Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Kai Kantola – hämmästyttävä pelaaja

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana R.P.M. 12 000, 17.02.2017 klo 19.38.

 1. chauron Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Barkov, Donskoi, Aho, Laine, Puljujärvi
  Kantola varmaan vaadittiin kauppaan täytteeksi että kookoo pääsee eroon mielummin kuin oltais haluttu ottaa. Mut potentiaalia toki on.
   
 2. Lindfors Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, YNWA
  Harvoja pelaajia, joka eilen yritti ajaa maalille kiekon kanssa. Esim. Ikosella nuo maalille ajot ovat kokonaan jääneet pois tällä kaudella, viime kaudella teki useamman kaapin, kun kavensi röyhkeästi maalille.
   
 3. Jupe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Kantola on näitä pelaajia jotka joukkueen ollessa flow-tilassa loistaa, silloin saadaan kiekkoja hyökkäysalueella koko ajan, Kantola ajaa mielellään suoraan maalille. Nyt tarvittaisiin sateentekijää. Kantola näyttää paskalta koska koko joukkue on sitä. Aaltonen jolla on kykyä olla Liigan paras pelaa joukkueessa joka voittaa matsejaan 1-0, joukkue tekee otteluissaan yleensä sen yksi kaksi maalia. Jos meille hankittaisiin mottipäisellä Aaltosen kaltainen toinen Liigan paras pelaaja niin todennäköisin lopputulos olisi että veisi peliaikaa Aaltoselta ja vuorottelisivat kumpi saisi tehdä sen IFK:n ainokaisen pelissä.

  Mieluummin Kantolaa katson tuolla kuin H Tammista joka on vieläkin yksiulotteisempi. Tarvitaan kuitenkin tätä kokoneempaa kalustoa joka pelaa suoraviivaisesti.

  _
   
 4. Aatos Jäsen

  Liigassa on pelannut tällä kaudella 524 pelaajaa. Plus/miinus -tilaston numero 524 Kai Kantola. Miinus 20 lukemana.
   
 5. topdog Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Lainaus:
  Mut hei ajaa kivasti maalin eteen tekemään maskia!
   
 6. Kahvitunti Jäsen

  Lainaus:
  Huikea saavutus jos pitää paikkansa. Tuohon ei pääse pelkästään omille syöttelemällä...
   
 7. BOL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Jonkun Kai Kantolan plus-miinus-tilastojen pyörittely on ihan täysin yhdentekevää, kun heppu on pelannut tässä joukkueessa vasta muutaman hassun pelin eikä yhtään peliä ole häneen hävitty. Kun vähän tyhmemmänkin pitäisi ymmärtää, että HIFK ei hankkinutvain Kantolaa, vaan hänen lisäkseen pari oikeasti tarvittavaa, joukkueesta puuttuvaa palasta, niin miksi tätä keskustelua edes käydään? Siksikö, että joku syyllinen pitää aina olla, vaikka sitten vähän paskemmillakin perusteilla? Vai siksi, että jengi ei oikeasti vain näe metsää puilta?
   
 8. Erkka Lapanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Liverpool. Tool
  Lainaus:
  Kolme peliä pelannut meillä. -4 on vasta Kantolan saldona. Saatiin mitä tilattiin.
   
 9. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Kantolan huonoa - saldoa selittää että ukko on koko ajan katollaan ja silloin on vaikea puolustaa kun makaa maassa. Eiköhän se Kai kuitenkin muutaman maalin KooKoota vastaan tee ja tuuleta kuin maailmanmestari
   
 10. R.P.M. 12 000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Sikäli hieno maali, että taisi olla meille kauden ensimmäinen maali, joka tehtiin maalin edestä survomalla.
   
 11. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Kantola oli kauden iloisin maalintekijä IFK:ssa for sure. Hyvä!
   
 12. Kake74 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Kyllä. Ja muutenkin oikeassa ketjussa Kantola olis käyttökelpoinen pelaaja playoffeissa, rotaatiopelaajana esim. Åstenin kanssa. On vahva ja hämmentää, sekä vääntää hyvin lähellä maalia ja kulmissa.
   
 13. PuttinOnTheFoil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Kunnon playoff-byyri survomalla ja tuuletukset näytti että halus tehdä maalin. Tällästä tahtoa tarvitaan! Ehkä Kantolan paras peli IFK:ssa?

  Voi olla playoffeissa käyttökelpoinen pelaaja, uskon että tästä kaverista on vielä iloa kevään mittaan.
   
 14. PuukäsiPakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Mä en kyllä miestä vielä sääleissä peluuttaisi ellei ole pakko. On varmaan liigan hitain pelaaja, ei pysy pystyssä vaikka olis kolme kaveria kannattelemassa. Maalin edessä kyllä on vahva niinkauan kun pystyssä pysyy. Kärpät on niin nopea jengi että ottaisin kaverin vasta Tapparaa/Tps vastaan kehiin.
   
 15. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Kaveri on kyllä aina todella iloinen kun saa häkin tehtyä. Tuli kyllä hieman naureskeltua KooKoo aikana tuolle, kun tehdessään jonkun 6-1 tyylisen kavennusmaalin, oli ilo kuin jatkoajan ratkaisumaalissa. Sinällään hyvä, että intohimoa maalintekoon löytyy. Alkukaudesta hän meillä suurimman osan upotti, hidas tahti on jatkunut teidän suunnalla.
   
 16. kaizu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Canucks
  En lähtisi kovin helposti Kantolaa enää kokoonpanosta pudottamaan. Hyvä vääntäjä joka osaa myös taklata ja laukoa. Toisaalta Åsten on pelannut melkein vielä paremmin ja nyt jos Tepsin papat alkaa piiputtaa niin tuoreita jalkoja olisi hyvä saada kentälle.
   
 17. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  Kantolaa voisi lepuuttaa Turun matsin ajan ja korvata vaikka Tuomistolla ja sit takas kehään Stadissa
   
 18. Postinjakaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  En gång IFK, alltid IFK.
  Niin se vaan Kantola löysi paikkansa. HIFKlla on nyt oikeasti hyvä neloskenttä. Puolustaa järkevästi ja saa välillä vietyä kiekon sota-alueelle. Joo soi omissa se tasoitusmaali, mutta aika varmaa peliä Kaitsulta.
   
 19. penalalli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Kantolalla on sitä (kanadalaista) hockey-asennetta.

  Tarttuisipa muihinkin kuin Muuliin ja Kariin.
   
 20. Pärde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Colorado Avalanche
  Pakko nostaa kyllä Kantolaa esille, olen diggaillut todella paljon otteistaan näissä peleissä. Luistimella hidas, mutta kamppailuissa vahva ja voittaa kiekkoja laidoissa. Lisäksi ajaa taklauksia ja ottaa iskuja hampaat irvessä. Eilen näytti loukanneen pahastikin, mutta niin vain palasi seuraavassa vaihdossa kentälle.
   
 21. Neely Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
  Lainaus:
  Ajoitukset ovat parantuneet sen verran että jopa Kantola näyttää ehtivän tilanteisiin. Kantola ei kyllä anna tilanteissa tuumaakaan periksi ja laittaa itsensä likoon. Vittumainen pelaaja vastustajan näkövinkkelistä. Vetää hyvällä asenteella.
   
 22. el_hazardo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Kantola on vähän samantyylinen pelaaja kuin Luttinen, mutta hieman aggressiivisemmalla otteella. Alan itsekin lämpenemään tälle tankille :)
   
 23. PuttinOnTheFoil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Åstenin kanssa muodostavat loistavan nelosen! Asennetta ja lihaa. Toisessa ketjussa haikailtiin Leinoa laidalle, ehkä Tuomisto sitten nelosen senaksi?

  Kantola tosiaan sekä jakaa että ottaa iskuja, hyvä meininki.
   
 24. WPK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
  Tahtopelaajan ratkaisu! Näitä olen odotellukin.
   
 25. JeTTrue Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK - Lahtelaiset & Carlsson
  MAAAAALI. Hämmästyttävä.