynyt, kun hän siirtyy HCK:hon loppukaudeksi. Hokilla oli Kuuluvaisen kanssa vuoden loppuun asti kestävä try-out sopimus, mutta näemmä ei ole sopinut Mattilan suunnitelmiin. Eilen Kuuluvainen istui koko 3. erän penkillä, eikä kieltämättä ollut aivan niin hyvässä pelikunnossa kuin oletin.
Juuripa varmasti näin kuinka Hocki sanoi. Mielestäni Kuuluvainen ei oikein istunut Hokin formaattiin. Samantasoisia pelaajia on jo joukkueessa yllinkyllin eikä hän näin tuonut sitä lisäarvoa mitä Mattila varmasti olisi odottanut kookkaanpuoleisesta pelaajasta. Muutaman pelin nähneenä ei kyennyt käyttämään fyysistä olemustaan joukkueen hyväksi. Samoin oli taipuvainen ylipitkiin vaihtoihin, jolloin pilasi seuraavan ketjun vaihdot melko totaalisesti. Näin Mattilan peräänkuuluttama joukkueelle pelaaminen jäi monesti omaan yliyrittämiseen. Samoin silmiinpistävää oli loppupeleissä puolustussuuntaan pelaamisen hitaus, näytti välillä diiseliltä ne lähdöt joita viitsi yrittää tehdä.

Kaikesta huolimatta kehityskelpoinen kaveri ja toivottavasti saa peliaikaa tulevassa joukkueessa. Tanssikisan tuomaria lainatakseni : Esitys oli valju hitaanpuoleinen eikä oikein rytmissäkään pysytty, mutta kaikinpuolin jäi odottavan mutkaton ja rauhallisen hehkeä kuva hänestä.
 

Jesyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Pittsburgh Penguins, Mestis, NHL
Anssi jäi sitten Turkkuseen loppukaudeksi.

Eipä tässä hätää pitäisi olla, pakeista erityisesti VA Leinonen, Karjalainen ja Korvakangas ovat parantaneet selvästi viime otteluissa. Kunhan saadaan vielä Makkonen takaisin sairastuvalta, niin ilman suurempia loukkaantumisia pitäisi pärjätä kauden loppuun.
 
Joonas Huovinen jatkaa tammikuun loppuun asti Hokissa. Huovisesta on isoa on tälle joukkueelle paljon annettavaa, kunhan jättää nuo eilisen kaltaisen ylilyönnit tekemättä. Ja jos Huovinen jatkaa loppukauden Kajaanissa, niin siinä tapauksessa hyökkäykseen ei tarvita enää vahvistusta. Sen sijaan puolustukseen tarvitaan vielä syvyyttä. Kelpaisiko pieneen vastuuseen Mikkelissä jäänyt Aku Pekkarinen?
 

Jesyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Pittsburgh Penguins, Mestis, NHL
Huovinen jatkaa Kajaanissa tammikuun loppuun asti. Hyvinhän nuorukainen on esiintynyt, ainakin huomattavasti paremmin kuin esim. Korkiakoski. Eilinen pimeneminen LeKiä vastaan tosin oli täysin turha, mutta näitä sattuu paremmissakin piireissä.

Vieläköhän Hokkiin on joku tulossa ennen siirtorajaa, vai mennäänkö näillä päätyyn asti? Aika näyttää.
 
Eilinen pimeneminen LeKiä vastaan tosin oli täysin turha, mutta näitä sattuu paremmissakin piireissä.
Tähän vähän eriävää mielipidettä siinä mielessä, että tuo LeKi-pelin ulosajo ei kyllä mitään sattumaa ollut. Ei kukaan sattuisi muistamaan reilun viikon takaista Jokipojat peliä, jossa Huovinen vetäisi Jokipolaista aikamoisella viikatteella pohkeelle, kun tämä sai karvattua kiekon Huoviselta pois? Silloin tuomarit eivät antaneet jäähyä (eivät nähneet?), mutta kyllähän siitä olisi kuulunut saada jäähy. Eli aivan ensiksi Mattilan pitää pistää poika kuriin, jotta hänet uskaltaa ottaa kokoonpanoon. Jos hänet saadaan pelaamaan logolle rinnassa eikä nimelle selässä, niin silloin hänestä on tälle joukkueelle vielä iso hyöty.

Pakkia tuo rosteri kovasti huutaa. Tällä hetkellä meillä on siis 8 pakkia, joista ns. varmoja lenkkejä ovat Santanen, VA Leinonen, Makkonen (jahka kuntoutuu), Heikkinen ja VV Leinonen. Periaatteessa noilla voisi mennä päätyyn asti, mutta siinä tapauksessa se ei myöskään kestä yhdenkään avainpakin loukkaantumista. Noista em. mainituista pelaajista saataisin kasaan juuri ja juuri Mestis-mitat täyttävä kuusikko (esim. Santanen-Makkonen, VA Leinonen-VV Leinonen, Heikkinen-Karjalainen). Käsiä tosin löytyy vain Santaselta ja jossain määrin VA Leinoselta, ja auta armias jos toinen näistä pelaajista sattuisi loukkaantumaan. Toki Korvakankaalta löytyy myös käsiä, mutta toisaalta häneltä löytyy myös mitä ihmeellisempiä kiekon menetyksiä omassa päässä alimpana miehenä, joten häntä en laskisi mukaan tähän. Kärpillä on tällä hetkellä 10 sopimuspakkia, joista 4 on loukkaantuneena. Eli ainakaan tällä hetkellä on aivan turha ruinata apuja sieltä suunnasta.

E. Se on vielä lisättävä, että omien tietolähteideni mukaan Hokki on tarjonnut sopimusta eräälle puolustajalle, jolla on kokemusta SM-liigasta usean kauden ajalta. Pelit liigassa lasketaan sadoissa.
 
Viimeksi muokattu:

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Forsbergin loukkaantumisen jälkeen Hokissa ei ole ollut sellaista dominoivaa pakkia mitä tarvittaisi tiukoissa paikoissa. Tarvetta olisi. Joukkueen tehotilasto on karua luettavaa kyllä. Viime vuonna huikean hyvin suoriutuneet Silli ja Fofa ovat ottaneet aika paljon miinuksia. Samoin varmana pelaajana pidetty Karppis Veikko on joukkueesta toiseki eniten pakkasella, edellään vain Korvakangas. Rajala ja V-A:kin löytyvät pakkasen puolelta.

Plussapuolella kärjessä Manninen, Eskelinen, Fomin, Santanen ja Alanne. Ainakin minulle hieman yllättävä nimilista kauden alkuveikkailuihin nähden Santasta lukuunottamatta.
 
Canis Lupus Kajaanin Hokki 2017-18 ketjussa: "Jossain tämän paskan reunalla tilannetta ihmettelevät ne noin 600 aktiivikannattajaa, joille Hokki on ollut tärkeä henkireikä, ja 1000 glory hunteria. Ja joku sata vahingoniloista kolmen eri alasarjapotkupallojoukkueen kannattajaa, kolmannessa polvessa."

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Hokilla on senttereitä ja pelaajia, jotka voi pelata keskushyökkääjänä, ja laitureita on Mattilla kierrättänyt, miksi ei Sillanpää ja Karppinen ole olleet rotaatiossa mukana, varma peli paikka on saanut otteet melko kilpailukyvyttömiksi. Senttereinä voi pelata: Virtala, Manninen, Eskelinen, Humaloja niin silli&veikko voi levätä, että peli alkaa kulkea.

Pakisto on sillä tavoin vajaa, että mielestäni kolme pelaajaa pelaa sillä tasolla, että voisivat kelvata muille mestisjoukkueille eli Santanen, Lenni ja Jake muut ikävä kyllä suomisarjatasoa virhealtiuden takia, toki onnistunein on hyvää peruspeliä pelaava Karjalainen. Mutta hän on fyysisesti ja kaksinkamppailuissa hirveän varovainen. Pakkia joka pelaa KA:lla 25min / peli
pakisto huutaa. Forsberg tuskin olisi koko kautta vastavilla otteilla Hokissa pelannut, mutta jokainen peli olisi Hokille ollut tarpeellinen.

Mallennetaan ketjuja, jos Silli&Veikko olisi parantelemassa tehotilastoa katsomossa..


1. Toivo Manninen Alanne

2. Rajala Virtala Huovinen

3. Fomin Eskelinen Häkkinen

4. Koivisto Humaloja Fofanov

No ymmärrän miksi Virtala&Manninen halutaan pitää samassa ketjussa, samoin Eskelinen kakkos yv:n pyörittäjänä, mutta voisi kokeilla senttereidenkin rotaatiota.
 

jupiter

Jäsen
Suosikkijoukkue
pohjolan joukkueet
Viimeinen neljännes pyörähtää tänään käyntiin. Hokki on sarjassa kolmantena ja yllättänyt ainakin allekirjoittaneen positiivisesti kauden hyvien esitysten muodossa. Valmennus ja huolto on Mattilan johdolla taistellut hienosti läpi joukkuetta vaivanneen loukkaantumissuman ja näyttänyt epäilijöille närhenmunat joukkueen selvitessä jo pelaajapulaa lähennelleestä ahdingostaan. Tästä on hyvä jatkaa taistelua kohti pudotuspelejä, jotka oli yksi joukkueen kauden tavoitteista.

Palstaveljet on ammattimaisesti rankannut pelaajia eri "koreihin" ja onnistuneet perusteluineen siinä mielestäni mainiosti. Erityisesti on sydäntä lämmittänyt Mannisen huikeat otteet peleissä sekä Alanteen periksiantamaton ja aktiivinen pelaaminen niin hyökkäys kuin puolustussuuntaan pelistä toiseen. Toivottavasti jatkoa mainioille otteille on luvassa myös tulevissa koitoksissa.

Pudotuspelien kynnyksellä käy myös palstalla kuhina eri ketjukoostumuksista. Miettiessäni omaa "tähtisikermää" löysin siihen perustellun ja ehkä kokeilemisen arvoisen kokoonpanon yv. pistepörssin kautta. Jäljelläolevat runkosarjan ottelut pitäisi mielestäni valmennuksen käyttää erittäin järkevästi niin että ne toimisivat valmentavana/valmistavana harjoitteena odottaville pudotuspeleille. Tähän viitaten alkaa aika ketjukoostumusten kokeiluun olla loppusuoralla. Peleissä ja tilastoissa pärjänneille pelaajille pitää vaan löytyä luottoa ja ansaittua peliaikaa tuleviin koitoksiin jos meinataan sarjasta todellista menestystä hakea. Tähän siis ehdotukseni perustuu.

Kaikki tiedämme yv pelin onnistumisen ratkaisevasta voimasta kääntää pelit voittoon. Hokki on tähänmennessä onnistunut tekemää 29 yv maalia. Poimiessani yv.pörssistä parhaiten pärjänneet sain mielestäni oikeudenmukaisen ja pelaajien suorituksia tukevan koostumuksen omasta "ketjulotto" koostumuksesta. Tässä ehdotelmani: ( suluissa pelaajan yv.pisteet 1 ja 2 ketjuissa )

1. Manninen (4+5) * Virtala (1+5) * Alanne (4+0)

Huttu (4+2) * Santanen (1+7)

-Huttu tarjoaa neljäntenä hyökkääjänä "tulitukea" vastustajan maalille. Pistenikkarit koossa, eiköhän verkot saada "reijille" !!!-

2. Rajala (2+2) * Eskelinen (1+5) * Toivo (2+5)

Leinonen VA (2+3) * Heikkinen (3+5)

-Kova kakkosketju tarjoilee "tykitystä" ja harmaita hiuksia vastustajan mokelle.-


3. Humaloja/ * Karppinen * Fomin
Huovinen

Karjalainen/ * Korvakangas
Leinonen VV

-Kolmoketju "pyörremyrskyllä" aiheuttaa vastustajalle hämmennystä ja tuhoa.-


4. Häkkinen * Sillanpää * Fovanov/
Koivisto

-Nelosketju "tappaa ja tuhoaa" vastustajan viimeisenkin toivonkipinän!!!-


Näillä siis mentäisi? !!!
 
Mulla on vähän eriävää mielipidettä näistä. Ensinnäkin Huttua en missään nimessä halua nähdä pakkina. Jos kaveri ei uskalla edes ottaa vastustajan taklauksia vastaan, niin miksi häntä pitäisi peluuttaa pakkina? Mieluummin sitten vaikka hyökkääjänä. Lisäksi ongelmana tuossa ykkösketjussa olisi myös se, että kuka hoitaa puolustuspään velvoitteet jos Huttu avittaisi hyökkääjiä taustanousuillaan?

Pari viikkoa sitten Mattila löysi vihdoinkin Karppisen Veikon ympärille hyvän ketjun, jossa kemiat loksahtivat kohdilleen. Eli Karppisen ketju muotoon Rajala-Karppinen-Huovinen. Mielestäni tuossa ketjussa jokin natsasi heti kohdilleen ja tuota en siis lähtisi missään nimessä rikkomaan. Toinen valmis ketjumuodostelma rakentuu Sillanpään ja Häkkisen ympärille, jossa kolmantena lenkkinä vuorottelevat Koivisto ja Fofanov. Pälve ja Pyykkönen paikkailevat tarvittaessa.

Virtala on ketjukoostumusten kannalta siinä mielessä ongelmallinen pelaaja, että hänen vierellään ei voi peluuttaa aivan ketä tahansa. Virtalan ego on niin iso, että hänen pitää saada vierelleen sellaiset kaverit, joita hän itse arvostaa, eli jossain määrin hän saa itse päättää ketjukaverinsa. Olen huomannut monessa pelissä turhautuvan todella helposti, jos joku ei lainaa kiekkoa hänelle silloin kuin pitäisi tai jokin tilanne ei mene hänen mielensä mukaisesti. Yleensä se joku on Korvakangas, mutta eivätpä hänen ketjukaverinsakaan ole siltä säästynyt. Esimerkiksi Alannetta ja Virtalaa en enää laittaisi samaan ketjuun. Enivei, Manninen osoitti muutama peli sitten kykenevänsä pelaamaan Virtalan rinnalla ja itse pistäisin saman duon kasaan myös jatkossa. Toivon otteet ovat olleet viime aikoina vaisuja, mutta hänen pelitapansa ja osittain myös kätisyyden vuoksi istuttaisin hänet ykkösketjuun. Uskon hänen vielä piristyvän kun mennään kohti kevättä.

Sitten jääkin jäljellä enää Eskelisen ketju. Toiseen laitaan tulee ehdottomasti Alanne ja siitä toisesta paikasta käydäänkin sitten kovaa kamppailua Humalojan, Fominin ja Hutun välillä. Huttu tempaisi LeKiä vastaan kaksi kaappia, joten seuraavissa peleissä hän voi olla Mattilan papereissa vahvoilla. Fomin tosin on vielä ainakin toistaiseksi sivussa rannevamman vuoksi.

Eli nykyisellä rosterilla saadaan parhaimmillaan kasaan tälläiset ketjut:

Manninen - Virtala - Toivo
Alanne - Eskelinen - Humaloja/Huttu/Fomin
Rajala - Karppinen - Huovinen
Koivisto - Sillanpää - Häkkinen
+ Fofanov, Pälve, Pyykkönen

Ja lisäksi vielä pakisto nopeasti hahmoteltuna:

Santanen - Makkonen/VV Leinonen
VA Leinonen - Makkonen/VV Leinonen
Heikkinen - Karjalainen
+ Korvakangas, Lukkari, (Huttu)

Vaikka nyt runkosarjan lopussa löytyisikin hyvät ketjukoostumukset, niin näillä ei ole sitten paskankaan merkitystä jos playoffeissa peli ei kuljekaan oletetulla tasolla. Silloin on pakko tehdä radikaalejakin muutoksia lyhyellä varoitusajalla.
 

Jesyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Pittsburgh Penguins, Mestis, NHL
Ylläripylläri, Huoviselle 3 pelin panna K-Vantaa pelin loppuminuuttien taklauksesta.

Huovisen pitää nyt oikeasti rauhottua. Tuolla tyylillä ei ole kuin haittaa joukkueelle. Kyllähän se hyvinkin osaa pelata, se on nähty. Pää kuntoon nyt.

Oho, ylitti näköjään ihan kansallisenkin uutiskynnyksen. Linkki vie Ilta-Sanomien verkkosivuille.
 
Viimeksi muokattu:

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Huovinen kävi lämpimänä pelissä jo aiemminkin. Melkoisen tuittupäinen kaveri taitaa olla kyseessä. Muutamaan otteseen näytti että pelihuumori loppuu kun vastustaja tööttää tai saa kiekon pois. Seurauksena kiukuttelua ja laiskaa luistelua omaan päähän.
 
Canis Lupus Kajaanin Hokki 2017-18 ketjussa: "Jossain tämän paskan reunalla tilannetta ihmettelevät ne noin 600 aktiivikannattajaa, joille Hokki on ollut tärkeä henkireikä, ja 1000 glory hunteria. Ja joku sata vahingoniloista kolmen eri alasarjapotkupallojoukkueen kannattajaa, kolmannessa polvessa."

Zor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki, Kärpät ja SuPS
Tuo Huovisen kasetin kestävyys tosiaan mietityttää, kolmessa kotipelissä peräkkäin suihkukomennuksen paikka: KiVa (Veistola - päähän kohdistunut taklaus), LeKi (Pentikäinen - huitominen) ja Jokipojat (kuulemma vastaava huitominen kuin case Pentikäisessä, tapausta en tosin itse nähnyt, kun olin Raksilassa tuolloin). Mut anyway, ei saakeli sitä noin voi touhuta, kiekollisesta osaamisesta ei paljoa ole apua katsomon puolella!

Joo ja mikä lie Fominilla, ei ilmeisesti vaan mahdu Mattilan kuvioihin? Minusta Fominin luistin alkoi kulkea tosi hyvin joulukuussa ja taisipa tehdä viimeisessä Hokki-paidassa pelaamassaan pelissään rankkarimaalinkin. Ansaitsisi minusta ehdottomasti kunnon näyttöpaikan, potentiaalia olis. Esim. Humalojaa vois vaikka käyttää Iisalmessa itseluottamuksen nostokeikalla, odotin läpimurtioa häneltä, mutta jotenkin homma on mennyt pahasti taakse päin ja mies näyttääkin keskittyvän enempi tuohon vastustajalle kuittailuun. Harmi, odotin jotakin ihan muuta.

Junnuista Pyykkönen vaikuttaa eniten valmiilta pelaamaan Mestistä tämän kauden osalta.

Edit: Ei tuolla Huovisella näy muuten aiemmilla kausilla mitenkään erityisiä jäähymääriä olleen...
 
Pohjoisesta tuulee...
Joo ja mikä lie Fominilla, ei ilmeisesti vaan mahdu Mattilan kuvioihin?
Rannevamma. Fomin on jo ollut mukana joukkuharjoituksissa, mutta peliin ei ole vielä uskallettu ottaa mukaan. Palannee kaukaloon siis lähiaikoina.

Humalojasta samaa mieltä. Se viimekautinen köyhän miehen Granlund on vaihtunut täksi kaudeksi ennemminkin ihan v*tun köyhän miehen Jarkko Ruuduksi. Koko ajan pyrkii vastustajan ihon alle, enkä ole kertaakaan huomannut hänen onnistuneen siinä. Viime kaudella teki kuitenkin 31 pelissä tehot 4+7, kun tämän kauden 26 matsissa tehoja on kertynyt 4+5. Odotin läpimurtoa, mutta tällä kaudella sitä ei ainakaan nähty.

Huovisen jatkoa tässä joukkueessa pitää ihan oikeasti miettiä tarkkaan. Tuon 3 ottelun pelikiellon takia hän on edustuskelpoinen Hokki-paidassa seuraavan kerran vajaan kahden viikon päästä revanssiviikonlopun peleissä Sportia vastaan, jonka jälkeen hänen sopimuksensa loppuu. Jos hän ei kykene niin pelaamaan joukkueen edun mukaisesti, niin saa mun puolesta pakata kamansa samantien ja lähtee katsomaan missä hänen ylilyöntejään jaksetaan katsoa.
 

jupiter

Jäsen
Suosikkijoukkue
pohjolan joukkueet
Kyllä on melkoinen ruutitynnyri tämä Huovinen. Varustettuna vielä pirun lyhyellä sytytyslangalla. Kaverilla löytyisi kyllä avuja ihan mukavasti mutta pilaa oman etsikkoaikansa kyllä tyrmistyttävän hyvin näillä älyvapailla toilailuillaan. Tuollaisen höyrykoneen peluuttaminen alkaa olla jo melkoinen riski. Viimeisistä peleistä olisi raavittava kaikki tarjolla olevat pisteet ja jos tällainen jäähymagneetti rappaa vielä yhdenkin 5 minuttisen niin, saattaa sen myötä olla ratkaisevat pisteet menetetty jatkoa ajatellen. Kannattanee tarkoin miettiä onko kaverista enää mitään hyötyä joukkueelle vai tuleeko pelikieltojen jälkeen rikkomaan entisestään pelejä ja kokoonpanoja.

Fominin rannevamma sattui kyllä harmilliseen aikaan. Fominilla kun juuri alkoi pelikin kulkemaan oikein mallikkaasti. Energinen ja kova työnteko molempiin suuntiin ilman suurempia riskinnottoja on silmiinpistävä tavaramerkki ja toivottavaa olisi, että hän saisi ehdottomasti vielä näyttö/peliaikaa. Fomin on pirteällä luistelullaan nimennomaan puolustussuuntaan osoittanut työteliäisyytensä, josta mukavasti osoituksena +7 tehopojoa.
 

Jesyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Pittsburgh Penguins, Mestis, NHL
Mikähän lie Eskelisen tilanne? Toivottavasti olisi ollut vain tänään varotoimena pois. Otteet kuitenkin parantuneet loukkaantumisen jälkeen taas.
 
Siirtoraja sulkeutuu torstain ja perjantain välisenä yönä. Jos Huovinen jatkaa loppukauden Kajaanissa, niin hyökkäyspäähän ei ole akuuttia tarvetta uusista pelaajista. Sen sijaan hankintalistalla pitäisi olla vielä yksi pakki. Tällä hetkellä meidän rosterissa on viisi Mestis-tason pakkia: Santanen, VV Leinonen, VA Leinonen, Heikkinen ja Makkonen. Lisäksi löytyy hyvää peruspeliä pelaava Karjalainen, A-junnu Määttä, hazardi-Korvakangas sekä höntyilijä Lukkari. Jos hankintoja ei tehtäisi, niin tuolla rosterilla ei olisi varaa yhdenkään avainpakin loukkaantumiseen. Lisäksi noista em. pakeista kiekollisiksi pakeiksi voi lukea vain Santasen ja varauksella VA Leinosen eli yhdet kädetkään eivät olisi pahitteeksi. Eli toiveissa olisi tälläinen pakisto:

Santanen - XXX
VA Leinonen - Makkonen
Heikkinen - VV Leinonen
+ Karjalainen, Määttä jne

Tuskin Hokin kassassa on kovin paljoa ylimääräistä rahaa, mutta tässä vaiheessa kautta yhden pakin hankkiminen maksaa tuskin maltaita. Tässä nyt muutama hieman epärealistisempi heitto:
- Jesse Jyrkkiö
- Kristian Tuohilampi
- Juha-Pekka Pietilä
- Tero Konttinen
- Marko Kiprusoff
- Nico Manelius

Sitten muutama realistisempi:
- Nico Lehto
- Aku Pekkarinen
- Jere Ölander
- Atte Valli

Perjantaina on tiedossa erittäin tärkeä matsi kotiedun kannalta Kouvolassa. Voitto vahvistaisi asetelmia huomattavasti. Lenni saa todennäköisesti Vaasan toilailuistaan 2-5 matsia pelikieltoa, eli pahimmassa tapauksessa hän katselee loput runkosarjan matsit katsomosta. Makkostakaan tuskin saadaan vielä silloin kokoonpanoon.
 
Jatketaan yksinpuhelua...

Vaikka hyökkäyksessä onkin jo varsin täyttä, niin kaudella 2003-04 Kajaanissa hyökännyt Tomi Mustonen olisi kyllä loistava lisä Hokin miehistöön. CV:stä löytyy Mestiksen pistepörssin voitto, 280 matsia SM-liigassa ja lisäksi myös pari Suomen mestaruutta Kärpissä. Mustonen pelaa HCK:ssa ottelukohtaisella sopparilla ja mitkään Mestiksen säilymiskarsinnat eivät varmaan kovin paljoa motivoi. Mustonen ei myöskään ehtisi reilussa kuukaudessa rahastamaan edes kovin paljoa, eli nyt seurajohto hereillä ja soittoa Keravalle!
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Jatketaan yksinpuhelua...

Vaikka hyökkäyksessä onkin jo varsin täyttä, niin kaudella 2003-04 Kajaanissa hyökännyt Tomi Mustonen olisi kyllä loistava lisä Hokin miehistöön. CV:stä löytyy Mestiksen pistepörssin voitto, 280 matsia SM-liigassa ja lisäksi myös pari Suomen mestaruutta Kärpissä. Mustonen pelaa HCK:ssa ottelukohtaisella sopparilla ja mitkään Mestiksen säilymiskarsinnat eivät varmaan kovin paljoa motivoi. Mustonen ei myöskään ehtisi reilussa kuukaudessa rahastamaan edes kovin paljoa, eli nyt seurajohto hereillä ja soittoa Keravalle!
Foppa on ilmeisesti ollut viime aikoina ulkona pelaavasta rosterista?! Laina sopimuksella Rokiin loppu kaudeksi, varsinkin jos Hokki aktivoituu siirtomarkkinoilla. Pojalle isoja minuutteja. Samaan kauppaan voisi työntää jonku pelaamattoman pakin. Olisi varmasti vahvistus Rokin pakistossa vaikka teillä ei olisi mitään käyttöä. Imasette HCK:lta tähtimiehet itelle ja meille käy heikoimmat niin kaudella 2013-2014 on pari etelän matkaa vähemmän ja pari pohjoisen hekemoniaa ;)
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut
Foppa on ilmeisesti ollut viime aikoina ulkona pelaavasta rosterista?! Laina sopimuksella Rokiin loppu kaudeksi, varsinkin jos Hokki aktivoituu siirtomarkkinoilla. Pojalle isoja minuutteja. Samaan kauppaan voisi työntää jonku pelaamattoman pakin. Olisi varmasti vahvistus Rokin pakistossa vaikka teillä ei olisi mitään käyttöä. Imasette HCK:lta tähtimiehet itelle ja meille käy heikoimmat niin kaudella 2013-2014 on pari etelän matkaa vähemmän ja pari pohjoisen hekemoniaa ;)
Jep, kilpailu hyökkääjien pelipaikoista käy tällä hetkellä todella kuumana ja Fomin ei valitettavasti ole kovin vahvoilla pääsemään pelaavaan kokoonpanoon. Foppa ei tuo tällä hetkellä hyökkäykseen mitään lisäarvoa jäällä ollessaan. Humaloja, Koivisto, Pälve ja jopa A-junnutkin ajavat täysin samaa asiaa. Mun mielestä Fominin voisi lähettää Rovaniemelle ja varmasti hänen urankin kannalta olisi parempi vaihtoehto pelata loppukausi Suomi-sarjassa isossa vastuussa ja yrittää sitten ensi kaudeksi vaikka jonnekin vähän heikompaan Mestis-jengiin, ellei RoKi sitten nouse.

Pakkeja meillä ei kovin montaa ylimääräistä ole, mutta ainakin itse voisin lähettää Korvakankaan huoletta sinne. Liikkuu ihan hyvin, pelaa kiekon kanssa rohkeasti (tosin se valitettavasti näkyy useammin vastustajan maalisarakkeessa kuin omassa) ja puolustuspäässä hän on ihan lapanen (ja sen näkee myös tehotilastosta). Olisi kuitenkin Suomi-sarjaan ihan kohtalainen vahvistus.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Tuskinpa noita kavereita Rovaniemelle laitetaan ellei soppareita pureta. Meillähän on IPK:n kanssa sopimus jo olemassa alemmalle sarjatasolle.
 
Canis Lupus Kajaanin Hokki 2017-18 ketjussa: "Jossain tämän paskan reunalla tilannetta ihmettelevät ne noin 600 aktiivikannattajaa, joille Hokki on ollut tärkeä henkireikä, ja 1000 glory hunteria. Ja joku sata vahingoniloista kolmen eri alasarjapotkupallojoukkueen kannattajaa, kolmannessa polvessa."

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Jep, kilpailu hyökkääjien pelipaikoista käy tällä hetkellä todella kuumana ja Fomin ei valitettavasti ole kovin vahvoilla pääsemään pelaavaan kokoonpanoon. Foppa ei tuo tällä hetkellä hyökkäykseen mitään lisäarvoa jäällä ollessaan. Humaloja, Koivisto, Pälve ja jopa A-junnutkin ajavat täysin samaa asiaa. .
Minun mielestäni Fomin on parempi pelaajana, kuin Pälve ja a-junnut. Käsivamma estänyt pelaamisen joulun jälkeen käsiittääkseni. Ja uskon, että terveenä ollessaan olisi saanut Mattilalta peliaikaa.

Pakkeja tuskin on Hokillakaan liikaa, VA saanee pelikieltoa ja saattaa tulla pitkäkin (yli viisi peliä) Se mitä on tarjolla siirtomarkkinoilla hyökkäykseen ei tuo Hokkiin ja sen peliin lisäarvoa, sillä ne pelaajat, jotka ovat Hokkiin saatavilla ovat korkeintaan samaa tasoa kuin nykyinen rosteri. Ehkä Hockin listaama Mustonen voisi olla maalintekijä kärkikenttiin. Muuten on Tuto ja Sport ovat kovilla hankkiessa SM-liigassa kiikunkaakun olevien pelaajia.

Jos Hokki jonku hankkii niin ehdottomasti puolustaja, VA:n mahdollinen pelikielto, Makkosen paluu ja sen jälkeinen pelituntuman haku pitäisi ottaa huomioon, särkymävaraa mestistason puolustajissa ei ole. Kärkipuolustajat ovat tiukassa, keskitason mestisjyrään saattaisi riittää rahkeet.

Sitten nälkämaan totuuden torvessa oli eilen Mattilan mukaan, että Virtalan kolmannen erä pelaamattomuus Vaasassa tehtiin varotoimenpiteenä.. ja Eskelisen vammasta Mattila kommentoi, että ei voi tietää. Eli rivien välistä Eskelinen saattaa olla pois kauankin, Virtala on puolikuntoinen. Ei hyvältä näytä, Hokilla ollut tällä kaudella paljon pelaajia, jotka pitkäaikaisesti loukkaantuneita (Virtala, Eskelinen ja Makkonen), ihan ajatuksena onko huonoa tuuria vai esimerkiksi Eskelinen oli koko kesän vapaa pelaaja, tiesikö muut joukkueet, että Eskelinen on loukkaantumisherkkä ja ottiko Hokki tietoisen riskin.

Makkosella huonoa tuuria, sillä viimekauden vamma ei uusiutunut, mutta Virtalallakin oli samoja ongelmia viimekaudella kuin nyt. No katsotaan mitä jääkiekon kannalta yksi mielenkiintoisimmasta viikoista tuo tulleessaan.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

 • 1
 • x
 • 2
 • 1
 • x
 • 2
 • 1
 • x
 • 2
SaiPa - Sport
 • 2.40
 • 3.70
 • 2.65
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy