Kajaanin Hokki 2008–2009

  • 118 670
  • 396

upnorth24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
Hokki on mestisseura ja RoKi pelaa sarjatasoa alempana. Siinä lienee ne tärkeimmät asiat mitkä tuntuvat unohtuvan tämän ketjun hieman rönsyilevässä keskustelussa. Rovaniemen suunnalta ei ole mitään aihetta huudella Kajaaniin, Hokin viime vuosien menestys puhukoon puolestaan. RoKin polku ylemmäs on pitkä ja kivinen kuten mennä vuodet ovat toivon mukaan opettaneet kaikille sinisten kannattajille.

Kajaanissa saattaa luonnollisesti kirpaista, kun jätkiä menetetään sarjaporrasta alemmas, mutta tässä on kuitenkin vain kyse yksittäisten pelaajien omasta valinnasta.

Eniten minua ihmetyttää kyllä Järvitalo. Viime kevään otteilla mies menisi hyvin moneen liigaseuraankin. Ilmeisesti luottamus omaan taitoon ei ole kohdallaan, kun lähti porrasta alemmas, tai sitten agentilla ei ole homma hallussa. Opiskella olisi meinaan voinut muuallakin kuin Rovaniemellä!

Tämä on tietynlainen arvoitus, mutta ehkä Mestiksessä pelaaminen ei enää kiinnostanut, kun mestaruuskin on jo takataskussa. Kun pelaajapalkkiot eivät ole kohdallaan niin eivät kaikki jaksa montaa vuotta tahkota ammattilaisena ilman palkkaa. Rovaniemi on viihtyisä opiskelukaupunki ja ainakin olosuhteet kiekon pelaamisen suhteen ovat viimeisen päälle kunnossa.

Ai niin, se olikin se keilahalli...Rovaniemen Keilaajille onnea sarjaan!

Toivotaan että Kajaanissakin saataisiin joskus kunnon halli, koska kyllä se pitäisi olla teidän näytöillä jo ansaittu. Siihen saakka täytyy toivottaa kaikki Hokin kannattajat tervetulleeksi ihailemaan Lappi Areenan tiloja.
 

rosswell

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Hokki, Liverpool, Real Madrid, Vfb Stuttgart
Nyt kyllä alkaa huolestuttamaan tämä Hokin tilanne. Sarjan alkuun ei loputtomasti ole aikaa enää, ja hyökkääjiä on vain 10. Kärpistä on ilmeisesti tulossa lähiaikoina pari pelaajaa...eli Koistinen ja Keränen tai Kuuluvainen, toivottavasti vaikka koko kolmikko.

Puolustus on kovaa tasoa, mutta tämä hyökkäys...
Nyt kiinnoistaisi hyökkääjätilanne huomioiden HPK:sta tarjolla oleva Kerälä. Taitava, nuori, eli Hokin näköinen kaveri. Ja vieläpä keskushyökkääjä. Mies on tarjolla Mestikseen, joten OP, please, ota yhteyttä Hämeenlinnaan.

Ja nyt saisi "yhteistyöseurat" Kärpät ja Lukko tulla myös kuvaan mukaan.
 
Viimeksi muokattu:

amorphis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Lauantaillisen nähdyn Hokki-Jokipojat pelin perusteella Hokilla joka osa-alueella suuria puutteita. Hyökkäys ponnetonta ja hyökkäys materiaali todella pienikokoinen joten kaikki kulmaväännöt hävittiin ja sen vuoksi ei päästy todellisiin maalinteko paikkoihin.Puollustus höntyili sinne sun tänne ja pelattiin itsensä ulos koko ajan sekä alivoimassa höntyiltiin maalintaakse sillä seurauksella että kaveri heitti laattaa verkkoon.Avauspeli aivan hukassa ja viisikko pelaaminen sitä ei ollut ollenkaan.
Maalivahti pelissä myös hävittiin kaverille joten sinnekin tarvitaan vahvistusta.
Kun mennään jo tässä vaiheessa kautta niin tuntuu Hokin pakka olevan selällään kuin seinäkello ja ainoa millä voivat saada vähän ryhtiä porukkaan on että liigaporukoista tulee parikenttää pelaajia sillä nykyisellä materiaalilla tulee raskas talvi.
Jokipojat oli vahva ja hyökkäyspää isokokoinen ja taitava, puollustus saanut kovan vahvistuksen joten odottaa voi hyvää talvea.
 

Taitopelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, New York Rangers
Itse sanoisin, että juuri hyökkäyspää tulee tuottamaan suurimpia vaikeuksia Hokille. Viime kauden pistelingot (Nikoskelainen, Hattunen...) ovat historiaa ja uusien miesten olisi noustava parrasvaloihin. Myös puolustus joutuu kovalle koetukselle, vaikka "Hokki-ikoni" Heikkinen ja Anssi Rantanen hyvää kokemusta sinne tuovatkin.

Maalivahtipeli on tässä vaiheessa ainakin minulle täysi mysteeri. Viime kaudella hyvin pelanneet Reunanen ja Rossi ovat vaihtaneet pahimpiin kilpakumppaneihin, joten uudelta pohjalta on lähdettävä tulevaan kauteen. Jesse Kosonen on potentiaalinen nimi täyttämään paikan, mutta pieni mysteeri silti. Hän on kuitenkin käsittääkseni tottunut pelaamaan paljon ja hyvällä tasolla, joten häneen on siltä pohjalta hyvä luottaa.

Viime kauteen Hokki lähti yhtenä kärkijoukkueista, mutta tänä vuonna palataan jälleen arkeen. Ainakin ensimmäisen harjoituspelin perusteella voisi ounastella, että kausi tulee olemaan selkeästi ailahtelevampi ja vaikeampi kuin edellinen kausi. Sen verran paljon myös materiaali on varsinkin hyökkäyksen osalta heikentynyt, että uusien miesten olisi noustava kantavaksi voimaksi mikäli Kajaanissa halutaan pelata kevään tärkeimpiä pelejä.
 

Elmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Jep jep. Nyt alkaa tilanne olla jo sellanen et sais alkaa sopimuksia putoilee meidänkin tietoon. Vähän vaikuttaa että pakka on todella sekaisin. Tunnostaa vähän ihmeelliseltä että pistettiin suurin osa try-out miehistä pihalle vaikkei sinne hyökkäykseen kyllä tunkua ole. Kai sieltä lävähtää sitten kerralla joku 5 diiliä vahvistuksia, toivotaan...
 

rosswell

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Hokki, Liverpool, Real Madrid, Vfb Stuttgart
Jep jep. Nyt alkaa tilanne olla jo sellanen et sais alkaa sopimuksia putoilee meidänkin tietoon. Vähän vaikuttaa että pakka on todella sekaisin. Tunnostaa vähän ihmeelliseltä että pistettiin suurin osa try-out miehistä pihalle vaikkei sinne hyökkäykseen kyllä tunkua ole. Kai sieltä lävähtää sitten kerralla joku 5 diiliä vahvistuksia, toivotaan...

Samaa ihmettelin, mutta Suikkanen taisi kyllä kommentoida sitäkin, että vähintään kaksi miestä on Kärpistä tulossa. Mutta tiukka on tilanne.. Lukossa on paljon ylimääräisiä hyökkääjiä, ja Uramallakin löytyy sidosta Hokin suuntaan, niin toivottavasti pistää kaveria Kajjjaanin suuntaan. On vaan puhunut julkisuudessa siitä, että Lukko Akatemian merkitystä kasvatetaan, joten saas nähdä...
 

Lättykiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dayton Bombers
Jokipojat peli meni miten meni, mutta en näe silti Hokin tilannetta niin pahaksi, kuin edelliset kirjoittajat. Hokilla oli pelissä mukana mielestäni vain 3 potentiaalista 1-2 ketjun hyökkääjää, loput olikin sitten try-out miehiä ja omia junnuja (mm. Tuomas Juntunen, -90 syntynyt). Hyökkäyksessä on toki pieniä puutteita, mutta ne korjaantuvat 2-4 vahvistuksella. Mestistasolle hyvän ykkösnyrkin pystyy rakentamaan Jokilan ja Hapon ympärille, kakkosketjuun on todennäköisesti heittää Kuuluvaista, Saarenpäätä, Sillanpäätä, Memosta ja mahdollisesti Kerästä. Nelosketjun rakentaisin oman junnun eli Komulaisen ympärille, paikkasi jo viime kaudella hyvin Oikarista ja on taitava ja vikkelä, eli sopii täydellisesti Hokin 'brändiin'. Ei pidä myöskään unohtaa, että molemmat Virtalat ovat jäämässä joukkueidensa kokoonpanojen ulkopuolelle, O-P:n pitäisi olla aktiivisena Virtaloiden tapauksessa eikä missään nimessä päästää kumpaakaan kilpaileviin joukkueisiin.

Hyökkäyksestä puuttuu mestistason kirkkaimmat supertähdet kuten Nikoskelainen, Virtala ja Hattunen, mutta nyt on uusilla pelaajilla paikka nousta esiin ja ottaa vastuuta. Esimerkiksi Saarenpää ja Memonen ovat jääneet pisteiden valossa täysin pimentoon, koska parilla viime kaudella ei hyökkäyspäässä ole yksinkertaisesti ollut tarjolla kunnon hyökkäävää roolia laajan hyökkäyspään tarjonnan vuoksi.

Loppuun vielä omia ketjusommitelmia:

Jokila - (Virtala) - Happo
(Kuuluvainen) - Sillanpää - Saarenpää
(Haverinen) - Memonen - (Keränen)
Kähönen - Komulainen - Wedman/Niemi/Karjalainen

Heikkinen - Rantanen
Hattunen - Leinonen
(Koistinen) - Puranen/Lehto/Kauttonen

Suluissa olevat pelaajat mahdollisia tulijoita tai saman tyylinen hankinta.
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Tuosta ensimäisestä harkkamatsista samaa mieltä Lättykiekon kanssa, turha siitä on lopullisia päätelmiä tehdä. Yhtään sarjapistettä ei ole vielä jaossa ja lopullinen kokoonpano hakee tuttuun tapaansa muotoaan.
Kiire tosin taitaa tulla, koska aivan selkeästi Hokilta puuttuu nyt ne kovat tehomiehet ja huiput, joilla sarjan kärkipaikoista väännettäisiin. Mistä niitä sitten tämän vajaan kuukauden aikana kaivetaan on hyvä kysymys.
Toinen seikka on talous, aika ilmeistä että joukkue on koottu talouden ehdoilla ja tässä hommassa on Hokki jäänyt monen kilpakumppaninsa jalkoihin. Mestiksessä on jotkut seurat laittaneet rahaa menemään ihan kunnolla ja se vielä korostaa tätä eroa. Hokki taitaa olla valitettavasti liikaa, varsinkin tänä vuonna, yhteistyöseurojen armolahjojen varassa. Toivottavasti niitä apuja myös tulee ja ovat täällä vielä tammikuun jälkeenkin.
Tiukka talouden pito on tietysti järkevääkin ja tuo toivottavasti jatkuvuutta, tosin menestyksen kustannuksella. No nuo kaksi edellistä kauttahan on ollut kuin unta, enkä tarkoita painajaista.
Mutta ylämäki, alamäki... sitähän se on.
Toivottavasti nuo junnut joita nyt on kokoonpanoon nostettu saavat vastuuta siinä nelosketjussa ja sitä kautta sitä jatkuvuutta ja uskottavuutta siihen hommaan.
Tällä kaudella on valmentajilla, Suikkasella ja Niirasella, yhdellä mestiksen huippukaksikoista, se todellinen näyttöpaikka.
 

amorphis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Sen verran siitä Hokki- Jokipojat pelistä voi vetää johtopäätöksiä että kun Hakkarainen hommaa liigaporukoista parikenttää äijiä niin Hokkikin voi jopa voittaa jonkun pelin.Puhutaan mitä puhutaan, Hokin esitys oli luokaton ja kertoi korutonta kieltä siitä missä mennään tällä hetkellä ja kuinka paljon vahvistuksia joukkueeseen tarvitaan, pitää verrata muihin sarjan joukkueisiin ja siihen missä ne menevät kun ei siihen sarjakauden alkuun niin kauan kuitenkaan ole.
Kyllä Kärpät, Lukko ja mahdollisesti Kalpa ja joku muu seura antavat Hokille ne tarvittavat kaksi kentällistä apuja.
 

freetime

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki ja Kärpät
Kyllä Kärpät, Lukko ja mahdollisesti Kalpa ja joku muu seura antavat Hokille ne tarvittavat kaksi kentällistä apuja.

Hokin ongelmat ovat mielestäni täysin talouspuolella tällä hetkellä. Pelaajia on varmaan vapaana ja tulisikin Hokkiin mutta jos ei vaan ole varaa niin ei ole. Kukaan ei luultavasti anna pelaajia Hokille ilmaiseksi. Jotenkin alkaa tuntua siltä että näillä nykyisillä kausi aloitetaan ja katsellaan sitten tammikuussa missä mennään.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Hokin ongelmat ovat mielestäni täysin talouspuolella tällä hetkellä. Pelaajia on varmaan vapaana ja tulisikin Hokkiin mutta jos ei vaan ole varaa niin ei ole. Kukaan ei luultavasti anna pelaajia Hokille ilmaiseksi. Jotenkin alkaa tuntua siltä että näillä nykyisillä kausi aloitetaan ja katsellaan sitten tammikuussa missä mennään.

Ongelma tai viisasta rahakäyttöä. Minun mielestäni on järkevää ottaa rahallisesti rauhallisesti tämä kausi kun liiga on auennut ja "suuret" tekevät kovia taloudellisia satsauksia nousuhaaveen tueksi. Ei ole mitään järkeä maksaa ylikuumentuneessa tilanteessa mitä tahansa liiganousumahdollisuuden takia heti ensimmäisenä vuonna. OK-kausi joka varmistaa sarjapaikan on ihan hyvä tavoite tälle kaudelle, nuoria kavereita ajaa sisään ja katsoa hommaa sitten ensi vuonna uudestaan kun suurin nousu-hurmio on Mestiksessä mennyt.

Suotta tehdä konkurssia hätäpäissään kun seuran talous kuitenkin on saatu vakaalle pohjalle hullujen vuosien jäljiltä jolloin kakkosessakin pelasi liigatason peluria....
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Hokille vahvistuksia: Aku Joki-Erkkilä Kalajoelta ja Juha Virtanen Kalpa:sta. Hyökkäjiä molemmat, liekkö millaisia pelimiehiä, kertokoon se ken tietää.
Lähde: Hokin kotisivut.
 

Ärräpää

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Onnittelut Joki-Erkkilästä. Siinä on sellainen maaliseppo että mikäli saa kunnon ketjukaverit niin voi tehdä kovaakin jälkeä. Suomi-Sarjassa teki viime kaudella IHAN mitä tahtoi. Varmasti erittäin käyttökelpoinen mies Mestiksessä. Maalintekovoimaa roppakaupalla, Aku osaa pistää limpun reppuun.
 
Viimeksi muokattu:

Taitopelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, New York Rangers
Ihan kelvollisia vahvistuksia nykyiseen miehistöön.

Aku Joki-Erkkilällä on kokemusta ja pari viime kautta Suomisarjassa ovat olleet todella kovia. Ehkä pistetehtailu jatkuu myös Mestiksessä.

Virtasen Juhasta minulla ei ole juuri minkäänlaista kuvaa kuin mitä pelaajakortit kertovat. Kalpan paidassa liigakokemusta löytyy jonkin verran ja ilmeisesti jonkinlaisen pelintekijän ainesta hänessä on.
 

JuhaZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, huuhkajat ja mitä näitä nyt on...
Virtasen Juhasta minulla ei ole juuri minkäänlaista kuvaa kuin mitä pelaajakortit kertovat. Kalpan paidassa liigakokemusta löytyy jonkin verran ja ilmeisesti jonkinlaisen pelintekijän ainesta hänessä on.

Ei Virtanen mikään kovin klassinen pelintekijä tyyppi kyllä ole, vaikka tilastot junnupeleistä voisi tätä ajatusta puoltaa. Ehkä syötteleminen sujuu kuitenkin paremmin kuin maalinteko. Viime vuonna liigapeleissä Virtanen kunnostautui lähinnä taklaamalla kaikkea mikä liikkuu. Lisäksi hän välillä tuppasi haastamaan riitaa kaikkien kanssa. Virtaselle olisikin KalPassa ollut tarjolla lähinnä neloskentän rymistelijän rooli, mutta voi olla kaikille osapuolille parempi, että Juha saa Mestiksessä parantaa kokonaisvaltaisesti peliään. Itse kyllä tykkäsin Virtasen esityksistä viime vuonna. Hieman agressiivisempi, ehkä myös kiekollisempi, painos Henri Huohvanaisesta. Sopimuksen muodosta ei vissiin ole mitään tietoa?
 
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Jokerit, JHT
Pyääh!!!

Veitte meidän syömähampaan, vitja, jos tuun kattoon teidän peliä ensi kaudella, ja Aku on villassa niin... :( Kertokaapa Kaajanin kiekkonikkarit millasen roolin kyseinen A J-E tulee todennäköisesti saamaan? Selvähän on, että Aku on muuta kuin 3-4 ketjun pelaaja...
 
Viimeksi muokattu:

jeke

Jäsen
Juha Virtasen suurin vahvuus ei ole pelintekeminen tai ylipäätään pelinluku, niin kuin ylhäällä vihjailtiin. Luistelu ja aggressiivisuus ovat tämän sekä keskushyökkääjän että laiturin paikalla pelaamaan pystyvän taistelijan pravuurit. Virtasen vauhti kestää illasta kaukalosta toiseen, eikä hän pelkää uuden KalPan nuorisolinjan mukaisesti mitään.

Niin kuin yllä todettiin, Virtanen olisi hyvinkin jopa voinut mahtua KalPankin rosteriin, mutta kun noita junnuja on niin paljon, niin karsintaa on tehtävä. Mestis siis hyvä ponnahduslauta Juhalle, joka oli Aatu Hämäläisen kanssa hyökkäyksen tärkein pelaaja viime kaudella mestaruuden voittaneessa joukkueessa. Virtanen kiekkolliseen rooliin Hokkiin, niin maaliverkot voivat vaikka alkaa soida. Junioreissa ainakin osui tolppien väliin, ja nopeus ja rohkeus kestävät miestenkin huipputasolla Suomessa.
 

rosswell

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Hokki, Liverpool, Real Madrid, Vfb Stuttgart
No niin...pientä lohtua huolestuttaneeseen tilanteeseen. Voi kunpa molemmat Kuuluvainen ja Keränen vielä tulisivat tänne suuntaan ja Koistinen lienee jo melko varma Hokin mies..ei vaan rahkeet riitä Liigassa.

Eli minun kirjoissa (Kuuluvainen/Keränen/Koistinen jos saapuvat Kajaaniin) niin joukkue olisi ykkössentteriä vailla valmis. Tosin jos sieltä olisi ihan kunnon pelimiehiä tuloillaan enemmänkin, niin tervetuloa...

Seppänen (Kosonen)

1. Jokila – (Ykkössentteri)- Happo

Heikkinen - Leinonen


2. (Kuuluvainen) – Sillanpää - Joki-Erkkilä

Rantanen - Hattunen

3. Saarenpää – Memonen – (Keränen)/Virtanen

Koistinen – Lehto/Puranen


4. Kähönen – Komulainen – Wedman/Virtanen/Niemi

Puranen/Kauttonen/Lukkari
 

rosswell

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Hokki, Liverpool, Real Madrid, Vfb Stuttgart
No niin...pientä lohtua huolestuttaneeseen tilanteeseen. Voi kunpa molemmat Kuuluvainen ja Keränen vielä tulisivat tänne suuntaan ja Koistinen lienee jo melko varma Hokin mies..ei vaan rahkeet riitä Liigassa.

Eli minun kirjoissa (Kuuluvainen/Keränen/Koistinen jos saapuvat Kajaaniin) niin joukkue olisi ykkössentteriä vailla valmis. Tosin jos sieltä olisi ihan kunnon pelimiehiä tuloillaan enemmänkin, niin tervetuloa...

Eli tällaista kokoonpanoa ehdottelisin...näillä saatetaan sitten tavoitella playoff-sijoja.

Seppänen (Kosonen)


1. Jokila – (Ykkössentteri)- Happo

Heikkinen - Leinonen


2. (Kuuluvainen) – Sillanpää - Joki-Erkkilä

Rantanen - Hattunen

3. Saarenpää – Memonen – (Keränen)/Virtanen

Koistinen – Lehto/Puranen


4. Kähönen – Komulainen – Wedman/Virtanen/Niemi

Puranen/Kauttonen/Lukkari
 

rosswell

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Hokki, Liverpool, Real Madrid, Vfb Stuttgart
Kärppien keskustelussa kävi ilmi, ettei Kiren mahdollisesti mahtuisi Kärppien kokoonpanoon...Hokki voi saada kyllä jalkeille sellaisen puolustuksen, että Seppäselle jää hommaksi kerätä nimi nollapelilistaan melko useasti. Toivottavasti hyökkääjät vaan pistävät kiekkoa reppuun tarvittavalla teholla!
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Kärppien keskustelussa kävi ilmi, ettei Kiren mahdollisesti mahtuisi Kärppien kokoonpanoon...Hokki voi saada kyllä jalkeille sellaisen puolustuksen, että Seppäselle jää hommaksi kerätä nimi nollapelilistaan melko useasti. Toivottavasti hyökkääjät vaan pistävät kiekkoa reppuun tarvittavalla teholla!
Niin Kiren oli mukana Nivalassa lauantaina, mutta mitään tietoa ei sopparista ole. Oliko kenties vain ottelutuntumaa hakemassa, kun ei tainnut olla Ruotsissa Kärppien kanssa.
No elokuu loppuu, eli pian varmaan niin Kärpät kuin Lukkokin supistavat rinkinsä, eli eiköhän uutisia ala viikonlopun jälkeen kuulua.
Kuuluvaista ja Koistista itse odottelen, kaikki muu olisi plussaa, Virtalat vain märkäuni, tuskin realismia. Noilla varmaan aloitetaan.

Edit: Tuo Virtanen on nähtävästi sitten vain laina, eli kun kutsu käy kaveri lähtee takaisn Kuopioon.
 
Viimeksi muokattu:
I

Ice-Cold

Jos oulusta tulee vielä 2-3 kaveria takaisin päin niin minusta Hokilla on taas pullat hyvin uunissa, ei huoleta lainkaan.

Harjoitusotteluita mennyt 2 vasta, noista ei nyt kannata vetää yhtään mitään johtopäätöksiä.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Vähän samat fiilikset Ice-Coldin kanssa. Hokkia on oikein urakalla "kehuttu" ennen kauden alkua. Kuten niin usein ennenkin. Kaitsu on näyttänyt ennenkin sen, että saa nuoresta joukkueesta irti aivan uskomattoman paljon. Se tullee onnistumaan taas. Hokki on tässä vaiheessa kautta aivan kuutamolla ja voi olla sitä vielä runkosarjan alkuvaiheessa. Kiitos tästä Kajaanin kaupungille joka ei ole saanut halliremonttia tehtyä aikoinaan eikä Hokki ole päässyt kotijäille vielä ollenkaan. Harjoitusmatsit pelataan vieraskentillä ja harjoitukset mm. vuokatissa 40 km päässä. Varmasti haittaa aika paljon.

Kun halli on taas käytössä, niin olosuhteet ovat joukkueella erittäin hyvät ja harjoittelukin täysipainoista. Kyllä se siitä. Ihan terävimpään kärkeen tuskin ylletään mutta pleijareissa pelataan eikä toinen kierroskaan mikään suunnattoman suuri yllätys olisi.
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Näinhän sinä kävi kun arveltiin, eli Kuuluvainen ja Koistinen tulee Kajaaniin ja Juho Keränen jatkaa Oulussa. Näin Alatalo tuossa haastattelussa sanoi. Hieno homma että Kertsi saa tilaisuuden. Ja kyllä kai Kuuluvaiselle ja Koistiselle roolit löytyy.
Hokin rosteri taitaa olla aikalailla valmis, ykksi hyvä sentteri sieltä puuttuu, mutta näillä mennään, luulen.
 

rosswell

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Hokki, Liverpool, Real Madrid, Vfb Stuttgart
Näinhän sinä kävi kun arveltiin, eli Kuuluvainen ja Koistinen tulee Kajaaniin ja Juho Keränen jatkaa Oulussa. Näin Alatalo tuossa haastattelussa sanoi. Hieno homma että Kertsi saa tilaisuuden. Ja kyllä kai Kuuluvaiselle ja Koistiselle roolit löytyy.
Hokin rosteri taitaa olla aikalailla valmis, ykksi hyvä sentteri sieltä puuttuu, mutta näillä mennään, luulen.

Juurikin niin. Saas nähdä onko Keränen pommikoneena Kärpissä koko kauden vai haetaanko vauhtia kajaanin kautta. Mutta Onnea Keräselle! Ja muille tervetuloa, ja ensi vuonna uusi yritys liigaan!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös