Kärppien peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 998 059
  • 19 703

totonboset

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Canes
Sehän oli ihan mukava erä Kärpiltä. Alussa saatiin hyvin kone käyntiin, eikä ollut kaukana maalikaan. Ässät sai hieman pelistä kiinni erän puolivälissä, mutta Kärpät ei oikeastaan joutunut ongelmiin missään vaiheessa erää lukuunottamatta Ohtamaan maalin siirtelyä. 1-0 mielestäni pelin kulkuun nähden hyvin ansaittu lopputulos ensimmäisestä erästä.

Nyt vaan lisää puita uuniin ja laitetaan patapaidat unille toisessa erässä!
 

pussukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Björkqvist on pelipäällä. Alkukaudesta ollut hieman näkymätön paikoitellen, mutta trendi on nouseva
 

Teme91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Millonkahan Soosi tajuaisi itse käydä sanomassa, ettei hänen vastuullaan oleva ylivoima toimi sitten millään.. Vai onko Mäntymaa tuosta vieläkin huonompi, niin on vaan pakko mennä näillä..?

Mut joo, jotain olis pakko tehdä jo tuon ylivoiman kanssa.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Mitä hemmettiä!? Junttila otettu pois ylivoimasta, tilalle löydetty toinen pakki Byström, Rundblad "pyörittämään" peliä vasemmalle puolelle ja Kunyk siirretty neliön keskeltä, maskimieheksi maalin eteen.

Huhhuh, mitä siirtoja on tämän ylivoiman suhteen tehty. Julle ansaitusti pois ylivoimista, mutta missä esim. Björkqvist maskimiehen tontilta?
 

T.K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Luleå HF
Anttila tulee alivoimalla painamaan enemmän maaleja, kun Kärpät ylivoimalla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös