Kärppien kokoonpano ja ketjukoostumukset kaudella 2022–2023

  • 149 887
  • 1 022

Apis17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ema laitettaisiin Markon tilalle ja siitä tulisi sitten tasoltaan sen jälkeen "ykköskenttä"?
Heittohan tuo täysin oli. Perustuen siihen että Björkiä ja Hyryä on haluttu myös ihan ykköstä myöten. Ei kärpillä minusta ole ollut koko kaudella kolmea ykköskentän määrää pelaajia mitä on pidetty erittäin pitkälti totuutena.

Huomio siihen, että en ole luettelemassa ketkä olisi markoa parempia nelosen pelaajia. Jos luetaan uudestaan olen sanonut että hän on parhaita. Olen aikasemmin kehunut Markon apuja alivoimassa ja puolustuspelaamisessa, mutta tällä kaudella hän ei ole mielestäni pitkällä otannalla päässyt sille tasolle millä hänen odottaisin pelaavan. Todella paljon on mennyt Markolta syöttöjä mailanalitse esimerkiksi juuri alivoimalla. Tilasto mitä itse en arvosta on +/- mutta mainitsevat arvoista se on kuitenki että Markolla tämä on -2 vaikka on tehnyt hienosti maaleja. Enemmän kuin olisin odottanut. Markolla on varaa vielä petrata. Mies on oikeasti jo varsin iäkäs ja uran ehtoopuolella, eikä välttämättä enää nouse parhaalle tasolleen kuin yksittäisissä illoissa. Niitä on ollut tällä kaudella ja edellistä viestiäni lainaten, toivon ja luotan että niitä pelejä tulee kevään peleissä illasta toiseen lisää silloin kun niitä todella tarvitaan. Silloin Marko on niinkuin sanoin parhaita roolissaan. Vähintään Euroopan mittapuulla.
Ei kyllä aukea mullekkaan. Ihme nillitystä joillakin tietyistä pelaajista ja osittain niistä jotka ei edes Kärpissä pelaa. Jos antaa negaa niin sen pitää myös löytyä pelikentältä.
Mun silmissä ei parempaa 4. kentän pelaajaa ja alivoimaspesialistia ole kuin Anttila.
Mutta jokainen tyylillään ja tavallaan.
Tosiaan Emaa vastaan minulla ei ole yhtään mitään. Toivon todella Emaa takaisin mahdollisimman pian. Emä on hyvä, työteliä pelaaja joka osaa myös tehdä maaleja. Heitto ei ihan nyt osunut, käsi ylös! Ja samaa mieltä, että Anttila on erittäin hyvä, parhaimmisto kun mies pelaa omalla tasollaan.
 

Sardinho

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ainiin Emanuelssonkin pelaa vielä meillä. Kertoo paljon ulkomaalaisvahvistuksesta, että ei ole paljon tullut haikailtua miehen perään, kun on ollut poissa kokoonpanosta. Menee omassa kategoriassa samaan kastiin Heikkalan kanssa. Tsemppaa ja jalat tikkaa niin pirusti, mutta minkäänlaista tulosta ei kyllä saa aikaan. Jos loppukaudeksi on joku oikea "sniper" saatavilla, niin otan hänet vastaan joka kerta ennen Emanuelssonia.
Kyllähän Emanuelsson kuitenkin sen 19 pörsää viime kaudella paukutti.. Sitten keväällä hyytyi jotenkin aivan täysin ja ei tuo syksykään kovin kummosella tavalla lähtenyt liikkeelle. Mutta omaa kyllä hyvät valmiudet ampua suoraan syötöstäkin kiekkoa pussiin. Lisäksi rannekkin lähtee aika vihaisesti eli en nyt ihan Heikkalaan nyt kuitenkaan lähtis vertaamaan. Siitä toki samaa mieltä, että en hirveänä varsinkaan tuommosen pitkän loukkaantumisen jälkeen Eman varaan laskisi ja, jos joku meritoitunut snaipperi on tarjolla niin ei muuta, kun sisään vaan.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Kyllähän Emanuelsson kuitenkin sen 19 pörsää viime kaudella paukutti.. Sitten keväällä hyytyi jotenkin aivan täysin ja ei tuo syksykään kovin kummosella tavalla lähtenyt liikkeelle. Mutta omaa kyllä hyvät valmiudet ampua suoraan syötöstäkin kiekkoa pussiin. Lisäksi rannekkin lähtee aika vihaisesti eli en nyt ihan Heikkalaan nyt kuitenkaan lähtis vertaamaan. Siitä toki samaa mieltä, että en hirveänä varsinkaan tuommosen pitkän loukkaantumisen jälkeen Eman varaan laskisi ja, jos joku meritoitunut snaipperi on tarjolla niin ei muuta, kun sisään vaan.
Itsekin olen kuulunut pitkään Emanuelssonin puolustajiin ja mies on saanut - osaltaan - mielestäni vähän liiankin kovaa raippaa, mutta tästä yllä olevasta boldatusta kohdasta pitää kyllä olla täysin eri mieltä. Mielestäni tuo boldaamani kohta on (omasta mielestäni) se koko Emanuelssonin pelaamisen ja pelin selkeästi suurin kompastuskivi ja ongelmakohta, mikä siinä sakkaa ja hieman ärsyttää. Emanuelssonhan on nimittäin aivan surkea ampumaan kiekkoa suoraan syötöstä. Itselle muistuu näiden kahden viime kauden ajalta siis lukuisia tilanteita, joissa Emanuelsson on kyllä hyvällä maalivainulla löytänyt tiensä sinne takatolpalle oikeaan paikkaan ja saa kiekon sinne ja muuta ei tarvitsisi tehdä, kuin laittaa - kovan luokan maalintekijän tavoin - se kiekko siihen puolityhjään maaliin.

Mutta sen maalin sijaan, onkin tapahtunut joko kaksi skenaariota: A) Emanuelsson on ottanut kiekon haltuun, mutta se kiekon ihan ihmeellinen asettelu täydellisesti siihen lapaan ja ikuisuuden kestävä viritys on johtanut siihen, että maalivahti ehtiikin liukua siihen tolpalle ja, kun Emanuelssonin kuti vihdoin ja viimein lähtee, on lopputulema maalivahdin "game saver" ja huokailut. Ihan oikeasti, näitä edellä mainittuja kuvaamiani tilanteita on tullut lukuisia tämän ja erityisesti eritoten viime kauden aikana, siis ihan hervoton määrä. Etenkin viime kaudella noita tuli ihan tukuttain ja muistan kun alkoi turhauttamaan niin pirusti, kun malaivainua tonteille kyllä löytyy, mutta se virittely ja onneton suoraan syötöstä laukomisen taito on jotain puulaakitasoa. Se toinen B) vaihtoehto, jota on sitäkin nähty jokusen kerran, on sen kiekon päältä pölyjen pyyhkiminen lahjakkaasti, vaikka edessä olisi puolityhjä maali. Mutta lähinnä tuo A) vaihtoehto, jossa se viritys siellä takatolpalla/takatolpan läheisyydessä pointilla, niin kestää ihan älyttömän kauan, liian kauan ja niin, että molari ehtii sinne toiselle tolpalle liikkua.

Kaverilla on kyllä hyvä maalivainu ja pääsee ja osaa haistella itsensä niille tonteille, mutta se maalintekijän viimeinen kliinisyys ja tehokkuus uupuu liian monta kertaa siinä ratkaisevalla hetkellä. Yksi hyvän maalintekijän parhaista ominaisuuksista on kuitenkin se monipuolinen taito viimestellä ja etenkin taito viimeistellä asennosta, kuin asennosta, ja etenkin niin, että se kiekko nyt ei aina niin täydellisesti ja parhaalla mahdollisella tavalla ole siinä lavassa, vaan hyviltä maalintekijöiltä löytyy myös kykyä ja taitoa laittaa se pyöriväkin propellikiekko maaliin.

Oikeasti yhtään melkeinpä kärjistämättä, mutta jos Emanuelsson olisi noista takatolppa -paikoistaan kahden viime kauden aikana laittanut edes 1/3 tai 1/4 osan sisään, niin 30 maalin rajapyykki olisi viime kaudellakin ollut ihan totaalista paperia. Voi toki olla, että minulle on sitten jäänyt mieleen vain ne Emanuelssonin epäonnistumiset, mutta tuota on oikeasti tullut itsekin pelien aikana niin monta kertaa katseltua ja tuskasteltua, kun se Emanuelsson on kyllä löytänyt itsensä hyvin sinne takatolpille, mutta kun taaaas kerran se Emanuelssonin laukauksen virittely kestää ihan tuhottoman kauan, niin kauan aina, että se maalivahti ehtii liukua sinne takatolpille tekemään sen "game saverin". Ja sitten yleensä siinä juuri ennen vedon hetkeä, alkaa Emanuelssoninkin eleestä näkymään sellainen "hätääntyminen", kun tajuaa, että tuli taas viriteltyä ja aseteltua sitä kiekkoa niin kauan, että mokke ehtii taas tielle, ja lopputulema on joku onneton suupaisu sinne tänne. Eli, vaikka virittelee sitä kiekkoa, niin ei siltikään saa sitä laukausta lähtemään tulisesti ja tarkasti, mikä sen koko "yli-virittelyn" pointin luulisi olevan, kun se lataaminen kestää aina niin kaun siihen "täydelliseen" asentoon, mutta siitä huolimatta lopputulema on joku räkäinen suupaisu. Joku muu voi toki vahvistaa tai kumota tämän mielikuvan, mikä itselleni on jäänyt, mutta itselle vaan on niin vahvasti ja monen monta lukuista tilannetta jäänyt mieleen, jossa se Emanuelsson on siellä takatolpilla sössimässä ja yli-virittelämässä sitä kiekkoa. Muutenhan Emanuelssonilla on ihan hyvä ja napakka kuti, kun saa sen kiekon viriteltyä siihen jiiriin. Rannari on napakka ja lyöntilaukaus lähtee myös lujaa, mutta ei kyllä nopeasta virityksestä, suoraan syötöstä tai "pahoista" asennoista, kuten huippumaalintekijöillä.

Tämä em. on se syy, minkä takia itse en vain pysty näkemään Emanuelssonia menestyvän joukkueen "ykkösmaalitykkinä" kärkiketjussa. Kuten jo aiemmin tullut todettua, niin _menestyvässä kärkijoukkueessa_ (Mikkolan viime kauden valju-Kärpät ei sellainen ollut lähimainkaan) sellainen taustalta, 2.-3.linjasta parhaimmillaan n. 15 maalia iskevä taustatulituen antaja. Emanuelssonilla on kyllä muita hyviä vahvuuksia (todella pyytetön ja antaumuksellinen työmoraali, loistava kamppailija ja vääntäjä, hoitaa puolustusvelvoitteet moitteettomasti ä, luotettavuus jne.) Mutta, jos joukkueen ykkösmaalintekijän viittaa aletaan sovittamaan Emanuelssonin harteille, niin...Ja tämä kaikki siis nyt sellaisen henkilön sanomana, jonka mielestä Emanuelsson on saanut jopa kohtuutontakin raippaa ja itsekin on tullut Emanuelssonia puolustettua monta kertaa. Mutta tuo todella onneton suoraan syötöstä virittely ja hitaus lauottaessa on mielestäni suurin syy, minkä takia Emanuelssonin maalimäärät ovat nyt oikeasti jopa reilut 10-15 maalia pienemmät, mitä ne voisivat todellisuudessa olla, jos tuo em. aspekti olisi kunnossa. Pystyy muutenkin ilman tuota vahvuutta/taitoa iskemään kyllä kohtuullisesti maaleja, mutta jos tuo suoraan syötöstä laukomisen taito olisi kondiksessa, niin potentiaalia olisi kyllä olla aika 'tappavan' tehokas maalintekijä Liigan ja kuten todettua, 30 maaliakin olisi heppoista paperia. Nyt ei valitettavasti ole ja tuhlailee ihan liikaa ja suurissa määrin noita takatolpan puolityhjiä huipputontteja.
 

Apis17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Joku muu voi toki vahvistaa tai kumota tämän mielikuvan, mikä itselleni on jäänyt, mutta itselle vaan on niin vahvasti ja monen monta lukuista tilannetta jäänyt mieleen, jossa se Emanuelsson on siellä takatolpilla sössimässä ja yli-virittelämässä sitä kiekkoa. Muutenhan Emanuelssonilla on ihan hyvä ja napakka kuti, kun saa sen kiekon viriteltyä siihen jiiriin.
Niinhän se monesti ihmismielessä menee, että ne epäonnistumiset nousee vahvemmin esille ja ne muistaa helpommin. Ylös laittamalla totuus on usein todella paljon erilainen ja siksi sanon että on niitä onetimereitakin nähty jonkun kerran.

Olen kuitenkin samaa mieltä, että Ema ei lauo jos kiekko ei tule hänelle kelpaavan laukaisusektoriin, joka on paljon pienempi kuin esimerkiksi Ojamäellä. Hyvähän se on, jos Ema tietää ettei siitä saisi hääviä lopputulosta niin mielummin ottaa haltuun ja hakea sitä kautta, eritoten ylivoimalla. Tällä kaudella tosiaan ei ole minustakaan niin paljoa tullut suoran vedon laatuisia syöttöjä niin paljoa kuin viimekaudella, mutta nostetaan esiin viimekaudesta myös ne Eman syötöt, jotka lähtivät sen asettelun jälkee kun maali jo tuntui mahdottomalta. Aika usein pisti pienen hetken jälkeen kovan matalan syötön/laukauksen tarkoituksella ohi takatolpasta, josta Bourke kiekon ohjasi taidokkaasti sisään. (Ei ole hetkeen näkynyt yhtä taidokasta luistimien ja mailan kimmokepinta-alan tekijää muuten takatolpalle.)
 

Teme91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kärpät tänään Tapparaa vastaan kello 16:00 alkavassa ottelussa:

Turunen - Kemppainen - Leskinen
Paaso - Rundblad

Junttila - Kunyk - Koivunen
Byström - T.Niemelä

Björkqvist - Tiivola - Jakobsson
Kivistö - Olkkonen

Heikkala - Hyry - Anttila
Karvinen

Meriläinen (Kaarlehto)
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: 1971

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kärpät tänään Tapparaa vastaan kello 16:00 alkavassa ottelussa:

Turunen - Kemppainen - Leskinen
Paaso - Rundblad

Junttila - Kunyk - Koivunen
Byström - T.Niemelä

Björkqvist - Tiivola - Jakobsson
Kivistö - Olkkonen

Heikkala - Hyry - Anttila
Karvinen

Meriläinen (Kaarlehto)
Kapteeni sivussa. Se on tällaiseen peliin iso lovi, vittu!
 

Vaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kapteeni sivussa. Se on tällaiseen peliin iso lovi, vittu!
Täytyy ajatella positiivisesti. Muiden on pakko tsempata, kun päällikkö on pois pelistä. ...Hyvä tästä tulee, kun uskalletaan pelata yhtä vapaasti ja simppelisti ku Lukkoa ja SaiPaa vastaan ja pysytään pois boksista.
 

Chambza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Flyers
Emanuelssonhan on nimittäin aivan surkea ampumaan kiekkoa suoraan syötöstä.
Usein vaikutelma pelaajasta perustuu ensimmäisiin kokemuksiin. Emanuelsson teki ihan alussa muutaman upean maalin, ainakin oli joku viime hetkien tasoitus Aaltosen (?) syötöstä, joka meni jostain kolikon kokoisesta kolosta ylänurkkaan. Sädekehän himmentyminen on ottanut aikansa.
 

NahkaHagrid

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Jesse Puljujärvi.
Kärpät tänään Tapparaa vastaan kello 16:00 alkavassa ottelussa:

Turunen - Kemppainen - Leskinen
Paaso - Rundblad

Junttila - Kunyk - Koivunen
Byström - T.Niemelä

Björkqvist - Tiivola - Jakobsson
Kivistö - Olkkonen

Heikkala - Hyry - Anttila
Karvinen

Meriläinen (Kaarlehto)
Ihan hyvä että Meriläinen saa jatkaa maalilla. Koskahan Kaarilehto pelasi edellisen kerran? Taitaa olla aika kylmä vielä näin kuumaan matsiin. Meriläisen on myös nyt tsempattava ihan kunnolla. Tässä pelissä ei parane tulla hörppyjä.
 
Suosikkijoukkue
KÄRPÄT, M.Nickerson
Junttila takas askiin, näytönpaikka syytä onnistua vihdoin. Ohtamaan poissa olo toki harmi. SaiPa pelissä ei näkynyt, mutta nyt voi alkaa näkymään kun vastus kovenee. Hyvä jakaa vastuuta. Monilla pelaajilla ja joukkueella näytön paikka lyödä itsensä esiin, miten Aten poissa olo paikataan;) Voi olla jopa vapauttava efekti joukkueelle, että ei olla yhden tai kahden miehen varassa;)
 

totonboset

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Canes
Pitääpä kirjoitella vaihteeksi hieman Kärppien ketjukoostumuksista, sekä erityisestä erikoistilanteista. Viikon esitykset olivat kieltämättä melkoista herkkua Kärppien kannattajille ja tuntuu, että vähään aikaan ei ole peli tällä tasolla ollut. Tehottomuudesta ei ollut tällä viikolla tietoakaan ja 55-pelissä Kärpät on ollut jo viikkojen ajan paremmalla tasolla kuin vastustajat.

Ikävä kyllä erikoistilanteissa löytyy edelleen Kärppien akileenkantapää, ja mikäli tuota heikkoutta ei saada kuntoon, niin tarkoittaa se vaikeita aikoja keväällä. Kärppien ylivoima on osaltaan ottanut kyllä selkeitä steppejä parempaan suuntaan, mutta kun vertaa tekemistä esimerkiksi Tapparaan ja Ilvekseen niin huomaa miten paljon ollaan kyllä mestarikandidaatteja perässä. Alivoiman taso on tippunut Kärpillä entisestään Sihvosen otettua vastuun siitä, ja nyt ainoastaan Jukureiden alivoima on heikommalla tasolla kuin Kärppien, vaikka rosterissa pitäisi olla Euroopan tasolla parasta osaamista alivoimalle. Mielestäni tähän löytyy selkeä syy; Kärppien pelaajavalinnat alivoimalle ovat vääriä. Kärpäthän pelaa erittäin passiivista alivoimaa, jossa panostetaan siihen, että vastustaja ei saa vetoja parhaalta sektorilta. Pelaajat kuten Niemelä ja Byström ovat aivan liian pehmeitä voittamaan kaksinkamppailuita maalinedessä, eivätkä onnistu merkkaamaan riittävällä tasolla omia miehiään pois pelistä. Tähän kun lisätään palettiin Junttila, niin kyllä sieltä se fyysinen preesens puuttuu kentältä. Mielestäni Olkkosella ja Paasolla voisi olla enemmän tarjottavaa alivoimalle, Olkkosella isokokoisena pelaajana kulmiin ja maalinedustalle, ja Paasolla sitten on hyvä kyky kaivaa kiekot vastustajilta pois mailallaan. Hyökkääjien pitää pystyä antamaan paremmin painetta kiekolliseen ja pystyä estämään syöttöjä keskelle.

Alivoimalle pakkiparit muotoon: Ohtamaa-Olkkonen ja Paaso-Kivistö/Rundblad

Ylivoimalla Kärpiltä edelleen puuttuu se kunnon uhka laukojien muodossa. Leskinen taitaa olla ainoa pelaaja, joka pystyy laukomaan kiekon maaliin kaarelta/viivalta. Topi Niemelä on joskus ollut toinen, mutta vetää liian harvoin nopeasti maalia kohti. Tampereen joukkueiden kyky tehdä maaleja suoraan syötöstä ja laukoa kiekkoa nopeasti ja laadukkaasti maali kohti on aivan erilaisella tasolla. Kysymys kuuluu: löytyykö Kärpiltä pelaajia, jotka pystyvät luomaan laukaisu-uhkaa vai pitääkö sellaista hankkia ulkopuolelta? Itse lähtisin liikkeelle siitä, että Junttila ja Heikkala eivät jatka ylivoimalla ja maalin eteen otetaan Hyryä, Björkqvistiä, Anttilaa tai vaikka Jakobsson. Joku joka pystyy ottamaan sen tarvittavan tilan siellä itselleen ja laittamaan reboundit maalin kattoon. Hyryä lähtisin rohkeasti kokeilemaan kun herra on kuuma kuin kamina.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ikävä kyllä erikoistilanteissa löytyy edelleen Kärppien akileenkantapää, ja mikäli tuota heikkoutta ei saada kuntoon, niin tarkoittaa se vaikeita aikoja keväällä. Kärppien ylivoima on osaltaan ottanut kyllä selkeitä steppejä parempaan suuntaan, mutta kun vertaa tekemistä esimerkiksi Tapparaan ja Ilvekseen niin huomaa miten paljon ollaan kyllä mestarikandidaatteja perässä. Alivoiman taso on tippunut Kärpillä entisestään Sihvosen otettua vastuun siitä, ja nyt ainoastaan Jukureiden alivoima on heikommalla tasolla kuin Kärppien, vaikka rosterissa pitäisi olla Euroopan tasolla parasta osaamista alivoimalle.
Alivoimassa maalivahdin merkitys on suuri. Minusta tuo perusasia sivuutetaan usein. Myös tällä kaudella parhaat alivoimaprosentit ovat niillä joukkueilla, joilla on parhaat maalivahdit. Tämän vuoksi suhtaudun kyllä skeptisesti Kärppien mahdollisuuksiin pudotuspeleissä, mikäli emme saa Meriläistä parempaa pelaavaa maalivahtia.
 

NahkaHagrid

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Jesse Puljujärvi.
Tänään voisi olla hyvä sauma lämmitellä Kaarlehtoa maalinsuulla. Jypillä viidenneksi eniten tehtyjä maaleja tällä kaudella ja kolmanneksi eniten päästettyjä.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Tänään pelataan taas, kun JYP saapuu Raksilaan vieraaksi. Näillä mennään:

Turunen - Kemppainen - Leskinen
Ohtamaa - Rundblad

Junttila - Kunyk - Koivunen
Byström - T.Niemelä

Hermonen - Tiivola - Jakobsson
Kivistö - Olkkonen

Heikkala - Hyry - Anttila
Paaso

MV: Meriläinen, (Kaarlehto)

Eli 'El Capitano' Ohtamaa palaa taas peleihin mukaan ja Hermonen hyppää 3.ketjun laitaan loukkaantuneen Björkqvistin tilalle. Maalivahtivalinnan perusteella, valmennus haluaa näköjään jatkaa hyvää virettä sekä pelata nyt jotenkin enemmän ns. "varman päälle" heittämällä nyt kuumaa Meriläistä maaliin.
 

Stargazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Boston Bruins
Mukavaa, että Topi saa jatkaa kokoonpanossa. Viihdyttävä pelaaja kun koska tahansa voi tapahtua mitä tahansa Kärpille negatiivista. Samalla Paaso seiskapakkina.

Late, miksi?
Byström-Niemelä pakkipari on omissa todella vaarallinen, nimittäin Kärpille. Eihän herrojen peluutukselle ole olemassa mitään järjellistä perustetta.

Latella on Niemelän suhteen olemassa samanlainen sokea piste kuin Heikkalankin kohdalla.
 

Stargazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Boston Bruins
Kyllä Heikkala on nelosketjussa paikkansa ansainnut. Tulosyksiköistä sekä ylivoimista samaa mieltä.
Hyvä nosto, nimenomaan tarkoitin Heikkalan roolia ylemmissä ketjuissa sekä YV:llä.
 

Jahbewi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Tampa
Jospa viikonloppuna siunaantuisi Kaarlehdolle ensimmäinen startti,
kenties heti perjantaina ex. seuraa vastaan.

Tuhdit Kasik-vibat.
 

Overdoze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Byström-Niemelä pakkipari on omissa todella vaarallinen, nimittäin Kärpille. Eihän herrojen peluutukselle ole olemassa mitään järjellistä perustetta.

Latella on Niemelän suhteen olemassa samanlainen sokea piste kuin Heikkalankin kohdalla.
Tuo parivaljakko on vielä alivoimallakin usein laatikossa keskenään ja siinä kyllä kylmää paksunahkaisempaakin kannattajaa. Itsekin peluuttaisin vaikka Olkkosta ja Paasoa vuorotellen Byströmin kaverina, vähän rauhoittamassa meininkiä. Topille olisi sopiva paikka kolmosparissa Kivistön kaverina tasakentällisin ja ylivoimalla sitten vaan niin paljon minuutteja kuin jaksaa.

Hyvä idea oli myös peluuttaa Niemelää Ohtamaan kanssa ja ruotsalaiset sitten keskenään. Muistelen, että tällaistakin kokeiltiin aiemmin.

Hassua kyllä, Niemelä on muuten meidän paras oikean puolen laukoja suoraan syötöstä. Toiseksi parhaan rightin one-timerin omistaa Rundblad. Tuolla osa-alueella on hyökkääjistä vähän pulaa vaikka Lese muutoin hyvin pelaakin.
 

MikGo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Leijonat
Vähän toki ihmetyttää kun Late kehuu Paasoa haastattelusta toiseen ja mies on sitten seiskapakkina. Mun mielestä Olkkonen kuuluisi tällä hetkellä seiskapakiksi.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Vähän toki ihmetyttää kun Late kehuu Paasoa haastattelusta toiseen ja mies on sitten seiskapakkina. Mun mielestä Topi kuuluisi tällä hetkellä seiskapakiksi.
Korjasin tuota mielestäni paremmaksi. Olkkonen on laadukas perusluuta, jolla jotain annettavaa ylöspäinkin. Mutta tosiaan, Marjamäellä näyttää puolustuksen kätisyydet olevan hyvin tärkeitä, joten sen vuoksi seiskapakki.
 

MikGo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Leijonat
Korjasin tuota mielestäni paremmaksi. Olkkonen on laadukas perusluuta, jolla jotain annettavaa ylöspäinkin. Mutta tosiaan, Marjamäellä näyttää puolustuksen kätisyydet olevan hyvin tärkeitä, joten sen vuoksi seiskapakki.
Olkkonen on plus/miinus tilastossa aika pahasti pakkasella - 8. Ei ole perusluudalle hyvä tilasto. PS: Ymmärsin miksi muutit lainausta, mutta ei ole suotavaa muokata toisen kirjoittajan tekstiä.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Olkkonen on plus/miinus tilastossa aika pahasti pakkasella - 8. Ei ole perusluudalle hyvä tilasto. PS: Ymmärsin miksi muutit lainausta, mutta ei ole suotavaa muokata toisen kirjoittajan tekstiä.
Kärpissä +7. Vain kahdesti tasakentällisin jäällä, kun vastustaja on iskenyt maalin. Hyvällä mallilla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös