Kärppien peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 1 017 541
  • 19 703

Vaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Että on paska tuo Mise. Paskoo omaan pesään minkä ehtii. Tuo maali meni sen piikkiin.
 

Hanslankari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aktiivinen aloitteellinen rohkea sakki
On vain semmoinen juttu että Kahvaraa vastaan paikat on niin vähissä ettei logoon ole varaa roiskia. Siitä Kärpille mallia kuinka kiekkoa laitetaan verkkoon.
 
Kyllä ne, jotka väittävät Kärppien olleen viisi vastaan viisi -pelissä tänään parempia, ovat uskossaan niin sokeita, että siihen ei taida oikein mikään muu kuin Uskontojen Uhrit ry olla avuksi. Tappara antoi löysää kahden maalin johdossa, ja Kärpillä oli mahdollisuus tehdä tästä edes näennäisesti peli. No, ei maistunut ja tuohon 3-0:aan katkesivat niskat.

Puran vielä vitutustani sanomalla, että en ole nähnyt ketään toista puolustajaa, joka pelkää kontakteja noin paljon kuin Kivistö. Varovaista mailapeliä kulmissa ja jarrut päälle, jos on kontaktivaara. Ja tämä jätkä on kuitenkin Kärppien pakiston parhaimmistoa.
 

Matala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kärpissä saa aina mestistason pakit suojatyöpaikan. Mise, Ronkainen, Mäkelä...

Voi jeesus jos tuo Niemelä pelaa vielä tällä kaudella
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Aho, Saravon Pekka
Yleensä ku Kärpät pelaa näitä tv-pelejä, sulaa jää. Nyt otetaan miehekkäästi kuivana kakkoseen.
 

Jälkipeli#71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Laiskan pulskea virkamiesporukka. Ollaan tekevinään töitä ja lounaalla päästellään röhönauruja. Vittu mitä hommaa. Nyt ei ole edes pelaajia, jotka saisi omalla tekemisellä pelin käännettyä vaan kaikki tasaisen harmaata paskaa.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ohhho! Jalonen samaa mieltä kuin McTorso, eli Kärpät 5vs5 -pelissä jopa selvästi parempi kuin Tappara. Ja kyllä niin se oli. Siis toisessa erässä.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Välillä saa valittaakin jos aihetta on.
Yritän muotoilla tämän silleen nätisti. Kärppien peli on ollut sen hyvän alkukauden jälkeen heikkoa jo pidemmän aikaa. Ei tässä ole kyse mistään satunnaisesta "välillä menee huonosti" vaan ihan oikeasti, tuo joukkue kyntää odotuksiin nähden tällä hetkellä ihan helvetin syvissä vesissä. Kyllä se nyt jostain kertoo kun kesken pelien pohditaan että "jos ois käyny sitä tätä tai tuota ja jos jos", sehän kertoo vaan siitä että kollektiivisesti peli ei ole riittävän laadukasta että näissä huippupeleissä oltaisiin riittävän hyviä. Jossitellaan yksittäisiä tilanteita.

Kuitenkin jos kaikki ulosanti mitä pystyy tuottamaan on poikkeuksetta pelkkää lapsellista märinää, niin ei sitä jaksa kukaan kuunnella. Erittäin raskasta.
Tähän minä edelleen sanon sen että kirjoitustyylini on se mikä se on. Minä kyllä annan kehuja ja positiivista palautetta kun on aika, mutta mun on rehellisesti sanottuna kovin vaikea löytää Kärppien pelistä ihan hirmu hyviä asioita jostain sieltä öö... milloinkas se Kukkosen paita jäädytettiin? Sieltä alkaen.

Tähänkin pätee se, että jos ei ole mitään hyvää sanottavaa koskaan, on parempi pitää turpa kiinni.
Juu, aivan samaa voin sanoa sinulle jos tekstieni sisältö ei miellytä.

Ja kyllä, tämän illan osalta lopetan pelin seuraamisen tähän.
 

Stargazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Boston Bruins
Huh huh. Mitähän 28 Mikko mietti tuossa.
Ajatteli lahjoittaa maalin vastustajalle, yritti ekaksi hienoa syöttöä vastustajan lapaan ja kun se ei onnistunut, niin poikamaisesti höntyili itsensä ulos että Tappara pääsi 2-1 hyökkäykseen.
 

Corona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Jalonen on pyöristynyt Niemelän pelistä. Minä en edes yllättynyt. No minä en olekaan maajoukkueen päävalmentaja.
 

raju

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aaron Hakala , Ville Nieminen , Jukka Rautakorpi
Jatkossa riittää kalevan radiolähetys jos haluaa palata Kärppien peleihin. Tack och adjö cmore
 

1971

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Se Misen hyvä peli oli hetken aivopieru. Vittu miten amatöörimäinen pelaaminen. Vilttiin kiitos. Pois rosterista samantien. Miljoona kertaa miljoonasta annan Topin ja Jaakon virheet anteeksi, mutta noin kokenut kaveri. Ei saatana.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös