Kärppien peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 346 977
  • 25 669

Stargazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Boston Bruins
Oli kyllä hienosti pelattu paikka Tiivolalle. Näin jålkituuletuksista päätellen Tiivola on ilmeisesti aika pidetty persoona joukkueessa. Junttila tähän mennessä 0+2!
 

Rekka Pinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Vancouver Canucks
Olipa muuten Mikki Hiiri- tason kentällinen Kärpillä tuossa jäällä. Oliko peräti yksi yli 180cm pitkä pelaaja kentällä?
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Sanotaanko nyt näin nätisti että molempien SaiPan maalien kohdalla Kärppien mailapeli on jättänyt ihan vähän toivomisen varaa.

Herrasiunaa mitä sutimista.
 

Rockarolla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Vielä on tiukkaa peliä saipaa vastaan. Tää olis ihan järkyttävää ryöpytystä jos Saipa olis aloittanut tyhjennysmyyntinsä jo,eiku...
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Tiivolan maali ja joukkueen reagointi näyttää minulle sen, että tämä joukkue on oikeilla raiteilla.

Tuntuu kyllä oudolta olla Kärppä-osion positiivarien joukossa, kun tässä viitisentoista vuotta oli ehkä enempi toista laitaa. No, Mannerin aikanakin oli pääosin kivaa.
 

1971

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ja kun vähän jinksaa, niin pojat alkaa vanhalle sedälle näyttämään, että mistä kana kusee. Tiivolan ketju oli hyvä toisessa ja kyllähän näki, että melkoinen gorillalauma putosi miehen selästä. Hieno palkinto parantuneista peliesityksistä.

Mihin Bunnaman katosi? Pelaako Koivunen ja Turunen kahdestaan ykkösessä? Annetaan tasoitusta yhden sentterin verran?
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Sen verran on löysää tekeminen molemminpuolin, että seuraava tai pari seuraavaa olisi hyvä saada omiin nimiin. SaiPa on telineissä, mutta toisaalta Kärppien puolustuspelaaminen etenkin oman maalin edessä niin löysää että kyllä nuo pistävät paikat sisään jos noin ruhtinaallisesti tarjotaan. Kovalla hökällä siis kolmanteen ja peli pakettiin ekaan kymppiin, niin ei jää mitään saumoja työtapaturmalle.
 

Stargazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Boston Bruins
Joo, puolihuumorilla heitin.

Todennäköisesti juurikin tuo se syy miksi ei ihan napannut.
Tätähän se on rivikannattajalle, kun ei ole raakaa faktaa tarjolla, niin pitää turvautua spekulaatioihin. En itsekään tiedä casesta yhtään enempää, mutta ainakin omiin silmiin Tiivola on vaikuttanut paljon rennommalta Marjamäen lähdön jälkeen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös