Kärppien peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 348 124
  • 25 669

Petr T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks | Kärpät | SoJy
Onhan se tietysti vähän hassua, että tuossa tilanteessa puolustajana oli Pieniniemi. Eikä siinä mitään, hyvä peli häneltä. Itse olisin kyllä laittanut Paason, koska hän oli paras puolustaja.

Mutta että Berglund, Jandus ja Koivisto penkillä.. Ei hyvältä näytä.
 

Koffi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Siirto eri kanavalle ja Frölunda-Örebro matsiin- ei tarvii ”hempata”. Pitää kyllä käydä katsomassa Luulajassa myös peliä…Raksilassa on nykyään pettynyt …
 

Koodari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hyökkääjistä vain neljosketjun jätkät pääsi plussalle, kaikki muut miinuksilla. Westerholm 8 torjuntaa, 4 päästettyä
 

Kimu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kärpillä on käsitetty Midas väärin, meidän joukkueessa kulta muuttuu pas.. kikkareeksi. Olihan tässä hyvääkin, mutta usko koko joukkueeseen on muutaman pelin jälkeen romahtanut.
 

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Sivusta peliä seuranneena niin Kärpäthän pelasi tässä kaksi erää kelvollista jääkiekkoa. En ole nähnyt tällä kaudella vielä lähellekään näin hyvää peliä Kärpiltä. Nyt en viitsi ottaa kantaa Marjamäkeen, mutta jos kenkää tulee tän pelin jälkeen niin se on aika erikoinen peli valikoitunut.

Ilves oli aika heikko kaksi erää, mutta Kärpät nimenomaan teki Ilveksestä heikon. Ekassa erässä Kärpät ei päässyt mihinkään, mutta kaksi erää olivat erittäin kelvollista jääkiekkoa. Nyt Kärpät pääsi maalille ja tuotti ison kasan ykkössektorin maalipaikkoja. Ei mennyt kulmaralliksi. Maalivahdin huono ilta ja kohmeinen eka erä ratkaisivat voiton Ilvekselle, mutta pelitapahtumiin nähden Kärppien olisi kyllä tänään oikeasti pitänyt voittaa.

Jonkinlainen aihio tuolla on nyt pelistä. Se voi jopa suoristua.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös