Kärppien peliesitykset 2012–2013

  • 418 264
  • 1 419

Teroin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaukokiikarin lopputili
Avataanpa ketju kun tilausta on.

Alla mahalasku kotiyleisön edessä. Ylivoima totutusti löysää paskaa, alivoima vähemmän totutusti paskaa.

Jatkakaa.
 

Jänkhä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Anaheim Ducks
11 minuuttia ylivoimaa, 0 maalia. Hankala se on pärjätä, jos ei tee maaleja, kun mahdollisuus siihen tarjotaan. Ja varsinkin, kun vastustaja sitten iskee omilla ylivoimillaan pari maalia. Noh, kausi on vasta alussa, kyllä se peli tästä vielä paranee.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Jospa tässä vähän rauhoituttua kirjoittaisi muutaman sanan ihan pelistä. Lueskelin tässä palstaa ja huomasin, että eihän meillä mitään hätää olekkaan, pientä alkukankeutta vain.

Aravirta on ihan kartalla nykyajan kiekosta, ainoa ongelma on saada se pelitapa näkymään kaukalossa.
Eilen osa joukkueesta ylisuoritti eli puristi mailaa, rentous puuttui ja silloin onnistumisia on vaikea tulla. Sitten valitettavasti oli pelaajia joilla keskittyminen ja viimeinen halu voittaa oli puutteellista, harmillista oli se, että yksi näistä oli maalivahti.

Ylivoimalla olisi ollut eilen mahdollista ratkaista peli mutta ei napannut mikä ei nyt yllätys ollut. Ylivoimaa kävi yrittämässä kolme kenttää, siis kolme! Miksi ei edes yritetä kasata yhtä erikoiskenttää joka todella pystyisi ratkaisemaan nuo tilanteet? Ei Kärpät niin laadukas joukkue ole, että meillä kolme kenttää pystyy pelaamaan tehokasta ylivoimaa.

Jotakin on tapahduttava, odotin eilen, että yhdeksässä päivässa Hampuri-pelin jälkeen olisi tapahtunut jotain positiivista kehitystä, itse en huomannut mitään sellaista. SaiPa oli yksinkertaisesti parempi eilen, halusi voittaa, teki pari yv-maalia ja Nieminen maalilla oli hyvä.

Aravirran on nyt näytettävä kokemuksensa ja halunsa panna itsensä likoon täysillä muuten kaudesta tulee pannukakku. Valmentajan auktoriteetin pitää näkyä koko joukkueessa, mitalit pelaajan vitriinissä eikä muutkaan statukset saa näkyä jokapäiväisessä työssä, eihän Ara?
 

Maaginen 56

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Kajaanin hokki
Onneksi hävisivät eilisen pelin. Joo, kauden ensimmäinen voi olla yllätyksekäs, yli-innokkuutta ja kaikki muutkin perusselitykset. MUTTA kyllä pitäisi silti pelata täydet 60 -minuuttia, jääkiekko ottelu kun tälläkin kaudella kestää vähintään sen verran. Entistä nolompaa tästä tekee sen, että tuota asennetta ja sata lasissa pelaamista on hehkutettu koko alkusyksy ja sitten joukkue on kuin kasa velttoja mulkkuja neppailemassa jäällä. Jospa jätkät on laitettu heti aamusta peiliä ihmettelemään, eilinen unohdetaan ja lauantaina aletaan pelaamaan,alusta loppuun ja joka pirun runkkarimatsi.

Loppuun vielä sen verran, että jos Humlin ja Backlundin lantut eivät kestä sarja avausta saipaa vastaan niin mitä ne kestää keväällä, tosin moisilla otteilla keväästä on turha edes puhua. Kyllä kyllä, avausmatsi eikä partateriä ja rasvattuja köysiä ole hommattu:)
 
Viimeksi muokattu:

Makis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Joops, eka ja luultavasti viimeinen matsi paikan päältä tällä kaudella. Samaa p*skaahan tuo on kuin on ollut siitä lähtien kun Kojo lähti. Ylivoimasta ei sen enempää, siihen on kuulemma panostettu.. no, toisaalta kun pakkien laukaukset ei mene edes maalille asti, niin miten se voisikaan toimia (Ohtamaa, mitvit?).

Hyökkäykset olivat aika erikoisia. Vähän oli hakusassa, että mikä se idea oli. Todella monesti kuvio oli se, että yksi mies luistelee koko keskialueen yli ja heittää siniseltä kiekon päätyyn. Maalipaikkoja ei sitä myöden mitenkään mahdottomasti ollut ja puukädet hukkasivat loput. Kärpäthän teki eilen tasan yhden tekomaalin. Se oli Haatajan hienon nousun ja nappisyötön tulosta.

Puolustus puolestaan oli useaan otteeseen sekaisin kuin Haminan kaupunki. Ei mitään sellaista totaalisekoamista sentään kuin huonomman Jokisen kanssa, mutta pieniä ja sitäkin ratkaisevampia riitti senkin edestä.

Että sellaista. Kuulemma joukkue on parempi kuin pitkään aikaan jne. mutta merkkejä siitä ei kyllä eilen huomannut.
 

power play

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Aravirta näyttä haluavan ennenaikaiselle eläkkeelle.
Kärppien peli on kausi kaudelta huonompaa, kun Aravirta tuli valmentajaksi. Pelaajat eivät pidä hänestä, eikä moni muukaan!
Aravirta ulos ja nuorta valmentajaa tilalle. Nykykiekossa ei pärjää Aravirran yli kymmen vuotta vanhalla pelityylillä.
Eilinen oli surullista katseltavaa, todella surullista!!!

Junnolle voisi myös jo kertoa, että tuote nimeltää Oulun Kärpät ei ole enää myynti kunnossa yhteistyökumppaneille. TARTTEE TEHDÄ JOTAIN!
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Euruuppaministeri Stupidon sanoin: "Vittu, mitä paskaa!!!"

Tappio kotona SaiPalle nololla tavalla, miehiä lisää lasarettiin ja vielä tämä yksi pojanmulkku(?) yrittää nolata kannattajatkin täällä foorumilla - lähes täydellistä!

Ylivoimatehokkuus jo pelkästään kertoo, millä tasolla Kärppien valmennus on tällä hetkellä - ollut jo pitkään eli Aran kanssa ei päätyyn mennä, vaikka viime kevät pani jo lähes nuolaisemaan ennen tipahtamista.

Loukkaantumisten taa ei pitäisi mennä, mutta nyt ei oikein ole enää/vielä muutakaan - Ara jo heittikin, että katsotaan ketä saadaan jykylään matkaan...
 

Verilepakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Aravirta näyttä haluavan ennenaikaiselle eläkkeelle.
Kärppien peli on kausi kaudelta huonompaa, kun Aravirta tuli valmentajaksi. Pelaajat eivät pidä hänestä, eikä moni muukaan!
Aravirta ulos ja nuorta valmentajaa tilalle. Nykykiekossa ei pärjää Aravirran yli kymmen vuotta vanhalla pelityylillä.
Eilinen oli surullista katseltavaa, todella surullista!!!

Junnolle voisi myös jo kertoa, että tuote nimeltää Oulun Kärpät ei ole enää myynti kunnossa yhteistyökumppaneille. TARTTEE TEHDÄ JOTAIN!

Taitaa olla enemmänkin niin että pelaajat pitävät Aravirrasta vähän liikaa. Plihalikin haastattelussa kertoi miten mukavaa on kun Aravirta puhuu pelaajille ystävällisesti.

Ei tässä auta kuin antaa Aravirralle aikaa, jälleen kerran. Joukkue on kuitenkin selvästi mennyt eteenpäin viime kaudesta - nyt saadaan jo paljon laukauksia kohti maalia! Vielä kun menisi sisään. Katsokaapa vaan kunhan puolustuksen nuoremmat jätkät pääsee alkujännityksestään eroon niin joukkue alkaa tekemään kovaa jälkeä. Näin siis jos päästän sisäisen optimistini täysin valloilleen.

Pelko takapuolessa kohti tulevia koitoksia.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Jospa jätkät on laitettu heti aamusta peiliä ihmettelemään, eilinen unohdetaan ja lauantaina aletaan pelaamaan,alusta loppuun ja joka pirun runkkarimatsi.

Hah. Päivän paras vitsi!

On se nyt jumalauta kumma ettei edes kauden avausmatsiin saada sellaista latausta joka kestää täydet 60 min. Pitkä kesä takana. Ei, ei, vaan sunnuntaina taas sitten terassille, vai?
 

Kramer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
On se vaan niin, ettei enää riitä mitkää meriselitykset preseasonin ja sarja-avauksen katastrofiin. Ara on saanut riittävästi aikaa pelitapaan siihen tarvittavien pelaajien istuttamiseksi rooleihin. Tulos näkyy kentällä selkeänä. Pulskilla palkkapusseilla luistelevia rusettiluistelijoita koko sakki. Eivät osaa edes hävetä kantavansa Oulun Kärppien pelipaitaa. Toivottavasti ei tarvitse katsella Aran luotsaamista koko kautta.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Kyllä se on jo niin nähtyä hommaa. Ei tuolla Aravirran päänsilittely-taktiikalla tapahdu kertakaikkiaan yhtään mitään. Peli on mukavoitunutta paskaa, täydellistä itsepetosta.

Kärpät tarvitsee Suikkasen tapaisen valmentajan joka piiskaa pelaajista paskat pihalle joka vitun pelissä. Tulosta ei tule ilman kärsimystä.
 

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Junnolle voisi myös jo kertoa, että tuote nimeltää Oulun Kärpät ei ole enää myynti kunnossa yhteistyökumppaneille. TARTTEE TEHDÄ JOTAIN!

Tämä vaatisi hieman lisätietoa, sillä ainakaan seuran talous ei tätä väittämääsi tue. Edelleen rahaa tulee ovista ja ikkunoista. Joten näyttäisi, ainakin ostajan näkökulmasta, kelpaavan yhä kuin väärä raha.
 

Imagined

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jesse Puljujärvi, Jari Viuhkola, Kärpät
Kyllähän se ottaa päähän, mutta jos positiivista haetaan, niin hyvä että siellä on tunnetta mukana tähtipelaajillakin heti alkukaudesta (haataja). Tuo vaan pitää saada kanavoitua oikein. Toiseksi pisti silmään laiturien nopeus. Joka kentässä on ainakin yksi joka piti "juoksupalloissa" vastustajaa lähes pilkkanaan.

Viuhkola taklasi aina kun paikka oli ja painavasti taklasikin. Huml on heti alkukaudesta lämpimänä, niin kuin viime keväänä. Lehtosen jalka liikkui paremmin, kuin aikoihin ja tuki hyökkäyksiä hyvin. Samoin Eminger oli varma ja otti kiekollistakin roolia. Siinäpä plussia

Melkein sanoisin, että JOS Karhunen olisi ollut maalissa, niin peli olisi voitettu. Sen verran terävämmin olisi todennäköisesti esiintynyt verrattuna Backlundiin. Backlund on lähtökohtaisesti kovemmissa peleissä varmasti se, joka enemmän torjuu pahoja vastustajan tilanteita, mutta nyt jälkiviisaana voisi sanoa, että Karhusen olisi pitänyt pelata.
 

MikGo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Leijonat
No eihän se hyvä peli ollut. Yllättäen erikoistilanteet näyttelivät isoa roolia ja siinä Kärpät hävisi. Jos oikein positiivista kaivetaan niin löytyy sieltä muutama asia:

+ Kenttä Donskoi - Norman - Komulainen. Erittäin vauhdikas ja muutaman hyvän paikan sai värkättyä. Viimeistelyssä parantamista.

+ Halava oli pirteä ja järjesti itsellensä muutaman hyvän paikan.

+ Huml - Haataja. Hienon maalin tekivät ja hyvää puurtamista.

- Plihal. Täysin näkymätön.

- Huml. Turhautumiset ja kaksi tyhmää jäähyä. Kukahan tämän herran saisi kuriin?

- Erikoistilanteet.
 

Fedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Coyotes
Huomisen kokoonpanoja on kyllä ikävä odotella. Olisiko kukaan uskonut ennen kauden alkua, että Plihal ja Viuhkola joutuisivat jättämään pelejä pelaamatta? Eihän ne koskaan loukkaannu. Siis nehän on meidän 1 ja 2 sentterit! Huomenna molemmat ovat todennäköisesti poissa pelistä.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Eihän tätä Viuhkolan loukkaantumisherkkyyttä enää tahdo todeksi uskoa.

Ainut positiivinen asia eilisessä pelissä oli ettei tullut mitään tuurivoittoa paskapelillä. Kai siellä nyt sitten on edes niitä viivoja luisteltu.
 

Bobi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Kiekko-Ketut, Edmonton Oilers
Huomisen kokoonpanoja on kyllä ikävä odotella. Olisiko kukaan uskonut ennen kauden alkua, että Plihal ja Viuhkola joutuisivat jättämään pelejä pelaamatta? Eihän ne koskaan loukkaannu. Siis nehän on meidän 1 ja 2 sentterit! Huomenna molemmat ovat todennäköisesti poissa pelistä.

Eilisen pelissä jo toisessa erässä ( Plihalin vielä pelatessa ) aloin miettiä seuraavanlaisia ketjukoostumuksia:

Junttila - Salomäki - Kähkönen
Huml - Komulainen - Haataja
Donskoi - Norman - Halava
Keränen - Kemppainen - Suoranta

Nykykuntoiset / raskasjalkaiset Viuhkola ja Plihal ovat valitettavasti jarruna koko joukkueelle. Heidän poissaolo ei ainakaan joukkuetta heikennä.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Eihän tätä Viuhkolan loukkaantumisherkkyyttä enää tahdo todeksi uskoa.

Huono karma kyllä Viuhkolaa ympäröi. Jos mies vaihtaisi lajia ja alkaisi pelaamaan shakkia niin varmasti kesken pitkään mietityn lähetin siirron jakkara romahtaisi alta ja häntäluu murtuisi.
 

Potaichuk

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Joonas Donskoi, PuLaAho
Neljä äijää eka pelin jälkeen lasarettiin? Ei tätä kyllä millään huonolla tuurilla enää jaksa perustella. Mitä helvettiä ne kesät treenaa.

Mulla itellä on semmonen mielipide asiasta, että kun pelissä tanssiaskeleet eivät mene oikein yksiin muun joukkueen kanssa, niin yritetään kompensoida sitä ylisuoriutumalla Crosbymaisesti kulmaväännöissä ja täpärissä tilanteissa. Näin altistutaan sitten enemmän noille vammoillekin.

Mutta otetaan posiitivinen irti. Eilenkihän SaiPa lähti ilman kärkinimiä Lee, Salcido ja monia muita rivimiehiä. Silti SaiPa pelasi tosi ennakkoluulottomasti. Nythän Aravirran tulisi ottaa kaikki se valmentajakokemus käyttöön, jota hän hehkutti radiossa käyttävänsä nyt viimeisenä valmentajakautenaan. Tähän haluaisin uskoa mutta eipä täällä olla nähty taisteluilmettä sitten Jalosen jälkeen.

Alkaa usko loppua, jos sitä nyt on enää jäljellä muutenkaan.
 

Petr T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks | Kärpät | SoJy
Eilisen pelissä jo toisessa erässä ( Plihalin vielä pelatessa ) aloin miettiä seuraavanlaisia ketjukoostumuksia:

Junttila - Salomäki - Kähkönen
Huml - Komulainen - Haataja
Donskoi - Norman - Halava
Keränen - Kemppainen - Suoranta

Nykykuntoiset / raskasjalkaiset Viuhkola ja Plihal ovat valitettavasti jarruna koko joukkueelle. Heidän poissaolo ei ainakaan joukkuetta heikennä.

Ihan mielenkiintoista pohdintaa ja saattaa olla jopa ihan tottakin. Toinen noista kavereista pitäisi olla pois ja tilalla liikkuvampi sentteri. Komulainen todellakin Humlin ja Haatajan keskelle. Salomäki on kai myös pakko laittaa keskelle, vaikka ei siinä parhaimmillaan olekaan.
 

mayra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slava Ukraini
Eilisen pelissä jo toisessa erässä ( Plihalin vielä pelatessa ) aloin miettiä seuraavanlaisia ketjukoostumuksia:

Junttila - Salomäki - Kähkönen
Huml - Komulainen - Haataja
Donskoi - Norman - Halava
Keränen - Kemppainen - Suoranta

Hyvän näköiset kentät. Huml ja Komulainen pelasivat mainiosti yhteen ottelussa Hampuria vastaan. Lisäksi Komulainen tuntuu olevan tällä hetkellä se kuumin Kärppien senttereistä, vaikka laidalla eilen pelasikin. Peliesitysten perusteella kuuluisi ilman muuta 1-2 ketjun keskelle (toki Ara sitten valikoi kärkiketjujen sentterit verotietojen perusteella).
 

Päätykiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki vakavasti otettavat organisaatiot.
Eilinen oli kyllä heikko esitys. Ei ole mielipide ainakaan itselläni yön aikana tästä asiasta muuttunut. Totta kai kyseessä oli vasta ensimmäinen peli ja näin, mutta kyllä tuo tulos suuri pettymys ainakin itselleni oli. Parempaan pitää joukkueen jatkossa pystyä. Tietenkin muutaman sentterin loukkaantuminen ei tietenkään tähän vaiheeseen ole se, mitä olisi tarvittu, mutta niillä mennään mitä käytössä on.

Edelleen kaipaan sitä sitä intohimoa ja halukkuutta enemmän tuohon pelaamiseen, että oikeasti tehdään helvetin paljon töitä ja sitä kautta ansaitaan niitä pisteitä. Eilen työnteko ei ollut tarvittavalla tasolla ja se näkyi armottomasti myös sitten lopputuloksessa. Ylivoimaa en jaksa enään edes jauhaa, kun se on sitä samaa paskaa ollut jo pidemmän aikaa. En tiedä pitääkö sitä ylivoimaa välttämättä pelata kolmen ketjun kuitenkaan. Olisi edes yksi ketju, joka osaisi sen homman, mutta minusta ei ole tällä hetkellä edes sitä yhtäkään ketjua, mikä sen homman saisi toimimaan. Eilen taas saatiin siitä muistutus, että kuinka tärkeä se ylivoimalla onnistuminen onkaan.

Huomenna on sitten seuraava koitos edessä ja hirveitä odotuksia ei itselläni tähän peliin kyllä ole. Saa nähdä minkälaiset ketjut saadaan kasaan ja ketä sieltä sitten loppujen lopuksi pois tulee olemaan. Pisteitä kuitekin tarvittaisiin näin alkukaudestakin. Itseluottamusta nämä viimeisen erän tappioit eivät varmasti ainakaan ylöspäin nosta. Tai tappiot muutenkaan. Jostain nyt vain pitää löytää pelaamiseen uusi vaihde, jotta niitä voittojakin alkaisi tulemaan.

59 peliä kuitenkin on vielä jäljellä, joten sinällään kaikki on mahdollista. Jos edes puheita on uskominen, niin tällä kaudella tavoitteet ovat kovat, niin puheiden sopisi myös näkyä siellä kentällä aika nopeasti. Peliin vain pitää saada huomattavasti enemmän himoa, halukkuutta ja tahtoa. Itsestään on kenenkään pelaajan turha luulla sen enempää mitä oikeasti on. Pelkkä puolivaloilla surffailu ei tule riittämään. Tai no saattaa se kympin joukkoon riittää, mutta siihen se jääkin.
 
Plihalista en itse saa aivan niin murheellista kuvaa kuin muut. Hänellä on omiin silmiin kolme isoa miinusta, joista kyllä 2 ovat aika pahoja.

- Mielialapelaaja. Voi olla ihan mitä vain loistavan ja luuserin väliltä. Tähän auttaisi vahva muu joukkue ja ehkäpä Aravirta voisi olla passelikin valmentaja.

- Loukkaantumisherkkyys. Tämä on kyllä iso miinus.. ei yhtä iso kuin seuraava..

- Mies on hankittu 1. sentteriksi. Tämä on oikeastaan Plihalin kaikkein isoin miinus.

Plihal pelasi eilenkin aivan hyvää peliä hyökkäyspäässä. Suojasi kiekkoa hyvin, eikä menetellyt kiekkoa. Sai myös kiekon melko kovalla prosentilla omilleen. Ihan hyvä laukauskin Plihalilla vissiin on, mutta eipä tuo eilen ainakaan päässyt laukaisupaikoille. Plihal onnistui kuitenkin Jekyll&Hydemaisesti katoamaan välillä pitkiksi toveiksi aivan täysin kartalta. Pelinrakentelu ei ollut mitään mairittelevaa, mutta siihenhän on tuossa ketjussa muutenkin Huml. Vaikea oli Huml&Plihal kaksikolta kiekkoa eilen ottaa, kun pääsivät hyökkäysalueelle. Mutta olihan Plihal kyllä hidas.. ehkä siinä oli enemmän syytä, mikseivät sitten päässeet sinne hyökkäysalueelle.

Hetkinen.. mitä enemmän kirjoitan ja mietin, sitä enemmän alkaa negatiivisia asioita löytymään. Aho stana, miksi 2 ensimmäistä sentteriämme on hitaita lasinilkkoja? Ei tullut ainakaan tämän palstan kirjoittajille yllätyksenä loukkaantumisherkkyys ja nopeus.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös