Kärpät-Tappara 5.1.2003

  • 4 326
  • 40

Skeletor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, urheilullisesti avoin sarja
Odotukset ovat Tapparan osalta yhtä matalalla kuin taannoisessa Blues-vieraspelissä, johon Tappara lähti myös pitkä tappioputki alla. Silloin tuli yllättävä voitto, josta alkoi 6 pelin voittoputki.

Aikamoinen kärsimysnäytelmä voi olla edessä, kun sattuu vielä peli näkymään tv:stä. Kaikkien ennusmerkkien mukaan nopea Kärpät pyörittää kankeaa Tapparaa mennen tullen. Oulussahan saa perinteisesti joka taklauksesta jäähyn, joten alivoimapelin olisi Tapparalla ainakin toimittava. Vaikka ei niitä taklauksiakaan ole pahemmin viime aikoina näkynyt.

Kokoonpanojen mukaan Kuivalainen pelaa tänäänkin Tapparan maalissa. Ilmeisesti Lehdon paikat eivät vielä kestä, muuten en voi valintaa ymmärtää....

Tapparan kokoonpano:

1
Pasi Kuivalainen, Maalivahti

34
Mika Lehto, Maalivahti


1. kenttä

55
Janne Grönvall, Vasen puolustaja

5
Mikko Luoma, Oikea puolustaja

24
Marko Ojanen, Vasen laitahyökkääjä

16
Aleksandr Barkov, Keskushyökkääjä

20
Jussi Tarvainen, Oikea laitahyökkääjä


2. kenttä

6
Pekka Saravo, Vasen puolustaja

18
Tuukka Mäntylä, Oikea puolustaja

11
Kimmo Koskenkorva, Vasen laitahyökkääjä

10
Esa Pirnes, Keskushyökkääjä

27
Tom Bissett, Oikea laitahyökkääjä


3. kenttä

39
Jyrki Välivaara, Vasen puolustaja

33
Miska Kangasniemi, Oikea puolustaja

40
Jaakko Uhlbäck, Vasen laitahyökkääjä

8
Janne Ojanen, Keskushyökkääjä

29
Johannes Alanen, Oikea laitahyökkääjä


4. kenttä

21
Pasi Puistola, Vasen puolustaja

9
Antti Uitto, Oikea puolustaja

38
Sami Venäläinen, Vasen laitahyökkääjä

36
Ville Hämäläinen, Keskushyökkääjä

28
Marko Mäkinen, Oikea laitahyökkääjä


Nyt se on tapahtunut, Janne on tippunut kolmoseen....
 
Viimeksi muokattu:

susi

Jäsen
Yes! Vihdoin myös Rautakorpi on tajunnut jotain. Ojanen siis kolmosessa ja aivan oikein on tehty tämä ratkaisu. Toivottavasti Kossu & Pirnes onnistuvat kasvattiseuraansa vastaan.

Miksei Lehtoa voida pistää jo kehiin?
 

Mustaine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kylläpäs on Tapparalla ketjut hieman eri kuosissa kuin viimeksi. Mielenkiintoista miten Kossu-Pirnes-akseli toimii.

Täällä tundralla on nyt noin 30 astetta pakkasta(ei tunnu missään!) ja porkkanatakeille- ja pöksyille voipi tulla ikävä takaisin etelän lämpöön. Viimeksi Saukkosen ja Jutilan taakse oli raahattu jotain auton sisätilalämmittimiä ja nytkin varmaan kuullaan pelin aikana 50 kertaa, miten kylmä hallissa on ja että uusi halli välttämätön. Itse pelistä viis,siis.

Eilisen pelin pakki-mokia ei mielellään saisi tulla, muuten peli oli Kärppäläisittäin ainakin 2.erän ajan ihan OK. Varsinkin Bäckström alkaa pikkuhiljaa päästä tasolleen, vaikka prosentit hieman tippuikin.

Tenkie alkaa jo osoittaa kunnon tshekin elkeitä käytöskympeillään, mutta peli kulkee ja varsinkin Petr Ton pelasi eilen hyvän pelin.

Vanha sääntö Tapparaa vastaan: kovaa painetta kiekollisille pakeille ja ennenkaikkea vauhdilla keskialueen yli. Siihen vielä Paffan Raksilan-erikoiset päälle niin eiköhän pisteet jää tänne Pohjoisnavalle lukemin 5-3.
 

muaddib

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mimosanherkät Itkupillit ja Setämiehet
Hippokrateen Oulun toimisto

- Seuraava potilas!

- Hyvää päivää ja sairaisia Raksilan hornankattilasta!

- Päivää päivää ja sairastuloa. Istukaa, olkaa hyvä!

- Kiitos, kiitos. Nyt on päässyt käymään niin että etelän vetelät ovat saaneet minut kaukalossa kiinni, ja kopauttaneet minua mailalla käsille.

- No niin! Teidän kätennehän on lähes irtipoikki!

- Joo, huoltaja laittoi sen mustalla eristysnauhalla kiinni, että se pysyi siellä lehdistötilaisuudessa paremmin kiinni. Aarnio kävi sitten pelin jälkeen päästämässä niiden bussin renkaista ilmat pihalle ja Bannisteri kamppas niiden maalivahtivalmentajan hallin käytävällä. Sen verran paha tälli oli, että moottorikelkalla piti tänne lääkäriinkin tulla, hiihtämään ei pysty kuin 12 kilometriä kerrallaan.

- Hyvä, hyvä! Ihan oikein että näytetään niille etelän pelleille, että tuommoiset huitomiset ei jää rankaisematta! Olisivat onnellisia, että ei pistetty hallia pimeäksi viimeiseen erään ja Konevitsan kirkonkelloja soimaan toistolla - Sentencedin esittämänä! Kuinka ne nyt sinua tuolla laille käsille huitoivat?

- No, ne on tietysti kateellisia tästä meidän kiekkomenestyksestä ja taitavat olla vihaisia siitä järkyttävän ylihintaisesta poronlihasta, mitä etelään viedään. Mutta eikös Sentencedin biiseistä paremmin sopisi 'Frozen', kun täällä on niin hiton kylmäkin?

- Nii-i, "kateellisella on paskainen nauru", niin kuin sanotaan. Jos Oulu ei olisi niin idässä, niin me pelattaisiin Läntisessä Konferenssissä paikallispelejä Colorado Avalanchea vastaan.

- Hyvä ajatus! Onhan noita kuntaliitoksia tehty ennenkin, liitetään koko Pohjois-Suomi Coloradoon. Vorsberi ja Ruaa haluaa kuitenkin pelata meillä, niin eiköhän me ainakin Läntinen Konferenssi hoideta - Stanley Cupiinkin on saumoja, jos Antti Aalto ei siirry Detroitiin ja Hjallis ei ole tuomarina 7. finaaliottelussa.

- Pistän tähän teidän käteenne tällaisen ideaalisen nippusiteen ja annan teille lähetteen proteesipajalle. Ne teettää teille siellä uudet tekohampaat ja titaanikyynärvarren, jos tuo eristysnauhalla teipattu vanha käsi sattuu irtoamaan. Sairaslomaa napsahtaa sitten tuommoinen kolme ja puoli kuukautta, mutta jääharjoituksiin voitte mennä jo huomenna. Paljos se peli muuten päättyi?

- 5-2! Kiitos, kiitos, te olette kyllä loistava lääkäri! Minä jo pelkäsin, että pitää käsi teipattuna katsoa finaaliotteluita keväällä. Näkemiin!

- Kiitos, heiii!

muaddib
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jäätävä peli. Kirjaimellisesti

Saattaa Raksilan hallissa olla lämpötilä välillä 0-5 astetta plussalla. Mutta aikoinaanhan piti pelata pihalla ja sieltähän nämä nykyisetkin pelaajat ovat taitonsa ammentaneet. Ulkojäiltä pikkupoikina sysipimeässä pitkän koulupäivän jälkeen ja kokeet seuraavana päivänä.

Täällä itäisessä suomessa MTV3en mainokset ovat hyvin Oulu-painoitteisia. Viimeksi Kärppien Hoki Nait Bluesia vastaan niin joka mainos liittyi jotenkin Ouluun. Pörhön autoliike oli joka katkolla mukana.

Onhan se kun Janne Ojanen viime vuoden pistepörssin voittaja on pudonnut kolmoskenttään. Saapa nähdä sytyttääkö tämä Capitanosin taistelemaan vai masentaako se vain että parhaat päivät ovat ohi. Tappara elää tänään täysin Pasi Kuivalaisen torjuntojen varassa. "Paffa" on kuitenkin sellainen että voi olla joku päivä aivan käsittämätön muuri. Ja seuraavana täysipäiväinen imuri.

Kärpät ovat hieman siipirikkoja koska pakiston tähti Joni "Sonja2" Pitkänen on Kanadassa. Kuten myös toinen tärkeä pakki Topi Jaakola sekä hyökkäyksestä tehokas Jussi Jokinen sekä Henrik Juntunen.

Veikkaan tänään yllätystä. Tappara voittaa 1-3. Tampere seisoo Pasi Kuivalaisen varassa kaksi erää ja on vain 1-0 tappiolla kolmanteen lähdettäessä. Sitten tulee Jussi Tarvainen, Janne Ojanen ja lopuksi Tuukka Mäntylä ja Tappara kääntää kurssiansa pikkuhiljaa.

Pikku vinkki: Kannattaa katsoa kautta aikojen lähettämiään viestejä. Minä katsoin eilen. Lataaminen kestää jonkin aikaa, mutta se on sen arvoista. Oli jännä katsoa tämän vuoden joukkueen spekulointia ja veikkauksia esim.pistepörssin voittajasta. Minä veikkasin Tenkratia 62 pisteellä vielä mahdollista
 

PTS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ojanen on pelannut huonosti varsinkin odotuksiin nähden, se on selvä, mutta että kolmoseen kahden "vedän yli/ohi tyhjästä maalista ja surffailen" laiturin vierelle? Ojasen syötöt eivät varmasti mene hukkaan. Kakkonen on sitävastoin mielestäni ihan hyvin koottu. Jos Lehdolla on vielä vähänkin vammaa, Kuivalaisen valinta maaliin on oikea. Keskenkuntoisena ei kannata pelata, kun on Kuivalaisen tasoinen toinen maalivahti. Noo, saa nähdä, mikään peli ei ole selvä, ennen kuin sitä on pelattu.
 

Lare

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Saisi lopettaa MTV3 näiden Kärppä-matsien lähettämisen. Sen verran hirveää katseltavaa on Kärppien peli jälleen.

Pessimisti voisi miettiä, että onko Kärppien alamäki alkanut. Joulutauon jälkeen Blues voitettiin käsittääkseni nihkeän esityksen jälkeen, HPK:lta tuli eilen pataan huolella ja tänään Tappara on pistämässä luun Kärppien kurkkuun heti kättelyssä. Kärpät jahkailevat kiekon kanssa, syötöt eivät osu kohdilleen ja virheitä tehdään liikaa. Eikä niin hyvää ettei jotakin huonoakin; Bäckström päästää ainakin yhden helpon joka matsissa.
 

seisnauraa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit + muut kestomenestyjät
Viestin lähetti eksa

Täällä tundralla on nyt noin 30 astetta pakkasta(ei tunnu missään!) ja porkkanatakeille- ja pöksyille voipi tulla ikävä takaisin etelän lämpöön. Viimeksi Saukkosen ja Jutilan taakse oli raahattu jotain auton sisätilalämmittimiä ja nytkin varmaan kuullaan pelin aikana 50 kertaa, miten kylmä hallissa on ja että uusi halli välttämätön. Itse pelistä viis,siis.

Heh... Kyllähän on oranssipaidat jaksanu valitella kylmyyttä. Yksikseni naureskelen, kun selustuksia kuuntelen! No, pääasia kumminkin, että Tappara vie ja Kärpät vikisee. 0-3 toisella erätauolla. Toivottavasti Tappara hoitaa pelin loppuun asti.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viestin lähetti Lare
Saisi lopettaa MTV3 näiden Kärppä-matsien lähettämisen. Sen verran hirveää katseltavaa on Kärppien peli jälleen.

Pessimisti voisi miettiä, että onko Kärppien alamäki alkanut.

Kyllä oma osansa Kärppien heikosta esiintymisestä on varmasti eilisellä HPK-pelilläkin. Tai lähinnä sillä, että ottelu oli Hämeenlinnassa. Ja muutenkin Kärpiltä on tukku pelaajia sivussa, joten varmasti painaa jaloissa.
 

Lare

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viestin lähetti Torsti
Kyllä oma osansa Kärppien heikosta esiintymisestä on varmasti eilisellä HPK-pelilläkin. Tai lähinnä sillä, että ottelu oli Hämeenlinnassa. Ja muutenkin Kärpiltä on tukku pelaajia sivussa, joten varmasti painaa jaloissa.

Siinäpä se. Kärppien peli on liikaakin jalkojen varassa. Jos juistelu ei ole irtonaista, on Kärppien peli täyttä puuroa. Monet muut joukkueet pysyvät tässäkin tilanteessa paremmin pelissä mukana fyysisyyden vuoksi. Liekö Kärpillä ollut tähän mennessä montakaan laukaukseen päättynyttä organisoitua hyökkäystä koko ottelussa?

Voisiko peräti olla niin, että Kärppien hyökkäyspelin ei tarvitse kehittyä yhtä organisoiduksi kuin muilla joukkueilla juuri luistelunopeuden takia? Kehitystähän tapahtuu aina silloin, kun ympäristö asettaa vaatimksia siihen. Kärpillä nopeus on kuitenkin sitä luokkaa, että aina hyökkäyksen ei tarvitsekaan olla niin organisoitua kun tulosta tulee. Eräs merkki tästä voisi olla se, että Kärpät taitaa olla yksi sarjan huonoimmista joukkueista kuljettamaan ylivoimalla kiekon kontrolloidusti hyökkäysalueelle. Ristikulmaan ja perään toimii taasen hyvin, jos jalat toimivat.
 

Kosonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Meedia: Tappara kahvaa!! Tappara koukkii!!

Olenko minä ainoa joka on huomannut tämän? Kaikki Tappara -
Kärpät pelit nähneenä ja tämänpäiväisen Kärpät-Tappara pelin
nähneenä voin sanoa että Kärpät pelaa yhtä liigan törkeintä
peliä!
Kädet ylhäällä joka tilanteeseen, vauhtia on ja niin sitä pitää
mutta missä järki? Miksi nostaa ne kädet ja roikkua käsillä joka
tilanteessa? Kärppien peli on karseata katsella ja se on kaiken
lisäksi vaarallista. Loukkaantumiset varmasti nousisivat hurjaan
nousuun jos kaikki liiga joukkueet tai edes muutama rupeisi pelaa-
maan samanlailla kuin tämä "halitaan" kärpät.
En hyväksy koukkimista, kahvaamista, korkeita mailoja tai mitään
muuta mikä olisi sääntöjen vastaista mutta en hyväksy varsinkaan
sitä että taklauksessa on kädet ylhäällä tai kun pysäytetään mies
niin se tehdään halimalla.
Miksi pitää pelata näin rumaa peliä?
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Nyt sitten odotellaan vähintään kolmea peliä huilia Kärppien huitojalle.

Tappara pelasi aktiivista karvauspeliä ja sai luotua painetta vastustajalle. Lisäksi kiekko pomppi kerrankin meille. Kärppien maali jäi hieman harmittamaan, sillä Palsola oli selvästi maalivahdin alueella ennen kiekkoa ja jopa koskettamalla häiritsi Kuivalaisen työskentelyä. Onneks tuli kuitenkin pari pistettä kotio.
 

Mustaine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Joopajoo. Käsittämättömän tyhmiä käytöskymppejä. Käsille hakkaamista, Viuhkola(muutenkin todella huono) saa taatusti tuosta kirves-iskusta pelikieltoa.

Petr Ton ja Sakke ainoat positiiviset ilmestykset.

Kaino pyyntö: Ei enään ikinä Kärppien peliä telkkaripeliksi. Pliis. Joka kerta aivan umpisurkea esitys.
 

TBK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sydän on KIRVEEN muotoinen!
Itse peliä en nähnyt, koska oli Hakamehtässä kahtomassa Ilves-Saipa peliä, mutta jaksoin ihmetellä tulosterveisiä Oulusta. Tämä päivä jää historiaan ja sitä tullaan kutsumaan nimellä "Oulun ihme!!" No ei vaiskaan, vaikka kyllä täytyy myöntää, että Tapparan viimeaikaiset esitykset tekevät tästä voitosta vähintäänkin yllätyksellisen. No 7-lihavaa ja 7-laihaa vuotta vertaus kai käy tähän. Tosin lihavat vuodet voivat jäädä vähiin, kun seuraavana on vastassa Jokerit.

Kukas/ketkä sielä muuten käsille huito.
 

calvin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maailman myrkyllisin jääkiekkojoukkue
Tapparalta harvinaisen kypsän oloinen peli. Kärpät oli aika aneeminen, mutta myös Tapparan hyvä keskialueen liike otti parhaat aseet pois Kärpiltä. Kuivalainen torjui mallikkaasti, eikä Tapparalla ollut oikein missään vaiheessa mitään hätää.

Hyvä Tappara!
 

Action man

Jäsen
Suosikkijoukkue
Matinkylän Mahti
Tappara pelasi hyvin

Todella hyvä peli Tapparalta, eipä juuri vaarallisia paikkoja Tapparan mv joutunut torjumaan.

Palsolan maali...kattokameran mukaan Palsola oli molemmin jaloin mv:n alueella ja kun heitti sen rystyvedon ja toi samalla kiekon maalialueelle niin ei ollut poistunut alueelta. Käsittääkseni tämäkin maali olisi pitänyt sääntöjen mukaan hylätä.

Tenkrat aika yössä...taas turhautumis 10..ehkä pitäisi kysyä onko pesukone kunnossa kotona.

Tappara lähtee kyllä nousuun vielä, ainakin tämän pelin perusteella ihan iloista ja laadukasta meininkiä.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Re: Tappara pelasi hyvin

Viestin lähetti Action man
Tenkrat aika yössä...taas turhautumis 10..ehkä pitäisi kysyä onko pesukone kunnossa kotona.

Ja esitteli taas muuten tyylipuhtaan kädet ylhäällä-taklauksen, nyt kohteena oli vaan J. Ojanen ja jalat pysyivät maassa, joten ei mitään pahempaa tapahtunut. Viuhkolan(?) kirvesiskun lisäksi ainakin joku Kärppä huitaisi Pirnestä aika raakasti, osui kuitenkin vain mailaan..
 

Wille

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Niin, ja kun vielä tuomarit alkaisivat hyväksymään Tapparallekin maalialueen paitsioita jne. jne.

Kaksi ja puoli erää Kärpät kahvasi ja roikkui, kun eivät mukana pysyneet, mutta mitäs siitä, Tappara kahvaa aina enemmän kuin muut.

Mettovaaralta harvinaisen kypsä ratkaisu - mailan hukattuaan - ottaa Venusta niskalenkki ja vielä jälkikäteen itki tuomiosta...
 

TBK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sydän on KIRVEEN muotoinen!
Katselin nyt aamulla eilisen pelin nauhalta ja voin vain voivotella, että miksi Tappara ei pelaa yhtä hyvää peliä kotona. Ehdottomasti yksi parhaimpia pelejä tapparalta tällä kaudelta.

Kuivalainen pelasi mielestäni ihan yhtä hyvin kuin aikaisemminkin, paitsi että tällä kertaa hän sai edes hivenen apuja kenttä pelaajilta. Tappara puolusti hyvin ja keskialue oli tosiaan hyvin tukossa ja tulihan siitä edellä viiltävä analyysi miksi näin kävi. Aiva käsittämätöntä kahvausta...=) Olen tästä joskus aikaisemminkin puhunut, että oli pelissä kahvausta tai ei, niin aina siitä mainitaan ainakin tavan vuoksi. Jos kahvausta haluaa ottelusta etsiä, niin sitä tapahtui kyllä kaikista eniten kotijoukkueen toimesta.

Huitomisesta sen verran, että kun Kukille tuli 2 peliä, niin tästä olisi linjan mukaista tulla vähintään 3 peliä. Toivottavasti kaikki muistaa ketjun jossa puhuttiin kovin sanoin mailalla huitomisesta ja kuinka näistä pitäisi tulla pitkiä pelikieltoja.
 

axe

Jäsen
Eilen peliä katsellessani ja Kärppien olematonta liikettä etäisesti ihmetellessäni mietin, kehtaakohan joku vielä tässäkin pelissä vetää kahvakortin esiin. Pitkään näytti siltä, että ei kehtaa, mutta tulihan sieltä vihdoin joku sankari. Eilen ajattelin, että on varmaan huvittavaa tämänkin pelin jälkeen lukee kahvapuheita, mutta ei se näköjään ookaan huvittavaa vaan vituttavaa.

Noh, pystyihän joku kärppäläinen tuolla muualla vielä kaikkien videoiden ja muidenkin jälkeen vannomaan, että siinä hylätyssä maalissa kiekko meni maaliin ennen kuin maali siirtyi...

Niin, se Viuhkolan "huitaisu". Aika kevyt hommahan tuo, sattui vain osumaan ihan paljaaseen ranteeseen hanskan alle. Mää jo luulin, että onko muka MULTA jäänyt jotain vastustajan törkeilyjä näkemättä, mutta videohan sen paljasti vaan tuollaiseksi ikäväksi vahingoksi, jota kukaan ei olisi ikinä huomannutkaan ellei Grönvalliin olisi sattunut. Tosin sillä ei ainakaan pitäisi olla sitten mitään väliä, kun Muuperi istuu raporttien ja nauhan kanssa tuomiopöytään. Viimeksi vahingosta sai kaksi matsia huilia, eikä silloin uhri loukkaantunut pahemmin vaan pelasi seuraavassa matsissa. Katotaas nyt jos Grönvallin kädestä löytyy pahempaa -- ja löytäjänä joku muu kuin Kärppien lääkäri.
 
Viimeksi muokattu:

Kidd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Alaska Aces
Karmea peli. Ihan suosiolla, pitäkää ne kamerat siellä etelässä niin kaikilla on parempi mieli eikä Jutinkaan tarvitse turvautua välihousuihin.

Kärpät oli syvältä hanurista, ei ollut liikettä, ei ideaa, puolustus levällään ja sitä rataa. Moka-Mikko Maajoukkuepakki pääsi jälleen loistamaan, mutta mitäs uutta. Lotvosen syytä taas kaikki?

Jossain vaiheessa Kärpillä oli neljä hyvää ketjua jotka pystyivät ratkaisemaan pelejä, nyt on yksi pelaaja. Ja sekin istuu jäähyllä.

Mitä tuo Kärppien kahvaaminen ja huitominen oli? Häpeällistä, ei pahemmin kiinnosta köyhän miehen Tappara. Tämä ei ole kyllä sitä mistä Kärpät tunnetaan, eikä toivottavasti tunneta tulevaisuudessakaan. Ja yritä Heikkilä nyt hyvä mies kehittää jotain ideaa siihen ylivoimaan, kahden vuoden tuloksena on kiekko päätyyn ja sitten hakemaan kiekkoa omasta päästä. Tee jotain.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Telaketju on varmaan vain katsellut joukkueita väärinpäin. Tappara oli se joka luisteli ja liikkui, Kärpät oli fyysisesti niin paljon jäljessä että eivät muuta saaneet aikaan kuin sitä kahvaa ja hakkaamista. Kun noin koville ottaa, niin kannattaa kuitenkin katsoa kuinka moni näki Tapparan kahvaavan? Jopa sinun omistasi aika harva, niinpä. Yritä nyt edes olla mies/nainen, äläkä noin huono häviäjä, joka vain kitisee kaikesta. Ainoa maalinnekin tehtiin maalivahdin häirinnän tuloksena.
 

NorthenAxe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, DFB, LFc, TML, FC Bayern, RoPs
Jaa..a, Tuntuu ihan siltä, että nyt aletaan huomaamaan, yhä paremmin tuo Kärppien käyttämä mailapeli. Kyllä, mailapeli. Se ei ole välttämättä ns. "kahvakiekkoa", paitsi eilen. Yllättävän paljon saavat vastustajat pahanlaisia osumia kärppä -peleissä.

Toivottavasti tuohon puututaan kovalla kädellä. Aletaan ainakin pitämään siitä karmeasti meteliä, jotta Urpo, jos ei muut, pistää kärppien sikapelin kuriin.

Voidaan samalla tarkastaa tämän palstan vaikutus medioihin ja katsotaan saadaanko tahtyä kärpistä seuraava "jääkiekon tuohoaja" Jypin ja Tapparan seuraksi. :-)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös