Kärppien peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 825 641
  • 13 048

lemponen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Voi hitto, Aaltonen
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ihan hyvää 5vs5 -peliä. Äsken nelosketjulta kaunis kontrollilähtö koko viisikon kera. Yhdellä syötöllä hyökkäysalueelle.

Tehottomuus vaivaa.
 

Käppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ihan hyvää peliähän tähän asti on ollut, mutta viimeistely on kyllä surkealla tasolla.
 

NahkaHagrid

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Jesse Puljujärvi.
Juhis elää näköjään vielä harjoituskautta, ainakin tekemisen meininki on yhtä laiskaa paskaa. Onneksi muuten näyttää peli ihan viihdyttävältä.
 

Koskenkorva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Aaltosella näköjään tänään tällainen läpsyttelypäivä.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Leskisellä vois olla hattutemppu tilillä jossei väkisin aina syöttäis kaverille.
IFK:ssa oli samaa ongelmaa. Pari kautta sitten Kärpissä mies janosi maaleja. Nyt vaikuttaa olevan JMA -syndroomaa: syöttö ensin.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: EP34

Koodari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Aaltonen ja Lese voisi välillä koittaa itsekin laukoa maalia kohti :D

Alussa oltiin jaloissa pahasti mutta ottelun edetessä Kärpät sai juonesta paremmin kiinni. Hyvältä näyttää vaikka paljon paikkoja tuhlataan
 

J_Boumedienne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Kärpät, Suomen palloilumaajoukkueet
Aaltosella näköjään tänään tällainen läpsyttelypäivä.
Aaltonen vähän pellailee, mutta joukkue esiintynyt muuten pirteästi. Tutunnäköistä tuhlailua though. Toiseen erään pelinkuva muuttunee.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Avauserän perusteella on aika paljon kyllä samoja elementtejä havaittavissa, kuin harkkapeleissä. Karvaus tapahtuu yhdellä tai kahdella pelaajalla, kolme pelaajaa on _aina_ pelin alla tai jos ei ole, niin kolmonen spurttaa aina alemmas. Ei enää oteta alivoimaisen vastaan, kuten Mannerin aikana. Keskusta miehitetään vahvasti. Omassa päässä on _aina_ yhden hyökkääjän tehtävät täyttää keskusta ja hoitaa se tontti. Hyökkäyksessä haetaan vauhtia alhakata, ei ole enää mitään repiviä hyökkääjiä havaittavissa. Hyökätään ennen kaikkea kolmea kaistaa hyödyntäen, kuten oli jo harkkapeleissä, mutta silloin rytmit ja ajoitukset olivat vielä sekaisin, minkä takia hyökkäämien sakkasi. Mutta jo harkkapeleissä oli havaittavissa, että halutaan hyökätä kolmea kaistaa hyödyntäen ja lyhyillä syötöillä ja kiekko liikkuukin paikka paikoin nopeasti mieheltä toiselle. Mikkola on myös kaivanut naftaliinista sentteriavaukset! Keskelle pyritään avaamaan, tuki on lähellä, kun haetaan alhaalta ja päästään rintamana etenemään. Pelissä on siis toisteisuutta, kun nämä asiat siellä ovat toistuneet!

Jos yksi asia avauserässä sakkasi oli se, että peliä ei palautettu tarpeeksi usein alaspäin ja yritetty tehdä tilaa. Varsinkin erän alussa, kun muut lähtivät vaihtoon, niin kiekko jostain syystä roiskaistiin JYP-päätyyn ja hallinnasta luovuttiin. Mutta erän lopussa nähtiin jo jokunen viivelhätö ja maltillisempia hyökkäyksiinlähtöjä, joten kenties tuon erän alun roiskimisen voi laittaa adrenaliinin ja innostuneisuuden piikkiin, mutta kun erä eteni ja meno rauhoittui, niin peliinkin tuli järkeä. Pakkien pintsaukset ja vastaanajot ovat myös jonkinkin verran vähentyneet. Pelaajia halutaan pitää pelin alla.

Paljon on siis harkkapelin elementtejä havaittavissa ja uin ehkä nyt vastavirtaan palstan konsensusta vastaan, kun sanon, että ei peli ole ollenkaan sitä "samaa paskaa" mitä se oli Mannerin aika. Pelissä on paljon hyviä elementtejä ja kyllä Mikkola on huomattavasti konsertiivisemmalla, jopa Meidän Pelimäisellä -kirjalla liikkeellä.
 

Aivan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kyl toi ykköne painaa viä kovat tehot. Kyllä Mäenalane ja Pyörälä hoitaa koko kentän eli sentteröinnin.

Venäjän veli melko eleetön.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Vesa

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Hyvä erä! Hitto että nautin, kun jengi pelaa eikä hiihdä. Tästä on hyvä jatkaa! Ykkönen tässä formussaan aivan kurko, tänään tekevät lisää.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Hyvä erä!

Puolustuspäähän toivoisi toki jämäkämpiä otteita, mutta hyökkäyspelaaminen yllätti kyllä odotukset!
 

JPL

Jäsen
P-Amerikan pojilta paras vaihto tähän peliin. Jospa se tästä. Ei ole JYPillä ollut juurikaan saumaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös