Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Kai Kantola – hämmästyttävä pelaaja

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana R.P.M. 12 000, 17.02.2017 klo 19.38.

 1. kaizu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Canucks
  Musta Kantola vaikuttaa pelaajalta, jonka olisi aina pitänyt pelata IFKssa. Pitäisin mieluiten KKn jätkistä täällä ensi kaudella.
   
 2. JeTTrue Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK - Lahtelaiset & Carlsson
  Lainaus:
  Kyllä näyttää juuri IFK:n näköiseltä pelaajalta, punapaita päälle ja jäälle. KalPaan jos nyt uutisoinnin mukaan menee niin näin sitten, mutta tämänlaisia maaleista ja työstä aidosti nauttivia pelaajia on erittäin tärkeätä saada joukkoon. Herran IFK:n paidassa nähdyt tuuletukset oli kyllä legendaarisia ja mielelläni näkisin enemmänkin. Tykkään.
   
 3. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Tällä kaudella (runkosarja ja pudotuspelit) tehdyt maalit HIFK-nutussa sarjan päättäneiltä kärkipään hyökkääjiltä. Ja joo, pronssimatsi on vielä ja maalinsa Kantola teki lähinnä isommassa roolissa Kouvolassa, ei siinä.

  Koodi:
  Hintz 21
  Aaltonen 19
  Kantola 17
  Petrell 11
  Rask 10
  Puustinen 9
  Ikonen 8
  Johansson 8
  Partanen 7
  Elkins 6
  Luttinen 6
  Malinen 6
   
 4. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aggregaatti Metro-Areenan pihalla
  Jos Kantola on menossa Kuopioon, niin pidän kyllä melkoisen outona siirtona. Sikäli kun olen ymmärtänyt, niin KalPan pelitapa vaatii erityisen nopeita jalkoja. Kantola sen sijaan on yksi liigan hitaimpia luistelijoita. Muuten toki erittäin sympaattinen tyyppi ja pelaa kovalla asenteella.
   
 5. Iso Paha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Go IFK
  Alkuun vaikutti että Kantolan muodossa jäi meille mustapekkakortti käteen, mutta lopulta oli kuin Arttu Luttinen parhaimmillaan ellei parempi. Harmi jos lähtee, olis lopulta kelvannut.
   
 6. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Käsi ylhäällä virheen merkiksi täälläkin. Aika paljon tuli Kantolaa mollattua, mutta hieno soturi sieltä paljastui mitä pidemmälle kevät eteni. Halusi voittaa ja saavuttaa jotain, ja se näkyi kentällä. Olkaa taklauksestakin mitä mieltä tahansa, niin elekieli Jasun kolaamisenkin jälkeen oli vakuuttavaa. Yleisö mylvi ja tuomaristo neuvotteli, mutta Kantola tiesi osuneensa puhtaasti ja tehneensä hyvää työtä. Hyvää jatkoa missä lieneekin, jos lähtee.