K-Espoon pleijarit 2024 – lähtö tyylillä?

  • 62 772
  • 1 052

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Eivät viheltäneet TuTolle pitkää, mistä olisi pitänyt, mutta heti perään K-Espoolle ihan vastaavasta tilanteesta kyllä. Hetki jälkeen TuTolle pitkä ja siitä aplodit kun saivat oikein.
Se jälkimmäinen heti perään Espoolta oli paitsio ja koska syöttö lähti omalta alueelta niin myös aloitus oli Espoon päädystä.
 

kiljander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo. Susijengi. LAL. UTA. SoJy.
Kyllä nyt koetellaan
 

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
1 erä ja kaksi maalia pitäisi tehdä. Nyt pitää vaa elää sen faktan kanssa, että Lampinen on maalissa. Ihan eri tavalla pitää nyt syödä kiekkoa. Tänäänkin oltiin heittämällä parempia siihen 1-2 maaliin asti. Sen jälkeen kyllä katkesi selkäranka. Eli nyt pitää psyykata jengi kasaan vikaan erään.
 

Ristimollo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Jos ei Rimpinen pysty enää pelaamaan Tutoa vastaan , niin onnea tuto sarjan voitosta tutolle. Lampisella ei kuuhun mennä.
 

Blågula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Asiahan on näin, että jos meidän viimeistely olisi edes siedettävällä tasolla, niin ottelu olisi paketoitu viimeistään toisen erän alkupuolella. Mutta hyökkäyksessä ei ole ensimmäistäkään kuumaa lapaa ja nyt maalissakin on kylmä ukko, joka ei osaa pelata yhtään kylmänä. Koko hallista pihisi ilmat pihalle kun Tuto siirtyi johtoon, sillä kaikki tajusivat enemmän kuin hyvin mitä on tapahtumassa.
 

Heketys

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Kaikki avaimet oli käsissä erän puoleen väliin saakka. TuTo joutui ottamaan aikalisää ja Espoo tuli fyysisesti päälle.
Piipponen teki pahan karhunpalveluksen, pelitilanteen ulkopuolelta väsyneenä jäähy joka ensin maksoi maalin TuTon päätyyn ja sitten meidän päätyyn.

3-1 maalin jälkeen peli ollut täysin sekaisin, ylös yritetään päästä biljardisyötöillä laitoja pitkin ja TuTo iskenyt kilpparin keskialueelle. Kaiken paskan kruunaa että TuTon tj nähtävästi päättänyt koko matsin huutaa megafoniin kun ei ääni muuten riitä.
 

Härdelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Ja tässä on sarjan ratkaisu. Jonne haastaa tuomarit ja saa pelaajiin energiaa. TW piipittää ja menee pelaajien taakse. En vieläkään ymmärrä mitä hyötyä TW:stä on Jyrkin ajokoirakiekolle ensi kaudella.
Jonnemonni vaihtoi 3/4 ketjuista ja peli kääntyi täysin tovereille. Lisäksi toi mv vaihto - olisiko huoltajilla haluja kokeilla maalissa?
 

lartama24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Jäähonka + espoolaiset, HIFK
Ekan erän loppupuoli oli sellasta hallintaa et oksat pois. Toka erä melkomoista paskaa. Mites kolmas?
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Näkikö joku peliä katsova, että loukkaantuiko Rimpinen? Tai että millainen olemus miehellä kun luisteli vaihtoon?
 

J44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Viimeistely ollut koko kauden luokatonta niin tässä on tulos. Peli tosiaan olisi ohi jos osattaisiin tehdä maalit. Tuomaala, hämäläinen, kallionkieli ollut jokaisessa pelissä heikko enkä ymmärrä miksi tuo pidetään väkisin kasassa.

Selvä on että Jonne saattoi tuolla aikalisällä jopa kääntää tämän sarjan. Westerlund ei aikalisään kyennyt vaikka peli hajosi. Joten kyllä Jonne vei 6-0 Tomasta. Tämä on tosiasia.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Annettu viikon pelikielto loukkaantumistoiveesta
Mun mielestä tää oli ihan meidän peli ennen 1-2 maalia. En viitti edes alottaa mistään tuomarilinjasta, se on mitä on. Nyt kolmanteen erään on vaan löydettävä se tappamisen meininki maalintekoon. Ajakoon vaikka sen Vuorion sairaalakuntoon, kiinnostaa ei ollenkaan, kuhan tarvittavat maalit tehdään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös