Kärppien peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 346 931
  • 25 669

Epätietoinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
Ei nyt jeesus jakseta synkistellä tätäkin voittoa. Ässät ollut hyvässä iskussa ja nimenomaan kotijoukkueena. 0 maalia omiin niin jaksetaan inistä tuurista. Totta helvetissä tuuri on olennainen komponentti, mutta olihan tänään PAPP muutenkin kyllä hyvää.

EDIT: Saa @Huml71 myös Kärpille pisteitä näitä top.6 vastaan pelatuissa peleissä!
 

Stargazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Boston Bruins
Tuomarilinja suosi tänään kyllä aavistuksen Ässiä. Etenkin ottelun lopussa jäi paljonkin rikkeitä viheltämättä.

Oli oikein mukavasti tunnetta pelissä Kärpilläkin ja eikä nöyristelty maalin edessä.
 

Derksen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Lippo
Maaliodottamaahan Ässät loi selvästi enemmän kuin HIFK lauantaina. On sanomattakin selvää, että maalivahtipelaaminen palasi taas tänään huipputasolle. Ässät verkkaisena joukkueena sopii Kärpille aika hyvin ja mahdollistaa sen, että Kärpätkin pystyy ajoittain määräämään pelin rytmiä. Toki kolmannessa erässä Ässät pääsi selvästi kuskin paikalle, eikä tasoitus jäänyt kauas.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ollaampas nyt realisteja ja hyväksytään vallitseva tilanne. 3 pistettä ja vahvistuva sarjanelonen.
Richien peli paranee ja voittava vieraspeli, pitäisi olla tyytyväinen kokonaisuuteen. Onhan siellä paljon parannettavaa monellakin. Esimerkiksi Ville Koivusen esitykset ovat täysin sitä sun tätä. Miehestä odotin varsinaista pistelinkoa mutta mies on täysi rukkanen, vähän sinneppäin, ei muuta. Ollaampas hetken tyytyväisiä kolmeen pisteeseeen, huomenna jatkuu...
 

OsmoK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Manchester United
Lasketaanko näitä? Saatiinko edes kolmea pistettä?

Kärpiltä hyvä alku peliin, sen jälkeen loppua kohti perinteinen passivoituminen. Tällä kertaa riitti kuitenkin. Hyvää puolustamista taas kerran Kärpiltä.
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Kaksi erää hyvää mutta tuloksetonta kiekkoa, ja kolmannessa sitten edellisestä kohtaamisesta tuttu passivoituminen ja kilpikonnapuolustus, mutta tällä kertaa väistettiin sentään luoti ja täydet pisteet jemmaan. Ei olisi ollut kyllä mitenkään kohtuutonta että Ässät olisi tasoituksensa saanut sillä niin hanakasti olivat kuskin paikalla kolmannessa, mutta kerrankin näin.

Eli tavallaan kaikinpuolin parempaa tekemistä kuin viime viikolla, mutta silti melkoisen haaleaksi jättänyt esitys ja sellainen fiilis jäi että joukkue pelasi jotenkin varpaillaan ja liiankin varovaisesti, mutta ehkä se on ihan luonnollista tuon viime lauantain nöyryytyksen jälkeen.

Jospa huomenna sitten vähän raikkaammalla jalalla ja röyhkeämmällä asenteella. Tällaisilla kolmansilla erillä ei kyllä montaa voittoa kaavita.
 

Zeic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, JHT
Maaliodottamaahan Ässät loi selvästi enemmän kuin HIFK lauantaina. On sanomattakin selvää, että maalivahtipelaaminen palasi taas tänään huipputasolle.
Ifk peliin verrattuna ero oli se että nyt Kärpät oli se joka vastahyökkäsi ja teki vähemmän virheitä. Aika nihkeää silti. Hyvä että voittivat.
 

K.A.H

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Onnea Ouluun voitosta. Hieno peli oli tänään, varsinkin tuo viimeinen erä. Ritchiekin on ihan hyvä väriläiskä Liigaan, pelillisistä avuista en vielä osaa sanoa. Mutta kyllä ihmeellisen passiivista kiekkoa peluuttaa tuo Marjamäki, vaikka Kärpillä riittäisi eväät vähän muuhunkin.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tähän sinun pitää vastata ettei Ässät ole laatujoukkue niin näitä ei lasketa. Lisätään vielä sarkasmivaroitus loppuun ettei kukaan ota tosissaan.
No siis.. et ole väärässä, sillä eihän Ässät tuohon alkup. listaukseen kuulunut.

Pisteet kotiin, ja kohti uusia pettymyksiä!
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onko se nyt niin, että tuon käytöskympin myötä Ritchie huilaa huomenna kymppitilin täyttymisen vuoksi?
Vilkuilin liiton kilpailusääntöjä, niin siellä mainittiin, että pelirangaistus (20min) tuottaisi vain yhden merkinnän kymppitiliin. Kolmesta tulee yksi matsi penalttia, ja tänään olisi sitten tullut toinen merkintä.

.. mutta nyt kun jatkoin lukemista, niin useassa asiayhteydessä Liiga oli mainittu erikseen, joten tiedä näistä. Minä muistelisin, että pelirangaistuksesta tulee kaksi merkintää, ja tämän kolmannen myötä Ritchie huilaisi huomenna.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös