Kärppien peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 1 005 720
  • 19 703

OsmoK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Manchester United
Vaikka itsekään en haluaisi Kärppiä kohdata kun muistissa on viime kauden puolivälierä sarja, niin ohan tämä tämän vuoden Kärpät jotain täysin käaittämätöntä.

Loistava materiaali ja Jukurit pelin murskatappion jälkeen Marjamäki toteaa, että oli omat hetket mutta ensimmäinen maali omiin oli paha. Ilvestä vastaan keskiviikkona Kärpät oli täysin jyrän alla kotonaan, ja Marjamäki totesi, että oltiin toisaalta ihan mukana, mutta ihan ei pysytty mukana.

Mikä ihme tälle entiselle huippuvalmentajalle on tullut kun ei tunnu enää itsekään tietävän miten tuota pelaamista voisi parantaa, ja posia yritetään noukkia rippeistä. Harmi Kärppien kannalta, kyllä Liiga tarvitsee vahvan ja dominoivan Pohjoisen. Toivottavasti ensi kaudella nähdään penkin takana uusia tuulia.

Pahin mahdollinen skenaario on se, että Kärpät onnistuu toista vuotta putkeen hiekottamaan Ilvestä puolustamalla pitkän ja väsyttävän sarjan jonka kuitenkin häviää. Lopputuloksena Ilves jatkaa väsyneenä ja Kärpät jatkaa Marjamäellä toivonkipinä mielessään.
Älä huoli, tämän kauden Kärpillä ei ole MITÄÄN PALAA Ilvestä vastaan. Eli tuo kuvailemasi skenaario ei tule toteutumaan. Kärpät on tällä kaudella yksinkertaisesti niin huono. Eikä meillä ole edes Blomqvistia maalissa tällä kaudella. Joo, Meriläinen on pelannut hyvin, muttei yllä kuitenkaan Blomman viime kauden tasolle. Etenkin tasaisuus Meriläiseltä puuttuu. Toki jos saa jonkin jumalmoodin päälle niin siinä piilee Kärppien mahdollisuus.

Ensin toki pitää selvittää KooKoo. Itsellä on ainakin tässä vaiheessa sellainen olo, että ihan sama vaikka hävitään. Juurikin hirvittäisi ja nolottaisi tuo tuleva Ilves-sarja. Sellaista sarjaa ei näin Kärppä-kannattajana kehtaisi katsoa. Viime kaudella saatiin edes kunnon väännöt, vaikka Ilves oli silloinkin selkeästi parempi. Nyt tuo sarja tulisi olemaan vaan sellainen ylikävely, jota Kärppien historiassa ei olla varmaan ennen edes nähty. Nimenomaan niin, että Kärpät on se, jonka yli kävellään.
 

Nokkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Pitkän hyvin nukutun yön jälkeen ajatukset siirtyi maanantaihin ja miten siitä selvitä kuivin jaloin. Syksyllä KooKoo oli helppo vastustaja mutta keväällä sekin kääntyi ja Kookoo voitti toisen, toinen päättyi tasan.
Voisikin sanoa että lähdetään aika tasaisesta asemasta lisäksi henkinen yliote on KooKoolla.
Emme voi ottaa jäähyjä, emme voi päästää päästää vastustajaa johtoon. Tämä on ajatus mitä Marjamäki jauhaa ja miljoonamiehistöllä lapa tärisee.
Miten saada rentous peliin kuten eilen aluksi näytti, yksi takaisku maali ja paska ylivoima, se oli sit siinä.
Kärpät kun on jäänyt tappiolle, loppuerä on surffailtu ja odoteltu erätaukoa uskaltamatta ottaa minkäänlaisia riskejä. Siitä koppiin ja Marjamäen rohkaisevat sanat or not:)
Jos seurajohdolta löytyisi munaa, Marjamäki ei tulisi peliin laisinkaan, voisi katsella peliä kotisohvalla. Se olisi ainoa tapa antaa vastuu heille joille se kuuluu, pelaajille. Niin kauan kuin valmentajan ego menee työntekijöiden edelle tulosta ei tule. Kun valmentaja ei näe omia virheitä onko myös hänen pomonsa yhtä sokea? Marjamäen pää on niin jumissa että hän ei pysty auttamaan joukkuetta ja muutama pelaaja on jo ilmaissut ettei arvosta tämän valmennusta, se kyllä näkyy jäällä ja tuloksissa. Tämä on kuitenkin tulosurheilua!
 

Frank McKee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, T. Arima
Kiekkoa ainakin toimitetaan maalille hyvällä halulla.
 

Visku-17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat, Mika "Spede" Pyörälä #17
Huh tehtiin avausmaali, josko se siitä helpottaisi

e. tehtiin jo toinenkin! Tämä jos ei helpota niin on kumma
 

Arthur Morgan

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Oulu, Kärpät, Huuhkajat
Olin jo vitutus-ketjuun kirjottamassa kun piti kotiin jäädä, mutta tämähän näyttää ihan jääkiekolta. Maltetaan nyt hetki vielä viestin kanssa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös