Kärppien peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 1 015 432
  • 19 703

Old referee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, tuomarit
Noiduin mielessäni että on kumma homma, että Mörkö ja Atte on näin kalliin joukkueen parhaat pelaajat. Sitten muistin että nehän on myös olympiavoittajia ja maailmanmestareita….
 

Snopek

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Arttu Hyry
Mise ei edes halua kiekkoa siniviivalla ja ei ole muuten voittanut tässä erässä yhtään kaksinkamppailua. Ottakaa tuo raukka pois tuolta kentältä.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jotkuthan itse asiassa ounastelivat tätä hyökkäyspelin tukkoisuutta sekä tätä 'ränninränni' -kierrättelyä jo tämän alkuvuoden helmikuun lopulla, kun Late puikkoihin viime kauden lopulla tuli, että ei välttämättä tuohon HAHP:iin saada hirveästi parannusta Marjamäen alaisuudessa..., olkoonkin, että osin pilke silmäkulmassa tuon heitinkin ja tuon videon kaivoin, niin silti...

Alla oleva lainaus pvm 27.2.
Joo. Tähän paloi kyllä hihat aika monella Jokerifanilla välillä. Tappaa myös peli-iloa äärimmäisen tehokkaasti. Noin muutoinhan se Marjakiekon hyäkkäyspelikirja rakentuu siihen, että laidasta sisään, liinat kiinni, ristipisto viivaan, pakki ränniin, uusi pudotus viivaan, laukaus blokkiin ja volttaus alusta.

Jokereilla oli koko Marjan ajan yksi niin ylivoimainen pelaaja(O'Neill) joka omalla panoksellaan hinasi hyökkäyspeliä illasta toiseen. Ja lisäksi Lehtonen viivassa joka oli yhdellä kaudella aivan ylivoimainen.

Sääli jos Marja ei saa itseään kehitettyä enää.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Kannattaa vilkaista ottelun laukaisukarttaa. Peli jo reilusti yli puolenvälin ja Kärpillä 0 laukausta ykkösmalaintekosektorilta ja 2 vaivaista laukausta kakkossektorista...ei mitään asiaa Tapparan ytimeen. Tappara puolustaa ydintä briljantisti ja vice versa Kärpät hyökkää surkea tussusti. Missä se tunne ja kiima pyrkiä ytimeen ja voittaa niitä kamppailuja...? Pelin ulkopuolella pyöritään ja kurvaillaan, ei mitään aikomustakaan - eikä toki asiaa muutenkaan - Tapparan ytimeen. Mutta, että olis edes jotain halua ja tahtoa kamppailla.

Tiivolan pornoviikset ainoa asia Kärpissä tällä hetkellä, jotka luo edes jotain kiimaa ja tunnetta edes jossain...
 

Stargazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Boston Bruins
On tuo joukkue kyllä todella hidas...
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tervetuloa vierailemaan joskus Lukko-palstalle, jossa kerrotaan miten kuuluu kirjoittaa ja kannattaa oikein, jos antaa välillä vähän negaa.

Samaa palstapoliisitoimintaa täälläkin näköjään.
Tietyt nimimerkit tätä harrastaa, kuten teidänkin osiossanne. Huvittavaa!

Kai tästäkin matsista pitäisi kaivaa ne positiiviset asiat. Monikossa tuo voi olla kyllä todella vaikeaa.
 

Micol

Jäsen
Onneksi meillä on viivalla kaikkien vastustajien pelkäämä onetimertykittäjä Ludwig Slapshot Byström. Yhtään ei viihdy kiekko lavassa ja vedot lähtee karmeaa kyytiä tarkasti kohteeseen. Jäätävä äijä...

Tapparalla on kyllä tänään todella kiperä paikka, kun nälkäinen ja hyvin levännyt Kärpät tuli heille vieraaksi. Eipä hirveää efottia tartte laittaa peliin, niin Kärpistä ei ole juurikaan vaaraa vastustajana. 2 - 0 asemassa mukava pellailla minuutteja pois ja kohti helppoa kolmea pistettä...
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Tervetuloa vierailemaan joskus Lukko-palstalle, jossa kerrotaan miten kuuluu kirjoittaa ja kannattaa oikein, jos antaa välillä vähän negaa.

Samaa palstapoliisitoimintaa täälläkin näköjään.
Niin ja kun minä olen kirjoittanut tähän tyyliin about aina tänne. Annan kyllä kehuja kun on aihetta, mutta pitää ihan oikeasti olla joko sokea tai vitun tyhmä jos tuosta Kärppien pelistä jotain valtavan hyvää löytää. Ikävä tosiasia on se että hyvän alkukauden jälkeen peli on ollut toista kuukautta ihan jumissa. Ylivoima koko kauden.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös