K-Espoon pleijarit 2024 – lähtö tyylillä?

  • 62 736
  • 1 052

Särkilauma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, RoKi, Sharks, Lions, Seahawks
Laittaisin pakkaa ja kenttiä sekaisin huomenna. Pelaajat joilla pahaa haaveria yms. kotiin lepäämään. Lampinen häkkiin ja junnuista joku mukaan, jotta Rimpinen (tarpeen sitä vaatiessa) on maanantaina kunnossa. Kaksi peliä putkeen lyhyellä lepoajalla ja joukkue kipsissä, joten nostaisin tuoretta jalkaa nuorista ja reservistä mukaan (jos se on mahdollista).
Siellä on junnuilla huomenna veitsi kurkulla Tampereella Tapparaa vastaan, joten ei sitäkään voi iha tyhjiin kupata. Saas nähdä mimmonen kokoonpano saadaan jalkeille. Jämsenin kausi lienee paketissa, sen verran kipeää näytti tuo taklaus tekevän olkapäähän.
 

Potku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Kivikova
Jonne Virtanen oli videolta erätauolla löytänyt päähäntaklauksen, ja harmitteli ettei tuomaristo tehnyt tilanteessa videotarkastusta. Näinköhän sieltä Tuton Tuomaritoimisto löytää Tammiselle pelikiellon.

Samaan jatkoi Westerlund ihmetellen, että videolta samanlainen maalitilanne hyväksytään toisena iltana ja hylätään toisena.

Tyytyväisenä Westerlund sitten naureskelikin Virtasen vitseille osan aikaa loppuhaastattelua. Toivottavasti virne hyytyi, kun oman joukkueen koppiin löysi. Ei tää ainakaan naureskelemalla katkea tämä sarja.
 

Ristimollo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Siellä on junnuilla huomenna veitsi kurkulla Tampereella Tapparaa vastaan, joten ei sitäkään voi iha tyhjiin kupata. Saas nähdä mimmonen kokoonpano saadaan jalkeille. Jämsenin kausi lienee paketissa, sen verran kipeää näytti tuo taklaus tekevän olkapäähän.
Alkaa olemaan sama meininki kuin pari vuotta sitten ketterää vastaan finaaleissa ukkoa saikulla kohta parin kentän verran. Perinteinen kevät siis menossa espoossa.
 

Blågula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Laittaisin pakkaa ja kenttiä sekaisin huomenna. Pelaajat joilla pahaa haaveria yms. kotiin lepäämään.
Juuri näin. Ajattelin ennen ottelua että saatetaan kaatua heiveröiseen pakistoon, mutta kaaduttiinkiin umpituhnuun hyökkäyspeliin. Meidän paras hyökkääjämme tänään oli Noel Pietilä.

Tuomaala täysin näkymätön tällä hetkellä. Jämsen täysin jumissa ja jäädytti ekan erän ylivoiman. Larinmaa melkein yhtä jumissa, yritys toki parempaa kuin Jämsenillä. Melkeinpä ottaisin jopa Utriaisen kokoonpanoon huomenna ennen Jämseniä.

Mutta jotain muutoksia ketjuihin tuo nyt huutaa. Ja ylivoimaan jotain uusia jujuja. Se lopun kuuskolmonen oli aika karseeta - otettiin aikalisät ja kaikkea ja sitten tulos oli se että syöteltiin kiekkoa viivalla.
 

Potku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Kivikova
Se lopun kuuskolmonen oli aika karseeta - otettiin aikalisät ja kaikkea ja sitten tulos oli se että syöteltiin kiekkoa viivalla.

Tää oli käsittämätön. Siis käytännössähän maali piti saada siinä parissa kymmenessä sekunnissa ennen kuin eka jäähy loppuu. Jotta yv olisi jatkunut takaa-ajossa.

Sitten ei edes LAUOTA! Se oli hetki jossa oikeasti hyväksyin samaisen penkkirivin päästä nousseen henkilön ratkaisun lähteä kotiin.
 

Särkilauma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, RoKi, Sharks, Lions, Seahawks
Olihan tuossa jo aiemmin pelissä muistaakseni Jämsenillä tyhjä maali edessä, mutta lähti vielä syöttämään, syöttö Tuto-pelaajan jalkoihin ja siitä purku. Ratkaisijan viitta etsiskelee kyllä kovasti omistajaansa meidän kopissa.
 

KukkoMiikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
maalissakin on kylmä ukko, joka ei osaa pelata yhtään kylmänä.
Lampinen vapisi kuin haavanlehti
Yksi mahdollisuus on kyllä että on jotain muutakin kuin loukkia, vaikka noroa.

Useampi lainaus tähän. En tiedä mikä Rimpiselle tuli, mielestäni pelasi ekan erän loppuun kohtuullisen normaalein elkein. Loukkiin en itse usko, olisi vaihdettu kesken erän.

Kiinnitin huomion siihen, että Lampinen kaatoi ainakin puolet 2. erästä vettä niskaansa, nojaili maaliin pelikatkot, haahuili ympäriinsä ja jotenkin olemus todella outo. Ei tuo käytös itseluottamukseen liittynyt, nyt hän ei kyllä näyttänyt olevan kunnossa. Ihan ok koppeja kuitenkin otti, vaikka ei ottelua pelastanutkaan.

Olisiko nyt niin, että Rimpinenkään ei ole kunnossa ja yhden erän jälkeen ilmaissut tarvinneensa lepoa? Ja sitten heitetty puolikuntoinen Lampinen maaliin?
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Jos siellä esim Keskitalo on poissa noron takia niin nopeastihan se on kaikissa muissakin. Pitäisi vain jotenkin raapia se yksi voitto, jotta voisi vähän huilata sen jälkeen.
 

Vepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Kyllä se niin on että meikäläisen kannattaa pysyä kaukana Metro-areenalta. Joka helvetin kerta tällä kaudella saanut poistua hallilta leuka rinnassa ja tatti otsassa, kun olen peliä ollut seuraamassa. Onko muuten Mestiksessä yhtään kelvollista tuomariparia vai ovatko kaikki espoovihamielisiä viheltelijöitä?
 

Potku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Kivikova
En tiedä mikä Rimpiselle tuli, mielestäni pelasi ekan erän loppuun kohtuullisen normaalein elkein.

Voi olla puutteellista tulkintaa, mutta maalissa, ja myös yhdessä toisessa Tuton lähes identtisessä hyökkäyksessä etunurkka oli todella auki. Liekö normaalia hänen pelaamistaan, vai oliko vähän "väsy"?

haahuili ympäriinsä

Joo, sama havainto. Itse tosin pohdin, että harrastaa itsepuhelua tms, millä luo uskoa itselleen omaan tekemiseen. Joka ymmärrettävästi saattanut olla hieman hukassa.
 

Blågula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Keskitalon poissaolo sekä Rimpisen vaihto voi viitata siihen, että joku pöpö siellä kiertää. Jännä nähdä huomisen kokoonpano.
Westerlundhan vahvisti tämän pöpöteorian haastattelussa ottelun jälkeen. En nyt muista tarkkaan mitä sanoi, mutta puhui taudista.

Mielestäni Rimpisen poisveto erätauolla viittaisi nimenomaan pöpöön. Ja tämä nyt saattaa olla ihan höpöä ja omaa mielikuvitusta, mutta mielestäni siellä penkin päässä istuessaan näytti jotenkin väsähtäneeltä.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Huomenna on taas iso mahdollisuus mennä välieriin. Ei tässä sen kummempaa.

Vuosi sitten 3-1 -tilanteessa hävittiin vitospeli kotona. Ja kuten vuosi sitten, voitetaan kutospeli vieraissa. Yksinkertaista.
 
Suosikkijoukkue
Espoo
Kehuiko joku jo Kettusta? Siinä tulevaisuuden ammattipelaaja. Pelasi toki runkosarjan viimeisen pelin Fopsia vastaan, mutta siinä nyt ei peli varsinaisesti tasollisesti hurmannut muutenkaan, niin siinä pelissä "pitikin" pysyä mukana. Kaksi peliä +3, ei huonompi sisääntulo. Erinomainen pelisilmä pakiksi ja osaa antaa hyviä pitkiä syöttöjä. Koko ja liikkuvuus kunnossa jääkiekkoon. Lupaava junnu näin kahden pelin otannalla.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Lauantai, aurinko ainakin Espoossa alkoi juuri paistaa... eipä ole parempaa päivää marssia välieriin. Tai no, olisi sen eilen voinut tehdä, mutta tänään on taas iso mahdollisuus.
 

Kyky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko Espoo
Tänään voitto! Toivottavasti pöpöt eivät ole päässeet liikaa jylläämään.

Tuli eilen seurattua lähietäisyydeltä TuTon paljon parjattua valmentajaa. On puhuttu osaamattomuudesta ja uskottavuuden puutteesta pelaajien silmissä. No ainakaan eilinen ei tätä tukenut. Jäätävän kova reagointi tokan erän heikkoon hetkeen aikalisän muodossa. Kokeneetkin pelaajat keskittyivät 100% valmentajan viestiin ja yllätys, yllätys, peli kääntyikin sitten TuTolle. Ei jäänyt epäselväksi kuka on aition isäntä. Pidin myös tuomareiden haastamisesta loukkiin johtaneesta tilanteessa. Eli ilmeisesti kaveri on jotain oppinut jos aiemmat näytöt ovat olleet heikkoja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös