Kärppien peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 1 015 209
  • 19 703

Miekkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tott
Jos tosiaan huomenna ovat sivussa ykköspakit Nässen ja Larsen, niin se vie kyllä paljon hyökkäyspelistä Jukureilta. Pitäisi olla suht helppo voitto Kärpille nykyisillä peliesityksillä. Toisaalta tässähän on nyt täydelliset ohipelin ainekset.
Totta, mutta ei oo tosiaan varaa löysätä yhtään tässä sarjassa ketään vastaan. Luotto on vahva, että ollaan valmiina alusta alkaen ja hyvät otteet jatkuu!
 

Oikea Pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Runkosarjaa on pelaamatta neljännes ja tutkailin hieman Kärppien jäljellä olevia otteluita vastustajien suhteen. Listasin alle tulevat vastustajat tämänhetkisten sarjasijoitusten mukaan. On hyvä huomioida, että ottelumäärissä on joukkueittain pientä vaihtelua. Keskikasti on myös todella tasainen, kun esimerkiksi sijat 4-9 ovat viiden pisteen sisällä, joten sijoituksiin voi tulla muutoksia lyhyessäkin ajassa. Kärpät pelaa seitsemän kertaa kotona ja kahdeksan vieraissa. Runkosarja päättyy kolmeen kotimatsiin.

Kärppien otteluista kolme on yläpuolella olevia joukkueita vastaan. Näistä kahdessa kohdataan Ilves ja yhdessä Pelicans, joka on kymmenen edellisen ottelun otannalla melkoisessa laskusuhdanteessa. Jos haaveillaan tamperelaisten ohittamisesta, pitäisi Ilves ehdottomasti pystyä voittamaan molemmissa keskinäisissä peleissä, muun hyvän suorittamisen lisäksi. Tapparaa ja Lukkoa ei enää kohdata runkosarjassa, mikä on sinänsä harmi, että keskinäisten ottelujen myötä ei ole mahdollista kaventaa piste-eroa. Lukko on kerännyt viisi pistettä edellisestä viidestä ottelusta ja jos sama tahti jatkuu, on Kärpillä kuitenkin hyvien peliesitysten myötä pieni mahdollisuus raumalaisten ohittamiseen.

Loput otteluista pelataan tällä hetkellä Kärppien takana olevia joukkueita vastaan. Näistä KalPa, HIFK, HPK, Jukurit ja KooKoo ovat vastassa kahteen kertaan. Kolme ensin mainittua kohdataan kukin vuorollaan perättäisten päivien tuplapeleissä. "Helppoja" pisteitä tuskin lienee luvassa, ovathan esimerkiksi KalPa, HIFK ja HPK osoittautuneet tällä kaudella suorastaan hankaliksi vastustajiksi. Jos en ihan väärin laskenut, Kärpät on kerännyt näitä joukkueita vastaan kymmenestä ottelusta kymmenen pistettä. TPS on myös ollut tällainen "piste per peli" -vastustaja Kärpille. Kotiedusta, suorista playoff-paikoista ja ns. sääliplayoff-paikoista käydään varmasti yleisesti ottaen kovaa kamppailua. Sarja on lisäksi ollut sillä tavoin tasainen, että oikeastaan mikä joukkue tahansa voi viedä pisteitä keneltä tahansa.

Jos Kärppien viime aikojen hyvät peliesitykset jatkuvat, tässä on kyllä vielä erinomaiset mahdollisuudet vaikka mihin. Toisaalta pienimuotoinenkin otteen kirpoaminen voi aiheuttaa sen, että pudotuspelit aloitetaan sääleistä.

Elämme mielenkiintoisia aikoja.

2. Ilves (2 ottelua, koti+vieras)
4. Pelicans (1, v)
(5. Kärpät)
6. TPS (1, v)
7. KalPa (2, v)
9. HIFK (2, k+v)
10. HPK (2, k)
11. Jukurit (2, k+v)
12. Sport (1, k)
13. KooKoo (2, k+v)
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Ja sitten mennään. Nyt joka jätkältä vähän terävämpää peliä kuin Jyp-pelissä! 3+ maalia tilauksessa.
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Nooh, business jetissä vielä jalat. Ens erässä helähtää.
 

Koskenkorva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Unista matsia Kärpiltä, ottelua selostaa unettavan rauhallisen äänen omistava flegmaattinen selostaja. Ei se mitään. Oikein hyvää unilääkettä. Pääseepähän aikoinaan nukkumaan ja aamuksi töihin. Hyvää viikonloppua Kärpät ja Kärppien fanit.
 

brainlag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
On kyllä tämä selostajakin nyt niin vaisu, että vaikuttaa koko pelin tuntumaankin. En toki mitään huutoselostusta kaipaa, mutta vois tuossa vähän enemmän olla eloa. Niinkuin Kärppien pelissäkin saisi nyt olla.
 

Koodari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jos alla ei olisi neljän ottelun voittoputkea, tämä eka erä voisi vituttaa, mutta nyt aika luottavaisin mielin.

Edit: Ja Lese läväyttää!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös