Kärppien maalivahtitilanne

  • 606 242
  • 2 002

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Kyllä minullekin alkavat Karhusen näytöt riittää, ajatellen ensi kauden ykkösmaalivahdin valintaa. Äkkiä ne mielipiteet joillakin muuttuvat. Vielä 11.2.2014 täällä kirjoiteltiin tämänlaisia...
On kyllä helppoa laittaa vetoja tällä kaudella, kun on liigan huonoin kakkosvahti riveissä.
... Tuskin enää noin kirjoittaa. Tuo oli jo silloin niin älytöntä, että jäi mieleen.

Nyt kun Rynnäksen loppukausi on mennyt loukkaantumisten merkeissä, niin liekö tuo mihinkään NHL:ään sittenkään pääsee. Mitä jos meillä onkin ensi kaudella sama maalivahtikaksikko?! Kunhan arvasin.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Mitä jos meillä onkin ensi kaudella sama maalivahtikaksikko?! Kunhan arvasin.

Olisihan se loistava tilanne jos samalla kaksikolla jatkettaisiin, ei ainakaan maalivahdeista jäisi menestys kiinni. Noin yleensä ottaen keskustelu Karhusesta on mennyt ihan yli, ainakin itselleni Kärpät on se juttu, ei joku yksittäinen pelaaja, oli se sitten maalivahti tai snaipperi.
 

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Käsittääkseni Rynnäs on pelikunnossa, luulen valmennusjohdon ajattelevan pitkää pelaamattomuutta ja sitä tosi asiaa, että Karhunen on tällä hetkellä tulikuuma. Liigan vähiten maaleja päästänyt maalivahti olympiatauon jälkeen. Rynnäksen tulisi saada pelituntumaa ja mielestäni sen paikka on siinä vaiheessa kun, kun sarjassa alkaa olla varaa myös hävitä. Jos ja kun Kärpät tämän päivän ottelun vie, luulen sen paikan tulevan viimeistään keskiviikkona.

Rynnäs ei nimenomaan ole pelikunnossa tällä hetkellä kuin pakon edessä. Ja kun Karhunen vetää tuolla tavalla, se pakko on ainoastaan hänen loukkaantuminen tai täydellinen romahdus jossakin matsissa. Mitään järkeä ei Jussia ole riskeerata nyt.

Olen kuullut samaa kuin Niinimaa, joka päivän tv-lähetyksessä kommentoi osimmoilleen "Rynnäs pystyisi pelaamaan, mutta hänen vammansa on sellainen, joka voi pahentua".
 

Oddee

Jäsen
Rynnäksen kunnosta minulla ei ole mitään muuta tietoa, kun täältä on saanut lukea. Nyt ei mielestäni saada tehdä sitä virhettä, että laitetaan kuuma veskari istumaan penkille. Vaikka Rynnäs olisi täydessä kondiksessa, niin peluuttaisin Karhusta seuraavassakin ottelussa. Päivän kunnon kuuluu ratkaista, eikä palkkapussin tai nimen selässä. Karhunen on kuumin veskari KOKO LIIGASSA tällä hetkellä, eikä häntä kannata sivuuttaa vain sen takia, että meillä on ringissä myös NHL-pelejä pelannut veskari.

Yksi päästetty maali kahdessa playoff-ottelussa on aika hemmetin kova saldo, kun ottaa huomioon, ettei tässä vaiheessa vastaan tule enää yhtään huonoa joukkuetta. Toivon tietysti Jussillekkin kaikkea parasta, mutta mikäli ylemmät ja Niinimaan kommentit pitävät paikkaansa, niin turha tässä vaiheessa on lähteä Rynnästä enempää rikkomaan.

Karhusella pärjätään aivan loistavasti, eikä maalivahtipeli tule olemaan esteenä missään tapauksesssa, ettei voitaisi mennä aina päätyyyn asti. Enemmän minua huolettaisi, jos Jussi olisi ensi pelin aloittava maalivahti, eikä Tomi.

Karhunen ensi kaudella ykkösveskaksi! Oli jo Backlundin takana hyvä kakkonen, ja pystyi hyvin pelaamaan Liiga-tasolla. Nyt on kehittynyt vain lisää ja lisää. Ansaitsee ehdottomasti paikan ykköskassarina. Jos Rynnäs saadaan ensi kaudellakin pidettyä, niin en tietenkään laita hanttiin, mutta ilmankin varmasti pärjätään.
 

And77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pohjoinen
Karhusella kuukauden aikana 10 peliä joista 8 voittoa ja voitoista puolet nollapelejä. Nollapeli pleijjareissa vierakentällä 0-1 tilanteessa vaatii muutakin kuin tiiviin puolustuksen!

Puheet Tomin paineensietokyvystä voidaan lopettaa.

Karhusella päätyyn asti, mutta huiliakin voi antaa jos Rynnäksellä paikat kestää käydä yhden pelin.

Hienoa Tomi !
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Antaa Tomin pelata niin kauan kuin voittoja tulee. Vetäköön vaikka koko play-offit jos ei päästä kuin max yhden per peli.

Mielenkiinnolla tosin odotan sitäkin hetkeä miten Rynnäs vastaa kun Karhunen on ruvennut tosissaan haastamaan ykkösveskarin tonttia.
 

karfan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun kärpät
Vaikka on pelannut hyviä pelejä aiempinakin kausina niin selkeä ongelma on karhulla ollut se,että pienikokoisena mokkena on tehnyt itsensä vielä todellisuuttakin pienemmäksi. Suoria vetoja on uponnu sellasia mitkä on tullut ilman maskia ja suht. kaukaa.

Oikeastaan joulun jälkeen Karhusessa ei oo ollut mitään merkkiä entisestä! Kaveri on rauhallinen eikä pompun pomppua päästä sohittavaksi. Uskomaton hyppy kehityksessä pienen ajan sisällä.

Ens kautta ajatellen ainoa pienehkö kysymysmerkki on että jos pelaa pitkän sarjan niin pysyykö nykyinen taso? Sen toki kevät näyttää jos Tomi vie meidät päätyyn asti!
 

Senmutsson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Twitteristä bongattu sarjakuva, liittyen Kärppien maalivahtitilanteeseen. Kyllä on hauska! Hymiö.

Tällä maalivahtikaksikolla tätä kevättä ei kyllä voi sössiä! Kunhan nyt hyökkäyksen puolellakin kiristettäisiin vähän (mieluummin silti paljon) ruuvia, niin väistämätön lopputulos on Kanada-malja Oulussa. Mutta joo... sitä ruuvausta vielä tarvitaan.
 

Summer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Oikeastaan joulun jälkeen Karhusessa ei oo ollut mitään merkkiä entisestä! Kaveri on rauhallinen eikä pompun pomppua päästä sohittavaksi. Uskomaton hyppy kehityksessä pienen ajan sisällä.

Näinpä! Näyttäisi siltä, että itseluottamus ainakin tällä hetkellä kohtuu korkealla ja muutenkin rauhallisen varma torjuntatyyli.

Niinkö se Hilli sai taas yhden moken tönittyä uudelle tasolle. Taisi muuten vastikään jossain haastattelussa sanoakin että luottaa valmennuksessaan yksinkertaiseen kaavaan (mitä simppelimpi sen parempi). Siltä se kyllä näyttää kun Karhusen työskentelyä katsoo. Ei kaveri turhia hosu tällä hetkellä.
 

Hxxx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mental tension
Hyvin menee, mutta menkööt.

Hyvin sanottu. Huima on Karhusen vire, mutta samassa pitää antaa tunnustusta koko joukkueen puolustuspelaamiselle. Ei muistu ihan heti mieleen kärppäjoukkuetta, joka uhrautuu ja taistelee jokaisesta kiekosta nähdynlaisella asenteella. Lähes jokainen pelaaja kapteenista lähtien heittäytyy jokaisen kiekon eteen vuoron perään. Kyllä Karhusen kelpaa seistä maalilla tuollaisen puolustuksen viimeisenä lukkona.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mukavintahan tässä on se että Käyttäjänimetön on viimeinkin monen vuoden tuulimyllyjä vastaan taistelun jälkeen päässyt sanomaan "mitä minä sanoin!". Ota ilo irti siitä nyt kun on aihetta. =)
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Mukavintahan tässä on se että Käyttäjänimetön on viimeinkin monen vuoden tuulimyllyjä vastaan taistelun jälkeen päässyt sanomaan "mitä minä sanoin!". Ota ilo irti siitä nyt kun on aihetta. =)
Tämähän se pääasia tässä on! ;)

No ei kun. Koko joukkueen hommiahan tuo tietenkin on. Mielenkiintoinen joukkue noin muutoinkin on tämän kauden Kärpät. Kävi miten kävi, tämä ei ole mikään HMV-kausi.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Jos Kärppien kakkosmaalivahti on jo noin hyvä niin miten hyvä ykkösmaalivahti oikein onkaan. Odotuksissa on Rynnäkselle semmoinen 1+1 tehot per peli...
 

Johan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Toivottavasti Karhunen saa pelata neljännenkin pelin putkeen HPK:ta vastaan. Paineidensietokyvylleen tekis hyvää ja oishan se myös luottamuksenosoitus Marjamäeltä.

Pari lipsahdusta on tullut koko sarjassa tähän mennessä, mutta huomattavan paljon enemmän todella hyviä pelastuksia. Paremmin on menny, ku luulin. Käyttäjänimettömän hehkutus on toistaiseksi realisoitunut. Hyvä niin.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Se vaikuttaa hehkutukselta, kun syyttä suotta on Karhusen kaikki mahdolliset pienen pienetkään epävarmuudet nähty Mestis-tason imurointeina ja kun on tuonut realismia siihen keskusteluun mukaan.

Eilenkin esimerkiksi jokunen näki molemmat maalit Karhusen imurointeina. Jos on tuosta eri mieltä, niin jonkun mielestä "hehkuttaa Karhusta". No ok, toinen maali oli otettavissa mutta siinähän kävi niin, että kun kiekko ei jäänyt Karhusen haltuun, niin kun se tipahti jäähän, niin Karhunen olisi sen saanut vielä siitä mutta Suoranta tuli ja löi kiekon Karhusen hanskasta pois. Tai se tapahtui juuri sillä hetkellä, kun Karhunen sulkee kiekkoa hanskansa alle eli on hoitamassa tilannetta haltuun. Katsoin tilanteen hidastettuna tänä aamuna noin 15 kertaa. Muutkin voivat katsoa ja tehdä omia jatkoaikamaisia pikseli pikseliltä -analyysejä. Onnettomien sattumusten summa tuo maali. Vastapainoksi siellä oli monta hyvää torjuntaa. Erittäin epätervettä karjalalippistouhua, kun osa on tuon yhden tulkinnanvaraisen tilanteen vuoksi halukas vaihtamaan maalivahtia. Varsinkin Jääkonekuskin maalivahtiarviot ovat kaudesta toiseen täyttä roskaa. Muusta pelistä kyllä ymmärtää.

Mieluiten ottaisin maalille syyskauden Rynnäksen mutta sitä ei ole nyt enää tarjolla. Rynnäs ei välttämättä pelaa ilman Karhusen loukkaantumista tällä kaudella enää yhtään peliä, joten Karhusella mennään, kävi miten kävi. Saa ottaa talteen.
 

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Kyllä tuota Karhusen mainiota kevätvirettä voi hehkutella, siinä ei ole mitään väärää. Eilen näytti kiekko toisessa ja kolmannessa erässä välillä hieman polttelevan, mutta jatkoerässä jäi miekeen tilanne aivan silmieni alla, kun HPK:n veto tuli viivasta ja HPK:n pelaaja oli yksin Karhusen edessä, sulki Karhunen kiekon varmaakin varmemmin hanskaansa. Eikä Kärppien puolustus muuten eilen ensimmäistä erää lukuunottamatta mitenkään hyvin pelannut. Pelit ovat olleet tiukkoja ja meillä on ollut voittava maalivahti.
Silti voisi Rynnästä peluuttaa huomenna Hämeenlinnassa. Jos sarja ei mene poikki, niin Karhunen tolppien väliin Raksilassa ja voitto kotiin. Olisi hyvä Rynnäksellekin saada peli alle ennen seuraavaa sarjaa.
 

JPL

Jäsen
Itse olen sitä mieltä että huomiseen peliin pitää laittaa Rynkky maalin suulle, jotta saa pelin alle ennen seuraavaa sarjaa (oletan että sinne päästään). Ei voida mennä pelkästään Karhusen varassa kuitenkaan, koska mitä tahansa voi sattua.

Huominen peli ei ole niin justiinsa, vaikka sattuisi turpaan tulemaankin, joten voidaan ottaa hieman riskiä tällä sektorilla. Ja Karhu on pelannut jo melkoisen pitkän putken tässä erinomaisesti, joten ei huilivuoro hallaa tee.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Niin, sillä minä sanoin, ettei Rynnäs ehkä pelaa enää ollenkaan, kun se loukkaantuminen voi olla niin paha. Toisten mukaan on siinä ja siinä, että voisiko jo pelata ja olisi kunnossa, toisten mukaan on treeneissä yhden torjunnan jälkeen kinkannut erittäin kärsivän näköisenä pukukoppiin.

Ota näistä nyt selvää. Enkä ole varma oliko tämän viestin julkaiseminen järkevää. Parempi olisi, että vastustaja luulisi Rynnäksen olevan suht ok. Mitä se siellä varamokkena on ollut. Mediapelihommia, psyykkausta, vaikka onkin pelikelvottomassa kunnossa vai onko lähes kunnossa?

Kevät on suurten kysymysten aikaa.
 

JPL

Jäsen
Jos Rynnäs ei olisi pelikunnossa (siis ollenkaan), ei hän olisi kakkosena. Varmaa on myös, että jos olisi 100% iskussa, niin olisi jo jonkun ottelun pelannut.

Veikkaan, että vamma on sellainen, että se voi uusiutua ja halutaan pelata niin varman päälle kuin mahdollista, kun nyt ei ole ollut mitään pelillistä tarvettakaan häntä peluuttaa. Jossain vaiheessa se piste kuitenkin tulee, kun hänet pitää luukulle laittaa. Tietämässä missä vamman suhteen mennään, laittaisin hänet huomenna maalin suulle.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Jos Rynnäs ei olisi pelikunnossa (siis ollenkaan), ei hän olisi kakkosena.
Tuo on tietenkin itsestäänselvä yleinen veikkaus ja noin tilanne yleensä onkin. Mutta entä jos nyt ei olekaan. Jos yhden treenitorjunnan jälkeen lähtee irvistellen koppiin, niin ei semmoinen ole välttämättä pelikunnossakaan kuin sen yhden torjunnan ajan. A-junnut pelaa finaaleja, sielläkin tarvitaan maalivahtia. Ja onhan se vastustajalle psykologisesti aivan eri tilanne, kun kakkosena on Rynnäs eikä joku nevöhöörd A-junnu.

Kortisonillahan saa usein ihmeitä aikaan. Sen avulla pelannee sitten jos pelaa.

Pitääkö sitä lähteä itse sinne treeneihin tarkistamaan tilanne.
 
Viimeksi muokattu:

Hxxx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mental tension
Karhusella jatketaan, se on selvää. Ei ole mitään järkeä vaihtaa voittavaa maalivahtia tässä vaiheessa. Katsellaan tilannetta uudelleen siinä vaiheessa, jos kävisi niin ihmeellisesti, että Kärpät häviäisi ottelun. Go Karhunen!
 

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Jos Rynnäs ei olisi pelikunnossa (siis ollenkaan), ei hän olisi kakkosena. Varmaa on myös, että jos olisi 100% iskussa, niin olisi jo jonkun ottelun pelannut.

Rynnäs on roikkunut luukulla, vaikkei siinä järkeä juuri olisikaan. Tämä kahdesta syystä, eli hän on itse ollut halukas sinne lähtemään. Tarvittaessa pystyy torjumaan, mutta kukaan ei tiedä milloin pasahtaa.

Toinen on sitten se psykologinen puoli. HPK lähti niin selvänä altavastaajana sarjaan, että houkutin B-junnumolarin kakkosena oloon oli liian iso riski otettavaksi. Erkki Rajamäki, juu nou. Vahinkoja aina sattuu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös