Kaikkien aikojen paras komediasarja (FINAALI: 10.–24.12.2023)

  • 8 923
  • 164

MIKÄ ON KAIKKIEN AIKOJEN PARAS KOMEDIASARJA?

  • Friends (1994)

    Ääniä: 44 14,2%
  • Kummeli (1991)

    Ääniä: 47 15,2%
  • The Office (US) (2005)

    Ääniä: 30 9,7%
  • South Park (1997)

    Ääniä: 37 11,9%
  • Studio Julmahuvi (1998)

    Ääniä: 29 9,4%
  • Married... with Children (1987)

    Ääniä: 32 10,3%
  • The Simpsons (1989)

    Ääniä: 16 5,2%
  • Frasier (1994)

    Ääniä: 32 10,3%
  • Seinfeld (1989)

    Ääniä: 31 10,0%
  • Mr. Bean (1990)

    Ääniä: 12 3,9%

  • Äänestäjiä
    310
  • Poll closed .

Kilgore Trout

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Amerikkalaiset komediasarjat ovat niin siloisia ja pliisuja, etteivät ne pure minuun, ei varsinkaan Frendit! Joten ääni meni Kummelille.
 

Majoneesi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki voijjaan tuhota
Melkosta, ykkössijaa jakaa tällä kellonlyömällä kuusi sarjaa. Hinatkaas nyt äänestämättömät vielä loputkin samalle viivalle niin @CuJo#31 :lla ja Aulis Gerlanderilla riittää arvottavaa!
 

Paloposti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Voi hemmettti, multahan meni semifinaalit ihan täysin ohi. Finaalissa ääni menee South Parkille. Vähän kyllä jää ihmetyttämään brittisarjojen vähyys vikan kympin joukossa.
 
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Roihuttaret, Kaljakylä Rangers, Fla
Jaa, meni semit minullakin ihan ohi ja jäljellä olevista ei oikein mikään nappaa kympillä. Kuten @Leon Sanoi, tasaisuus on valttia ja noista mikään ei ole tasaisen hyvä. Eli mietin tovin mille ääneni annan vai jätänkö antamatta kokonaan. Frasier on noista ehkä se tasaisen varma ollut.
 

K.A.H

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Frendit kärjessä, ei sinänsä yllätä. Onhan tuota esitetty kerta toisensa jälkeen Suomessakin, ja sarjalla on omat vankkumattomat faninsa. Joskus yritin itsekin alkaa seuraamaan ko. sarjaa, mutta ei...ei se vaan lähde. Muutaman jakson katsoin ja kun en kertaakaan edes hymähtänyt sarjan huumorille niin totesin ettei ole minua varten.

Kummelille meni ääneni. En tiedä, onko se paras komediasarja sillä vaikea näitä on verrata, mutta ainakin se on yhdistänyt suomalaisia ja naurattanut kaiken ikäisiä vauvasta vaariin. Se on taitolaji sekin.
 

D.Santon

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Liiga.

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Sydän sanoo Kummeli ihan siksi, että jokainen jakso on tullut katsottua monta, monta kertaa ja varsinkin elokuvien tietyt repliikit ("EN MINÄ TIEDÄ", "pitäskö soittaa") ovat jatkuvassa arkikäytössä. Mutta eihän nyt heikolla kansallisella itsetunnolla varustettu pohjan poika suomalaista voi ehdottaa, koska puuttuu se laajempi merkitys komediaan.

Ääni siis Simpsoneille. Osoitti piirrossarjan voivan olla huippukomedia ja raivasi siten tien mm. South Parkille ja Mike Judgen sekä Seth MacFarlanen ohjelmille. Merkityksestä kaiken toki kertoisi ihan jo se tosiseikka, että Time-lehti nimesi Bart Simpsonin yhdeksi 1900-luvun merkittävimmistä henkilöistä.



 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Tää on kyllä kova keikka.
Niin on tämäkin:


South Park on kyllä onnistunut hämmentävän hyvin pysymään hauskana ja vielä parantamaan laatuaan vuosien edetessä. Aika harva niitä ihan ensimmäisiä kausia kaipaa (paitsi tietty Chefiä, harmi että kävi miten kävi).

Mr Garrison on aina ollut suosikkejani, ja siksipä olen ikuisesti kiitollinen Parkerille ja Stonelle, että iskivät Trumpin kimppuun juuri Garrisonin muodossa.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Joo samaa mieltä jonkun kanssa, että nämä jenkkikomediat ovat pliisuja ja armottoman tylsiä, enkä itse viihdy niiden parissa... No tuo Office US menettelee, mutta onhan se brittiversio ihan helmi ja kaiken järjen mukaan parempi. No minä en jaa jatkoajan näkemystä komediasta.. Mr. Bean ainoa brittikomedia top10:ssa... En tiedä.. Joo ihan mukavaa oli sitä aikanaan Englannin tunneilla katsoa, mutta... Jos ihan rehellisiä ollaan, niin tässä top10:ssä on seitsemän sarjaa, mitä en jaksaisi millään katsoa. Suomalaiset sketsisarjat ainoat hyvät tässä. Sitten on Office US, joka on ihan hyvä ja samalla parasta komediaa (sarja) USAsta. On kyllä hämmentävän maistumaton top10 itselle.

No minä olen itsekin tällainen tylsä kyynikko.

(Edit.Simpsoneista ja South Parkista tykkäsin nuorempana, mutta eipä noita ole aikuisiällä enään jaksanut... Onhan siellä varmasti seassa hyviä juttuja, mutta kokonaisten jaksojen kahlaaminen on väsyttävä ajatus.

Tää tuoreempi Bluey muuten hakkaa nuo aika selvästi. On enemmän lapsille, mutta sekaan heitetty hienoja juttuja aikuisille.)
 

redpecka

Jäsen
Ihan paskaäänestys. Kaiken lisäksi virheklikkasin eikä voinut enää korjata. Mutta hyvä että vieressä oli edes South Park, sillä se muistaakseni oli yksi kolmestani mitä siinä alkuäänestyksessä piti antaa. Olkoon sitten South Park. Ei huono valinta sekään. Ei ollenkaan.
 

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Crystal Palace, Tappara ja HIFK
Pulmuset loppuun asti. Al Bundyn letkautuksia jaksaa kuunnella lopun ikää. Nyt kun vielä tulee klippejä parhaista paloista instagramiin tasaisin väliajoin niin perfect.
 

redpecka

Jäsen
Äänestäkää nyt ihmeessä esimerkiksi South Parkia, jotta Frendien tapainen kaakaon ja korvapuustien hajuinen hahahläpsyttely ei voita äänestystä.
Nimenomaan jotain masinointia tässä tarvittaisiin.

Tosin ei se auttanut Penaa tulee aikoinaan P-Karjalan kansanjohtajaksi tai mitä siinä nyt äänestettiinkään. Lehti anyway syytti jotain masinointia jollain lätkäpalstalla muka eikä saaneet rauhassa valita ennakkoon sovitua jaakkomattia vuoden p-karjalaiseksi.

Parempi olisi siellä maakunnissa kun ette printtaisi mitään äänestyksiä yhtään mihinkään vaan jakaisitte pystit ihan keskenään saunailloissanne. Se on kato ikävää kun nykyisin on nää netit niin väkisin joku näkee jos erehdytte laittaa "äänestystä" sinne.

Terveisin kantria juuri kuunteleva maalaisheppu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös