Kärppien peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 987 283
  • 19 703

VeeJiiJii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat, Sharks, Avalanche
Todella epätoivoisen näköistä ylivoimapelaamista, kunnes Kille rokottaa ja elämä hymyilee. Pari kirjoittajaa joutui jo korjaamaan viestiä. :D
 

Corona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ei tämä Kärppien tekeminen kyllä häikäise vielä millään tasolla ylivoimamaalista huolimatta. Pelicansin komennossa mennään.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Emanuelssonin kiekonkäsittely on ollut avauserässä taidetta. Menetyksiä on noin kymmenen.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Kärpät kääntää peliä melkein jatkuvasti nopeasti ylös, jos vähänkään paikka on tai vaikka ei edes olisikaan kunnolla paikkaa, niin alivoimaisena lähdetään puskemaan ja heitetään kiekkoa päätyyn. Mutta se ongelma tuossa pelin pakottamisessa pystyyn on, että eihän Kärpät saa yhtään mitään aikaan. Kiekko dumpataan alivoimaisena päätyyn, ei ehditä sinne ekana, ei ole tarpeeksi miehiä menossa, koska hyökätään av-voimaisena --> Pelicans kääntää nopeasti ja helposti pois omista.

Ymmärrän, että halutaan tietyissä määrin nopeuttaa peliä, eikä pelata koko ajan viiveen viivellä kontrollilähtöjä maalin takaa, mutta nyt tämä pelin pakottaminen ei yhtään toimi. Rytmit ja ajoitukset ei ole ollenkaan synkassa, eikä riitä miehet, eikä myöskään ehdi miehiä tarpeeksi Pelicansin päätyn kiekon perässä prässäämään. Helposti purkaa Pelicans nämä Kärppien hyökkäykset ja valjut alimiehitetyt prässit.
 

Rämemajava

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat
Oiskohan ottelutaktinen juttu, että lähdetään hyvin levänneenä pelaamaan vieraissa eka erä nopeasti pystyyn ja yritetään saada pelin painopiste vastustajan päätyyn.
 

Etra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jotenkin vieläkin on halutonta tuo pelaaminen. Ihan niin kuin joku täällä kerkesikin jo sanoa, että jotakin tuosta pelistä vaan puuttuu. Koivuselta kuitenkin komea maali! Tuommosia laukauksia enemmän niin löydettiin se tarvittava viimeistelijä ylivoimalle.
 

Corona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tuossa meidän ykkösketjussa on kyllä kaksi varsinaista samettihansikasta, kun Junttilalla ja Emanuelssonilla kiekko polttaa lavassa, kuin kuuma peruna.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös