Käyttäjien väliset vedonlyönnit – vedonlyöjien luotettavuus

  • 113 201
  • 658

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - #FreeFASlapsi
Päivitetyt Suomi- ja Kreikka-listat, olkaapa hyvä:

@SJK10 valitettavasti en voi ottaa sinua pois listoilta ennen kuin nuo osapuolet, joille olet maksanut, ovat asian kuitanneet ketjuun tai yksityisviestillä minulle. Neuvoisinkin sinua ottamaan yhteyttä heihin yksityisviestillä, tai luomaan viestiketjun, jossa pyydät heitä kuittaamaan maksut tänne ketjuun. Vittumaista, mutta näin on toimittava, koska muussa tapauksessa kuka tahansa voisi tulla tänne julistamaan maksaneensa vetonsa, vaikka ei ole oikeasti tätä tehnyt.
 

Liitteet

  • Luottoluokitus Suomi 29052015.pdf
    227,9 KB · kertaa luettu: 348
  • Luottoluokitus Kreikka 29052015.pdf
    294,4 KB · kertaa luettu: 523

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Plussaa nimimerkeille @Bismarck ja @penaz , muutimme hieman vedon (molemmat koskivat hallitusneuvotteluita) panosta (viinasta Nepaliin) joten en itse nähnyt vedon suoritusta mutta molemmat olivat nopeasti ja suoraselkäisesti yhteydessä vedon tiimoilta joten plussat heille.
 

kalma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kai se pitää laittaa miinusta nimimerkille @HockeyForLife, kun ei edes viesteihinsä vastaa, saati maksa parinkympin häviötään.

Muista vedoistani en voikkaan antaa kuin plussaa, rahani kelpasivat välittömästi vetojen ratkettua :)
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - #FreeFASlapsi

regularflex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tuohon järjestämääni piste- ja maaliveikkaukseen osallistui itseni lisäksi 8 nimimerkkiä ja heistä jokainen maksoi etukäteen täysin sovitussa aikataulussa. Kyseiset nimimerkit ovat: Anonymous, Hasselbaink, Wyrneri, juunas_erkki, Pohkeet Jumissa, Sienihattu, Roo ja Sörsseli. Näiden lisäksi itse tilitin voittajalle koko rahasumman heti runkosarjan päätyttyä ja tässä vielä viesti todisteena siitä.

Todetaan nyt vielä, että rahat pamahtivat tänään tilille, eli kertaalleen vielä iso kiitos @regularflex joka tämän jaksoi järjestää!

Piste- ja maaliveikkaus Liiga 2014-15 edition | sivu 5 | Jatkoajan keskustelupalsta Kyseinen viesti on tämän ketjun toiseksi viimeinen.
 

Nick Neim

Jäsen
Laitetaan vielä tännekin, että @Ranksu saa ehdottomasti puhtaat paperit. Samoin @Śmierć kyseli jo ennen vedon ratkeamista tietoja, joten hyvin todennäköisesti hänelle myös, mutta kuittaan sen vielä erikseen kunhan hän käväisee palstalla.
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Nimim. @palle fontän on ollut n. vuodesta 2005 tjsp. velkaa yhden eurokossun. Veto lyötiin kosteissa olosuhteissa Virossa, kossutta jäänyt taho oli pienen muistelun perusteella @Master God .

Nimim. Uncle Becker on ojentanut minulle pullon calvadosta hävityn vedon jälkeen edesmenneen Hadankan hämärässä tunnelmassa. Tämä tapahtui yli 10v takaperin.
 

Kaiuni Alen

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, kaikki menestyksekkäät jalkapallojoukkueet
Ilmoitan itseni tähän ketjuun. Kaudella 2013-2014 maksoin käyttäjälle @Purezone hävityn vedon. Hän voinee varmistaa tämän tähän ketjuun kun näkee ilmoituksen.
 

Schröder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Augsburger Panther, Torpedo Nizhny Novgorod, JYP
Käyttäjän @Tempestas maksua odotetaan, mutta asia on sovittu ja odotus on ok. Luotan käyttäjään ainakin tällä hetkellä.
Maksua odotetaan edelleen ja kun summa oli 50€, niin sen ei mikään ihmeellinen summa pitäisi kenellekään maksaa olla. Ei vastannut viestiini jossa kysyin asiasta, joten miinus ääni.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Annetaas täältä nyt valitettavasti yksi miinuskin, eli kake619 on kadonnut palstalta jäljettömiin (viimeksi nähty 11.4.2015) ja rytäkässä on yksi maksu jäänyt hoitamatta.
 

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Nimim. @palle fontän on ollut n. vuodesta 2005 tjsp. velkaa yhden eurokossun. Veto lyötiin kosteissa olosuhteissa Virossa, kossutta jäänyt taho oli pienen muistelun perusteella @Master God .
Paljon mahdollista; noihin aikoihin lyötiin paljonkin eurokossun vetoja. Muunmuassa nimim. @Rontti oli varsin monessa vedossa mukana, ja jos niitä tosiaan ruvettaisiin makselemaan, niin kyllähän siinä alkoholisoituisi - puolin ja toisin. Muistatko, mitä tämä kyseinen veto mahtoi koskea?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös