Kärppien peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 1 015 394
  • 19 703

Rekka Pinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Vancouver Canucks
Jee. Hieno maali, mutta vituttaa aivan suunnattomasti. Annan alun anteeksi, jos tässä ensimmäisessä erässä tullaan vielä tasoihin.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Väärän pelin valitsin katsoa pitkästä aikaa Marjalätkää. Jokunen kuukausi sitten ounastelin, että Kärpät on top6:ssa ja juuri niille sijoille on jalat osumassa. Hyvin odotettu kattaus näin etukäteen tähän asti tarjoiltu. Desperate hokia pelaava KK ja Kärpillä ei mitään pakkoa voittaa. Normaalijakauman mukaista Marjamäkeä. Tämäkin peli voi vielä kääntyä Kärpille, ne momentum paikat tulee, mutta toinen asia on tarttuuko jengi siihen. Kovin on surffilaudat(vai lumilaudat?) pojilla kainalossa.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Toi KooKoo on muuten oikeasti ihan paska. Kärpät pääsee jatkuvasti heittämällä hyökkäysalueelle ja saa paikkoja. Harmi vaan kun Kärpät on myös erittäin paska ja paikoista ei saada kovin usein maaleja.
 

Micol

Jäsen
Kyllä tämän kauden Kärpät on vaan yksinkertaisesti ylimielinen joukkue - ei siitä mihinkään pääse. Voidaan lähteä "jotain jämäseuroja" vastaan vähän puolivaloilla liikkeelle ja sitten, kun huomataan, että hallitaan kiekolla, niin vedetään fokus vieläkin alemmas. Siitä tulee aika helposti sitten näitä "oho" -maaleja omissa, kun ei keskittyminen ole tapissa ja vastustaja pelaa tilanteet nopeasti ja suoraviivaisesti maalille. Sama kaava toistunut aivan liian usein ja se on tullut tällä kaudella aivan helvetin kalliiksi runkosarjasijoituksen osalta. Hieman pistää vituttamaan...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös