Kärppien peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 828 799
  • 13 048

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Україна
Largen fysiikkatreenillä menty?
Kaipa se Jaakola on ohjelmat osannut tehdä siinä missä edellisilläkin kausilla, mutta kukaan ei varmaan oo muistanut seurata, onko kukaan tehnyt mitään. Saattaa näillä "en jaksa, en viitsi" pelaajilla naamat venähtää, kun Late 2.0 vie heidät korvasta taluttaen ruokakauppaan ja opettaa kaiken alkaen siitä, mitä huippu-urheilija syö. Ja vaatii myös asioita tapahtuvaksi.
 

Micol

Jäsen
Jännä nähdä, että onko Latella pokkaa laittaa huomiselle tämän päivän "viheltelijät" vilttiin. Tässäkin pelissä niitä on riittänyt enemmän kuin tarpeeksi. Koko kauden ollut kyllä samaa vitun ongelmaa päällä, että aina löytyy lähes joka peliin joku, jota ei vaan kiinnosta laittaa kunnon eforttia joukkueen eteen.

Huominen pelikin tulee jo niin nopeasti eteen, että kokoonpanomuutoksia on kyllä järkeväkin tehdä, että saadaan hieman tuoreempia ja nopeampia kinttuja jäälle. Esim. Hermonen voisi olla aivan perusteltu kokeilu nelosen laitaan?
 

Goljat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, PattU
Jaahas, pari eka erää jäi väliin. Siellähän on pari erää kairattu kuivana kakkoseen. Nyt viimeisestä erästä kunnon asetelmien hakua huomiselle, jos/kun ei enään päästä tähän peliin mukaan
 

Arthur Morgan

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Oulu, Kärpät, Huuhkajat
Häh?

Edit: Onko mulla liian pitkä työputki tai huonosti nukuttu yö alla kun en oikiasti saa yhtään kiinni tästä lauseesta.
Ilmeisesti meitä harmittaa kun Marjamäen, Sklenickan ja Musinin kaltaiset palkkasoturit veivät Mikkolan, Tiuraniemen ja Niskalan kaltaisten omien kasvattien paikat.
 

Rämemajava

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat
Hyvä maali. Nuo meidän "ykköshyökkääjät" eivät vastaavanlaista tilannetta ole saatu luotua vielä tähän mennessä koko pelissä.
 

Tamin teesit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Aaltosen tyyli on sievästi sanottuna raivostuttava, ei paljoa ketjukavereita taaskaan ajatellut kun yritti jotain hienoa sinisellä ja menetti, näitä on ollut sen kymmenen tusinassa - vähintään.

Hyvä ettei jääty nollille!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös