Kärppien peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 825 534
  • 13 048

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ensimmäisen erän jälkeen vaihdoin ottelua, mutta tuloksen perusteella tiukka ja tasainen vääntö.

Huomenna uusi yritys, ja onneksi television välityksellä.
 

NahkaHagrid

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Jesse Puljujärvi.
Uskon silti että huomenna taistellaan voitosta jos vältetään samanlainen shokkialku. Nuo ääliöjäähyt saisi myös loppua seinään. Kolmas erä oli Kärpiltä hyvä tuohon viimeiseen vitoseen asti. Kyllä tästä vielä sarja saadaan.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kyllä tämä matsi ratkesi jo ensimmäisessä erässä. Hävettävä esitys Kärpiltä.

Huomenna uusi yritys.
Ei peli ratkennut jo ensinmäisessä erässä, vaikka se huono Kärpiltä olikin. Yhtäkaikki, ihan alussa ollaan tämän sarjan suhteen. Innoissaan kohti huomista. Tulta munille!
 

Vaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
En edes muista milloin viimeksi Kärpät on saanut näin huonon alun pudotuspelisarjaan. Täysin haluton, viisikko sekaisin ja Ilvekselle väylät auki, pää ei kestä ja jäähyjä otetaan, av ei toimi ja oletettu ykkösmaalivahti floppasi.
 

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Україна
Hieno peli apinat, huonostikin saa pelata, jos voitontahto ja yrittäminen paistaa Utsjoelle asti. Jos en olisi tiennyt, niin olisin väittänyt, että pudotuspelien sijaan on joku lokakuun lopun mitätön tiistaihöntsä meneillään, jossa molemmat joukkueet ovat paikalla, mutta vain kotijoukkue läsnä. Toivottavasti Late antaa sellaisen palautteen, että korvat soi ja naamat punottaa. Häpeällistä.
 

Maametti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Chicago Blackhaws, Ville Koivunen
Tästä tulikin #vaikiakevät. Onneksi meillä on Lauri Marjamäki päävalmentajana, hän keksii kyllä keinot Ilveksen hampaiden tylsytykseen. Hyvä tästä vielä tulee!
 

Arthur Morgan

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Oulu, Kärpät, Huuhkajat
Vois sen Blomman heittää huomennakin maalille niin kiinnostais jengiä puolustaminenkin paremmin heti alusta asti. Tosin Galimov on pelastanut Kärpille niin paljon pisteitä ja voi voittaa nämä pelit yksinäänkin.
 

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Kaksi asiaa pitää korjata huomiseksi: träppi on oltava aivan eri tasolla tiivis, mitä ensimmäisessä pelissä. Tuo oli ala-astetason matiklatehtävä purettavaksi.

Ja Blomqvist alusta saakka maaliin. Galimovin käyrä näytti jo ennen loukkaantumista alaspäin, eikä ole päässyt sen jälkeen lähellekään normaalia tasoa. On hermostunut ja mikä tahansa veto voi mennä sisään.
 

Hanslankari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aktiivinen aloitteellinen rohkea sakki
Kärpät kyllä huolehti hienosti että kovin kärki orastavalta pleijari-innostukselta hävisi. Huominen sitä voi vielä palauttaa, tai tappaa kokonaan saa nähdä. Mutta näyttää kovasti jälkimmäiseltä.
 

Verilepakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ei tässä lopulta ole mitään hätää. Laukaisukartta kertoo että kun maalivahti torjuu tarvittavat niin Kärpät pelaa voitosta. Kärpäthän suorastaan dominoi keskustaa, molemmissa päissä!
 

Goljat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, PattU
Ei kannata itkeä sit ensi kaudella, kun pudotuspeleistä palkkasoturien syrjäyttämät koko kauden seuralle töitä tehneet vakaat liigapelaajat vaihtavat vittuuntuneina seuraa.

Mehän voidaan itkeä jo nyt, kun vakaat liigapelaajat Teppo ja Mustonen vaihtoivat jo seuraa ja viettävät vittuuntuneena ansaittua kesälomaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös