swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Kai tämän voi jo avata kun on jo jokunen sopimuskin valmiina. Suurin pelko lienee tuo Suikkasen lähteminen, eli asia kuulema ratkeaa huhtikuun loppuun mennessä. On kuulema pykälä jolla siirtyminen joko Liigaan tai ulkomaille on mahdollista. Tämän suuntaista oli Hakkarainen Kainarissa puhunut. vahvistakoon se joka on jutun lukenut.
Itse veikkaan että taisi elien olla viimeinen peli Suikkasella Kajaanissa, semmoinen on kutina, valitettavasti. Toivottavasti olen väärässä.
Pelaajistahan sopimus on jo Anssi Rantasella, Ville Komulaisella ja Jussi Purasella
 

Kamu

Jäsen
Luin asian tänään myös kainarista. Radiossa puhuivat tänään, että kalevassa olisi ollut Suikkasen haastattelu jossa hän itse olisi sanonut, että on todennäköistä, että hän ei jatka ensi kaudella Kajaanissa. On varmaan ollut kysyntää liigasta tai ulkomailta.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Ainakin kolme lähtijää ja vielä kovimmasta päästä. Nikoskelainen ei enää jatka Hokissa vaikka uutta seuraa ei kerrota/tiedetä. Hattunen TPS:aan ja Virtala Lukkoon. Suikkasen lähtökin on todennäköinen vaikka se hyvin valitettavaa olisikin.

Mitenkähän paljon viimeisen pelin suoritukseen vaikuttivat nämä kaikki asiat kun ilme muuttui niin totaalisesti yhdessä yössä. Hienosti taistellut ja sydämellä pelannut joukkue muuttui yön yli matkalla aika alakuloiseksi ja luovuttaneeksi porukaksi. Mitäköhän taustalla lienee?

Mutta uskotaan ja toivotaan, että nippu on hyvä ensi kaudellakin. OP:n tähtäin on liigassa, mutta itse uskon että ensi kaudella siihen ei ylletä, niin tolkuttomia satsauksia on muualla tulossa. Seuraavana vuonna sitten voidaankin iskeä puskista kun kilpakumppanit ovat kilpavarustelleet itsensä melkein hengiltä ensi kaudeksi.
 
Canis Lupus Kajaanin Hokki 2017-18 ketjussa: "Jossain tämän paskan reunalla tilannetta ihmettelevät ne noin 600 aktiivikannattajaa, joille Hokki on ollut tärkeä henkireikä, ja 1000 glory hunteria. Ja joku sata vahingoniloista kolmen eri alasarjapotkupallojoukkueen kannattajaa, kolmannessa polvessa."

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Varmaan niitä lähtijoitä on se toistakymmentä kuten muinakin vuosina, ihme jos näin ei olisi. Kuitenkin Hokki ollut hyvä näyteikkuna, osalle jopa kaksi vuotta joten vaihtuvuus voi olla hyvinkin suurta. Suurin huoli tässä on tuosta valmennuksesta, mistä mitat täyttävä mies paikalle jos ja kun tuo Suikkanen lähtee. Siinä on Hakkaraiselle hommaa ihan tarpeeksi. Nikoskelaisen lähtö liittynee opiskelujen päättymiseen, taitaa olla openpaperit melkolailla taskussa. Markolla on viimeinen vuosi Lukon sopparista jäljellä ja yrittää varmaan liigaan sitä kautta, toivottavasti saa nyt kunnon tilaisuuden.
Luulisi tuossa kuun vaihteessa jo jotain osviittaa ensikaudesta tulevan
 

rosswell

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Hokki, Liverpool, Real Madrid, Vfb Stuttgart
Itse en vielä odottelisi ihan heti pelaajauutisia, ainakaan näin niinkun sisäänpäin.

Joskohan se OP hoitais meille vaikka Lehkosen Ikan? No, ei sentään. Täytyy myöntää, että valmentaja tarvittaisiin kyllä, jos Suikkanen päättää lähteä. Olisi kyllä loistavaa, jos Suikkanen jatkaisi vielä ainakin yhden vuoden.

Mielenkiintoiseksi Hokin tilanteen tekee se, että tällä kaudella Kärppä yhteistyö merkitsi Hokille lähinnä sitä, että Memonen pelasi täällä (joka oli ihan hieno homma) ja sitä, että Kiren vietiin pois. Lukko perusti nyt myös oman "akatemiansa", joten onko Lukko yhteistyön avulla tulleet nuoret pelaajat sidotumpia nyt sinne rauman suunnalle..tosin Lukko-akatemiahan ei tarjoa juurikaan muuta pelipaikkaa, kuin liigan tai a-junnujen liigan.

Tulevat pari kautta Hokin kannattaisi ottaa varsin maltillisesti, kasvattaa sellaista jatkuvuutta: mestis-tähdethän liikkuvat tiuhaan tahtiin, mutta kun se tietty runko saataisiin kasaan sellasena parin vuoden projektina. Rantanen teki jo pari vuotisen sopparin. Heikkisen Jarkko, Veli-Antti Leinonen, Hannu Haipus, Jarkko Oikarinen, Juho Keränen ja Niko Saarenpää...kaikille 2 vuotinen pahvi käteen (jollain liiga-purkupykälällä varustettuna), miksei myös Rossi ja/tai Reunanen...tai sitten Seppänen takaisin!

Jukurit, TuTo ja Sport kärsivät kaikki kovia menetyksiä, ja todennäköisesti he sitten houkuttelevat Hokki pelaajia paikkaajiksi...veikkaanpa, että esim. Jukureista 3-5 pelaajaa siirtyy d-kiekkoon/D-Teamiin, sportista on jo muutama lähtenyt liigaan, samoin TuTosta.

Nikoskelainen oli muuten lähdössä jo viime kauden jälkeen, mutta opiskelut silloin piti täällä. Nyt on eri homma! Eiköhän Nikoskelainen löydä itsensä jostain pienemmästä Liiga-joukkueesta (SaiPa, Ässät..) tai TuTo - Sport kaksikosta...

Mutta nyt vois vaikka Salamoista kupata muutamia äijiä. Esim tuo Jarno Niinimäki ja Joni Öhberg voitaisiin ottaa Kajaaniin kuljeksimaan. Ja jostain syystä olen aina halunnut Oskar Essenin Hokkiin, mutta se on jo hankalampaa.
 
Viimeksi muokattu:
"Saa olla välipäivät rauhassa, kun ei ole maaleja, mitä käydä läpi" (Antti Virtanen, 28.9.2010, JYPin kolmen perättäisen nollapelin jälkeen)

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Rossi/Reunanen olisi ihan jees. Nuori kehittyvä vahti ja kokeneempi kirittäjä. Kumpikaan ei ole taatusti myöskään kovin kalliita kavereita.

Oikarisen Hokki-tausta tekisi tietysti ideaalisen "oman-kylän-pojan". Jos kehitys ei pysähdy niin viimeistään ensi vuoden jälkeen tie vie kuitenkin ylemmäs. Saarenpää taas on todennäköinen Hokin-mies pitempäänkin. Heikkinen ja Leinonen varmaankin ovat myös aika selviä jatkajia, liian vahvat siteet Kajaanissa että vaihtaisivat herkästi muualle Mestikseen pelaamaan. Rantasen jatkohan on jo selvä ja erittäin hyvä juttu. Jotenkin veikkaan että Pommikone siirtyy liigajäill etänä kesänä. Sen verran kovat olivat näytöt tänä vuonna. Jatko Hokissa olisi uskomattoman upea juttu, mutta siihen en jaksa uskoa yhtään.

Koti-Kajaanissa oli juttua Suikkasen lähdöstä ja siitä ainakin sai sen kuvan, että organisaatio ei Suikkasen mielestä toimi. Joukkue tarvitsisi Kaitsun mielestä kokopäivätoimisen toiminnan pyörittäjän. Nimesi Hokin samalla kasvattajaseuraksi, jonka ei kannata haikailla liigaan noususta. Sen verran Hakkaraisen haaveiden kanssa ristiriidassa, että uskoisin syyn Suikkasen lähtöön olevan tausta-asioissa. Toivottavasti taustajoukoissa saadaan asiat kuntoon tai ovat sillä mallilla, että mitään isompia "pommeja" ei tipahtele lähiaikoina? Vähän jotain tämän tyylistä ounastelin kun ihmettelin miten ei oikein taisteluilmettä löytynyt viimeiseen peliin. Jotain on ollut vähän hiertämässä ja se on vienyt viimeisen terän hommasta.

Ensi vuonna olisi todellakin aika tehdä joukkue, jossa satsataan tiettyjen naamojen pysymiseen Hokissa seuraavat 2-3 vuotta eteenpäin ja ajetaan sisään taas kerran uutta voimaa ihan kunnolla. Joukkue joka pääsee pudotuspeleihin mutta ei välttämättä ole kirkkaimmassa kärjessä voisi olla ihan viisas veto. Ensi vuonna pelaajista on kysyntää ja palkat ovat varmasti kasvussa parempien pelimiesten osalta liigan uuden ulkkari-rajan ja "isojen" Mestis-joukkueiden nousuun tähtäävän kilpavarustelun myötä. Nyt olisi hyvä hetki aloittaa taas muutaman vuoden projekti jolla noustaan terävimpään kärkeen muutaman vuoden päästä. Näin ei tulisi ensi kaudesta kohtalokkaan kallista. Pahimman "alkuhuuman" jälkeen liigaan nousukin on realistisempi tavoite kun ero liigan ja Mestiksen välillä tasoittuu väkisinkin vapaan nousun ja putoamisen myötä.
 
Canis Lupus Kajaanin Hokki 2017-18 ketjussa: "Jossain tämän paskan reunalla tilannetta ihmettelevät ne noin 600 aktiivikannattajaa, joille Hokki on ollut tärkeä henkireikä, ja 1000 glory hunteria. Ja joku sata vahingoniloista kolmen eri alasarjapotkupallojoukkueen kannattajaa, kolmannessa polvessa."

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Eipä yhtään hämmästytä nämä puheet organisaatio ongelmista yms. Puuhastelua se välillä muistuttaa tuo touhu, alkuun siinä aina on oma viehätyksensä mutta pidemmän päälle kun asiat ei kehity se ryhtyy naurattamaan ja sitten säälittämään, kun samat jutut toistuu vuodesta toiseen. Viime vuoden palkintorahojen maksu pelaajille kangerteli, pukukoppi touhu, no siinä oli osansa kyllä kaupungillakin, mutta etukäteenkin näistä asiosta voi kai neuvotella ja riitaan tarvitaan aina kaksi, hallin fasiliteetit jne. romut käytävällä, maalia vähän sinne tänne, ok kaupungilla ei ole rahaa mutta kai nuo asiat voisi jollain tavalla järjestää seuran ja sponssien kautta ja hyvittää sitten vuokrissa.
Ry touhu on ry touhua. Varmasti joku puuhamies esim. "toiminnanjohtaja" saisi paljon aikaan. Nyt on vaarana se että kun tulee se väsy, niin homma ajautuu alas muutamassa vuodessa ja nämä upeat vuodet on haalea muisto vain. Nyt on ryhtiliikkeen paikka.
Joukkue osataan kyllä kasata en epäile yhtään ja älyttömään kilpavarusteluun ei kannata lähteä ainakaan tulevana kautena, kaukalossa Hokki on aina ollut parhaimillaan, mutta jos homma kusee organisaatiossa ei siinä joukkue ja arvokkaat talkootyön tekijät kovin pitkälle auta.
Tähän astisesta hatunnostoni Op:lle ja kumppaneille mutta nyt uudistumista ja kehittymistä eteenpäin kiitos.
 

Pauli

Jäsen
Oli kuin puukkoa olisi väännetty jalassa kun kuuli Nikoskelaisen lähtevän sporttiin. Olin varma hänen lähtevän liigaan mutta ei näin. Kyllä hänet olisi pitänyt pystyä pitämään kajaanissa eikä päästää kilpailija joukkueeseen. Jarkko Hattunen lähti tps:ään ja Virtala pelaa lukossa. Saakohan hokki pidettyä ketään kajaanissa.
Puolustuksesta Heikkinen ja Haipus olisi minun mieleen.
Hyökkääjistä Kangasniemi, Oikarinen, Järvitalo, Haverinen, Tapio ja Keränen minun toivelistalla. Kangasniemi pian lähtee kotiapäin, samoin Tapio.
Onkohan kenelläkään tietoa lähtijöistä tai tulijoista. Ei hyvältä näytä. Nikoskelaiseen olisi voinut kyllä uhrata vähän enemmänkin euroja mielestäni.
 
VP

upnorth24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
Puolustuksesta Heikkinen ja Haipus olisi minun mieleen.
Hyökkääjistä Kangasniemi, Oikarinen, Järvitalo, Haverinen, Tapio ja Keränen minun toivelistalla. Kangasniemi pian lähtee kotiapäin, samoin Tapio...Onkohan kenelläkään tietoa lähtijöistä tai tulijoista.
Mikäs on Järvitalon ja Haipuksen tilanne?


Ei hyvältä näytä. Nikoskelaiseen olisi voinut kyllä uhrata vähän enemmänkin euroja mielestäni.
Oletko varma, etta kyse oli Nikoskelaisen kohdalla rahasta kiinni? Voi hyvinkin olla, etta kolme kautta Kajaanissa opiskeluiden parissa pelatessa riittivat Nikoskelaiselle ja mies kaipasi uusia haasteita ja halusi joka tapauksessa vaihtaa maisemaa.
 
Kaikki on jo nähty, mutta toivottavasti sen 2009 kevään hurmoksen kokisi vielä joskus.

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Oletko varma, etta kyse oli Nikoskelaisen kohdalla rahasta kiinni? Voi hyvinkin olla, etta kolme kautta Kajaanissa opiskeluiden parissa pelatessa riittivat Nikoskelaiselle ja mies kaipasi uusia haasteita ja halusi joka tapauksessa vaihtaa maisemaa.
Tämä oli varmasti yksi syy. Ja se, että Hokissa ei kukaan elätä itseään/perhettään kiekkoilulla. Sportissa elättää. Kun koulu loppuu niin pitää lähteä "oikeisiin töihin".
 
Canis Lupus Kajaanin Hokki 2017-18 ketjussa: "Jossain tämän paskan reunalla tilannetta ihmettelevät ne noin 600 aktiivikannattajaa, joille Hokki on ollut tärkeä henkireikä, ja 1000 glory hunteria. Ja joku sata vahingoniloista kolmen eri alasarjapotkupallojoukkueen kannattajaa, kolmannessa polvessa."

rosswell

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Hokki, Liverpool, Real Madrid, Vfb Stuttgart
Niin. Ihmettelin itsekin, etteikö muka Liigasta löydy Nikoskelaiselle paikkaa? No totuus on, että seuraavaksi eniten euroja, ja näyttöpaikkoja tulee olemaan ensi kaudella Sportissa.

Positiivinen asia onkin sitten se (tai ainakin osittain positiivinen), että Suomalainen meni Sportiin. Tulee olemaan sarjan kovimpia veskoja ensi kaudella, joten eiköhän Rossi pysy Kajaanissa!! Vaasassa ei ainakaan peliaikaa ole tiedossa!
 
"Saa olla välipäivät rauhassa, kun ei ole maaleja, mitä käydä läpi" (Antti Virtanen, 28.9.2010, JYPin kolmen perättäisen nollapelin jälkeen)

upnorth24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
Niin. Ihmettelin itsekin, etteikö muka Liigasta löydy Nikoskelaiselle paikkaa? No totuus on, että seuraavaksi eniten euroja, ja näyttöpaikkoja tulee olemaan ensi kaudella Sportissa.
Ootko varma ettei Sport maksa Nikoskelaiselle euroja jopa enemmän kuin hänen perässään olleet liigaseurat. Tämä selittäisi ainakin allekirjoittaneelle sen miksi kyseinen taituri ei lähtenyt liigaan yrittämään. Sportissa on toki luvassa myös paljon isompi rooli.
 
Kaikki on jo nähty, mutta toivottavasti sen 2009 kevään hurmoksen kokisi vielä joskus.

rosswell

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Hokki, Liverpool, Real Madrid, Vfb Stuttgart
Ootko varma ettei Sport maksa Nikoskelaiselle euroja jopa enemmän kuin hänen perässään olleet liigaseurat. Tämä selittäisi ainakin allekirjoittaneelle sen miksi kyseinen taituri ei lähtenyt liigaan yrittämään. Sportissa on toki luvassa myös paljon isompi rooli.
No joo..palkasta en tiedä. Oli Tuomakselle liigasoppareita (monikossa) tarjottu, mutta koki Sportin tähän kohtaan paremmaksi ja haastavammaksi paikaksi! Lisää voi lueskella sportin sivulta...
 
"Saa olla välipäivät rauhassa, kun ei ole maaleja, mitä käydä läpi" (Antti Virtanen, 28.9.2010, JYPin kolmen perättäisen nollapelin jälkeen)

Hartiapankki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport ja kaikkinainen urheilu vaasalaisittain
Sport maksoi päättyneellä kaudella pelaajaa kohti keskimäärin 13000€. Mediaanipalkka olisi toki tässä suhteessa parempi mittari kuin k.a. johtuen siitä että terävin kärki sai varmasti huomattavasti keskiarvoa korkeampaa tiliä, ja taas toisaalta junnut tuskin kovin montaa tonnia kaudelta vetivät.

Joka tapauksessa antaa vähän suuntaa mitä Nikoskelainen lähtökohtaisesti kahden ensimmäisen ketjun pelaajana tulee Sportissa tienaamaan.
 

Lättykiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dayton Bombers
Tilanne näyttää tällä hetkellä melkoisesti paremmalta kuin viime vuonna tähän aikaan, nyt meillä on jopa 4 sopimusta takataskussa.

Maalivahdit

Joko Reunaselle tai Rossille jatkopahvi ja Haataja kakkosmolkeksi.

Puolustus

Kaikista varmin jatkaja puolustuspäässä on (toivottavasti) Jarkko Heikkinen, olen myös melko varma, että Jonne Hattuselle ja Veli-Antti Leinoselle saadaan sorvattua jatkosopimus. Jani Keskinen lähtee todennäköisesti ja Haipusta on huhuiltu RoKiin. Tietenkin mahdollisimman monelle jatkoa vaan kenelle saadaan, puolustajista on aina pulaa. Puranen mukaan liigarinkiin ja pelaavaan kokoonpanoon.

Hyökkäys

Jatkoa täälläkin osastolla niin monelle kuin mahdollista, toivotaan että saadaan pidettyä ainakin muutama runkopelaaja. Ville Komulaiselle isoa roolia ja mahdollisesti A-junnuja rinkiin mukaan.

Tilanne näyttää tällä hetkellä joltain tämäntapaiselta:

x - (Oikarinen) - x
x - (Kangasniemi) - x
(Järvitalo) - Komulainen - (Saarenpää)
x - x - (Meriläinen)

(Heikkinen) - Rantanen
(Hattunen) - (Leinonen)
x - Puranen

(Reunanen/Rossi)
Haataja

Suluissa oleville toivotaan jatkoa. Katsotaan nyt myös mihin Suikkanen lähtee ja miten monta pelaajaa vie mukanaan. Todella loistava homma olisi, jos Suikkanen jäisi viellä yhdeksi kaudeksi, rahaa vaan kunnolla kiinni tähän sopimukseen jos se rahasta on kiinni.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Yksi kiinnostavimpia nimiä on kyllä Juho Keränen. Toivon kaikista eniten pommikoneen jatkoa mutta pelkään myös että sitä ei enää tule. Saas nähdä miten käy?
 
Canis Lupus Kajaanin Hokki 2017-18 ketjussa: "Jossain tämän paskan reunalla tilannetta ihmettelevät ne noin 600 aktiivikannattajaa, joille Hokki on ollut tärkeä henkireikä, ja 1000 glory hunteria. Ja joku sata vahingoniloista kolmen eri alasarjapotkupallojoukkueen kannattajaa, kolmannessa polvessa."

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Nuorista jo kokemusta hivenen mestiksestä on pakeista Heikki Lukkarilla, jonka lupaavasti alkanut kausi päättyi loukkaantumiseen ja hyökkääjistä Niko Kähösellä, joille on varmasti roolia jo ensi kaudelle, varsinkin jos Suikkanen jatkaa. Samoin jo aikaisemmilla kausillahan Niilo Niemi jo kolkutteli edustuksen portteja eli näitä kavereita vaan rohkeasti mukaan. Ottavat sitten paikkansa jos on ottajiksi, mutta tilaisuus ainakin on tarjottava.

Juha Falin muuten pelaa kesän kuulema Canberran Knighteissa, sarja alkaa nyt huhtikuussa ja loppuu elokuussa, jolloin Juha kuulema palaa Suomeen, tuleeko takaisin Hokkiin, sitä ei tarina kerro.

Tärkeintä olisi kuitenkin saada tuo valmennus selväksi eli jatkaako Kaitsu sopimuksensa loppuun vai ei ja kuka tulee tilalle, sen jälkeen on helpompi tehda myös soppareitakin.
 
Viimeksi muokattu:

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Seppäsen paluu oli hieno asia. Viime kaudella osoitti jo kykenevänsä hyvätasoiseen peliin vaikkei Hokkia vastaan pleijarit ihan putkeen menneetkään. Mutta erittäin tervetullut paluumuuttaja. Tämä tarkoittanee sitä, että joko Rossi tai Reunanen saa lähteä? Kumpikin on liian hyvä kolmosvahdiksi. Veikkaan, että Rossi jää tänne. Reunanen jatkanee muualla. Aika hauska maalivahtikaksikko meillä sitten olisi Pekan ja Pätkän muodossa... :)

Hattusen Jonne kehittyi huimasti ja on myös "omia Poikia" joten jatko on hieno juttu. Anssin ja Jonnen kaveriksi vielä Heikkis-Jake ja Lenni varmaankin, siitä on hyvä jatkaa!
 
Canis Lupus Kajaanin Hokki 2017-18 ketjussa: "Jossain tämän paskan reunalla tilannetta ihmettelevät ne noin 600 aktiivikannattajaa, joille Hokki on ollut tärkeä henkireikä, ja 1000 glory hunteria. Ja joku sata vahingoniloista kolmen eri alasarjapotkupallojoukkueen kannattajaa, kolmannessa polvessa."

KuKKaKeppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KYRöskosken PÄrske
Sinne päin ollaan ilmeisesti huhuttu viime kaudella A:n hopeaa voittanutta Mika Halavaa.
 
Pannaas mennen Pattayalle, vehreiden palmujen alle.

macnevis

Jäsen
Suosikkijoukkue
...
Onkos teillä kajaanilaisilla tarkempaa tietoa, kun Jokereiden ensi kauden valmennukseen on kovasti huhuiltu Hanlonin ja Lehkosen seuraan myös Suikkasta.

Sen verran tästä ketjusta bongasin, että mies näyttää tekevän lähtöä Kajaanista, mutta ei kellään sattuis olemaan tarkempaa tietoa?
 
Jaska, parveke auki!

rosswell

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Hokki, Liverpool, Real Madrid, Vfb Stuttgart
Tietoa ei liene kenelläkään tässä vaiheessa. Suikkanen lupasi ilmoitella Huhtikuun aikana mitä tekee. Jossain lehtijutussa Suikkanen nimenomaan kyllä ilmoitteli halukkuuttaan toimia jonkun Kanadalaisen valmentajan kakkosena, että näkisi "miten hommat siellä tehdään"...

Toivottavasti Suikkanen jatkaisi vielä sen yhden vuoden kuitenkin...
 
"Saa olla välipäivät rauhassa, kun ei ole maaleja, mitä käydä läpi" (Antti Virtanen, 28.9.2010, JYPin kolmen perättäisen nollapelin jälkeen)

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Ylen haastattelussa Kaitsu sanoi että vielä ei ole tärpännyt ja sen käsityksen asiasta sain että ulkomaille on mies menossa jos pääsee, eikä osoite olisi vielä SM-liiga. Toisti tuon että Kanadalaisen kakkosena olisi kiinnostusta toimia. Eli Jokerit pesti taitaa olla vain huhu muiden joukossa koska tuo haastattelu lieneee tehty tänään. Tosin mistäpä näitä tietää. Jutun varmaankin voi kuunnella Ylen/kainuunradio sivulta, ketä kiinnostaa.
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Jokereillahan on jo Ika Lehtonen ja Jami Kauppi apukoutseina
Kyllä, nyt se on julkistettu mutta, ei vielä silloin aamulla kun Suikkanen tuon radiohaastattelun antoi. Noissa viime hetken huhuissahan Kaitsua vietiin Jokereihin, mutta huhut oli siis huhuja.
Odotellaan rauhassa, enää viikon verran epätietoisuutta. Vapun jälkeen alkaa kuulema treenit, joko Suikkasen johdolla tai sitten jonkun muun.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy