Kärpät - Tappara la 17.9.2005

  • 14 637
  • 115
Tila
Viestiketju on suljettu.

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Liigajohtaja Tampereen Tappara saapuu Ouluun ja kohtaa vielä perjantaina 7. majailevan Oulun Kärpät. Jukka Rautakorpi on palannut Tapparaan, ja Raksila on ainakin hänelle mieluisa paikka vierailla. Lauantai-iltapäivä ja yleisö on vireessä. Kauden avaus Oulussa. Hyviä ennusmerkkejä tunnelman kannalta.

Kärpät pelasi torstaina vauhdikkaan ottelun Bluesia vastaan ja yritystä riitti. Pelitapa oli vielä vähän hakusessa, mutta se, että luistelua löytyi, kertoo siitä että jo kauden alkuun on joukkueessa löytynyt hyvä pelimoraali ja tekemisen meininki. Ykkösketju oli mielenkiintoinen yhdistelmä oululaisia: Pyörälä, Viuhkola ja Aaltonen. 20-vuotias "Raksilan Kowalchuk" aiheutti heti ensimmäisessä vaihdossa Bluesille panasonicia ja tekipä äijä ensimmäisen liigamaalinsakin kovan työn ja mustelmien kautta ohjaamalla Kukkosen vedon maalin edestä Bluesin verkkoon.

Michal Bros ja Viktor Ujcik muodostivat kiinteän ja taitavan parivaljakon. Bros ei kaadu rautakangellakaan ja hänestä voidaan odottaa ehkä jopa Brad Smyth -tyypistä hirveä maalin eteen. Käsiä Brosilla on vielä enemmän, jopa kolme.

Nelosketjun Jyri Junnila on myös seuraamisen arvoinen tapaus. Pelaavatko Kärppinen Loponen ja Sahlstedt omalla tasollaan vai jännittääkö ensimmäinen tosipeli Raksilan ladossa? Tapparasta nousee erityisesti nimi Tuukka Mäntylä, jota on veikkailtu jopa SM-liigan tämän kauden parhaaksi pakiksi.

Toivottavasti se kuuluisa * saadaan kitkettyä pois. Toivottavasti sitä ei edes aleta viljellä kovin runsaasti. Rautakorpi tosin seisoo penkin takana eikä vanha koira uusia temppuja opi ja muut eivät vanhoja unohda.

Kärpät lähtee peliin ripeillä jaloilla, Tapparan pelityyli määrää ottelun luonteen. Luistelevaa ja nopeaa peliä on mahdotonta pelata mikäli Tappara kontraa estämällä Kärppien liikkeen. Ottelusta saattaa tulla puuroa mikäli näin käy. Kärppien perseilyyn en usko, viime kauden HPK-avaus Raksilassa tuskin toistuu.

Maalivahtiosastolla Kärpillä on jälleen etu, voi olla että on kaikkia SM-liigajoukkueita vastaan tällä kaudella. Nikkeä parempaa maalivahtia ei liigassa liene. Kotietu on kiistaton kun puhutaan Raksilasta. Kauden varhaisuus saattaa tosin vaikuttaa tähän seikkaan lieventävästi.

Lauantain iltapuhde tulee olemaan paikalle tulleelle yleisölle kuitenkin railakas, sen takaa ajankohta. Toivottavasti Tapparan fanit pääsevät halliin sisälle toisin kuin kävi sille eräälle porukalle viime kevään ratkaisevassa puolivälierämatsissa. Se mitä askissa tapahtuu, näemme vasta huomenna.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Uleåborgir kirjoitti:
Kärpät lähtee peliin ripeillä jaloilla, Tapparan pelityyli määrää ottelun luonteen. Luistelevaa ja nopeaa peliä on mahdotonta pelata mikäli Tappara kontraa estämällä Kärppien liikkeen. Ottelusta saattaa tulla puuroa mikäli näin käy. Kärppien perseilyyn en usko, viime kauden HPK-avaus Raksilassa tuskin toistuu.

Jos olet huomannut, niin Tappara on muuttunut hankintojen/lähteneiden myötä varsin vikkeläjalkaiseksi porukaksi etenkin puolustuksen osalta. Vauhtia piisaa myös täältä, on eri asia pysyykö Kärpät sitten kyydissä ja joutuvatko määräämään ottelun luonnetta uudelleen.

Todennäköiset hyökkäysketjut:

Vertala - Hancock - Venäläinen
Viinanen - Kontiola - Nurmi
Virkkunen - Öhman - Laine
MOjanen - Pyymäki - Mäkinen
(Salmivirta)

Janne Ojanen edelleen sivussa.

Ilves-peliin verrattuna puolustus muuttuu aika paljon etenkin jos uusi hankinta Brian White pelaa. Mäntymaa siirtyy silloin todennäköisesti sivuun, koska Grönvall palaa ykköspariin pelikiellosta. Koska Jukkiksen pakkiparit tuntuvat aika kiveen hakatuilta, niin Whiten pariksi on tällä hetkellä vain yksi vaihtoehto. Anssi Salmela.

Grönvall-Mäntylä, Kauppinen-Puistola ja Halme-Pukka on tähän mennessä pultattu niin vahvasti yhteen, että todennäköisesti jatkavatkin yhdessä. Anssi taasen on ollut se palanen, jota on liikuteltu sinne tänne muutosten sattuessa. Ennustan siis, että Whiten pelatessa ja kaikkien ollessa täysissä sielun ja ruumin voimissa, puolustus on tämän näköinen:

Grönvall - Mäntylä
Kauppinen - Puistola
Salmela - White (jos pelaa, muuten Grönvall/Mäntylä kiertävät Salmelan parina vuorotellen)
Halme - Pukka

Lehto jatkanee maalissa ja Tuokkola aukoo luukkua.

Veikkaan ettei ihan kolmannelle jatkoajalle mennä, kuten Rautakorven Tapparan edellisellä vierailulla.
 

Keyman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal FC
Toivottavasti Oulussa on yleisesti parempaa tietämystä kuin Kärppien nettisivujen otteluennakon kirjoittajalla:

"Puolustaja Janne Grönvallin ja hyökkääjä Tuukka Mäntylän harteille on julkisuudessa kasattu isoa vastuuta tamperelaistiimissä."

No joo. Jos Tappara sekoilee omassa päässä kuin Ipa-pelin toisessa erässä, tulee illasta varsin tuskallinen. Kärpät on ylivoimainen suosikki tässä pelissä ja kaikki muu kuin kotivoitto olisi melkoinen yllätys. Vastassa ovat kuitenkin kahden edellisen kauden mestari ja sijoille 8 ja 9 yltänyt joukkue.

Toki heti kättelyssä voi sanoa, että tämän kauden joukkue ja kahden edellisen kauden ryhmä on aivan eri pakasta vedettyjä. On Valmentajia ja sitten on valmentajia. Ei muutama vahvistava pelaajasiirto ole yksistään tehnyt Tapparasta parempaa. Rautakorpi on tuonut jälleen intohimon kirvesrintaleiriin ja se näkyy kaukalossa.

Tämän kauden Tappara on Kärppien ykköshaastaja liikkeessä. Joukkue on erittäin nopea ja suunnanmuutospeli sekä karvaus ovat hyvällä tasolla. Tosin keskialueen puolustus on vielä vajavaista ja sekoiluja tulee omassa päässä, mutta kevääseen mennessä nämäkin osa-alueet korjaantunee. Myös hyökkäykseen tarvitaan Vertalan lisäksi yksi oikea maalintekijä.

Tappara pelannee kuitenkin Oulussa varsin puolustusvoittoisesti johtuen hirvittävän kovasta vastustajasta. Katsotaan nyt sitten kirvoittaako se oululaisfaneissa antipatioita.

Joka tapauksessa pieni yllätyssauma Tapparalla on, jos Kärpät lähtee hyökkäämään yltiöpäisesti. Oululaisryhmä on tosin varsin viisas porukka, joten vaikeata tulee vierailla olemaan. Tapparalla on muutenkin erittäin vaikea alkuohjelma liigassa, joten jos näistä neljästä ekasta pelistä selvitään esim. kuudella pisteellä, näyttää tulevaisuus hyvältä.

edit: kirjoitusvirheitä
 
Viimeksi muokattu:

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Keyman kirjoitti:
Myös hyökkäykseen tarvitaan Vertalan lisäksi yksi oikea maalintekijä.

Tuo "oikea" sana on jotenkin turha tuossa. Vertala jos joku on luontainen maalintekijä. Vertsin tilastot SM-liigasta ovat nykypelaajista varsin poikkeukselliset, maaleja selvästi enemmän kuin syöttöjä (89+71=160).

Ja Tapparassa pelatessaan miehen maalitahti on aina ollut uskomaton.

Jo sillä hetkellä, kun Vertala hankittiin Jokereista takaisin ja kun samalla sain kuulla Rautakorven käskeneen Raumalta muuttamaan sen loppukauden sopimuksen kestämään myös tämän nykyisen kauden, olin satavarma siitä, että Vertsi tulee olemaan meidän paras maalintekijä.

Vertala Tapparan paidassa:

52 maalia
115 ottelua
0,452 maalia/ottelu

56 ottelua kohden n. 25,3 maalia.

Vertala muualla SM-liigassa:

37 maalia
258 ottelua
0,143 maalia/ottelu

56 ottelua kohden n. 8,0 maalia.

En tiedä mikä siinä on, mutta Vertsi on Tapparassa ollut aina liigan parhaimpia maalintekijöitä. Kai se on se sydämen ja päällä olevan paidan yhdistelmä, joka toimii vain yhdessä joukkueessa. ;) Eilen aivan huikea esitys lukuisine kiekonriistoineen, maalit olivat vain plussaa.

Vertsi on nyt hyvälle virelleen, joka oli kova jo harjoituspeleissä, antanut selitystä ehjällä kestreenillä. Tästä meneekin taas suuret propsit Rautakorvelle. Kestäreenin aikana kukaan ei loukkaantunut, mikä on aika uskomatonta kun vertaa muhiin joukkueisiin, etenkin tuohon Hakametsän toisessa päädyssä majailevaan otukseen.
 
Viimeksi muokattu:

Solomon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Nyt huomenna siis saadaan Pohjois-Suomen paikallismatsit korkattua tälle kaudelle. Viittaan tällä siihen, että Tampereen ylpeyksistä toinen, Tappara, nauttii kannatusta perinteisesti myös pohjoisessa. Minä en tiedä, miksi näin on. Illan otteluun tällä on se merkitys, että yleisöä tulee jälleen olemaan hallissa paljon, joukossa useampia sinipaitoja, jotka eivät varmasti ole Tampereelta asti Raksilaan matkustaneet.

Kärppäjoukkueesta ei ole nyt oikein mitään sanottavaa, mutta kai eilisen kaltaisen pelin jälkeen voi lähteä luottavaisena hallille. Tappara sen sijaan vaikuttaa nimilistoja katselemalla joukkueelta, joka ei ole saanut allekirjoittaneelta ja varmasti monelta muultakaan ansaitsemaansa huomiota kauden ennakkospekulaatioissa. Tapparan rosteri on sellainen, joka vaan tuntuu hyvältä, toimivalta ja tasaiselta. Tärkeää on, että laatua löytyy ehdottomasti kolmeen hyökkäyskenttään. Jossakin Espoossa saattaa olla terävämpi kärki, mutta pitemmällä tähtäyksellä laadun laajuus on menestyksen kannalta yksittäisiä pilkahduksia merkittävämpää. Jos Bluesfaneilta tai muilta tulee eriäviä mielipiteitä, niin ne otetaan hampaita kiristelemättä vastaan. Kauden alussa on pakko rakentaa jonkinlainen tuntumapohja, jonka korjaamisessa riittää työtä noin kahdeksaksi kuukaudeksi eteenpäin.

En viitsi kirjoittaa enemmän kuin järkevä lukija jaksaa lukea. Jotta menisi ennakkona, niin sanotaan lopuksi, että Kärpät vie 7-0.
 

Rosoh

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Leijonat, Mikko Rantanen
Solomon kirjoitti:
Tappara sen sijaan vaikuttaa nimilistoja katselemalla joukkueelta, joka ei ole saanut allekirjoittaneelta ja varmasti monelta muultakaan ansaitsemaansa huomiota kauden ennakkospekulaatioissa. Tapparan rosteri on sellainen, joka vaan tuntuu hyvältä, toimivalta ja tasaiselta.

Täytyy kompata. Ennen kauden alkua en oikein noteerannut Tapparaa juurikaan. Olihan siellä ojasia, narreissa flopannut Vertala, ulkomaalaisia vähemmän hyviä senttereitä ym ym ym. Mutta kun keskiviikkona juttelin kollegan kanssa (Tapparan miehiä) ja sitten tutkailin joukkuetta ihan uudestaan.
Moni (kuten minäkään en huomannut heti ekalla kertaa että joukkueessa on mm. sellainenkin maalintekijä kuin Virkkunen. Toissa kaudella läpimurto liigaan 13+14 ja viime kaudella 17+17 Ässissä.

Kannattaa lukea Tapparan rosteri läpi uudestaan ajatuksella ja kertailla pelaajien suorituksia aikaisemmilta vuosilta.

Aika näyttää mihin suuntaan Tappara menee mutta voisin uskoa että pleijareissa terä uppoaa runkosarjaa paremmin, hamaraa myöten.
 
Viimeksi muokattu:

RtSn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Herätys, meillä on kotipeli!

Lauantai-illan huumaa nähtäneen tänään Raksila-Areenan lehtereillä, kun juhlavuoden käynnistänyt, uusiutunut ja kovasti vanhaan mestaruuden takaiseen pelaajamateriaaliinsa tähdännyt tamperelaisjoukkue saapuu Ouluun. Tappara tähyää - ja kieltämättä voi onnistuakin - mitalipeleihin, johon kyllä henkilökohtaisesti uskonkin. Tiedossa on siis tasoltaan erittäin korkeatasoinen, viihdearvoltaan taivaita hipova peli.


Oulun Kärpät

Ensimmäinen kotiottelu ja Pekka Saarenheimon juhlapeli. Peli Espoossa kieli paljon siitä, lähdöt liigaan olivat vertaansa vailla ja aina vaikea ensimmäinen peli Bluesia vastaan klaarattiin kunnialla läpi - kaksi pistettä taskussa. Voitaneen kai sanoa, että tänään ollaan liikkeellä hitusen jo paremmalla jalalla ja rennommalla otteella, sillä ensipelin jännitys niin henkisesti kuin fyysisestikin on ohi. Viisikkopeli on heti kauden alusta erittäin hyvin tasapainossa, eikä suuria heilahteluja - ainakaan Bluesia vastaan - ole vielä ilmennyt missään vaiheessa, viimeisimmät harjoituspelit mukaanlukien. Kokonaispaketti on tehnyt hyvin töitä ja se näkyy kentällä vahvana moraalina, hyvänä liikkeellä ja balanssinomaisella viisikkotyöskentelynä. Suunnanmuutospeli ryhmällä lienee edelleen täsmäase, jota käytetään erittäin tiiviisti. Voittamisen kulttuuri on vuosien saatossa iskoutunut pelaajien pääkoppaan, joten vaikka hyvää peliä ei nähtäisikään, joukkue saattaa silti saalistaa pisteitä - rutiinillaan. Tämä on pelien tiiviin rytmityksenkin kannalta tärkeä komponentti, sillä pelejä tulee tosi tiuhaan. Tappara-pelistä voitoneen odottaa kotijuokkueelta erittäin kiekkokontrolloitua iltaa, missä vierasjoukkue saattaa jäädä statuksen osaan. Kärpät halitsee pelitapahtumia huiman pelaaja-arsenaalinsa turvin ainakin kiekollista peliä ja varmasti on hyvä myös muissa osa-aluissa; liikkuvuus, pelin sisäinen fyysisyys, tiivis puolustuspeli sekä suoraviivainen hyökkäyspeli. Huolen häivää ei siis ole, vaikka Petr Tenkrat on edelleen sivussa, mutta jota JM Aaltonen stunttaa erinomaisesti. Kuitenkin, useista paikoista pitäisi alkaa jo nuotta heilua, eikä tehdä vierasjoukkueen maalivahdista sitä parhainta pelaajaa illassa. Niklas Bäckströmille tulee aniharvoin huonoja päiviä, mikä takaa pelaajien mahdollisten biorytmityksenkin kannalta turvallisuuden tunteen. Maalivahdin on pidettävä tasonsa illasta iltaan samana...


Tampereen Tappara

Ensimmäiseksi, onneksi olkoon 50-vuotis kaudesta. Joukkue on laittanut vaatimustasonsa ihan uusiin atmosfääreihin parin heikomman kauden jälkeen. Tulijat ovat kovaa kaliiberia ja selvästi joukkue näyttää Jukka Rautakorven tiimiltä, joka 2003 juhli Raksilassa 12 mestaruutta. Runko näyttää tällä hetkellä erittäin mielenkiintoiselta, sillä paluumuuttajat Tuukka Mäntylä ja Janne Grönvall ilmiselvästi niihin kuuluvat. Tämä takaa kovan, tiiviin puolustuksen, jota tukee esimerkiksi kokenut Pasi Puistola ja Marko Kauppinen. Peräpää on yksi liigan kovimmista, sillä puolustukselta löytyy kokoa ja liikettä - sekä kiekollista osaamista - hyvissä määrin. Monet muistavat Rautakorven aikaisen Tapparan kahvajoukkueena, joka rikkoi ja kahvasi ja, jota syytettiin riskittömästä pelistä. Vaikka Rautakorpi haluaakin voittaa keinoja kaihtamatta, on Tapparan peli nyt luovempaa ja paljon mielikuvitteellisempaa kuin ennen. Johtunee osin siitä, että peli on edelleen passivoitunut. Luovuus näkyy myös senttereissä, jotka ovat hyviä, paljon kiekosta pitäviä miehiä, joilla henkilökohtainen taitotaso yltää liigan parhaimmistoon; Janne Ojanen, Stefan Öhman ja Petri Kontiola etupäässä huolehtivat pitkälti siitä, ettei vastustajan puolustuksessa ole hauskaa. He myös pystynevät jakamaan nopeille laitureille vauhtiin kiekkoja, jonka takia Ilves jäi liigan avauksessa jalkoihin. Timo Vertalan kolme maalia ovat tästä oiva esimerkki. Pitkään aikaan myös mielenkiintoa lisää tukijalka, maalivahti Mika Lehdon edessä hyörivä joukkue, joka ei ainakaan maalivahtipeliin kaadu. Kaatuuko mihinkään?

Tänä iltana saattaa Tapparalle tosin tulla vaikea ja pitkä ilta, kun triplaa tavoitteleva kotijoukkue iskee koko joukkueella. Turkkiin tulee parin maalin erolla. Kuitenkin, tarkkailkaapa Tapparan uusiutunutta, liikkuvaa pelityyliä.

Kuriositeettinä mainittakoon, että itse olen - yllättäen - töissä, stana!
 
Viimeksi muokattu:

krobbe

Jäsen
Tapparan kokoonpano:

Tappara

34 Mika Lehto, Maalivahti AK

58 Pekka Tuokkola, Maalivahti

1. kenttä

6 Marko Kauppinen, Vasen puolustaja AK
21 Pasi Puistola, Oikea puolustaja AK
37 Timo Vertala, Vasen laitahyökkääjä AK
44 Quinn Hancock, Keskushyökkääjä AK
38 Sami Venäläinen, Oikea laitahyökkääjä AK

2. kenttä

55 Janne Grönvall, Vasen puolustaja
18 Tuukka Mäntylä, Oikea puolustaja
19 Mika Viinanen, Vasen laitahyökkääjä
27 Petri Kontiola, Keskushyökkääjä
17 Teemu Nurmi, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä
23 Mikko Pukka, Vasen puolustaja
4 Brian White, Oikea puolustaja
33 Teemu Virkkunen, Vasen laitahyökkääjä
41 Stefan Öhman, Keskushyökkääjä
92 Teemu Laine, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä

5 Anssi Salmela, Vasen puolustaja
9 Ville Mäntymaa, Oikea puolustaja
24 Marko Ojanen, Vasen laitahyökkääjä
22 Jarkko Pyymäki, Keskushyökkääjä
28 Marko Mäkinen, Oikea laitahyökkääjä

Huomioitavaa, että Brian White on mukana kokoonpanossa ja tilaa on joutunut antamaan Halme. Tappara näyttäisi pelaavan neljällä täydellä kentällisellä.
 

Kaivanto

Jäsen
Henkka kirjoitti:
Tuo "oikea" sana on jotenkin turha tuossa. Vertala jos joku on luontainen maalintekijä. Vertsin tilastot SM-liigasta ovat nykypelaajista varsin poikkeukselliset, maaleja selvästi enemmän kuin syöttöjä (89+71=160).

Ja Tapparassa pelatessaan miehen maalitahti on aina ollut uskomaton.

Olen tässä samaa mieltä Keymanin kanssa. Ehkä "oikea" on harhaanjohtava sana, mutta olettaisin Keymanin hakevan sitä, että Vertalan maalit tulevat pääasiassa työmäärän kautta ts. hän ei ole mikään täsmäase tyyliin Hyvönen. Tekee paljon maaleja muttei kuitenkaan ole sniper. Nykyinen leveä materiaali vyöryttää varmasti runkosarjan menestyksekkäästi, mutta playoffeissa tuossa olisi hyvä olla joku samantyyppinen hankinta kuin mestaruuskaudella Bissett.

Toisaalta hyökkäys on niin laaja, ettei siellä ole oikein tilaa kenellekään. Olin ja olen sitä mieltä, että Hancockin hankinta oli melko kyseenalainen, koska hän on vääräntyyppinen pelaaja hyökkäyksen puutteisiin nähden.
 

Itse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Noniin, kausi alkaa sitten Raksilassakin, vihdoin ja viimein. Vastaan luistelee takavuosien finaalivastustaja Tampereen Tappara. Viime keväänä Kärpät pesi Tapparan ja Jukka Rautakorven pleijareissa, joten hampaankolossa saattaa olla jotain.

Mielenkiinnolla odottelen miltä Bros-Ujcik akseli näyttää livenä. Yhtä mielenkiintoiselta vaikuttaa Tenkratin stuntti JM Aaltosen otteiden seuraaminen etenkin hyökkäyspäässä. Blues-pelissä neloskentän junnut myös näyttivät kyntensä kun veivät välillä Bluesin puolustusta kuin pässiä narussa. Tapparan neloskenttä ei omien lasien läpi vaikuta yhtä mielenkiintoiselta kuin Kärppien, mutta eiköhän seurattavaa löydy siitäkin leiristä.

Kuten joku jo mainitsikin, Tapparan pelityyli voi olla samanlainen kuin Rautakorven aikaan ennenkin. Kuitenkin luisteluvoimaa pitäisi nyt löytyä, joten en usko, että näkisimme Raksilan järvellä samanlaista vesihiihtoa kuin Rautakorven edellisen Tappara-komennuksen aikaan. Onneksi siitä ei ole epäilystä miltä Kärppien luisteluvoima yleensä näyttää. Vauhtia riittää, onneksi. Epäilen vahvasti, että tänään paikan päälle vaivautuneet näkevät kaksi kovaa luistelevaa joukkuetta ja paljon maaleja. Pakollinen kotiinpäin vetävä veikkaus 5-3.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Kaivanto kirjoitti:
Olen tässä samaa mieltä Keymanin kanssa. Ehkä "oikea" on harhaanjohtava sana, mutta olettaisin Keymanin hakevan sitä, että Vertalan maalit tulevat pääasiassa työmäärän kautta ts. hän ei ole mikään täsmäase tyyliin Hyvönen. Tekee paljon maaleja muttei kuitenkaan ole sniper. Nykyinen leveä materiaali vyöryttää varmasti runkosarjan menestyksekkäästi, mutta playoffeissa tuossa olisi hyvä olla joku samantyyppinen hankinta kuin mestaruuskaudella Bissett.

No niin, näin ajateltuna olette kyllä täysin oikeassa.

Toisaalta hyökkäys on niin laaja, ettei siellä ole oikein tilaa kenellekään. Olin ja olen sitä mieltä, että Hancockin hankinta oli melko kyseenalainen, koska hän on vääräntyyppinen pelaaja hyökkäyksen puutteisiin nähden.

Mää taas näen että Hancockin hankinnalla varauduttiin jo tulevaisuuteen. Tämän kauden jälkeen saattaa olla Ojanen lopettanut ja Kontiola Chicagossa, joten meillä olisi sentteriongelma.

Hancock
Öhman
Viinanen
Pyymäki

Nämä miehet jäisi siinä tilanteessa ja tilanne olisi yhä erittäin hyvä.
 

Suonikohju

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Reds, Oulun Kärpät
Onnittelut Tapparalle pisteistä. Ei ollut Kärppä tänään oma itsensä. Kolme viimeistä minuuttia ei pelissä riitä. Aivan kauheaa paskaa kotijoukkueelta lukuunottamatta kolmannen erän lopun rypistystä. Mikään ei toiminut tänään. Tappara käytti paikkansa murhaavan tehokkaasti. Ensimmäinen hieno ohjaus maalinedestä. Toinen riparista ja kolmas kauhean hässäkän jälkeen irtokiekosta sekin.

Kärppien takaa-ajon aloitti Bros kenttämestarin erikoisella. Mustonen laittoi vielä pelin jännäksi kiertämällä maalin takaa vanhanaikaisella.

Täysin oikeutetut pisteet Tampereelle, jatketaan.
 

kipe#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM-liigaJengit + MestisJengit + SuomisarjaJengit
kärpät - tappara 2-3

Tässä sitä ollaan pelistä rantauduttu kotiin ja täytyy heti alkuun onnitella tapparaa voitosta. Kyllä ainakin omassa päässä kolme asiaa nousi tämän illan ratkaisijoiksi:
1 vs. 1 pelaaminen oli tapparalla paljon terävämpää kuin kärpillä. Tämä näkyi niin hyökkäys kuin puolustuspäässä. hyökkäyspäässä se tuli esille kahtena maalina ja puolustuspäässä kärpät eivät päässeet päätykiekkoihin kiinni, joita sinne omasta mielestäni hiukan liikaakin nakeltiin.

Aloitukset tuntuivat jäävän olevan tänään tapparan heiniä. Nyt varmaan joku tilastomies iskee minua vastaan, mutta ainakin näytti siltä, että hyökkäys- ja puolustuspäässä aloitukset menivät tapparan nimiin. Kärpille aivan liikaa aloitustappioita omassa päätyssä.

Ylivoiman surkeus oli viimeinen niitti kärppien osalta tässä. Kolmannessa erässä puolitoista minuuttia 5 vs. 3 tilanteen ollessa 0-2. Todella huonoa viimeistelyä ja C junioreiden tasolla tapahtuvia virheitä viivalla ja pointilla.

Tappara oli tänään todella vahva keskialueella ja omassa päässä. Kärpillä oli todella paljon vaikeuksia saada keskialueella organisoituja hyökkäyksiä aikaan ja kun kiekko oli pakko lyödä päätyyn, ei kärkikarvaaja päässyt antamaan kunnolla painetta kiekolliselle puolustajalle. Tästä johtuen kiekko ikäänkuin luovutettiin vastustajalle. Tappara osoitti puolestaan hyökkäyspäässä ettei kauneus ole valttia. Pari puolionnekasta ohjausta, puolustaja ei pelannut miestä eikä kiekkoa ja ansaittu voitto lähti hämeeseen

Ja nyt voisi lähteä soittoruokalaan nauttimaan virvokkeista.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Tällaista tänään.

Tämän päivän ottelusta hyötyivät kaksi joukkuetta: Tampereen Tappara, sekä Kajaanin Hokki. Kärpistä löytyy kaksi ketjullista pelaajia, Hokin käyttöön.

Osoitan ihan vaikka Kärppä-organisaationkin puolesta valitteluni maksaneille asiakkaille, hukkaan heitettyjen eurojen puolesta. Ei voi mitään, ettekä te rahojanne takaisin saa, sillä vielä ainakaan mistään laatutakeista ei voida puhua urheilutapahtuman lipun ostossa.

Kärpät hävisi selkeästi paremmalleen tänään. Tapparan ei tarvinnut juuri hikoilla tänään, sillä Kärppien oma perseily, sekä Reijon "divine intervention" pitivät huolen siitä, ettei Kärpiltä käytännössä peli alkanut ollenkaan. Ihan hirvittävä tasoero Tapparan eduksi.

Kärpät, tuo metsiemme laiskimus, kuten joskus olen jostain lukenut. Todellinen laiskimus! Kentälliset eivät toimineet lainkaan, Viuhkolan nelikkoa lukuunottamatta. Valmennus oli täysin pihalla, tämä perustellaan Sahlstedtin peluutuksella ylivoimissa ja erikoiskentällisissä, sekä Vallinin ja Loposen peluutuksella ylipäänsä. Kentän todelliset kuninkaat kaikessa negatiivisessa, olivat pakkipari Vallin & Loponen! Taisi tämä dynaaminen duo todistaa jokaisen maalin aitiopaikalta, ellen väärin nähnyt?

Tai no, mitä suotta säästelemään. Kärpistä selviää puhtain paperein vain huoltaja, Viuhkola, Pyörälä, Kukkonen, Lehtonen (typerästä kympistä huolimatta), Mustonen ja Pesonen, ehkä varauksin Bäckström. Loput Hokkiin, saatanan lammaslauma!

Ai niin, Tappara muuten kahvaa, ihan oikeasti. Reijo muisti tuon estämisen ja koukkujen viheltämisen ensimmäiset 5 minuuttia, sitten sekosi naru kasetista ja palattiin entiseen. Eli Ringalingin viheltäessä, kentällä on aina kolme joukkuetta. Ei Tappara kahvaamalla voittanut, voitto tuli ihan vain heidän hyvyydellä, he pelasivat paremmin. Joten älkää nyt kuvitelko tuota yllä olevaa provoksi, totesin vain nähdyn.

Tulevaisuutta silmälläpitäen, en todellakaan pyörittelisi Saarenheimoa siellä täällä, vaan heittäisin Paakkolanvaaran tylysti 13. hyökkääjäksi tai Hokkiin, sillä Sahlstedtin paikka on nelossentterinä. Ykkösketjun olisi suotavaa pysyä samassa vormussa koko ajan, vaikka jo neljästään tekevät helvetin hyvää työtä.

Onnea Tappara, hyvinkin valmiilta tuo peli näyttää jo tässä vaiheessa, selkeä konsepti ja perusajatus tuossa on nähtävissä. Ihan samannäköistä peliä kuin mestaruuskaudella. Mestaruutenne on enää tuomareista kiinni.
 

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Nihketä totta tosiaan. Ottelun alussa Kärppälauma ei tuntunut tietävän, että SM-liiga on alkanut. Peli lähti hyvin liikkeelle parilla alueella viennillä pyöritykset Tappara päättyivät pariin jäähyyn. Ylivoimalla Kärpät kuitenkin nukkui onnensa ohi. Kiekkoa siirreltiin näenneäisesti ja syötöissä oli jatkuvaa huolimattomuutta.

Laukauksiakaan ei saatu millään ilman suurempia asetteluja. Ilmeisesti ensimmäisen ottelun jännitystä. Siinä sitten peli kääntyi pikki hiljaa Tapparalle Ringblomin pienoisella asvutuksella jäähyjen muodossa. Toisaalta Tappara sai keskialueen tukkoon ja Kärpistä löytyi pari selvää heikkoutta. Kaksinkamppailu peloli heikkoa ja erityisesti laiturisektorilla. Tietyt pelaajat oli myös puolustuksessa Kärpille hankalia kiinni otettavia, Öhman, Laine ja Vertala. Venäläinen ja M Ojanne hoiti myös luistelulla hyvin ohjauspeliä. Tappara ohjasi Kärppähyökkäykset laitaan, jossa Kärppien "juniorit" erityisesti oli vaikeuksissa kaiksinkamppailuissa. Kerta toisensa jälkeen paineissa laidassa kiekko jäi Tapparalletai kääntyi Kärppäpäätyyn. Nuorenpi kaarti sai ainoastaan ajoittain jatkettua kiekon eteenpäin, mutta pääosin menetti sen Tapparalle tai pelin paine jatkoi Kärppäpäädyssä.

Tapparan yksi nolla tuli helposti ohjauksella maalilta Jarkko Pyymäen toimesta. Löysää pelaamista Kärpiltä aloitus tappio ja sentterin mies ohjaa läheltä. Mielesätni Kärpät maksoi siinä yhden pelaajan nukkumisesta ja haluttomuudesta.

Maalista lähtien peli oli pitkälle Tappra merkkistä koko toisen erän ajan. Kärpät hyytyi kerta toisensa jälkeen Tapparan keskialueen puolustukseen. Ainoastaan Jari Viuhkolan pari väläytystä loivat paikkojajoista toisesta Mika Pyörälä veti läheltä todella ylös voisi sanoa jopa ullakolle.

Toisen erän loppupuolella Jalonen teki ketju muutokset jollapeli alkoi kääntyä kohti Tappara päätyä. Aaltonen siirtyi aluksi ykkösestä syrjään ja Ssarenheimo tilalle ja Mustonen nousi nelosesta Sahltedtin rinnalle. Liikkeet piristi mielestäni selvästi Kärppien peliä. Sahlstedt pääsi hiukan muutokseen jälkeen ajamaan keskeen ja ampui hyvin, mutta Lehto torjui. Toisen erän alussa Pesonen rakensi Sahlstedtille toisen tilanteen. Pesonen pääsi myös npousemaan koukeroiden jälkieen maalille toisessa erässä. Mustonen-Sahlstedt- Pesonen pelin kruunasi Mustosen 2-3 tasoitus maalin takaa kiepautuksella.

Varsinkin kolmas erä oli Kärppien selvää hallintaa ja yksi 5-3 tilanne myös tuhrittiin. Ylivoimassa oli erikoiskenttä kentällä johon kuului kolmesentteriä Vihkola, Sahlstedt ja Bros sekä Pyörälä ja Lehtonen. Ylivoima pyöri hyvin, mutta alueelle menossa ja irtokiekoissa oli ongelmia. Sahlstedt varsinkin hiukan haki paikkansa viivassa. Bros tuntui kuitenkin olevan mies paikallaan pelinteon ja kätisyyden vuoksi ja Salhtedt ampuu oikealta sivustalata todella nasakasti suorasan syötöstä. Viuhkola oli oikealla sivustalla tuttuun tyllin. Bros ei ainakaan nyt uskoltanut heittää poikkisyöttöä tai lättyä, joista Viuhkola aikanaan Lieversssin syöttämistä kiekoista leipoi mukavasti maaleja.

Kentistä mielestäni Mustosen kannattaa ehdottomasti jatkaa Pesosen ja Sahlstedtin kanssa. Aaltonen mielestäni oikeutetusti joutui neloseen. Mies haastoi kerran ykkösessä ensimmäisessä erässä hyvin, mutta menetti kiekon. Samoja kiekon menetyksiä ja kaksinkamppauiluhäviöitä tuli sen jälkeen liuku hihnalta ja Viuhkolan kenttä pyöri pääosin omassa päässä. Saarenheimon tultua laitaan peli alkoi pyöriä toisessa päässä. On sitten makuasia miten kentät laittaa. Minä ainakin harkitsisin Saarenheimoa Brosin ja Ujcikin kaveriksi ja Haatajaa ykköseen Viuhkolan laitaa. Kenttä kaipaa myös toiseen laittaan luistelijaa ja kiekon alueelle viejää. Viuhkola on liian arvokas pelaaa hukattavaksi taisteleemaan kiekko aina omille kiekon menetyksen jälkeen. Haataja ei tee mitään ihmeellistä, mutta ei myöskään menetä kiekkoja ilmasieksi vaan pelaa niitä hyvällä prosentilla omille.

Jääkoneenkuljettaja tuossa hakkui Sahlstedtia, mutta minusta hän ampui Kärppien kolme parasta laukausta. Paannapa nyt varaus sitten siihen kuka pelasi huonosti, mutta mielestäni Tapparan kaikki maalit pääsi tekemään sentteri, joka ei mielstäni lähtökotaisesti ole pakkien miehiä. En pane maaleja kenekään piikkin, mutta sanompahan, että maalinedustaa pitää pelata tarkemmin. Se ei välttämättä tarkoita isoa kolaa sinne maalin eteen. Bros oli mielestäni samalla huono ja samalla hyvä. Parissa ekassa maalissa Brosin mies oli karkusalla. Komas oli hiukan Niken heiniä. Ei niitä pomppuja maalille.
 
Viimeksi muokattu:

Dave

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jos oli viime kauden ensimmäinen kotimatsi umpisurkeaa säheltämistä, niin sitäpä se oli tämäkin matsi, jos ei vieläkin paskempaa. Mutta perinteenähän tämä on ihan hauska: ensin vedetään mestaruusviiri kattoon ja sitten Kärpät pelaa paskimman pelinsä vuoteen. Kelpaa minulle ensi vuonnakin.

Mitähän lie Loponen miettii? Onko viemässä jo eläkepapereita Kelaan vai meinaako syntyä uudestaan? Teki mitä teki, niin mielellään saa tehdä melko nopeasti. Kummallisia lusikointeja noin kokeneelta jätkältä. Ringbomin saisi heittää hevon vittuun tuolta viheltämästä. Ensimmäinen kymppi meni vielä jotenkuten, mutta sitten piti Kärpille antaa tasoitusjäähyt ja sitten pilli taskuun. Mielellään toivoisi tuomarin pitävän pelin hallussa loppuun asti, kun kuitenkin tuommoinen painiosaston porukka oli vastassa. Kärppien yv, no siitä ei viitsi edes aloittaa. Täyttä paskaa.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Tepa kirjoitti:
Jää koneenkuljettaja tuossa hakkui Sahlstedtia, mutta minusta hän ampui Kärppien kolme parasta laukausta. Paannapa nyt varaus sitten siihen kuka pelasi huonosti, mutta mielestäni Tapparan kaikki maalit pääsi tekmään sentteri, joka ei mielstäni lähtökotaisesti ole pakkien miehiä. En pane maaleja kenekään piikkin, mutta sanompahan, että maalinedustaa pitää pelata tarkemmin. Se ei välttämättä tarkoita isoa kolaa sinne maalin eteen.
Niin, arvon Te pa. Hyvä toki alkaa sentterille kertomaan, mitä noissa pelitilanteissa olisi pitänyt? Katso toki Kalevan nauhalta uusiksi, miten tilanteet tulivat. 1. maali, sentterin mies? Tapparan yksi mies blokkasi kaksi pelaajaa pihalle, siinä on paikattavaa monella... Hieno, tehty maali.
2. maali, mitähän siinä olisi sentterin pitänyt tehdä, kun Nikke ja Vallin&Loponen loisti. Ilmeisesti sentterin olisi jo pelatussa tilanteessa olla ennustaja?
3. sentterin maali näennäisesti, kun sentteri pääsi tekemään. Mistä tilanne lähti? Onko todellakin niin, että sentterin on pelattava ilman luottamusta omiin puolustajiin, käytännössä pelattava kolmantena pakkina?

Älä nyt aikuinen ihminen viitsi.

(edit) Ai niin ja Sahlstedt. Laukauksia, kyllä. 1/3 kohti maalia, hienoa. Sentterinä, paska peli. Joukkuepelaajana, tai edes osana ketjua, tai etenkin tuolla vastuulla, todella luokatonta. Saarenheimo on ihan aikuisten oikeasti paljon parempi sentteri, ja on helvetin suuri vääryys, että Jalosen TPS-aikojen kalakaveri menee todellisen uraputkessa viilettävän Kärpän kasvun edelle.
 

Tapparas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Montreal
Mahtoiko kukaan paikalla olleista kiinnittää huomiota Brian Whiten peliin, oliko minkäänlaisia pelimiehen elkeitä?
 

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jääkoneenkuljettaja kirjoitti:
Niin, arvon Te pa. Hyvä toki alkaa sentterille kertomaan, mitä noissa pelitilanteissa olisi pitänyt? Katso toki Kalevan nauhalta uusiksi, miten tilanteet tulivat. 1. maali, sentterin mies? Tapparan yksi mies blokkasi kaksi pelaajaa pihalle, siinä on paikattavaa monella... Hieno, tehty maali.
2. maali, mitähän siinä olisi sentterin pitänyt tehdä, kun Nikke ja Vallin&Loponen loisti. Ilmeisesti sentterin olisi jo pelatussa tilanteessa olla ennustaja?
3. sentterin maali näennäisesti, kun sentteri pääsi tekemään. Mistä tilanne lähti? Onko todellakin niin, että sentterin on pelattava ilman luottamusta omiin puolustajiin, käytännössä pelattava kolmantena pakkina?

Älä nyt aikuinen ihminen viitsi.

(edit) Ai niin ja Sahlstedt. Laukauksia, kyllä. 1/3 kohti maalia, hienoa. Sentterinä, paska peli. Joukkuepelaajana, tai edes osana ketjua, tai etenkin tuolla vastuulla, todella luokatonta. Saarenheimo on ihan aikuisten oikeasti paljon parempi sentteri, ja on helvetin suuri vääryys, että Jalosen TPS-aikojen kalakaveri menee todellisen uraputkessa viilettävän Kärpän kasvun edelle.

Minä sanoin, että en ketään erikseen ala syyttämään maaleista, mutta ensimmäinen maali lähti mielestäni lähtökohtaisesti hävitystä omaan pään aloituksesta, joka ei ole Valiinin eikä Loposen moka. Toiseksi, siinä blokattiin kenties miehet pois, mutta se Pyymäki on sentteri, joka lähtökohtaisesti naamat vastakkain sen sentterin kanssa. Jos Kärppäsentteri vähän blokkaisi niin ei se siellä maalilla olisi.

Kolmannen erän maalissa Öhman on puolittaisessa karussa. Mielestäni sen sentterin pitää ainakin sen verran peesailla, että saa sen kolmannen takamiehen haltuun. Sinne puolustamaan hyökkäyksesta ehti Ujcik. Toisen erän maalissa taas kolme Kärpät otti maalilta miestä, mutta Nikke mielestäni pompotti. Maalinedessä pelaaminen oli toki löysää.

En sano Sahltedtin pelaamista huikeaksi tai hyväksi, mutta mielestäni hän ei ollut Kärppien huonoinkaan. Sitten, kun Kalevan videot tulee niin katseleppa niin Sahlstedt ajeli keskeen toisessa erässä ampuen mielestäniKärppien parhaan ei maaliin menneen laukauksen ja lisäksi kolmannessa erässä suoraan maalin takaa tuleen Pesosen syötön suoraan syötöstä kohti Lehdon länkiä. ei vaan mennyt sisään. Mielestäni Sahlstedtilla ei myöskään soinut omissa. Kyllä olen kanssasi samaa mieltä, Saarenheimo oli parempi kuin Sahlstedt ja ansaitsee enemmän peliaikaa. Olisin siiitä huolimatta vielä valmis kokeilemaan tuota Sahlstedtin laukausta ylivoimassa.
 
Viimeksi muokattu:

zappara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Arsenal, Edmonton Oilers
Taas haukutaan Tapparaa kahvaamisesta kun niille hävitään, voi pyhä sylvi.

Ottakaa ne kärpän nahasta tehdyt kalsongit hetkeks pois jalasta ja seurakkaa peliä neutraalisti. IiiiiiSOlla pullalla tuli kärppien kavennus, ja toista maalia edelsi kärppäläisen hirvittävä koukku.

No, onneks sentään parempi voitti. Joku väsynyt jääkonekuski viitti pistää ilmoille, että Tappara käytti paikkansa tehokkaasti. Huh huh!

Se oli Rimpungin helppo heitellä Tapparalle kaikenmoisia jäähyjä ku tiedetään joukkueiden maineet. Ja lopussakin oli helppo olla antamatta jäähyä Kärpille, koska ne ei kahvaa eikä kouki, ne pelaa "taitokiekkoa".

Jokohan riitti, mulle ainakin piisas.
 

Polliisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
#28
Tapparas kirjoitti:
Mahtoiko kukaan paikalla olleista kiinnittää huomiota Brian Whiten peliin, oliko minkäänlaisia pelimiehen elkeitä?

Eipä kaveri hirveästi erottunut. Ei saanut hirveästi peliaikaa, eli ei siis pelannut erikoistilanteissa, tai ainakaan ylivoimaa. Pelasi tosi yksinkertaista peliä, tosin peruspakkiahan Tappara on kai hakemassa.

Kylläpä Kärpät oli tosiaan ihan järkyttävän paska tänään. Kaikki kaksinkamppailut kulmissa hävittiin, ja maalin edessäkin oltiin erittäin pehmeitä. Tappara vei myös aloitukset varmaan 70-30. Munkilla päästiin lopussa peliin mukaan.

Ylivoimakin oli tänään ihan täyttä pelleilyä, Tappara pelasi kyllä hyvää, aggressiivista alivoimaa, mutta pitäisi 5-3 yv:llä saada sentään laukauksia aikaan. Sahlstedt oli ihan hukassa pointilla, eikä vakuuttanut tasakentällisinkään. Sama homma Loposen kanssa, kiekkovarmuutta ei löydy ollenkaan ja kaveri on ihan liian pehmeä. Tulee Lotvosta ikävä.
 

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tappara ja kahva. Taas nähty väärin...

1.54 Tappara Brian White Kiinnipitäminen 2min
3.38 Tappara Quinn Hancock Koukkaaminen 2min
9.38 Tappara Marko Ojanen Koukkaaminen 2min
25.53 Tappara Tuukka Mäntylä Kiinnipitäminen 2min
26.30 Tappara Marko Mäkinen Koukkaaminen 2min
34.51 Tappara Mika Viinanen Estäminen 2min

Lisäksi vielä seuraavat "nuhjaus" jäähyt

8.21 Kärpät Jouni Loponen Kiinnipitäminen 2min
8.21 Tappara Timo Vertala Väkivaltaisuus 2min

42.46 Tappara Sami Venäläinen Poikittainen maila 2min
43.18 Tappara Marko Kauppinen Huitominen 2min

Ja Reijo ei suinkaan viehltänyt kaikkia. Tapparan peli on jatkuvaa estämistä halusitta ei että ja se ei Oululaiskatsojen silmään näytä miltään mukavalta. Annan silti Tapparalle täyden tunnustuksen. Se oli tänään parempi erityisesti kaksinkamppailuissa ja ansaitsi voittonsa. Ovikello myös vihelsi kahvaa poissa kiitettävästi. Kärpät ei vaan osannut käyttää ylivoimiaan.
 
Tepa kirjoitti:
Tapparan peli on jatkuvaa estämistä halusitta ei että ja se ei Oululaiskatsojen silmään näytä miltään mukavalta. Annan silti Tapparalle täyden tunnustuksen.

Älä jauha paskaa.

Jos annat vastustajalle täyden tunnustuksen et silloin ala kaivamaan esille ottelun jäähytilastoja. Ja tuotahan voidaan lukea vaikka niin, että estämistilanteita oli kuusi kappaletta ja ne kaikki vihellettiin.

Rautakorpi + Voitto = Kahva. MOT.
 

krobbe

Jäsen
Tepa kirjoitti:
Tappara ja kahva. Taas nähty väärin...

1.54 Tappara Brian White Kiinnipitäminen 2min
3.38 Tappara Quinn Hancock Koukkaaminen 2min
9.38 Tappara Marko Ojanen Koukkaaminen 2min
25.53 Tappara Tuukka Mäntylä Kiinnipitäminen 2min
26.30 Tappara Marko Mäkinen Koukkaaminen 2min
34.51 Tappara Mika Viinanen Estäminen 2min

Lisäksi vielä seuraavat "nuhjaus" jäähyt

8.21 Kärpät Jouni Loponen Kiinnipitäminen 2min
8.21 Tappara Timo Vertala Väkivaltaisuus 2min

42.46 Tappara Sami Venäläinen Poikittainen maila 2min
43.18 Tappara Marko Kauppinen Huitominen 2min

Ja Reijo ei suinkaan viehltänyt kaikkia. Tapparan peli on jatkuvaa estämistä halusitta ei että ja se ei Oululaiskatsojen silmään näytä miltään mukavalta. Annan silti Tapparalle täyden tunnustuksen. Se oli tänään parempi erityisesti kaksinkamppailuissa ja ansaitsi voittonsa. Ovikello myös vihelsi kahvaa poissa kiitettävästi. Kärpät ei vaan osannut käyttää ylivoimiaan.

Mielenkiintoinen ajatuskuvio, Tapparan saamat kiinnipitämisjäähyt ovat kahvaamista ja Kärppien vastaava nuhjaamista. Toisaalta näytti tuolla jäähyissä olevan muutama Kärppä-koukkaaminen, mutteihan niitä lasketa, saatikka niitä päähän kohdistuneita poikittaisia mailoja tai ryntäyksiä nyt ei ainakaan kannta mainita koska ne nyt ainakaan eivät ole kahvaamista.

No tasoero on kuitenkin ollut saamieni puhelinraporttien mukaan sen verran selkeä, ettei siinä muutamat alivoimat ole paljoa Tapparan ansaittua voittoa vaikeuttaneet. Ai niin mutta eihän se voitto ollut Tapparan hyvyyttä vaan Kärppien huonoutta (vuosituhannen huonoin esitys varmaankin).
 

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Myönnän että Tappara oli parempi, mutta minun ei silti tarvitse pitää näkemästäni pelistä ja pelityylistä. En voi sanoa viihtyneeni katsomossa. Tappara oli silti parempi ja ansaitsi voittonsa. Jääkiekossa tyylillä ei aina väliä voitot vaan lasketaan.

En ikipäivänä haluaisi Kahvakorpea Kärppien peräsismeen, vaikka menestystä tulisi. Minulla on silti usko Kärppiin myös tällä kaudella. Jukka tulee vielä itkemään jäähyistä sun muista Oulussa sekä yleisön ilkkumisesta hänelle.

Edit: Lisäys. Kyllä myös Kärpät kahvaa. Sitä ilman ei tahdo nykyiekossa pärjätä. Kärppien viiden pelaajan pääasiallinen tarkoitus ei ole kuitenkaan vastustajan vaan kiekon pelaaminen,kun se omilla. Tapparalla viidestä kentällä olevasta pelaajasta vähintään kolme pääsääntöisesti estää vastustajaa tavalla tai toisella jatkuvasti. Siihen ei suuresti vaikuta onko kiekko omilla vai vastustajalla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös