Kärppien tähtipelaajat kaudella 2023–2024

  • 151 223
  • 2 490

Stargazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Boston Bruins
*** Antti-Roiko
** Turunen
* Anttila
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
*** Aleksi Antti-Roiko
** Arttu Hyry
* Victor Berglund
 

Lemé

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Kiekko-Espoo, Pittsburgh, Caroline
*** Antti-Roiko - Aivan mahtava peli omalta kunnilta! Tilanteen loppuun pelaamisen kautta olisimme juhlineet myös maalia, mutta tällä kertaa jäi rumaksi.
** Anttila - Teet maalin Antti-Roikon hyvästä syötöstä sekä hoidat AV:n kunnialla niin olet rooliisi nähden suoriutunut hyvin.
* Hyry - Kun illasta toiseen jaksat raataa ja jokaisesta paikasta teet joukkueelle positiivisia asioita niin tähti on sun. Maali ei taaskaan kaukana ollut.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Etra

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
*** Niclas Westerholm: Pitää Kärppien tehotonta pumppu pystyssä omalla annillana
** Aleksi Antti-Roiko: Lisää peliaikaa kaverille, etenkin ennen jotain Jakobssoneja sun muita.
* Marko Anttila: Ihan hyvällä pelipäällä tänään, paikkoja järkkäillen

Lammasosasto:

*** Tommi Kivistö: Nykyään ihan täysin "Ilkka Mikkola 2016-edition" reinkarnaatio kentällä. Kentällä hukassa, myöhässä ja hädässä.

** Lauri Marjamäki: Pelin jänne ei kestä täyttä 60 min, pelaaminen on suurilta osin pakottamista pystyyn, pelin rytmit ja ajoitukset päin häränpyllyä, toisteisuus puuttuu pelaamisesta (ellei pelin pakotus pystyyn ole sitä) kuten myös rentous ja tietynlainen modernin jääkiekon 'oveluus' ja 'yllätyksellisyys'.

* Tehokkuus: Ei yllätä, joukkue on täynnä nalli- ja hernepyssyjä.
 
Viimeksi muokattu:

Petr T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks | Kärpät | SoJy
*** Antti-Roiko - Kärppien juonikkain hyökkäyspäässä tänään. Peliaikaa ylös.
** Hyry - Kärppien paras sentteri. Peliaikaa ylös.
* Anttila - Hyvin pysyi mukana tänään yllä mainitun duon kanssa. Teki maalin ja tarjoilikin pari hyvää tonttia. Anttilan peliaikaa ei kuitenkaan kannata nostaa.
 

Ukkopekka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, Carolina Hurricanes
*** Westerholm
** Berglund
* Koivunen
 

VeeJiiJii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat, Sharks, Avalanche
***Aleksi Antti-Roiko
- Aivan huikea ilta takana. Liiga-uran ensimmäinen tehopiste taskuun taistelemalla Anttilalle maali. Myös ottelun hienoimpia luotuja maalipaikkoja Hyrylle. Oli saada myös maalitilin auki, mutta lähellä ei lasketa. AAR:llä on tilaa loistaa kahden ison jässikän vieressä, mutta menee itsekin tilanteisiin ja edistää ketjukaveriensa pelaamista.

**Arttu Hyry
- Perustekeminen hyvää. Teki omaa laadukasta työtään nelosketjussa.

*Victor Berglund
- Väittäisin, että pelasi parhaan pelinsä Kärpissä. Kiekollisena kärkipakkina suuret saappaat, mutta myös virheet huomataan helpoiten. Big Vic pelasi omaan silmään ehjimmän pelinsä, teki paljon hyviä ratkaisuja kiekollisena, antoi niitin hyvään paiklaan, eikä hänen pelinsä tänään aiheuttanut juuri sydämentykytyksiä. Panin näitä merkille jo ennen maalia, joka oli hyvä bonus sekä tehosarake +2. Tasaisuutta lisää, niin hyvä tulee tästäkin nousevasta kaverista.

Kunniamaininta: Marko Anttila.
- Tuttuja oikeita asioita nelosketjussa, mutta valitettavasti heikkoudet tulivat esille ja aika on alkanut ajaa ohi erikoistilanteissa, kuten johdon puolustamisessa. Suoraan sanottuna roolia tulisi rajata ja vastuuta pienentää menneistä vuosista, jotta voi nelosketjussa loistaa isona kalana pienessä lammessa. Siltä osin vain hyvää sanottavaa tästäkin pelistä.
 

1971

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hallilta kotiin ja heti jakamaan illan tähdet.

*** Aleksi Antti-Roiko - Oli pelipäällä. Siinä se mun silmien alla taisteli ja syötti uransa ensimmäisen Liiga-pisteen.
** Arttu Hyry - Aloitukset ei nyt tänään ihan nappiin menneet, mutta olihan tuo peliesitys muuten tyylikkään eleetön ja suorastaan eroottinen.
* Marko Anttila - Stretsi ja jumalaisen pehmeät kädet.

Niitä lampaanpeppuja nyt ainakin Kivistölle.
Sitä olen nyt pidemmän aikaa miettinyt, että mitä vittua tapahtuu Kärpissä tällä hetkellä? Siis seurassa. Yksi peppu myös Kärpille.
Latelle kans yks peppu. Sanokoot mitä tykkää, mutta minusta tuosta joukkueesta puuttuu sellainen me-henki. Soittakaa nyt saatana Mamballe tai jollekin, joka sais pelaajat viihtymään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös