Kärppien peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 1 015 209
  • 19 703

hestadius

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Habs
Onhan Ipan pelinopeus valovuoden Kärppien edellä. Se, että juuri meidän nelonen ja Björkqvist olivat näkyvimmät on de, että tekevät nöyrästi hommia hyökkäspäässä ja saavat riistoja. Tuki on lähellä koko ajan. Heikkala hakee roistoja, mutta fyysisyyden puute vaivaa ja kun saa kiekon, niin ei tiedä mitä sillä tehdään.
Huolissani olen Kunykin pelaamisesta. Liian varovaista ja arkaa. Ihan kuin pelkäisi virheitä.
 

Arthur Morgan

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Oulu, Kärpät, Huuhkajat
Hellyttävä peli menossa. Tuomarit auttaa Kärppiä viheltämättä Ilvekselle mistään jäähyä ja Ilves auttaa Kärppiä puolustamaan roikkumalla millon missäkin mailan/kehon osassa.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Positiivista: nolla päästettyä maalia (Meriläinen)

Negaa: kaikki muu. Aivan jaloissa suuri osa erästä.
On aivan takalukossa edelleen Kärpät. Kärppien kärki suorittaa todella huonosti. Siltikin Kärpät voi tämän tänään viedä. Mutta ottelusarjaa ja kevättä silmällä pitäen on edelleen samat ongelmat kuin oli IFKta vastaan. Kärpät ei osaa pelata yhdessä paineen alta pois kun vastustaja lyö prässin päälle. Toki hyvää on se, että yksikään joukkue ei laita 60min painetta a la Tami, mutta nykyistä paremmin nuo on saatava katki.

Toinen ongelma on ajoitukset, viisikon etäisyydet ja kyky avata peliä. Joko hyökkäys on karannut liian kauas keskialueelle ja pakit joutuu kuskaamaan, dumppi päätyyn ja seisovat miehet perään. Tai sitten annetaan toivotaan toivotaan avauksia.
 

raipe1993

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Sharks
*Valitse ohjelma
- Linkous valittu

Pesukoneessa oltiin.

Toki tasoero ja pelinkuva nyt oli sinänsä odotettu, kun todella ailahteleva keskikastin joukkue kohtaa huippuluokan kärkijoukkueen, yleensähän se kärkijoukkue vie ja heikompi keskikastin joukkue vikisee, kuten nytkin.
On kyllä sekaisin Kärppien kiekollinen peli. Ainoa kunnon paikka tuli Moron sutaistessa maalin takana lumet kiekon päältä.

Anttilan ketju näyttäisi pelaavan ihan eri lätkää kuin muut. Saa painopistettä toiseen päähän.
 

Leevander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät,Leijonat
Ei kauheasti ole palaa, naapuri on valovuoden edellä lähes kaikessa.Ilo kattoo tuota Ilveksen kiekkoa, harmi vaan että omat nyljettävänä.
 

Koffi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Vieläkin tätä asetelmaa on NIIN vaikea uskoa. Jos tätä olisi ennustettu ennen kauden alkua, niin ne ennustajat olisi silloin uitettu hyytävässä joessa. Jossain vaiheessa ennen ensi kautta tähän joukkueen sukellukseen (siinä joessa)on saatava vastaus ja ratkaisu. Kyllä tätä on ihmetelty duunikaverien keskuudessa tuolla syvässä etelässä … Hifki sukelsi myös, mutta on nyt ryhdistäytynyt ihan eri moodiin.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Siis mitä helvettiä? Kahden kärppäpakin, ja kolmen hyökkääjän välissä avaustilanteessa oli kolme Ilveksen hyökkääjää.

Täysin surkeasti organisoitua viisikkopeliä.
 

Koodari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kepu ja Turunen pelannut lähes koko kauden yhdessä mutta ei tuossa hirveästi yhteispeliä ole näkynyt ainakaan omaan silmään. Hyviä pelimiehiä molemmat mutta onko heitä pakko peluuttaa samassa ketjussa?
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
On tuo Emanuelsson kyllä snaipperi. Ei saa vittu edes tyhjään maaliin vetoa aikaan.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Etra

Rekka Pinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Vancouver Canucks
Näistä ois ihan kiva tehdä, kun tällä pelinkuvalla menee ens kauteen että saadaan seuraava samanlainen paikka luotua.
 

pussukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Siinä on paikka, miksi et lauo?! Kärpät tuskin saa enää kovinkaan tuota parempia paikkoja mitä Emanuelssonilla oli
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös