Kärppien peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 347 838
  • 25 669

Hartolankoski

Jäsen
Suosikkijoukkue
VaPS
Hyvältä näyttää - ainakin tuloksellisesti.
Ihan asiallisesti kysyn; ei kai tänne enään kukaan mitään Pikkaraista tai Virtaa ja ketä niitä nyt muita olikaan ole tuomassa?
 

SFedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Red Wings
11911834, member: 12929
Miten tää liittyy Jesse Joensuuhun? Onkohan Joensuu kultaista kypärää elämässään nähnytkään?
[/QUOTE]
No ei se liitykään. Kannattaa lukea viestiketjuja ennen kuin kommentoi. Käyttäjä @Goljat kysyi aiheesta ja vastasin hänelle.
 

Beukeboom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät / Mamba!
Muistan Ritchien lyöneen erästä jäässä maannutta kultakuuppaa josta ihan pelikieltoakin sai?

Minä muistan kun Shayne Toporowski löi Lennart Petrelliä sucker punchilla ja se liittyy ihan yhtä paljon tähän ketjuun ja otteluun.

Pitäisikö sinun yrittää nauttia perjantaista jotenkin?

Hienoa toki, jos Ritchie on tuonut sisältöä iltoihin.
 

Snopek

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Arttu Hyry
Muistan Ritchien lyöneen erästä jäässä maannutta kultakuuppaa josta ihan pelikieltoakin sai?
Mitä sinä nyt tulet tänne näitä samoja juttuja selittämään mitä on jo aika monien muiden joukkueiden fanit jauhaneet ennen sinua? Neljä viestiä nyt tullut sinulta tähän ketjuun, joista kaikki koskeneet Ritchietä. Mun mielestä herra ei tänään pelaa ja sinä tulet siltikin ulkopuolisena tänne kommentoimaan. Mitäköhän yrität näillä jutuilla hakea? Jatketaan huomenna nuita provojen heittelyitä, kun ne edes jotenkin liittyvät tähän otteluketjuun, kun Lukkoa vastaan Kärpät pelaa.
 

Arthur Morgan

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Oulu, Kärpät, Huuhkajat
Ei ei ei. Samat kriteerit pätee myös muihin pelaajiin Mélart mukaan luettuna. Puhtaat kovat taklaukset ovat täysin ookoo kuten myös reilut myllyt. Nämä maassa makaavien lyömiset eivät ole ookoo kenenkään osalta.
Samaa mieltä, tämä on vaan käsitelty täällä niin monta kertaa käytännössä jokaisen jengin fanien kanssa että joko riittäisi?

Itse en arvosta myöskään hirveästi tuota että pyöritään tahallaan maalivahdin niskan ja pään päältä, mutta mitäs pienistä.
 

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KeKi
Sorry rehellisesti. Ei ollut tarkoitus olla sarkastinen sen paremmin kuin yrittää kuittaillakaan. Peliä katsoessa vaan heräsi tämä ajatus. Ei siitä sen enempää sitten.
Nou hätä. Täällä vain osa kannattajista on kurkkua myöten täynnä joka paikasta, koko ajan esiin puskevaa moralisointia ja hassuttelua tuosta yhä pelikiellossa istuvasta pelaajasta. Eteenpäin ja no hard feelings!

Tervetuloa huomenna vääntämään pelistä ja askissa olevista pelaajista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös