Kärppien peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 351 355
  • 25 669

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Ei mitään hätää. Viime kausi oli jo lupauksia herättävä, ja tämä kausi on mennyt entistä nousujohteisemmin. Tämäkin peli on vielä kesken ja täytyy muistaa, ettei meillä kuitenkaan ole ihan samoja resursseja kuin monella muulla liigaseuralla. Hyvä tästä vielä tulee ja kova luotto on kevääseen.
Onko sullakin niitä samoja sieniä?

Ei niin, meillä ei ole samoja resursseja. Vaan tuplat isommat kuin monella muulla.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Valmennukselta ei minkäänlaista reagointia. Hyökkäyspeli on täyttä nysväämistä. Joukkueen henkinen kantti on pelkkää paperia.
 

Jorma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Käsittämätöntä että joukkueesta Hyryn ja Anttilan lisäksi ei löydy yhtään paria saati kentällistä joilla olisi pienintäkään kemiaa keskenään
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: raju
Suosikkijoukkue
Kärpät
Voisko tuo late niellä ylpeytensä, ottaa aikalisän kun tietää että joukkue on taas syväkusessa eikä ylpeänä ja nokkavana taas kertoa lehdistötilaisuudessa että voitettiin kaikki tilastot.

Hävettää.
 

Käppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kärppien pelit lauantaisin pitäisi kyllä kieltää lailla... Joka kerta vapaapäivä pilalla kun katsoo tätä paskaa..
Toki pelin voisi jättää katsomattakin, mutta jostain syystä aina odottaa kuuta taivaalta.
 

Löppönen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät,AcOulu,Frölunda,LuleåHF
Lukolla kolmas peli neljään päivään matkusteluineen, niin meidän sankarit ei saa luisteltua niitä hapoille. Taisi takki taas jengillä aueta, kun hiuksenhienosti voitettiin ässät eilen. Omissa kolisee kun ei malteta puolustaa.
 
Viimeksi muokattu:

Håkanhead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Altavastaajat
:D Et ole tainnut joukkueurheilua pelata.

Tämän olisi voinut kirjoittaa sinusta. Oletko pelannut joukkueessa, jossa pelitapa ei tuota yhtään mitään? Valmentaja vaatii pelitavan orjallista noudattamista ja kaikki tietävät ettei siitä ole voiton kannalta mitään hyötyä.

"Henkinen heikkous" on seuraus eikä syy. Syy löytyy penkin takaa ja tämä henkinen heikkous häipyy samantien, kun saadaan toimiva pelitapa, johon joukkue voi uskoa myös vaikeilla hetkillä.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ei Lukon tarvinut esittää käytännössä mitään ja sekin riittää perseraiskaukseen. Uskomatonta.
Oli kyllä hippasen onnekkaita maaleja siinä Lukolla.

Ei ole Westerholm onnistunut peräkkäisten päivien peleissä tällä kaudella. Outoa, että Marjamäki ja Hilli hakkaavat päätä seinään tämän asian kanssa, kun Kokko on kuitenkin backupina.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös