Kai Suikkanen sai potkut!

  • 27 944
  • 60

Red Wursti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, AIK, TPS(sympatiat)
Se riittää venäjällä että otat pari peliä peltiin niin valmentaja lähtee.
Hektistä tuo valmennus venäjällä mutta olkaamme tyytyväisiä Suikkanen joutunee jäämään venäjälle juurikin verosyistä.

Hyvin valmensi Suikkanen venäjällä mutta tulokset taisivat olla liian huonot kyseisen seuran omistajalle, olihan sentään yksi seura sillä hetkellä parempi.
Mutta kiitos kelpaisi itsellekkin kyseiset rahat mitä Suikkanen saa eli voidaan sanoa että ilmaiseksi tienaa hyvin työttömäksi.

Eipä taida TPS enää Suikkasta saada vaan eiköhän siellä Jokerit ole hassaamassa rahojaan mitkä ei lopu ikinä.
 

ykköstykki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun palloseura
Eipä taida TPS enää Suikkasta saada vaan eiköhän siellä Jokerit ole hassaamassa rahojaan mitkä ei lopu ikinä.

Mitenköhän mahtaa Suikkasen "messias" maine kärsiä täällä aurajoen rannoilla jos kaveri tekee takinkääntö tempun ja hyppää narrien leipiin? Ei sillä että tuskimpa se Suikkasta kiinnostaa palaakaan mitä turkulaiset fanit ajattelevat hänestä jos saa hyvän sopimuksen jostain muusta seurasta, mutta kyllä se jotenkin kirpasee jos hän lähtee nimenomaan jokereihin, joka on kuitenki aika suuren turkulaisyleisön vihaama joukkue menneiltä vuosilta... Olisi kyllä mahtavaa saada kaveri takaisin turkuun ja mielellään ainakin 3vuoden shopparilla, mutta taitaapa jäädä haaveeksi!
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
Mitenköhän mahtaa Suikkasen "messias" maine kärsiä täällä aurajoen rannoilla jos kaveri tekee takinkääntö tempun ja hyppää narrien leipiin?
Tuskin hetkauttaa mitenkään, koska ei Suikkanen ole lähellekään mikään iki-TPS-ukkeli, ei sinne päinkään. Syntynyt Parkanossa, pelannut yli 10 kautta Kärpissä, valmentanut 6 vuotta Oulussa, Rovaniemellä ja Kajaanissa. Tepsissä yksi kausi pelaajana ja 1,5 kautta valmentajana. Saa olla aika paljon uuniohrapuuroa päässä, jos joku Turun suunnalta tulkitsee Suikkasen tulevia liikkeitä takinkäännöksi, jatkakoot sitten Jokereissa, Kärpissä tai missä tahansa.
 

Typhooni

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames
Kyllähän Kaitsu on täällä Turussa Jumalasta seuraava, ja ainakin minä annan standing ovationit kaverille seuraavan kerran kun Turku-hallissa näkyy. Olkoon sitten Tepsin tai minkä tahansa muun joukkueen vaihto-aitiossa. Mies on tehnyt Tepsille niin paljon hyvää, ettei sitä pidä unohtaa missään tilanteessa.

Sääli, että Palloseuran amatöörit onnistuivat perseilemään Kaitsun aikaansaaman kiekkobuumin lähes totaalisesti.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Onpas kyllä vitsikäs meininki tuolla KHL:ssä. Ostetaan suu vaahdossa Suikkanen irti sopimuksesta, tarjotaan kunnon liksa ja sitten potkitaan pihalle joukkueen ollessa divisioonan kakkosena tässä vaiheessa kautta. Melkoista pitkäjänteisyyttä.

No samapa tuo. Suikkasen cv:hen tämä ei tuo lovea. Toivottavasti mies nähdään vielä TPS:n väreissä.

Linkkasin jo tuonne kärppäpuolelle tämän:
http://www.hockeydb.com/ihdb/stats/leagues/seasons/teams/0012311991.html (linkki hockeydatabaseen).

TPS:n 91-rosterista voidaan päätellä "kattavalla" otoksella, että ei kannata palkata pakkia koutsiksi vaan hyökkääjä. Toivottavasti RP tekee poikkeuksen.. ( no toki Jortikkakin teki aikanaan).
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
TPS:n 91-rosterista voidaan päätellä "kattavalla" otoksella, että ei kannata palkata pakkia koutsiksi vaan hyökkääjä. Toivottavasti RP tekee poikkeuksen.. ( no toki Jortikkakin teki aikanaan).

Muutenkin on ollut huomattavissa että nuo entiset pakit ovat olleet viime kausilla muuallakin melkoisia hasardikortteja penkin takana modernissa jääkiekossa(Haapakoski ja Jortikka) kun taas muiden pelipaikkojen edustajat menestyvät paremmin(Jalonen, Suikkanen, Dufva)
 

Infernal

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS

Näkisin Suikkasen mieluummin KalPassa kuin esim. Jokereissa, Kärpissä tai HIFKissä. Melko positiiviseen sävyyn Suikkanen KalPasta puhelee, joten keskusteluyhteys sinne suuntaan on ollut olemassa, ja ehkäpä jonkinlainen alustava sopimus on jo tehty? Virtaa ollaan kovasti viemässä Turkuun, joten KalPakin on varmasti hereillä valmentajamarkkinoilla. Virran luoma KalPan pelityyli lyö hyvin kättä Suikkasen pelityylin kanssa, joten Kuopiossa pöytä olisi Suikkaselle valmiiksi katettuna. Turkuun Suikkanen ei taida enää olla tulossa valmentamaan.
 

TPS4ever

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
KalPaan meneminen ei juuri haittaisi ja kait se on pakko hyväksyä Kaitsu muun joukkueen koutsina jossain vaiheessa. Tuntuu vain vähän oudolta, kun täällä Turussa olisi voinut jatkaa pitkäjänteistä työtä. Toisaalta voi olla parempi, että saatiin muhkeat korvaukset ja Kaitsu pääsee uusien haasteiden pariin. Turussa kuitenkin saavutti sen kirkkaimman kruunun, joten voi olla, että aika lähtöön oli sittenkin oikea.

Olisihan täällä silti ollut näköjään työsarkaa tasapainottaa Palloseura liigan kärkikastiin/playoffjoukkueeksi. Luulin, että viime kauden alustus olisi riittänyt, mutta ei.
 

JPL

Jäsen
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös