Kai Suikkanen – päävalmentaja ja organisaatio isojen haasteiden edessä

  • 84 793
  • 271

Kalabalik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki, Luleå, Kärpät, Donskoi
Laten saappaita on aika hankala täyttää, mutta annetaan Suikkaselle mahdollisuus. Kivi olisi ollut itsellä ykkönen niinkuin monella muullakin.
Toivottavasti Kärppien pelaaminen menee hyökkäävämpään ja nopeampaan suuntaa, itunviivelähdöt. Toivottavasti ei vaivuta Aranaikoihin...
 

Rauhala

Jäsen
Kyllä Suikkaselle pitää antaa mahdollisuus. Se mikä puoltaa tätä valintaa on se että saatiin yksi "oululainen" lisää. Kaikki olisivat varmasti näyttöjen perusteella ottaneet Karrin mielummin mutta olisiko se ollut jotenkin varmempi arpa? Tämä valmentajan valinta ja sitä kautta joukkeen menestys on niin monen asian summa ja siinä on niin paljon muuttujia että harvoin se yhteen mieheen kaatuu.
Jos mietitään sitäkin että tuo viimeisin notkahdus, johtuko se yksinomaan paskoista valmentajista? Ei varmasti. Kultakausien jälkeen "omatpojat" lähti maailmalle ja hankittiin rahalla kärrykaupalla paskaa pelaajien muodossa. Ei ollut mitään Kärppiä pariin vuoteen. Nyt tekeminen on taas sillä tasolla myös toimistolla missä sen pitääkin olla, on ouluaisuutta ja muuten vaan kotimaista.
Uskon että pelitapa ei isolla kädellä tule muuttumaan vaan Suikkanen tuo siihen omat mausteensa ja peli toivottavasti nopeutuu. Mikä on kyllä tervetullutta nykyiseen pelitapaan. Tätä peilaten oli vapaalla kaksi valmentaja ehdokasta, Kivi ja Suikkanen. Kannua on molemmat nostaneet, molemmilla on kokemusta Kärpistä. Mielestäni molemmilla on yhtä iso kysymysmerkki otsassa kuitenkin.
Se mitä Suikkaselle tapahtui viimeksi Turussa ei tiedän kukaan muu kuin Suikkanen itse. Parin edellisen kauden tepsistä ei kannata vetää mitään johtopäätöksiä kuka osaa valmentaa. Jos sulle tuodaan kentällinen säkkioutoja jätkiä jotka ei tiedä mitä on tepsiläisyys tai mitä Liigassa pelaaminen vaatii joukkuepelin osalta. Se on ihan sama kuitekin mitä se valmentaja niille kertoo mikä on tavoite, rooli tai arvot joukkueessa. Pelaajasta se loppuviimein on kiinni onko sillä sitä riittävää ammattiylpeyttä suorittaa ja antaa itsestä kaikkensa.
On se sen verran Suikkanenkin kiekkoa nähnyt että mitä on voittava jääkiekko ja kun saadaan niitä pelaajia joukkueeseen jolle Kärpät on isompi asia kuin jääkiekko niin ollaan ytimessä. Lasse hoitaa kyllä perseilijät ruotuun.

Lyhennettynä voisi kysyä että jos laivan pohjassa on reikä kuka on niin pätevä kippari että pitää sen pinnalla? Se että joku sen voi sinne karille ajaa ja uusi kippari on aina kysymysmerkki?

Nämä on omia tuntoja tästä valinnasta ja hyväksyn eriävät mielipiteet, mutta vaadin perusteluja. Edelliskauden TPS ei ole perustelu :)

Ps. Anteeksi mahdolliset kirjoitusvirheet.
 

Maametti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Chicago Blackhaws, Ville Koivunen
Jos Suikkanen kaikki kolme kautta valmentaa Kärpissä, niin tuloksena on vähintään 2 mitalia, ja toinen niistä kultainen. Saa ottaa talteen.
 

ProCoach

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Oilers, Arsenal
Uskon Suikkasenkin oppineen virheistään ja haluavan myös nykyään delegoida tehtäviä asioita paremmin osaaville, kuten esimerkiksi kesä-/fysiikkaharjoittelun. Tepsissähän tämä meni tosiaan ainakin osittain todella vihkoon.

Muuten Kärpät saa varmasti todella motivoituneen valmentajan. Mikäli tämä projekti menee reisille, niin sitten alkaa varmasti tv-kommentaattorin työt kutsumaan useammin ja useammin. Pelikirja sanahan on nykyään tabu, niin sanotaan että on mielenkiintoista nähdä millaista lätkää Kärpät tulee pelaamaan ja minkälaisella rosterilla.
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Onneksi olkoon vain, toivottavasti Suikkanen saa nyt paremman työrauhan kuin Turussa jossa viime visiitin päätteeksi rupesi tulemaan puukkoa selkään niin joukkueen johtoportaalta, muilta valmentajilta kuin huhujen mukaan johtavilta pelaajiltakin. Voi olla että Kaitsu kasvoi tuon aiemman Tuhkimotarinan myötä Turussa vain liian suureksi tietyille tahoille. Tietysti ensimmäinen kausi Tepsissä uudella visiitillä oli selittelemättä pannukakku, Pelicans-visiitillä jälkimmäinen kausi meni osittain vituiksi jo koska joukkue menetti tuon hopeakauden jälkeen kaikki johtavat pelaajansa, harvoin tuollaisilla taloudellisilla resursseilla pystytään paikkaamaan kun käytännössä pari ensimmäistä ketjua ja ykkösmaalivahti vaihtavat maisemaa.
 

KemmiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Suikkanen epäonnistui TPS:ssä viimeisellä visiitillä. Oulussa puitteet on kuitenkin aivan eri tasoa jokaisella alueella kuin Turussa viimevuosina, siellähän on vaihtunut ihan kaikki toimitusjohtajaa myöten. Pelicansissa loistavan ensimmäisen kauden jälkeen vaisumpi toinen kausi, mutta eipä se pelaajistokaan kovin kummoinen ollut ja paljon loukkaantumisia. KHL:stä kaikki saa potkut ja joukkuehan oli hyvällä sijalla silloin kun Kaitsu sai monoa sieltä. Eli puitteet on viimeisen päälle kunnossa oikeastaan ensimmäistä kertaa koko liigauralla. Ja sen Laschin saa Kärppiinkin houkutella, kuten TPS:ään ja Pelicansiin.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
No jos jotain positiivista haetaan tällä hetkellä, niin on se Kai sentään Oulun miehiä. Siis lähtöisin täältä. En kyllä tällä hetkellä rehellisesti sanottuna oikein itse pysty perustelemaan miksi tähän valintaan päädyttiin. Sanotaanko näin, ettei Suikkanen mielestäni ole edes yhtään Kärppien näköinen valmentaja. Tarkoitan lähinnä ulosantia mediassa ja pelitapaa miten Suikkasen joukkueet on yleensä aiemmin pelanneet. Ei vakuuta tällä hetkellä tämä yhtään, mutta antaa pölyn laskeutua.. Ehkä tämä joskus tulevaisuudessa näyttää ihan hyvältäkin valinnalta, vaikka kyllä isot epäilykset onkin.
 

Tratikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Nyt kun pahimmat höyryt on puhalleltu pihalle ja tuli kuunneltua tuo Suikkasen haastattelu radio cityltä, niin täytyy sanoa, että ainaki ajatukset ja asenne miehellä on kohillaan. Ja tietysti se, että Suikkaselle Kärppien valmentaminen on todella iso juttu on tärkeää. Ei tätä hommaa ehkä kuitenkaan kannata tuomita ennenku on annettu mahollisuus :D
 

Fancy Jasper

Jäsen
Suosikkijoukkue
IceHearts
Ensi kaudella kannattaa vähän tutkia kriittisin silmin vedonlyöntikertoimia samalla tavalla kuin Lipossa Suikkasen aikana.

Suurin kysymysmerkki on Suikan liian suuri ego ja ajokoiran näännytys -kiekko. Vahva epäilys kohdistuu nimenomaan yhteistyötaitoihin ja kokonaisvaltaiseen seuravalmennukseen. Toivottavasti palkka on sidottu tuloksiin. Mestaruudesta kunnon palkka, muuten palkka mallia "kädestä suuhun".
 
Oikeastaan Suikkaselle ei itseltäni ole kuin yksi muutos, jota tiovoisin. Se on lehdistötilaisuudet sekä haastattelut. Ei ole mikään katastrofi, jos joskus toteaa tuomarin epäonnistuneen, mutta jatkuvaa kitinää siitä ei jaksa. Kyllä se on lähes poikkeuksetta joukkuen oma vika, jos tuomarin kanssa joku asia ei toimi tai tuomiot ei miellytä. Tappiot yleensäkin harvemimin on tuomareiden ansiota.

Muutoin sitten onkin ihan tervetullut muutos. Pelilliset asiat muuttuvat todennäköisesti suoraviivaisempaan suuntaan ja jotenkin odotan hyökkäävämpää kiekkoa. Sillä ei välttämättä voiteta niin usein kuin puolustavammalla, mutta onpa katsomossa ainakin mukavampaa. Hieno oli Marjamäenkin aika, vaikka tällä kaudella kävisi mitenkä.
 
H

Hidas_ja_kankea

Positiiviset mietteet ensin. Mikä tahansa polku käydään loppuun ja joukkueen on aika uudistua. Peli tulee menemään viihdyttävämpään suuntaan.
Dynastia loppuu? No voihan se loppua, mutta ei uuden päävalmentajan vuoksi. Keskinkertaisilla jengeillä Mestis ja liigamestaruus. Onhan se tosi paska.

Yhtään en ihmettele viime kauden tiuskintaa, kun organisaatio ja saatu tuki oli mitä oli. Ensi kaudella paineet tulevat menestymisvaatimuksista. Toivottavasti hetken irtautuminen on kasvattanut sopivaa asennetta.

Samaan hengenvetoon kuitenkin, jotta Kivi olisi ollut mieluisampi.
 

1971

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Itse toivotan Suikkasen ihan hyvillä mielin tervetulleeksi Kärppä-laumaan. Mielenkiinnolla jään odottamaan, että minkälaisia pelaajia Suikkanen Kärppiin haluaa? Nykyisestä joukkueesta sopimus on vain kymmenellä pelaajalla, joten luvassa on vaihtuvuutta ja uudet pelaajat kyllä antavat suuntaviivaa siitä, että millä taktiikalla Kärpät tulee seuraavien kahden kauden aikana pelaamaan.

Mietin tässä, että pitäisikö perustaa jo "Potkut Suikkaselle"-ketju, koska kyllähän miehen jokaista liikettä tarkistellaan isommalla suurennuslasilla kuin koskaan?
 

Frostbite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, Rive Kanerva
Ulkomaalaiset tulevat varmasti vaihtuvat, kun Suikkanen hyppää ruoriin. Masuhr ja Huml eivät tule jatkamaan, näin uskoisin.
Suikkanen on lähes joka joukkueessa jossa on huseerannut hankkinut enemmän pohjois-amerikkalaisia vahvistuksia. Pelicansissa Lasch ja Hodgman olivat isossa roolissa ja olivat sarjan parhaita vahvistuksia tuohon aikaan. Uskon selkeään parannukseen tällä osa-alueella.
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Näin pikkuseuran kannattajana olen erittäin ilahtunut Kärppien päätöksestä tasoittaa voimasuhteita Isopään palkkaamisella.
Tuo jatkuva dominointi olikin jo vähän tylsää. Toisaalta dominointi saattaa palata jo vuoden 2017 alkupuolella, sillä Suikkanen ei näe joulua Kärppien valmentajana.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jaahas, Kai Suikkasesta Kärppien tuleva päävalmentaja. Kovin kaksijakoiset ovat minulla mietteet kyseisestä herrasta. Asiaa tovin pohdiskeltuani päädyin ajatelmaan, jotta tervetuloa takaisin kotiin Kai!

Pidän Suikkasta kelpo valmentajana. Se, mikä minua on hänessä hiertänyt, on hänen arvomaailmansa. Pidän häntä lätkäjätkänä, joka havittelee voittoa hinnalla millä hyvänsä. Minusta se ei ole oikein. Voitolla on aina toki hintansa, mutta se ei saa olla liian korkea. Voiton eteen ei saa uhrata rehellisyyttä ja urheilullisuutta. Voiton, ja toki tappionkin jälkeen pitää pystyä kättelemään vastustajansa katsoen häntä suoraan silmiin ilman häivähdystäkään epärehellisyydestä tai itsepetoksesta. Tässä Suikkasella on kasvun paikka. Case-Hodgman niskatukineen, tai säädyttömiksi äityneet lehdistötilaisuudet eivät luo käsitystä sivistyneestä ja rehellisestä valmentajasta. Toki tiedostan, että Suikkasella on toinenkin puolensa, siis se parempi puoli. Toivon ja haluan uskoa kovasti Suikkasen kehittyneen valmentajana ja ihmisenä viime vuosina niin, että voimme ylpeänä tukea häntä Kärppien päävalmentajana matkalla kohti menestystä.

Positiivisia tuntemuksia uudesta päävalmentajavalinnastamme minulla on yllättävänkin paljon:

1. Nyt saamme varmasti sydäntä ja intoa, työntekoa ja tahtoa sekä omista pelaajista välittämistä oikein roppakaupalla penkin taakse. Kai Suikkasen unelma valmentamisesta Oulun Kärpissä on tullut totta. Olen varma, että tämä mies tekee kaikkensa saavuttaakseen toisen unelmansa, eli johdattaa Kärpät menestykseen. Meillä ei ole siis ole pelkoa Hannu Aravirta -tyylisestä virkamieskiekosta.

2. Henkilöstöjohtaminen on mielestäni Suikkasen vahvuusalue, vaikka ilkeät huhut viime vuosilta muuta väittävätkin. Hän on saanut usein joukkueensa pelaamaan sitoutuneesti ja uhrautuvasti. Hänellä on kyky saada pelaajistaan parasta irti niin yksilötasolla kuin joukkueenakin. Uskon Raksilan olevan Suikkaselle niin motivoiva ja innovatiivinen toimintaympäristö, että ylilyönneiltä vältytään. On erittäin tärkeää, että Suikkanen saa luotua joukkueeseensa yhtenäisen ja turvallisen ilmapiirin heti alusta alkaen. Adjutanteiksi tähän työhön kannattaa värvätä herrat Pyörälä ja Kukkonen.

3. Suikkasen taktisia taitoja ja pelikirjaa on täällä jonkin verran parjattu. En ole mikään taktiikkaekspertti, mutta mielestäni Suikkanen on taktiselta osaamiseltaan mainettaan parempi. Ei hän mitään ajokoirakiekkoa peluuta. Kun hänellä oli Pelicanseissa asianmukainen materiaali käytössään, oli Pelicansin peli ajoittain jopa silmiähivelevän kaunista. Maaleja tuli runkosarjassa kuin liukuhihnalta. Puolivälieräsarjassa Kärppiä vastaan Pelicansin keskialueen ylittämisen muistan näyttäneen ällistyttävän helpolta. Kyllä Suikkasella on työkalupakissaan sellaiset välineet, joilla Kärpät saadaan pelaamaan menestyksekkäästi ja näyttävästi, mikäli Junno ja Aho hoitavat joukkueenrakennuksen onnistuneesti.
 

Hxxx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mental tension
Puolivälieräsarjassa Kärppiä vastaan Pelicansin keskialueen ylittämisen muistan näyttäneen ällistyttävän helpolta.

Hyvä teksti muutoinkin, mutta kommentoin tähän. Sen Aran joukkueen ns. puolustuspelaamisen olisi murtanut mikä tahansa joukkue, joten sitä ei voi ottaa pelkästään Suikkasen ansioksi, vaikka Pelicans pelasikin hyvää lätkää tuolloin. Ehkä isompana asiana pidän Suikkasen kykyä saada revittyä käsillä olevasta materiaalista lähes kaikki irti. Siis ainakin näillä kausilla, kun Suikkasen joukot ovat menestyneet. Toki siellä on heikkojakin kausia taustalla, mutta niinhän niitä on kaikilla valmentajilla.
 

Petr Vousky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Suurin piirtein samaa mieltä koko tekstistä

Asioilla on tapana kehittyä ja ihmisillä on tapana oppia, useimmiten. Suikkanen ei ole enää sama valmentaja kuin kolme-neljä vuotta sitten, jolloin hänet olisi ilomielin otettu Kärppiin. Nyt äijä on kokeneempi ja motivoituneempi, silti ruoskaa tulee monelta suunnalta valinnan vuoksi. Peliäkään ei ole vielä pelattu tai yhtäkään valintaa tehty. Olisiko niin kuitenkin, että asialliset ihmisvalmentajat osaavat kehittyä vuosien varrella, palstakirjoittajat vastaavasti tuntuvat jumittuvan enimmäkseen mielipiteisiinsä ja yhdyssanavirheisiinsä kaudesta toiseen? Minä myös.. Luotan tähän valintaan ja odotan mielenkiinnolla jo seuraavaa kautta, hoidetaan nyt se triplamestaruus alta pois ensin kuitenkin..
 
Marjamäen meriitit ovat kiistattomat, mutta välillä pelityyli on ollut kyllä tylsää katseltavaa. Tämä häiritsee lähinnä runkosarjassa jossa olisi hyvillä rostereilla vähän varaa vaikka "revitellä" näyttävämmälläkin pelitavalla. Tätä on luultavasti luvassa, toivottavasti joukkue kasataan edelleen voittavaksi ja hyökkäyspeliin sopivaksi.
Playoffeissa riski tällä tyylillä toki kasvaa, hyvin puolustava joukkue voi tulla ja murskata hyvinkin hyökkäävän joukkueen unelman. Välillä on tuntunut että Marjamäen pelitavassa Aaltonen ja kumppanit ovat menneet tavallaan "hukkaan" kun roolitukset on olleet myös supertähdille suht tiukat. Runkosarjalle Suikkasen nimitys tekee luultavasti hyvää,kun taas playoffeissa saattaa hyvinkin tulla ikävä Marjamäen kliinisempää ja idioottiivarmempaa omanpään kiekkoa. Mestaruudet on kivoja, tulivatpa ne millä tavansa hyvänsä. Tällöin unohtuvat ne tammikuun puuduttavat 2-1 HPK voitot, kun taas playoff-tappion jälkeen pakkaa unohtumaan se tammikuun 7-3 maali-iloittelu HPK:ta vastaan ja Kaitsun värikkäät kommentit pelin jälkeen.
Eli ristiriitaisin tuntein hieman, muutosta ainakin on luvassa. Annetaan Kaitsulle kuitenkin mahdollisuus.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jokunen vuosi sitten ärsytti Suikkasen asema jonain messiaana, joka ei voi koskaan tehdä virheitä. Nyt kun näitä joitain kommentteja lukee, niin mies vaikuttaa jopa aliarvostetulta tänä päivänä. Hyvä valmentaja kyseessä ja vaikka ei ehkä ole ihan yhtä suoraa jatkumoa kuin olisi ollut vaikkapa Kivi, niin mielestäni muutos ei ole niin iso kuin jossain Urheilulehden videossa antavat ymmärtää. Uskon Suikkasen olevan ihan hyvä valmentaja Kärpille etenkin runkosarjassa.
 

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Minua ei huolestuta mikään muu kuin se, että sopivatko nämä pelaajat, jotka loistavat Marjamäen alaisuudessa Suikkasen sapluunaan?
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Minua ei huolestuta mikään muu kuin se, että sopivatko nämä pelaajat, jotka loistavat Marjamäen alaisuudessa Suikkasen sapluunaan?
Tässäpä Jatkoaika.comin varmasti puutteellisesta listasta ne pelaajat, joilla on jo sopimus ensi kaudesta:

Maalivahdit
Sami Aittokallio

Puolustajat
Lasse Kukkonen
Markus Nutivaara
Jani Hakanpää

Hyökkääjät
Jesse Puljujärvi
Sebastian Aho
Miro Aaltonen
Mika Pyörälä
Antti Kalapudas
Mika Niemi

Ei tuo nyt Suikkasen kannalta aivan toivottomalta näytä. Uskoisimpa, että suoraviivaiset pelaajat Keränen, Suoranta ja Mäenalanen saavat piakkoin jatkosopimuset Suikkasen suosituksesta. Myös Junttilan jatkosopimus lienee Suikkasen toiveissa. Humlin tilanne on puolestaan mielenkiintoinen. Pakeista Niemelä ja Laatikainen ovat hyvin mahdollisia jatkajia.
 

Frostbite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, Rive Kanerva
Tässäpä Jatkoaika.comin varmasti puutteellisesta listasta ne pelaajat, joilla on jo sopimus ensi kaudesta...
Ikosella myös optio ensi kaudesta. Missään nimessä ei Humlille enään jatkoa. Nyky Ivan on joukkueelle enemmän rasite kuin hyödyke. Mutta Niemelän ja Ladan oletan myös jatkavan. Masuhr ja Att voivat jatkaa kierrostaan.
Tilalle sitten pari hyökkääjää, pari pakkia ja molari. Mielellään muutama näistä pohjois-amerikasta.
Loppujen lopuksi rosterin pitää vähintään olla se 2+7+14, mielellään 2+8+14.
 

Hxxx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mental tension
Jääkiekossa, kuten muussakin elämässä kaikki kulkee sykleissä ja nyt on yhden syklin aika lopussa, kun Marjamäen aika tulee päättymään ensi keväänä. Marjamäki tuli, näki ja voitti, mutta suurimpana saavutuksena pidän kuitenkin sitä, että Late nosti koko organisaation tasoa merkittävästi ja tällä hetkellä Kärpät on Suomen suurin ja paras seura SM-liigassa. Late pääsee jatkamaan ja menemään urallaan eteenpäin ja Kärpät valitsi nyt muutosjohtajan uudeksi päävalmentajakseen. Se, oliko muutokselle todellista tilausta, on se suurin kysymys, mutta nyt Kai Suikkanen hankittiin valmentajan pestiin ja sillä mennään.

En näe Suikkasen hankintaa sellaisena riskinä, mitä valtamedia, joka suolaa Suikkasen hankintaa tällä hetkellä säälittä. Suikkanen on iso persoona isolla egolla varustettuna ja moni asia tulee muuttumaan nykyiseen verrattuna. Tehtävä on todella haastava, sillä Suikkasta tullaan vertaamaan Marjamäen Kärppiin ja Laten saavutukset ovat kiistattomat. Voi hyvinkin olla, että Suikkasen johdolla ei päästä finaaleihin tai mestaruuksia ei tule, mutta Suikkanen tuo Kärppiin varmasti jotain muuta, väriä nimittäin.

Suikkanen on hokiäijä sanan varsinaisessa merkityksessä ja Kärpät tulee satavarmasti pysymään otsikoissa tulevina vuosina. Junno vetäisi sinällään oikeasta narusta, sillä julkisuutta saadaan varmasti Suikkasen kautta. Urheilulehti kritisoi periaatteesta jo etukäteen pelitavan kautta, Urheilusanomat kitisee muuten vaan ja muu media odottaa terävät kynät valmiina Kärppien dynastian tuhoa.

Suomessa kiekkokeskustelu on hyvin usein liian mustavalkoista, kuten Suikkasenkin kohdalla. Suikkanen ei todennäköisesti ole yhtä hyvä pelitavan opettaja tai Suomi-kiekon kehittäjä, mitä Lauri Marjamäki, mutta Suikkanen on kärppälegenda, joka laittaa itsensä satavarmasti täysillä likoon rakastamansa seuran puolesta ja hän tulee varmasti tekemään kaikkensa, että Kärpät menestyisi. Ei kannata väheksyä työnteon ja uhrautumisen merkitystä urheilussa eikä homma jää kiinni kummastakaan näistä Suikkasen tapauksessa.

Kärpät tulee uudistumaan ja muuttumaan ensi kaudelle paljon, mikä ei välttämättä ole huono juttu. Nykyinen menestyskausi on ollut äärimmäisen upeaa aikaa ja Marjamäelle siitä kaikki kiitos ja kunnia, mutta ajat muuttuvat ja välillä pitääkin kokeilla hieman uusia juttuja, ettei organisaatio ja seura pääse väljähtymään. Kärpät koki tämän omakätisesti Kari Jalosen ajan jälkeen ja nyt tätä samaa mukavoitumista ei varmasti koeta, siitä Kai Suikkanen pitää huolen. Odotan ensi kautta suurella mielenkiinnolla ja toivoisinkin, että kaikki kärppähenkiset ihmiset antaisivat Suikkaselle kaiken sen tuen, mitä me voimme kannattajina antaa, jotta häen uransa kärppävalmentajana alkaisi parhaalla mahdollisella tavalla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös