Kärppien peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 314 925
  • 25 669

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Joo, totta. Näytti, että Berglund joutui nostamaan peittämään, kun Anttila jäi siihen keskustaan pelaamaan ei mitään. Täysin vihkoon pelattu alivoima.

Sitten alkaakin näyttää takaiskumaalin jälkeen tutulta Kärpiltä. Naps tai plörps kuului kotikatsomoon asti. Jopa molemmat.

Marjamäen huutaminen penkillä kyllä vituttaa. Ihmettelen, jos ei vituta pelaajiakin.
Olkkonen oli mielestäni tuossa alivoimalla mukana, ei Berglund.

Anttila alkaa muutenkin olla melkoinen taakka tuolle Kärppien alivoimalle. Ainoa etu on pitkä maila. Muuten aivan pihalla.
 

Käppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tässä on tietysti vasta kohta ensimmäiset erät pelattu, mutta kärpät on tällä hetkellä live sarjataulukossa viimeisenä...
 

Stargazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Boston Bruins
Tässä on tietysti vasta kohta ensimmäiset erät pelattu, mutta kärpät on tällä hetkellä live sarjataulukossa viimeisenä...
Tätä vauhtia viimekauden runkosarja sijoitus ei ainakaan tule parantumaan.
 

Hypnotised

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Mitä Marjamäen huuteluihin tulee, niin ne ovat täysin tarpeellisia. Jos pelaajat ei osaa tunnistaa itse tilanteita, niin tietysti Marjamäen pitää neuvoa niin kauan, että peli tulee selkäytimestä.
No niin no, harjoituksissahan nämä hommat on hiottava, ja jos homma ei kulje pelin aikana, niin käy asian läpi vaihtoaitiossa tai erätauolla. Tuo jäälle huutelu on rasittavaa kuunneltavaa, ja kielii taas siitä, ettei paketti ole kasassa.
 

Epätietoinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
Onhan tämä melkoista. Kyllähän tuossa pelaajista näkee että yritystä on, mutta tulosta ei saada. Paikoille päästään, mutta laukauksissa ei ole rentoutta ja kaveri tekee sitten taas helposti. Meiltä huolimattomasti maila kaverin kasvoihin, josta jäähy ja maali omiin. Kaveri huitoo naamaan ja jäähyä ei tule ollenkaan. Kyllä koetellaan pelaajien uskoa.
 

Petr T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks | Kärpät | SoJy
Mitä Marjamäen huuteluihin tulee, niin ne ovat täysin tarpeellisia. Jos pelaajat ei osaa tunnistaa itse tilanteita, niin tietysti Marjamäen pitää neuvoa niin kauan, että peli tulee selkäytimestä. Kausi on vasta alussa. Olisin huolestunut, jos loppukaudesta olisi sama meininki päällänsä.

Ei todellakaan pitäisi olla tarpeellista ohjata noin. Mitähän helvettiä ammattipelaaja saa irti tuollaisesta "taistele" "luistele" höpöhöpö huutamisesta? Jos jotakin, niin sekoittaa sitä selkärangasta tulevaa tekemistä.

Viime kauden lopussa oli myös ihan sama meininki päällä. Ehkä se peli ei Marjamäen alaisuudessa vaan mene sinne selkärankaan asti sitten.
 

totonboset

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Canes
Mingoia ei sovi pätkääkään Junttilan ja Kemppaisen ketjuun. Turunen ei ole tuonut ykköseen mitään.

Joten jatketaanpa näillä.
En ymmärrä miksi se ykkönen laitettiin hajalle. Kärppien harjoituskauden parasta antia ja yhden pelin jälkeen päätettiin, että joo vaihdetaan miehet. Antonen on nyt kokoonpanossa niin vielä vähemmän ymmärtää miksi Mingoia tuossa diesel-Kepun vierellä pelailee. Junttila on ollut Kärppien alkukauden valopilkku, mutta kyllä se lähinnä Kemppaisen kanssa löytää yhteisen sävelen. Mingoia pelasi Bunnamanin kanssa huomattavasti paremmin yhteen.
 

Imagined

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jesse Puljujärvi, Jari Viuhkola, Kärpät
Mutta hei, ollaan taas parenpia maaliodottamissa!

Paljon selvemmin kuin viime kaudella. Siksi jaksan uskoa että vielä homma kääntyy.. Ja Lukolla oli yksi maalipaikka josta maali sekä toinen tilanne lähellä maalia jonka Kokko hoiti hyvin. Eka erä ei todellakaan mennyt Lukon pelisuunnitelman mukaan.

2tolppaa Junttila ja Anttila. huhuh nyt maaliin ne kiekot!
 

Micol

Jäsen
Kyllähän tämä siinä mielessä kovin samalta on näyttänyt kuin viime kaudellakin, ettei omia momentumeja pystytä hyödyntämään juuri koskaan ja vastustaja rankoo aika kovalla prosentilla paikoistaan - Kärpille malliksi. Oispa maalintekijöitä...ja lisää lonkeroa. Taidan lähtä käväseen kaupassa (maalintekijöitä ei tosin löydy kylmäkaapista, mutta jälkimmäistä onneksi löytyy).
 

totonboset

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Canes
Tästä kun pelataan 30 peliä tällä tasolla, niin pommin varmasti.
Lukko pelasi aika paskasti koko erän... Kärpillä oli paikkansa laittaa kiekko reppuun useamman kerran, mutta ei kiinnostanut. Sitten erä kaatuu totuttuun tapaan huonoon alivoimaan...

Mutta hei me kähviteltiin toimistolla, eikä nähty tarvetta muutokselle apuvalmentajissa!
 

Koffi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Sori.. tässä menee jo ihan sekaisin itse. Vahingossa tuon lainasin ja lähetin. Mutta olin kuiten lähellä ostaa perheelle liput matsiin - onneksi vaimon työvuoro vaihtui :-)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös