Kärppien peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 346 875
  • 25 669

Ukkopekka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, Carolina Hurricanes
Kiitos hei.
 

Stargazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Boston Bruins
Kyllä siinä on kärkihankinnoissa eroa. Vesalainen ollut ihan illan kingi. Meillä täytyy luottaa 4. ketjuun että saadaan maaleja.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Jos lasketaan minuutteja että minkä verran joukkue pelasi taistellen ja ihan oikeasti painetta luoden, niin yhden käden sormet riittää ja nekään eivät tule täyteen.

Kokko pelasti Kärpät ihan täydeltä teurastukselta ja Taponen tarjoili omalla panoksellaan muutaman omiin, mutta jos ihan rehellisiä ollaan niin ei Kärpät ollut tänään lähelläkään voittoa.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Voihan rähmä. Nyt ei kaivata muuta kuin Aravirta sanomaan, että kahden maalin johto on se pahin johto. :)

Vielä on hetki aikaa. Toivottavasti Kokko on kunnossa.
 

Tikiti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Professori Aho, Dortmund ja Arsenal
Eihän täs mitään kun posi posi kun VAIKEALTA vieraskiertueelta ja viimeiseen kolmeen peliin on tullut 6p, niin ei mitään hätää. Hallissa oli kirkkaammat valot ja ei jaksettu loppuun asti jne.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Hienosti tultiin kyllä taas kerran hanuri pystyssä kolmoserään ja HIFK:han ei tätä jätä hyödyntämättä. Armoton peräreiän hoonaus ja kairaus ilman mitään voiteluaineita tai helpotuksia ja hyvillä mielin nukkumaan. Kärpät taasen lähtee vaivoin ja perse kipeänä hoipertelemaan Oulua kohti paskojen valuessa nilkoissa.
 

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KeKi
Just. Se miehekäs loppurutistus ei nyt auta, kun perseiltiin - ihan itse - tämäkin matsi.
Ekan erän tehokkuudella ja Kokon varassa Kärpät roikkui mukana. Toki jos perseilyllä tarkoitat, että koko peli oltiin jaloissa niin sitten.
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Tiukoissa peleissä parhaiden pitäisi olla parhaita, ja tänäänkin Kärppien kolmesta maalista kaksi värkkäsi nelosketju ja yksi tehtiin ylivoimalla. Kärjen tylsyys ja kapeus tulee auttamattomasti esille.

HIFKille täysin ansaittu voitto, eikä kahta puhetta kumpi oli niskan päällä käytännössä koko pelin.
 

castin_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onko joku oikeasti tyytyväinen tuohon paskaan? Sportit ja SaiPat kyllä voitetaan mutta kun vastassa on oikea joukkue ei ole mitään saumaa missään vaiheessa. Joukkueessa ei ole yhdelläkään paikalla voittavaa pelaaja.
 

Snopek

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Arttu Hyry
Just. Se miehekäs loppurutistus ei nyt auta, kun perseiltiin - ihan itse - tämäkin matsi.
Suurin ongelma tuossa on se, että tuolla omissa puolustetaan aivan liian passiivisesti. Vaikea siinä on saada hyökkäyksiä, kun olet omissa puolustanut lähemmäs minuutin ja olet aivan puhki. Hyvät joukkueet kyllä sitä kiekkoa siellä saavat pidettyä, kun tilaa ja aikaa on. Siellähän niitä miehiä sitten on vapaana, kun Kärpät puolustaa keskustaa ja vastustajan pelaajat vaihtavat paikkoja ja merkkauspeli ei toimi.
 

Stargazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Boston Bruins
Vielä kun otetaan turpaan Pelicansilta lauantaina, niin kyllä kelpaa.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ei riitä, niin ei riitä. Eka erässä saatiin enemmän kuin ansaittiin. Se olisi pitänyt käyttää hyväksi.

Ei se toki kokonaisuutta miksikään muuta. Missä oli tänäänkin joukkueen ykköshevoset? Ei paljoa näkynyt. Nelonen on ainoa joka suorittaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös