Kärppien A-junnut kaudella 09-10

  • 62 715
  • 145

Benayoun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
En nyt ota kantaa siihen, kumpi on parempi, Saarela vai Kälkäjä, mutta henk. koht. olen sitä mieltä, että molempien paikka on edelleen B-junnuissa. Saarelan pitää saada kausi selkeänä ykkösvahtina, jotta pystyy nousemaan ensi kaudella A:ssa ykkösen rooliin ja Kälkäjä ei ole pelannut vielä edes yhtä B-junnujen SM-sarjan ottelua. Kälkäjän nopean pituuskasvun vuoksi on varmasti hyvä totutella kausin B:n sarjan nopeuteen, ennen kuin voidaan edes miettiä A-junnuihin siirtämisestä. Saarela on jo kuuleman mukaan käynyt paikkaamassa loukkaantumisia edustuksen treeneissä, mutta rutiini pelata A:n sarjaa puuttuu.

Risteli ei varmasti ole näistä kolmesta se lahjakkain, mutta rutiini B:n SM-sarjasta löytyy, samoin kuin kaksi vuotta ikäeroa, joten varmasti kokemuksellaan pystyy nousemaan A-junnuissa selkeäksi ykköseksi tällä kaudella. Sen mitä olen A-junnujen pelejä katsonut, ei maalivahtia ole voinut syyttää tappioista, sen verran heikkoa on koko joukkueen puolustaminen ollut. Jos jokkueen puolustuspeli saataisiin siellä edes pikkasen tiiviimmäksi, voittojakin alkaisi tulla. Maalivahtiin he eivät siinä mielessä kaadu, vaikkei tämä sarjan parhaimmistoa olekaan.
 
Täten on täysin makuasia kumpaan näistä yksilöistä panostaa. Joukkueen menestykseen sillä tuskin on suurta vaikutusta, sillä molemmat pystyvät torjumaan vähintään tyydyttävällä menestyksellä B-junnutasolla.

Makuasia katsomosta katsoen, mutta jo B-junnutasollakin tulos ratkaisee valmentajan näkökulmasta. Myöskin valmentajat tekevät uraa, siinä missä junioritkin, ja tottakai valmentajat laittavat kaiken peliin, (ja päättävät kuka siellä maalissa heiluu) siinä mielessä että omakin ura edistyisi. Parhaat pelaavat, jotta joukkue pärjää, eikä esimerkiksi kenttäpelaajatasolla nelospakkiparin puolustajaa laiteta ykkösylivoimaan! Maalivahdin kohdalla panos on ehkäpä suurempi, kun joskus puhutaan, että maalivahti on puoli joukkuetta.
Hyvänä esimerkkinä voisi ehkäpä käyttää viime kaudella valmentaja Petri Mattilaa, joka päätti peluuttaa juurikin ketjussa aikaisemmin puhuttua Risteliä playoffeissa Saarelan sijasta. Ja kun aikaisemmin ketjussa mainittu, ei Ristelin potentiaali ehkä tavoittele kattoa, mutta tällä kertaa kokemuksen käyttö potentiaalin sijasta toimi. Kärpät voitti pronssia ja Petri Mattila on nyt Tapparan edustuksen apuvalmentaja. Risteli otti huimia harppauksia kauden aikana kehityksessä, on nyt A-junnujen ykkösveskari, ja toivon mukaan Saarela pelaa tällä kaudella "täyden kautensa". Voisi puhua win-win-win situationista.

Lätkä on tulosurheilua A-C-jun tasolla, eikä siitä pääse mihinkään.


Ilmeisesti tässä tapauksessa paska oli sitten vain kääritty kauniiseen paperiin, kun kerran jopa valittiin junnumaajoukkueeseen? Vai olisiko joku muukin nähnyt jonkinasteista potentiaalia?

Iso koko on aina potentiaalia - oli kyseessä jääkiekko, jalkapallo tai naisen rintavarustus. Toivon mukaan ajan mittaan Marianne-papereista löytyy se ihka-oikea-mariannekarkki, eikä sitä kuuluisaa ulostetta. Sillä saralla pojalle paljon onnea, löytyyhän hänestä paljon Pekka Rinnemäisiä tuntomerkkejä - mikäli kuvauksesi pitää paikkaansa.
 

Stultus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukiputaan LämyAkat
Lätkä on tulosurheilua A-C-jun tasolla, eikä siitä pääse mihinkään.
Sehän tässä juuri on surullista, että on olemassa myös toisenlaisia toimintamalleja, kuin se mikä on viime vuodet ollut käytössä valitettavan monella Kärppien junnuvalmentajalla. Eikä tämä rajoitu pelkästään vanhempiin ikäluokkiin. Yksi pahimmista esimerkeistä tästä maksimaalinen-tulos-tässä-ja-nyt-pelaajien-pitkäaikaisen-kehityksen-kustannuksella-linjasta on tämä teidän uusi B-junnujen päävalmentaja, hänen pilatessaan 89-ikäluokan. Toki se C-junnujen hopeamitali tuli palkkioksi, mutta melko vähänpä näistä entisistä U16-maajoukkuenimistä enää kuulee: Joonas Salmi, Joni Liljeblad, Ville Rajala, Juho Määttä, Niko Kiviniemi, Niko Kivinen ja Jaakko Isokoski. Joukkueesta löytyi myös muita lupaavia pelaajia ja esim. yli-ikäistä Tomi Pekkalaa peluutettiin tuossa joukkueessa menestyksen maksimoimiseksi puolustajana.

Kun junnujoukkueen pelitavan valinnassa, harjoitusten sisällön määrittämisessä ja pelaajavalinnoissa panostetaan lähes sataprosenttisesti vain tulevien kuukausien menestyksen maksimoimiseen, niin ennemmin tai myöhemmin painellaan 120km/h petäjikköön. Sitä voidaan toki miettiä, onko reilua syyttää asiasta pelkästään valmentajia, vai pitäisikö syyttävä sormi osoittaa ennemmin vastuuhenkilöihin, eli Harri Ahoon ja Tuomo Rätyyn. Joka tapauksessa tällaisen tohelon sivustaseuraajan silmiin toiminnassa olisi parantamisen varaa. Vai mitä olet itse asiasta mieltä, kun kerran ilmeisesti pääset seuraamaan asioita hieman lähempää?

Toivottavasti Kärppien oman junioritoiminnan tämänhetkinen ainoa valopilkku, eli 97-ikäluokka, säästyy itsekkäiltä valmentajilta. Muussa tapauksessa Kärppien luistelukoululle löytyy enää vähän perusteita, sillä aikuisten tasolle yltävät pelaajathan tulevat nykyään lähes pelkästään näistä Pohjois-Suomen pikkuseuroista. Katsottaessa tämän kauden liiga-porukan -86 tai myöhemmin syntyneitä, niin tulos on seuraavanlainen: Kärppien tuotokset – muiden tuotokset (2 – 8). Eli Antti Rautiola ja Mikko Alikoski vs. Joonas Komulainen(KuKi HT), Joonas Donskoi(TeKi), Tomi Pekkala(Laser HT), Juho Keränen(Vesa-Kiekko?/Kalpa?), Veikko Karppinen(Hokki), Juho Jokinen(JHT), Atte Ohtamaa(Nivala Cowboys) ja Petri Koivisto(KKP). On se Junno kummallinen kaveri, kun markkinoi näitä C-/B-junnuissa Kärppiin tulleita leveän hymyn kera omina poikina.
 
Viimeksi muokattu:

-Mercury-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ilmeisesti Papu ei ihan tyytyväinen ole ollut maalivahtityöskentelyyn ja tänään siellä on ollut toisena maalivahtina B:stä nostettu Saarela. Vaihdettu Kokon tilalle (12 torjuntaa) maalille ajassa 25:41 Bluesin johtaessa 5-2. Peli päättyi 6-3 ja Saarelalle 18 torjuntaa.
 

Bob Rambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, AC Oulu
Ilmeisesti Papu ei ihan tyytyväinen ole ollut maalivahtityöskentelyyn

Ja on myös antanut tyytymättömyytensä kuulua. Kova itseluottamus varmasti ykkösveskalla, kun päävalmentaja laukoo pukukopissa kommentteja, kuten "tästä päivästä lähtien etsimme uutta maalivahtia" ja "sama vaikka oltais pelattu kuudella kenttäpelaajalla."
 

wanhaa gauraa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
...Kova itseluottamus varmasti ykkösveskalla, kun päävalmentaja laukoo pukukopissa kommentteja, kuten "tästä päivästä lähtien etsimme uutta maalivahtia" ja "sama vaikka oltais pelattu kuudella kenttäpelaajalla."

Jos näin on niin voisi kyllä hiljalleen laittaa myös A-junnujen valmentajan vaihtoon? Aika monta vuotta on saanut hoitaa hommiaan ja tulokset ovat pääsääntöisesti olleet sarjataulukon mukaan todella heikot.

Tuon tason kommentoinnilla ei rakennetta ainakaan maalivahtien itseluottamusta - taitavat normaalisti olla siltä osin erikoisempia kuin muut joukkueen pelaajat :-)

Joskus se on pienestä kiinni - NHL-tähdet kertovat:

"– Itseluottamuksella on valtava rooli tässä pelissä. Luulen, että minulla oli kaikki työkalut jo silloin, kyse oli vain siitä, että uskoin itseeni, Campbell miettii."
 

Nile

Jäsen
Tämän päivän Lapin Kansassa ilmoitettiin Rokissa tällä kaudella pelanneen Tomi Karhusen siityneen Kärppien A:han. Syynä Kalpan sopimus-pelaajan siirtymiseen oli tyytymättömyys vastuuseen.
 

-Mercury-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Jos näin on niin voisi kyllä hiljalleen laittaa myös A-junnujen valmentajan vaihtoon? Aika monta vuotta on saanut hoitaa hommiaan ja tulokset ovat pääsääntöisesti olleet sarjataulukon mukaan todella heikot.

Tuon tason kommentoinnilla ei rakennetta ainakaan maalivahtien itseluottamusta - taitavat normaalisti olla siltä osin erikoisempia kuin muut joukkueen pelaajat :-)
Kumpi sitten onkaan tärkeämpää, menestyminen joukkueena vai yksilöiden valmistaminen miesten peleihin? Kulkevat toki käsi kädessä osittain.

Maalivahtipeli oli A-junnujen hopeakaudella kohdillaan ja se kaveri kävikin sitten heti perään voittamassa kaksi mestismestaruutta ja palasi takaisin. Mutta vähissä ovat ne muut liigapelaajat siitä joukkueesta.

Eikä se A-junnuvalmentajakaan ihmeisiin pysty jos se lähes sama joukkue ei ole pärjännyt nuoremmissakaan. C-junnujen toissakautiset mestaritkin pelaavat pääosin vielä B:ssä. Itsellä ei ole juuri mitään hajua millainen valmentaja Papu noin muuten on. Joukkueen sijoitus ei kuitenkaan olisi se ensimmäinen mittari jolla lähtisin valmentajaa arvottamaan junnusarjoissa.

"Eihän se mikään salaisuus ole että me ollaan koko kesä etsitty maalivahtia"
Taisi olla se tarkka sisältö, ja tuohan nyt on ollut ennen sarjan alkua yleisesti tiedossa kun Similä lähti rapakon taakse.

No hyvä että nyt on löytynyt hyvä paluumuttaja, sillä kyllähän totuuden nimissä tuo kaksikko on ollut aika huono ja silloin on ehkä aika katsella sitä pelipaikkaa muualta. Toisella viimeinen kausi A:ssa, toisella vielä max. 2 jäljellä.

Kyllä lähtökohtaisesti pitää maalivahtipelin olla siinä kunnossa että joukkueen on mahdollista voittaa. Vaikka yksilöitä kehitetään niin joukkuepeli tämä kumminkin on ja jos joukkue ottaa lukua jatkuvasti niin kyllähän se syö kaikkien motivaatiota.
 

Stultus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukiputaan LämyAkat
Miikka Salomäki

Miikka Salomäki teki tänään neljä maalia Ässien verkkoon nostaen pistesaldonsa 28 pisteeseen. Ihan lupaava tahti 93-syntyneelle pelaajalle, kun verrataan sitä esimerkiksi lupaavimpien 92-syntyneiden tehoihin viime kaudelta:

kausi 09-10:
Miikka Salomäki - 24 peliä, 13 + 15 = 28p (1,17 pistettä/peli)

kausi 08-09:
Mikael Granlund - 35 peliä, 21 + 36 = 57p (1,63 pistettä/peli)
Teemu Pulkkinen - 24 peliä, 15 + 13 = 28p (1,17 pistettä/peli)
Joonas Donskoi - 32 peliä, 7 + 17 = 24p (0,75 pistettä/peli)

Olisi tärkeää saada tälle pojalle pika pikaa liiga-sopimus, ellei sellaista jo ole olemassa, jottei case-Granlund pääse toistumaan jo ennen kuin savu edellisestä on kerinnyt kunnolla laskeutumaan. Salomäki on ikäisekseen erittäin röyhkeä ja taitava pelaaja kaksinkamppailuissa, sekä todella hyvä suojaamaan kiekkoa, joten edellytyksiä parin liiga-pelin pelaamiseen on jo tällä kaudella. Olisi hienoa, että Kärppä-organisaatio huomioisi tällaisen tulevaisuudenlupauksen tarjoamalla näyttöpaikan, ja osoittaisi samalla faneille ja junnuille, että oman alueen juniorityötä arvostetaan edelleen. Tällainen ele motivoisi varmasti myös itse pelaajaa tekemään entistä enemmän töitä.

Junnon olen muutamassa A-junnupelissä tällä kaudella nähnyt piipahtavan, mutta herroja Alatalo, Haapakoski ja Hilli siellä ei pahemmin ole näkynyt. Mikäli havaintoni on pätevä, niin se kyllä kertoo paljon nykyisen valmennusjohdon kiinnostuksesta seuran kehittämiseen pitkällä tähtäimellä. Kolme vuotta sitten Jalonen kävi jopa C-junnupeleissä seuraamassa Granlundin otteita, joten työhönsä omistautumisessa on monenlaisia tasoja.

Henkilökohtaisesti olen ainakin hieman ärtynyt tähän nykyiseen pelaajapolitiikkaan, jossa liiga-joukkueen hyökkäysosasto on pullollaan ratkaisuihin melko harvakseltaan kykeneviä puukäsiä, kuten Normio, Aarnio, Kiiholma, Karppinen, Alikoski, Keränen ja Viitakoski. Nämä pelaajat tuskin enää suuremmalti kehittyvät ja samalla torpedoivat Kärppien menestysmahdollisuuksia, joten mielestäni tulevaisuuden menestysjoukkueen rakentaminen voitaisiin aloittaa jo nyt. Tähän kuuluisi merkittävissä määrin lupaavien pelaajien, kuten Donskoi ja Salomäki nostaminen pysyvästi liigarinkiin. Samalla liiga-joukkueen pelitapa saattaisi nytkähtää pari pykälää lähemmäs perinteistä Kärppäkiekkoa, johon kuuluvat taitavat pelaajat ja viihdyttävä pelityyli. Kärpät toimii nykyisellään kaukana täydestä potentiaalistaan, ja esimerkiksi paljon pienemmillä resursseilla toimiva Kalpa tarjoaa nykyään paljon viihdyttävämpää kiekkoa omilla nuorilla pelaajilla höystettynä.
 
Viimeksi muokattu:

Muhkea

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL:n suomalaiset
Jee, sentään A-junnut pääsivät hyviltä asemilta pleijareihin. Jotain jännättävää loppukaudeksi :)

Tänään siis alkaa paras viidestä -sarja HPK:ta vastaan. Kiekko tipahtaa jäähän 19:00, joten pitäisiköhän sitä mennä katselemaan junnukiekkoa? Parempaa viihdettä se kevyesti on kuin edustuksen meininki.
 

Bäcks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Washington Capitals
Pisti silmään sellainen seikka, että Junttila ei ole A-junioreiden kokoonpanossa tänään HPK:ta vastaan. Onko tullut siirto loppukaudeksi miesten peleihin vai vain väsymystä eilisestä SaiPa kamppailusta? Olettaisin (ainakin itse), että muuten auttaisi A-junnujen playoff-taivalta.

Mielenkiintoinen seikka sekin, että Junttila nostetaan ennen Donskoita edustuksen kokoonpanoon.
 

Tuzzi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ainakin eilisen perusteella. Junttila mukana edustuksen SaiPa-pelissä ja Donskoi A-junnuissa.

Joku kirjoitteli Donskoin olleen flunssassa. Ja onhan Julius Caesar myös keisari Donskoita vanhempi. Tosin Donskoi on sopimuspelaaja..noh hyvä että annetaan molemmille vastuuta.

Ensi kaudella olisi kiva nähdä Donskoi, Junttila ja Komulainen vakituisesti edustusjoukkueen hyökkäyksessä. Sitten myös M.Salomäki ehdottomasti kesätreeneihin mukaan, ja jos pojan kehityskäyrä jatkuu samanlaisena niin ekat SM-liigapelitkin voi käydä kokeilemassa. Jos Mikke11 tai joku muu käy katsomassa A-junnujen peliä, niin voisi raportoida myös puolustuspään lupauksistamme Nico Lehdosta ja Mikko Niemelästä, onko mahdollisuuksia pelata ensi vuonna liigaa? Molemmilla tuntuu raameja olevan ja erityisesti Lehdon hurjat tehot junnuissa pistää silmään.
 

Muhkea

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL:n suomalaiset
No joo. Olihan Kärpät tänään niskan päällä selvästikin, mutta HPK:n pelaajat olivat terävämpiä maalipaikoissa. Sen lisäksi ainakin ensimmäinen maali meni helposti Karhusen selän taakse, kun tilanne näytti jo kuihtuneen kasaan.

Donskoi oli melko vaisu, jospa sitten flunssa vaikutti asiaan? Kyllä muutama oiva haasto hyökkäyksissä nähtiin, mutta suoranaisesta dominoinnista oli kyllä kaukana.

Kärpillä oli kaksi viimeistä minuuttia aikaa tasoittaa peli ylivoimalla, mutta kiekkoa ei saatu pidettyä alueella. HPK taisi purkaa neljästi Kärppien päätyyn tuona aikana.

Nico Lehto oli periaatteessa varma viivalla, mutta HPK:n alivoima oli uhrautuvaa, ja liian moni veto jäi ylimmän hyökkääjän jalkoihin.

Uskoisin, että tappiosta huolimatta Kärpät kuitenkin vie sarjan. Sen verran perus taitotaso oli parempi Kärpillä, eikä paras pistemies Junttila edes ollut mukana. Vähän lisää terävyyttä maalipaikkoihin ja hyvä tulee.
 

Stultus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukiputaan LämyAkat
eikä paras pistemies Junttila edes ollut mukana.

Hyökkääjistä myös M.Salomäki, Toivo ja Väänänen olivat poissa, mikä tarkoitti sitä, ettei ehjiä ketjukokonaisuuksia juuri ollut käytettävissä.

Melko outo päätös muuten Alatalolta nostaa Junttila liigaan juuri silloin, kun niitä kovia pelejä olisi tarjolla myös A:n puolella. Toinen osoitus pelisilmän puutteesta oli peluuttaa kolme viikkoa takaperin Donskoita neloskentässä, kun samaan aikaa Valko-Venäjällä olisi ollut U18-turnaus, jossa vastuuta olisi varmasti tullut enemmän.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mikä mahtaa Miikka Salomäellä olla? Ei ollut eilen kokoonpanossa, eikä muistaakseni ole vähään aikaan ollut muutenkaan peleissä mukana. Loukkaantuminen?
 

Chambza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Flyers
Salomäen nilkka vääntyi kulmaväännössä HIFK-ottelussa. Tilanne itsessään ei ollut kovin pahan näköinen, mutta sen sijaan oli todella ikävää katsella, kun nuori mies tulee vastakkaisesta kulmasta asti vaihtoaitioon osin kontaten, osin polvillaan liukuen. Jalka ei siis kantanut edes vähää alusta, ja tuomarit ei suotta viitsineet peliä keskeyttää.
 

Juipelo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Junttila heittänyt toisen erän loppunmennessä hattutempun pelsuja vastaan...

Kolmas(?) peli sm-liigassa ja ensimmäinen hattutemppu tehty, hyvältä näyttää.
 
Jos risteytetään Jari Viuhkola ja Mikael Granlund niin saadaan...Julius Junttila! Siis katsokaa nyt tuota sm-liiga.fi:n kuvaa.

Sitä en tosin tiedä löytyykö nuoren herran pelityylistä yhtäläisyyksiä Granlundin ja Viuhkolan kanssa.
 

Muhkea

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL:n suomalaiset
Toisen erän jälkeen a-junnut siis ovat nappaamassa kotietua takaisin. 1-3 on tilanne.

Kärppien maalit tähän mennessä:
21:19 0 - 1 NIVA Janne (ERKKILÄ Hannu)
23:43 0 - 2 ERKKILÄ Hannu (SEPPÄNEN Petri, NIVA Janne)
36:43 1 - 3 MATTILA Risto (KOMULAINEN Joonas) YV

Ja mainittakoon samassa, että B-junnuilla on myös ottelu Bluesia vastaan. Blues voitti Oulussa ensimmäisen pelin 3-4, ja nyt tilanne on 2-1 Bluesille. Peliä on pelattu noin 23 min.
 

dodi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paha on palannut takaisin!
2. erässä A-juniorit johtava 1-3 Hämeenlinnassa ja ovat menossa välieriin tällä tuloksella. Kokoonpanosta kuitenkin huomasin, että Julius näyttää puutuvan kokoonpanosta eli pelannee miesten mukana huomenna niin ikään HPK:ta vastaan. Jotenkin tuntuu, että miesten osalta tämä kausi on Alatalon johdolla jo pelattu. A-junnuilla puolestaan olisi mahdollisuus mennä pitkällekin joten melkein näkisin Juliuksen hyvästä liigakokemuksesta sekä esityksistä huolimatta taistelemassa junnujen mestaruudesta jossa hän koko kauden on myös pelannut. Onhan se loistavaa kun on pelaamassa itseään edustusjoukkueeseen, mutta harmittaa jos jää A-junnujen mitalipelit väliin kun koko kauden ollut joukkueen mukana.
 

-Mercury-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ja otteluhan päättyi 2-4 joten Kärpät(3) jatkoon voitoin 3-1.

Seuraava ottelu on perjantaina 12.3. ja vastaan Raksilassa joko Lukko(4) tai Ässät(8), riippuen keskiviikon viidennestä HIFK(1)-Ässät ottelusta. Se kolmas jo jatkossa oleva joukkuehan on Ilves(7).


(runkosarjasijoitus)

------
Kärpät-B tasoitti Bluesia vastaan voitot 2-2 ottamalla jo toisen peräkkäisen 1-0 jatkoaikavoiton, tänään jo ajassa 60:49, lauantaina meni yli minuutin pidempään, 61:58. Ratkaiseva ottelu keskiviikkona klo 19 @ Raksila 2
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Kärpät-B tasoitti Bluesia vastaan voitot 2-2 ottamalla jo toisen peräkkäisen 1-0 jatkoaikavoiton, tänään jo ajassa 60:49, lauantaina meni yli minuutin pidempään, 61:58. Ratkaiseva ottelu keskiviikkona klo 19 @ Raksila 2

Vaikka "molla_mollaa" pelattiinkin niin tosi vauhdikas ja hyvä peli kaikin puolin! Veskareita sattuneesta syystä katselin ja kiva oli nähdä kuinka kaksi täysin erilaista kundia pelasivat omilla tyyleillään peevelin hyvin.

Kärpistä erottui (eikä pelkästään ihovärinsä vuoksi) Ekue Tomety => tosi äijämäistä ja vahvaa puolustuspelaamista eikä kiekonkaan kanssa ollut ihan uuvatti. Veti parhaimmillaan vähintään joka toista vaihtoa ja ihan ansiosta.

Ratkaisu tuli sellaisesta puolittaisesta pelaamisesta: Bluesin pakki olisi ehtinyt hyvin ajamaan Kärppähyökkääjään laidan vieressä kiinni, mutta kun pelattiin 4 vs. 4 päätti kaveri seiftata maalin ja hyökkääjän väliin... eipä sitten ehtinyt mukaan ollenkaan ja kaveri kiitti => nousu maalille, veskarin vienti keskelle päin sivuttaisliikkeeseen ja veto patjoihin, siitä toinen Kärppä kuittasi ribarin sisään. Ja eiku bussiin!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös