Kaikkien aikojen huonoin/paras NHL-treidi

  • 45 626
  • 105

Mahtiankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Anaheim Ducks, Luleå HF
Mikä on mielestänne kaikkien aikojen huonoin/paras NHL:ssä tehty treidi? Itselle tulee mieleen Pierre Gauthierin tekemä vaihtokauppa, jossa Jordan Leopold <=> Andrei Nazaroviin, se oli todella huono siirto. Kirjoittakaa omia mielipiteitänne.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Tästä on varmaan ollut ketju joskus aiemminkin, mutta whattaheck. Kyllä huonoimmasta tulee ekana mieleen se, kun Philadelphia antoi Eric Lindrosista Quebec Nordiquesille Mike Riccin, Peter Forsbergin, Steve Duchesnen, Kerry Huffmanin, Ron Hextallin, Chris Simonin sekä Flyersin eka kierroksen varaukset 1993, jolla hankittiin Jocelyn Thibault ja 1994 plus 15 miljoonaa dollaria. Treidi lienee Coloradon/Quebecin historian toiseksi paras kauppa.

Hyvänä kakkosena huonoimmasta kaupasta tulee Montreal Canadiensin kauppa, jossa Mike Keane ja Patrick Roy lähtivät Coloradoon ja kaupassa tulivat Jocelyn Thibault, Andrei Kovalenko sekä Martin Rucinsky. Kauppa lienee Coloradon historian paras!
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Entäs kun Buffalo antoi Ruutun Hasekista Chicagolle?Melkoinen kaappaus tuokin.
 

Rocco

Jäsen
Nyt kun oikein nopeasti ajattelee niin mitä h**vettiä Bobby Clarke ajatteli kun vaihtoi viime keväänä Adam Oatesin itselleen ja maksoi hänestä kolme varausvuoroa ja Maxime Ouellettin. Ja kaikkein parasta oli että Oates oli kesällä vapaa agentti ja hän lähti ilmaiseksi pois.

No olihan Phillyllä ongelmia loukkaantumisten kanssa mutta silti...
 

super

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvissä kyttäysasemissa
Neely

Muistui mieleeni että eikös Cam Neely aikoinaan vaihdettu Vancouverista Bostoniin.Ja Vancouveriin meni heppu josta ei ole mitään käsitystä,ei edes niin paljoa että muistaisin nimeä.Kertokaas jos jollakin on tietoa mikäs tämä treidi oli.Lähentelee kärkisijoja Vancouverin puolelta.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Pittsbugrh ryösti joskus Hartfordilta Ron Francisin ja Ulf Samuelssonin vaihdossa Zarley Zalapskiin ja John Culleniin tai Rob Browniin(?). Se oli vielä 'rehellinen' kesken kautta tehty kauppa, eikä pakotettu tilanne kuten Patrick 'joka ei suostunut pelaamaan Monteralissa' Royn tai Eric 'en suostu pelaamaan Nordiquesissa' Lindroosin tapauksissa.

Myös Phil Esposito myytiin joskus selvästi alle markkinahinnan Bostonista New Yorkiin. Kaupassa liikkui myös Ken Hodge.

Doug Gilmour (St Louis), Adam Oates (aloitti Detroitissa), Brett Hull (Calgary) ovat Neelyn ja Hasekin lisäksi kaikki pelaajia, jotka ovat vaihtaneet joukkuetta halvalla ennen tähdiksi nousuaan. Näitä en siksi laske hyviksi tai huonoiksi kaupoiksi.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Ja onhan tässä pakko mainita yksi Flyers moka lisää (Clarke ei kyllä osaa treidata pelaajia) elikkä Janne Niinimaan vaihto Dan McGillisiin. Niinimaa on noussut Edmontonissa NHL:n kahdenkymmenen parhaan pakin joukkoon kun taas McGillis on vaipunut unholaan.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Superin mainitsemasta Neely-kaupasta tuli mieleen että kylkiäisenä tässä oli myös kaksi muutakin joista muistaakseni toisen nimi oli Glen Wesley ja kun Wesley siirtyi rajoitettuna agenttina Hartfordiin niin Boston sai kompensaationa kolme ensimmäisen kierroksen varausoikeutta Valaanpyytäjiltä, joista yksi ainakin on ollut Sergei Samsonov. Treidi tuo siis pitkään hunajaa Bostonin suuntaan.
 

ace

Jäsen
Viestin lähetti mixu
Entäs kun Buffalo antoi Ruutun Hasekista Chicagolle?Melkoinen kaappaus tuokin.


Heittääkö muistini häränpyllyä? Mun mielestä kauppaan kuului myös maalivahti Stephane Beauregad, jonka Chicago sai, ja josta ei sen koommin kuultu mitään.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Ja onhan tässä pakko mainita yksi Flyers moka lisää (Clarke ei kyllä osaa treidata pelaajia) elikkä Janne Niinimaan vaihto Dan McGillisiin. Niinimaa on noussut Edmontonissa NHL:n kahdenkymmenen parhaan pakin joukkoon kun taas McGillis on vaipunut unholaan.


Hmm mä en ihan allekirjoittaisi tätä väitettä. Ei minusta Dan McGillis mihinkään unholaan ole vaipunut. Kuuluu NHL kovimpiin taklaajiin ja osaa myös pelata hyvää hyökkäävää jääkiekkoa. Hyvä vähän joka alueella. Tuossa kaupassa minusta ei ole selvää voittajaa. Kumpikin oli/on hyvä vahvistus heidän nykyisille joukkueille. McGillisin viime kausi kieltämättä meni pahasti penkin alle mutta silti pystyy parhaina kausina yli 35-40 pisteen kausiin. Hyvä osoitus oli kausi 00-01 jolloin hän teki 49 pts. Tämä kausi pitää olla sit huomattavasti parempi kuin viime kausi. En laskisi tätä kauppaa flyersin mokaksi. no way
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Toissa kauden jälkeen oltiin sitä mieltä että Clarke voitti tässä Niinimaa-Mcgillis kaupassa ja jos olisin manageri niin mielummin ottaisin Mcgilliksen sillä onhan hän monipuolisempi kuin Niinimaa.
 

Xtrmntr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, JYP
Clarken touhuista

Tuosta McGillis/Niinimaa-kaupasta on keskusteltu jo aiemminkin ja kuten Mixu sanoi, niin vielä vuosi sitten melkeinpä enemmistö oli sitä mieltä, että ainakaan Philadelphia ei hävinnyt tuossa kaupassa. Jos katsoo pelkästään viime kauden tilastoja, niin kyllähän Niinimaa pelasi huomattavasti paljon paremman kauden kuin McGillis, mutta toisaalta myös McGillis on pelannut hyökkäyksellisesti kaksi loistavaa kautta Philadelphiassa. Miehen pistesaldot neljältäl viime kaudelta ovat 45-18-49-19, joten joskohan tänä vuonna olisi taas pistetehtailun vuoro.. Pitäisin hyvistä hyökkäystehoista huolimatta McGilliksen suurimpana vahvuutena oman pään pelaamista. Hän on eräs liigan parhaimmista ja kovimmista taklaajista sekä armottoman kova oman maalin edessä. Viime kaudella pisteitä ei tosiaan tullut kuin 19, mutta McGillis on Phillyn puolustajista ehkäpä paras pelkästään puolustuspeliä tarkasteltaessa. Jos tarkastellaan tuota kaupan jälkeistä koko aikaa, eikä pelkästään viime vuotta ja pisteitä, niin mielestäni kauppa menee aika lailla tasan. Niinimaan pari ensimmäistä vuotta Edmontonissa eivät olleet mitenkään loistokkaita, mutta viimeistään viime kaudella hän nousi selkeäksi eliittipakiksi.

Ja mitä tulee Clarken kauppoihin, niin pitipä hänestä tai ei, niin kyllä joukkoon mahtuu muutamia loistokauppojakin. Ja päinvastoin muutamia täysin epäonnistuneita. Yrityksen tai uskalluksen puutteesta häntä ei voi ainakaan syyttää. Jos haetaan positiivisia kauppoja, niin heti ensimmäisenä tulee mieleen Clarken suoranainen ryöstö Montrealista. Clarke lähetti Mark Recchin ja 3. kierroksen varausoikeuden Canadiensiin, josta vaihdossa tuli John LeClair, Eric Desjardins ja Gilbert Dionne. Dionne vaipui farmijyräksi, mutta LeClair ja Desjardins nousivat todellisiksi tähdiksi Philadelphiassa. Myöhemmin Clarke kaappasi vielä Recchin takaisin Philadelphiaan vaihdossa alisuorittaja Zubrusiin, joka tosin nyt on nousemassa lopultakin taitojensa edellyttämälle tasolle.

Jälkikäteen ajateltuna myös Mikael Renbergin ja Karl Dykhuisin kauppaaminen Tampaan oli loistava kauppa. Clarke sai yhteensä neljä ensimmäisen kierroksen varausta, joilla saatiin Simon Gagne, Justin Williams, Maxime Oullet ja Jeff Woywitka. Muitakin hyviä kauppoja Clarke on tehnyt, mutta mukaan mahtuu tietysti myös huteja. Lindrosin hankkimista voidaan kritisoida nykyisin eikä esimerkiksi Daiglen ja Falloonin "kaappaukset" osoittautuneet kovin onnistuneiksi.

Oatesin hankkiminen osoittautui lopulta samanlaiseksi katastrofiksi miltä se näytti jo heti, mutta toisaalta Pitkäsen kaappaaminen Tampan vuorolla voi osoittautua todelliseksi helmeksi. Kaikille toimitusjohtajille sattuu osumia ja huteja, mutta en pitäisi Clarkea pelkästään kaupantekijänä sieltä huonoimmasta päästä olevana. Muuten miehestä voi olla mitä mieltä tahansa, mutta se onkin sitten jo kokonaan eri juttu.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Lähes kaikki Habsin treidit viime vuosilta lukuunottamatta ihan viimeisimpiä.
 

strapat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, TB, PattU, Jokerit
Minulla tämä asia on pistäny silmään / ihmetyttäny.
NHL:ssä tehdään aivan ihme kauppoja, monia monia kauppoja on saanu ihmetellä, mutta kait nuihin syy on ollu sopimuksen loppuminen.
Mutta eihän SM-Liigassa tai muuallakaan myydä huippu pelaajia pois koska loppuu sopimus, totta NHL:ssa tällä asialla on niin suuri merkitys.
 

jpet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks
Minuakin ihmetyttää nhl:n kauppapolitiikka. Miksi toiset joukkueet treidaavat pelaajiaan mielin määrin, vaikka historia osoittaa, että välitön seuraus on yleensä vain joukkuehengen heikkeneminen. Pitkällä tähtäimellä hyötyä saattaa kuitenkin tulla. Mielestäni Tampa Bay on pitkällä aikavälillä menestynyt surkeasti kaupoissaan, kun taas esim. San Jose on tehnyt fiksuja siirtoja.
 
Suosikkijoukkue
TPS, LFC, FCB, Sens
Yksi tyhmimpiä hemmojen päittäin vaihtoja on ollut älynväläys ottawalaisittain vaihtaa Pavol Demitra Christer Olssoniin. Siis all star -hyökkääjä Demitra Christer kehen???
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Tässä pari huonoa kauppaa, Pittsburgh vaihtoi Markus Näslundin Alex Stojanoviin, Chicago Ed Belfourin Chris Terreriin, Michal Sykoraan ja Ulf Dahleeniin, Montreal kauppasi LeClairin, Desjardinsin ja muistaakseni Stephan Lebeaun Mike Recchiin, jonka sitten kauppasivat takaisin Phillyyn ja vaihdossa Habsiin Zubrus???!!!
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Niin korjataanpa tuo ennen kuin joku tarkkasilmäinen huomaa, siis että tietenkin Mark Recchi eikä Mike. Yksi surkea kauppa tuli vielä mieleen, Gilmour ja Dumont Buffaloon ja korvauksena Chicagoon Grosek...
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Re: Neely

Viestin lähetti super
Muistui mieleeni että eikös Cam Neely aikoinaan vaihdettu Vancouverista Bostoniin.Ja Vancouveriin meni heppu josta ei ole mitään käsitystä,ei edes niin paljoa että muistaisin nimeä.Kertokaas jos jollakin on tietoa mikäs tämä treidi oli.Lähentelee kärkisijoja Vancouverin puolelta.

Bostonista Vancouveriin tuli sentteri Barry Pederson. Ai kuka? No, Pederson teki treidiä edeltäneenä kautena päälle 100 pojoa, mutta ei sitten lunastanut Canucksin toiveita myöhemmin. Neelysta sen sijaan tuli yksi kaikkien aikojen parhaimmista power forwardeista. "Loistava kauppa", johon sisältyi siis myös Canucksin ykköskierroksen varausoikeus - Boston varasi Glen Wesleyn... Canucksin paras kauppa on mielestäni Markus Näslund - Alex Stojanov treidi Pittsburghin kanssa. Stojanov taitaa pelata tällä hetkellä Mexicossa New Mexico Scorpionseissa, jossa hän ainakin vielä viime kaudella paitsi pelasi, myös ajoi joukkueensa bussia!
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Re: Clarken touhuista

Viestin lähetti Xtrmntr
Jälkikäteen ajateltuna myös Mikael Renbergin ja Karl Dykhuisin kauppaaminen Tampaan oli loistava kauppa. Clarke sai yhteensä neljä ensimmäisen kierroksen varausta, joilla saatiin Simon Gagne, Justin Williams, Maxime Oullet ja Jeff Woywitka. Muitakin hyviä kauppoja Clarke on tehnyt, mutta mukaan mahtuu tietysti myös huteja. Lindrosin hankkimista voidaan kritisoida nykyisin eikä esimerkiksi Daiglen ja Falloonin "kaappaukset" osoittautuneet kovin onnistuneiksi.

Jos oikein muistan, niin tuo tilanne sai alkunsa, kun Philly teki tarjouksen Chris Grattonille, joka oli tuolloin RFA. Tampa ei vastannut tarjoukseen, joten Philly joutui antamaan korvaukseksi 4 ykkösvarausta. Sen jälkeen Renberg ja Dykhuis lähetettiin Tampaan ja nuo neljä varausvuoroa siirtyivät takaisin Philadelphialle.
 

Jouni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Big River Prospects
Big, Bad Bruins..

Keväällä 1967 Boston Bruins jäi playoff-rajan alapuolelle kahdeksannen kerran peräkkäin. Vaikka 18-vuotias Bobby Orr oli jo sen kauden pelannut joukkueessa - hänenkään läsnäolonsa ei vielä auttanut tarpeeksi.

Bruinsin johto palkkasi uuden GM:n, Bruins-legenda Milt Schmidtin. Schmidt teki ensitöikseen Chicago Black Hawksin kanssa kaupan, jolla Chicagoon lähtivät Pit Martin, Gilles Marotte ja maalivahti Denis DeJordy.

Bostoniin Chicagosta tulivat vastakaupassa Phil Esposito, Ken Hodge ja Fred Stanfield.

Seuraavana keväänä Bruins meni playoffsiin - häviten ensimmäisellä kierroksella.
Sitä seuraavana Boston pääsi toiselle kierrokselle saakka.

Sen jälkeen 1970 ja 1972 Boston Bruins voitti Stanley Cupin.

Esposito teki lopulta urallaan 717 maalia ja 873 syöttöpistettä 1282:ssa NHL-ottelussa; playoffseissa 61 maalia 130:ssa pelissä. Orr ja Espo olivat mestaruusjoukkueitten tärkeimmät pelaajat muodostaen NHL-historian parhaan pakki-hyökkääjä parivaljakon.

Hodge ja Stanfield olivat tärkeitä runkopelaajia Bostonille.

Pidän tätä kaikkien aikojen parhaana pelaajakauppana NHL:n historiassa. Tämä oli kauppa, joka ratkaisevasti teki Boston Bruinsista NHL:n parhaan joukkueen ihan 1970-luvun alussa.

Mitä Janne Niinimaa/Dan McGillis kauppaan tulee - mielestäni se kauppa on ollut hyvä molemmille osapuolille. Kyseessä on vähän erityyliset puolustajat; seurat saivat mitä tarvitsivat.
 

Deader

Jäsen
Kansioiden kätköistä

Barry Pederson vaihdettiin Cam Neelyyn ja varausvuoroon.
Tuo varausvuoro oli Glenn Wesley, jonka Boston vaihtoi
Hartfordin kolmeen ensimmäisen kierroksen varaukseen.
Nuo varaukset olivat Kyle McLaren, Jonathan Aitken ja
Sergei Samsonov..

Chris Dahlquist ja Jim Johnson Pittsburghista Minnesotaan,
Larry Murphy ja Peter Taglianetti toiseen suuntaan.

Ray Sheppard Buffalosta NYRiin yhdellä dollarilla.

Russ Courtnall Torontosta Montrealiin John Kordicista.

Cliff Ronning, Goeff Courtnall, Robert Dirk ja Sergio Momesso
St.Louisista Vancouveriin. Dan Quinn ja Garth Butcher Bluesiin.

"The Trade", jossa Flyers halusi nimenomaan
Gilbert Dionnen. Desjardinsillekin oli käyttöä mutta
LeClair tuli lähinnä siinä sivussa. Myöhemmin Recchi
palasi Flyerseihin vaihdossa Zubrukseen... * Tämän
kaupan seuraukset onkin näköjään aika monimutkaiset
nyt kun Zubruskin loistaa Washingtonissa.

Valeri Buren kauppa Calgaryyn. Nyt mies tosin on mitä on.

Cujon ja Jason Smithin tulo Edmontoniin. Molemmista taidettiin
antaa kuudennen kierroksen varaukset (?)

Oakland Seals vaihtoi 1970 Francois Lacomben ja
ykkösvarauksensa Montrealin Ernie Hickeen ja näiden
ykkösvaraukseen. Tuolla Sealsilta saadulla vuorolla
otettiin Guy Lafleur. Muut pelaajat olivat farmikamaa.

Montreal "korjasi" virheensä 10 vuotta liian myöhään.
Canadiens otti draftissa surullisenkuuluisan Doug Wickenheiserin
ennen Denis Savardia. Savardin jäähdyttelyvuosina Habs
antoi sitten miehestä Chelioksen.

Brind'Amour ja Dan Quinn St.Louisista Philadelphiaan vaihdossa
Ron Sutterista ja Murray Baronista.

Paul Coffey, Dave Hunter ja Wayne Van Dorp Oilerseista
Pittsburghiin vastineeksi Craig Simpsonista, Dave Hannanista,
Moe Manthasta ja ja Chris Josephista.

Ray Ferraro, Mattias Norström, Ian Laperriere ja Nathan Lafayette
Rangersista Kingseihin. Toiseen suuntaan Kurri, McSorley ja Churla.
Kolme viimeksi mainittua tekivät yhteensä 8 pistettä.

Doug Gilmour, Mark Hunter, Steve Bozek ja Michael Dark Calgaryyn.
Mike Bullard, Craig Coxe ja Tim Corkery St.Louisiin.

Gilmour, Macoun, Nattress, Manderville ja Wamsley Calgarysta
Torontoon vaihdossa Leemaniin, Godynyukiin, Reeseen, Petitiin ja Berubeen.

Brett Hull ja Steve Bozek St.Louisiin.
Rob Ramage ja Rick Wamsley Calgaryyn.

Larry Murphy Torontosta Detroitiin käteisellä.

Adam Oates ja Paul MacLean Detroitista St.Louisiin
Bernie Federkosta ja Tony McKegneysta.

Pat Verbeek Hartfordista Rangersiin Glen Featherstonesta ja
Michael Stewartista.

Montreal lähetti Rod Langwayn, Brian Engblomin, Doug Jarvisin
ja Craig Laughlinin Washingtoniin Ryan Walterista ja Rick Greenistä.
Washingtonista tuli yhdessä yössä hyvä joukkue. Montrealille ei
ollut noista miehistä paljonkaan iloa.

Ron Francis, Ulf Samuelsson, Grant Jennings Hartfordista
Pittsburghiin Zarley Zalapskista, John Cullenista ja Jeff Parkerista.

Joe Mullen Calgarysta Pittsburghiin toisen kierroksen varauksesta.

Kevin Stevens Losista Pittsburghiin Anders Håkanssonista.
Håkanssonin Pittsburgh sai George Fergusonilla ja varausvuorolla,
joka myöhemmin osoittautui draftin ykkösvaraukseksi. Tarjolla oli
mm. Yzerman ja LaFontaine. Tosin tuo kauppa varmisti Lemieuxin
saamisen kaupunkiin.

Paul Coffey Pittsburghista Losiin Brian Benningistä ja Jeff Chychrunista.

Jimmy Carson ja Kevin McClelland Edmontonista Detroitiin.
Vaihdossa saatiin Adam Graves, Petr Klima, Joe Murphy ja Jeff Sharples.

Dino Ciccarelli Washingtonista Detroitiin Kevin Milleristä.

Jason Woolley ja Stu Barnes Floridasta Pittsburghiin Chris Wellsistä.

Selänteestä maksettiin aikoinaan Tverdovsky ja Kilger, Tverdovsky palasi
joten oikeastaan Selänteen tilalle tulivat Kilger ja Travis Green...

Lindros Quebecista Philadelphiaan ja vaihdossa Ron Hextall, Steve
Duchesne, Mike Ricci, Peter Forsberg, Chris Simon, Kerry Huffman,
Flyersien ensimmäisen kierroksen varaus vuonna 1993 (Jocelyn Thibault)
ja 1994 (Wade Belak) sekä $15 miljoonaa käteistä.

Chicago antoi Quintalista Gilmourin, Dumontin, Brownin (ja Grosekin).
Tosin Dumont saatiin Islanderseilta yhdessä viidennen kierroksen
varauksen kanssa (Francis Belanger) aikoinaan Dimitri Nabokovilla.
Chicago ei käyttänyt itse tuota varausvuoroa vaan vaihtoi sen Flyersin
kanssa päittäin Paul Coffeyn oikeuksiin.

Hasek vaihdettiin Beauregardiin ja neljännen kierroksen varaukseen.
Kolme päivää myöhemmin Beauregard vaihdettiin Ruuttuun. Tuo oli
itse asiassa toinen kerta kun Ruuttu ja Beauregard vaihdettiin
keskenään. Reilu kaksi kuukautta aikaisemmin Winnipeg ja Buffalo
olivat jo tehneet saman kaupan toisin päin. Ruuttu on siis ollut
jonkin aikaa myös Jetsien miehiä. Se neljännen kierroksen varaus
oli muuten Eric Daze.

Shayne Corson, Murray Baron ja 5. kierroksen varaus (Gennady Razin)
Montrealiin. Pierre Turgeon, Rory Fitzpatrick ja Craig Conroy Bluesiin

Patrick Roy ja Mike Keane Coloradoon. Martin Rucinsky, Andrei Kovalenko
ja Jocelyn Thibault Montrealiin.

St. Louis sai Pavol Demitran vaihdossa Christer Olssoniin Ottawasta.

Markus Näslund Vancouveriin - Alex Stojanov Pittsburghiin.

Jyrki Lumme Vancouveriin vaihdossa toisen kierroksen varausvuoroon
(Craig Darby, joka pelasi Montrealissa vain 10 ottelua)

Rangers antoi Tampalle varausvuorosta, jolla poimi Pavel Brendlin:
Dan Cloutierin, Niklas Sundströmin ja seuraavan vuoden 1. ja 3.
kierroksen varausvuorot.

Miroslav Satan Edmontonista Buffaloon Barrie Mooresta ja Craig Millarista.

Sergei Zubov Pittsburghista Dallasiin vaihdossa Kevin Hatcheriin.

Los Angeles vaihtoi 1979 ensimmäisen kierroksen varausoikeutensa
Bostonin maalivahti Ron Grahameen. Boston varasi Raymond Bourquen.
 

M10

Jäsen
Pari vuotta sitten Juha Lind (DAL) vaihdettiin Scott Thorntoniin (MON). Lind oli ihan sukka habseissa ja Thornton sai aivan uuden nosteen uralleen + hänestä tuli tärkeä mies Starseille.
 

Voittaja

Jäsen
Tuo Deaderin linkin takaa löytynyt kauppa on kyllä erittäin hauska :D Onkohan muilla yhtä hyviä tradeja tallella?

Mistä olet kerännyt nuo kaikki treidit Dreader? Oletko tallennellut niitä sitä mukaa kun ne on tehty, vai etsitkö ne esille ihan tätä ketjua varten?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös