Kärpät mediassa

  • 1 439 445
  • 5 109

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Minusta tämä negatiivinen itku saisi vähentyä. Annetaan joukkueen ja toimiston nyt näyttää, miten he asiat vievät eteenpäin.

Paljon positiivista pöhinää joukkueen ympärille vain. Hyvä siitä tulee
Turhasta valittaminen on hanurista ja samoin keksittyjen ongelmien luominen. Mutta tuskin voit syyttää ketään, joka hyvin kriittisesti tulevaan kauteen ja Marjamäkeen sekä etenkin hänen puheisiinsa suhtautuu. Se viime kausi ja suoraan sanottuna ne petetyt puheet ja lupaukset olivat vain niin kova isku, että ainakin itse ole tehnyt sen jyrkän, ja olkoon kuin negatiivisen tahansa, linjauksen, että mitään Marjamäen puheita en kyllä usko. En muista, että olisin moneen vuoteen lähtenyt niin luottavaisena, kuin viime kauteen ja kera niiden kaikkien kauniiden korupuheiden...se oli vaan niin iso isku vyön alle ja karmaiseva pettymys (yksi oman Kärppä-kannattajan urani pahimmista), millä tavalla ne puheet eivät paikkaansa pitäneet ja särki kyllä luottamusta Latea kohtaan. Että tuskin ketään, joka ei enää Laten puheita halua uskoa, vaan haluaa nähdä ne teot siellä jäällä, niin voi moittia tai syyttää.

Se on toki kiva, jos muut niitä ostavat ja käyttävät perusteluina muutokselle, mutta itse en kyllä enää ainuttakaan kaunista puhetta ja sanaa, tuli ne sitten Latelta tai KukkoLasselta tai keneltä tahansa. Niin petetty olo siitä viime järkyttävän kaudesta jäi, että ei vaan enää uskalla luottaa sanaankaan mitä sieltä suusta tulee ulos. Joukkueelle ja Latelle pitää toki antaa nyt sauma ehdottomasti näyttää, mutta se tapahtuu nimenomaan niiden tekojen ja konkretian kautta, mitä saa omilla silmillä todistaa tai olla todistamatta. Ihan hyvinhän se Late on taas viime kauden jälkeen puhunut ja muutoksesta kertonut, ja melkein tekisi itsekin ihan aidosti niihin juttuihin itsekin taas alkaa uskoa ja kasvattaa sitä "hyvää pöhinää" kauden alla meiningillä "jokos sittenkin...", mutta terve järki vaan sanoo, että ei pysty, eikä kykene.

Ainoallakaan kauniilla puheella ei minun luottamusta ainakaan enää osteta. Voisi melkein sanoa, että omaa luottamustani tuohon touhuun ei ole edes mahdollista ole ollut saada ennen kuin kausi lähtee virallisesti käyntiin, koska minulle ei merkkaa enää yhtään mitään mitään, mitä Late & co. satuilevat kauden alla. Jos Kärpät ja Late haluaa minun sekä aika monen muun kannattajan luottamuksen ostaa ja saada takaisin, niin se tapahtuu vain ja ainoastaan tekojen kautta. Viime kaudella kannattajia viilattiin ja kustiin niin pahasti linssiin kaikkien korulauseiden ja satujen kanssa, että ei voi kyllä ketään syyttää, joka nyt ei noita juttuja usko - vaikka ehkä haluasikin uskoa - ja jotka todella skeptisesti tulevaan kauteen suhtautuvat. Kaikki eivät vaan halua satuttaa itseään samalla tavalla pään kopsahtaessa tonttiin, jos taas vedetäänkin matto jalkojen alta. Parempi olla siis hyvin hyvin varautunut ja skeptinen etukäteen, ennen kuin on edes ainuttakaan peliä pelattu ja konkretiaa nähty.

Ainuttakaan sanaa en kyllä enää osta, ei vois enää vähempää kiinnostaa, jotkut "kauniit puheet". Vaan viikon päästä kun kausi pyörähtää käyntiin Sportia isännöiden, on se ensimmäinen sauma ja aika lunastaa sen minun luottamus. Se peli on eka sauma ja sen jälkeen tehdään sitten jotain johtopäätöksiä, että missä sen luottamuksen lunastuksen suhteen mennään ja aina siitä edespäin se luottamuksen arviointi tapahtuu pelipäivinä ja siellä kaukalossa nähtävillä konkreetisilla teoilla ja asioilla. Ei missää höpöhöpö-mediatilaisuuksissa tai Iltalehden satuilu-haastatteluissa.

Edit. Typot
 
Viimeksi muokattu:

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
@Proffa_20 ymmärrän näkökulmasi ja toki myös arvostan sitä. Oma näkökulmani on kuitenkin sellainen, että luotetaan kunnes ei enää ole aihetta luottaa (toiminta alkaisi muistuttaa vahvasti viime kautta). Toistaiseksi peli näyttää kohtuu hyvältä ja joukkue näyttää joukkueelta. Vahvistukset myös osuneet hyvin, vielä pienellä varauksella toki Berglund, koska mies ei ole paljoa mitään kyllä vielä esittänyt.

Se on totta, että viime kauden kaikki korulauseet ja selittelyt olivat aivan perseestä. Ennen kautta ne olivat sinänsä ihan perusteltuja, vaikka nyt jälkeenpäin mietittynä Marjamäen ylimielinen henkseleiden paukuttelu ja tyyliin (itse keksitty virke) "Mä oon meille nää paineet keränny koska me ollaan Oulun Kärpät ja me halutaan niitä paineita, halutaan näyttää että pystytään olemaan Euroopan kärkijengejä." olivat helvetin typeriä. Ja sitten kun hommat meni ihan päin persettä, niin jatkettiin silti selittelyä että "kaikki on hyvin, ei hätää". Vaikka nyt tietenkään ulospäin et voi huudella että kaikki menee ihan päin persettä, niin tuollainen liiallinen selittely kyllä vituttaa vieläkin. Ja ne lehdistötilaisuudet, kun keksitään kaiken maailman vitun Mikkelin bussireissuja sun muita tekosyiksi sille, että oltiin paskempia ja selkäranka on olematon. Lyhyesti sanottuna, viime kauden Marjamäki vituttaa niin ettei veri kierrä, mutta tähän "uuteen" Marjamäkeen ja hänen projektiinsa luotan 100% tällä hetkellä. Myönnän kyllä sen, että se luottamus saattaa lähteä hyvin äkkiä jyrkkään laskuun, koska muistissa on viime kausi.

Marjamäki on kuitenkin vaikuttanut nöyrältä nyt kesän jälkeen. Vaikuttaa siltä, että hän on tosiaankin katsonut peiliin, ja tällä kaudella jätetään henkseleiden paukuttelut ja korulauseet pois, ja sen sijaan keskitytään näyttämään kaukalossa. Näyttämään, että me ollaan jumalauta Oulun Kärpät ja me näytetään noille Iltapaskan toimittajille, että me ei olla missään helvetin 9. sijalla.

Voi olla, että ylivertainen puhuja Marjamäki on puhunut meikäläisen jälleen kerran hänen puolelleen, mutta Salkkareiden Ismon sanoin: mulla on nyt aika hyvä tytinä tästä!

Osa ei osta vielä mitään tulevan kauden osalta, ja se on täysin ymmärrettävää. Kyllähän sitä fanina tunsi olonsa petetyksi viime kaudella. Itse kuitenkin uskon 100% nyt tähän juttuun, kunnes sitä uskon aihetta ei enää ole. Ja jos kävisi niin, että Kärpillä olisi 20 pelin jälkeen vaikka 40p plakkarissa, niin eiköhän myös aika monella olisi usko taas löytynyt tähän juttuun, siitä huolimatta että Marjamäki on vielä päävalmentajana. Lähes kaikkihan täällä kuitenkin Kärppien menestystä toivoo.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Joo, itsekään en enää Marjamäen juttuja jaksa juuri kuunnella. Ainut mikä merkkaa on, kun huomenna taas kiekko tippuu jäähän, että mitä siellä jäällä tapahtuu. Siinä se mittari on. Eikä se luottamus hetkessä palaudu. Lähinnä voi tulla vähän lisää toivoa, että tämä tästä kääntyisi. Matto vedettiin sen verran pahasti jalkojen alta viime kaudella.
 

Apis17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Joka kausi uskotaan! Alussa asiat nollataan ja uskotaan, et mennään päätyyn asti. Välillä on vaikeaa ja silti uskotaan siihen, että vielä tullaan. Menneet on menneitä ja tulevaisuus on uutta.
 
Laitetaan nyt tähän ketjuun, kun en parempaakaan keksinyt. Ismo Lehkonen sanoi urheilucastissa että Kärpät on kakkonen joka perustui siihen, että Marjamäki osaa kyllä meidän pelin. Lehkonen ilmoitti tyyliin että luukut kiinni, ylivoima kuntoon ja antaa muiden piipittää pelin tylsyydestä.

Marjamäestä ja pelitavasta saa ja pitääkin olla mielipiteitä ja peli sakkasi, mutta Lehkonen joka on kironnut monta vuotta passiivista trap- kiekkoa verkkaiseksi, steriiliksi tussutteluksi ja muniin puhaltelemiseksi sekä vaati koko viime kauden Kärpiltä käsijarrua pois onkin nyt yhtäkkiä sitä mieltä, että pitäisi palata siihen vanhaan kun Kärpät on aktivoinut peliään.
Lehkonen puhuu ja kommentoi niin moneen paikkaan erilaisia skenaarioita jopa samoista aiheista, että hän ei voi olla tätä kautta koskaan täysin väärässä.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes

Kalaverkko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tiedotustilaisuus oli Kärppien medialta suhteellisen heikko esitys. Toisaalta, saattoi tulla heille jopa äärimmäisen lyhyellä varoajalla, mutta kuitenkin..

Ihailin joskus täällä palstalla Ilveksen sosiaalista mediaa sekä niiden tyylikkäitä oheistuotteita. Tällä kertaa ihailen IFK:n Tiktokkia: nykyaikaa, huumoria ja panostusta. Heidän uusin video on julkastu kaksi tuntia sitten (tähän sitä ei varmaan voi mitenkään liittää..?). Videossa kuvataan Oulun maisemia ja taustalla puhuu Oulun murteella kaveri: "Oulu on koko pohojosen suomen lätkäkaupunki, ja on yks joukkue, jolle sydämet sykkii ylitte muijen.. Joukkue, joka yhistää Oulun ja koko Pohojosen.. Se on Helsingin IFK, ihan sama misä sitä assuu ja mitä kieltä puhhuu, sydämeltään me ollaan kaikki punaisia, yhesti, aina. Nähhään matseissa pohojoisen IFK-fanit ja kannustettaan Röda voittoon. Liput osoitteesta: karpat.fi"

Saman tyylisiä videoita IFK on julkaissut Tampereesta ja Turusta. Nämä kaikki muutaman tunnin sisään, ja tällä hetkellä n. 45 000 tykkäystä kyseisillä videoilla, kun näiden julkaisusta on aikaa reilu pari tuntia.

Seuraavaksi hieman seuraajamääriä, mitä löysin pikaisella selailulla:
Hifk: 20 300 seuraajaa, videoilla yhteensä 447 600 tykkäystä
Lahden Pelicans: 6192 seuraajaa, 153 300 tykkäystä
Jukurit: 10 400 seuraajaa, 192 200 tykkäystä
Ilves: 11 600 seuraajaa, 180 900 tykkäystä
Tappara: 17 800 seuraajaa, 225 800 tykkäystä
HPK: 3688 seuraajaa, 45 400 tykkäystä
Kalpa: 10 400 seuraajaa, 243 200 tykkäystä
Lukko: 6643 seuraajaa, 79 100 tykkäystä.
Sport: 1820 seuraajaa, 14 200 tykkäystä
Ässät: 4509 seuraajaa, 67 600 tykkäystä.
Ja sitten meidän oma, Oulun kärpät: 1136 seuraajaa, 2830 tykkäystä. Jopa ac oululla on enemmän seuraajia ja vajaa 10x enemmän tykkäyksiä.

Ja toki, eihän kaikilla liigajoukkueilla edes ollut Tiktokissa virallista käyttäjää (tai en ainakaan pikaisesti löytänyt), mutta silti. Ottamalta "pienemmiltä" seuroilta mitään pois, eikai meidän nyt pitäis näin matalalla taapertaa..?

Ja jos naureskelet ja väheksyt Tiktokkia (yleisesti tällä hetkellä yhden käytetyimmän sosiaalisen median, ainakin nuoremman sukupolven kesken), niin ei haittaa! Et ole ainoa, sillä niin näyttää väheksyvän myös Kärppien sometiimi. Ei mitään, laittakaa vaan Facebookiin jatkossakin kaikki, sitähän seuraa kaikki ja on aina ennenkin seurannut. Lähinnä pointtinani tässä on se, että kun puhutaan vajaan puolen miljoonan somereagoinneista ja kymmenistä tuhansista seuraajista, niin kyllä pitäisi tyhmemmänkin toimistolla tajuta, että nuiden kautta saattaa tulla myös sitä kassavirtaa.

Toisaalta miksipä tässäkään oltaisiin taistelemassa kärkipaikoista. Olemmehan vain puolen Suomen joukkue..
E: Linkin takaa pitäisi edellä manittu video näkyä: Tiktok @hifkhockey
E2: Näköjään myös monet mestisjoukkueet (Hermes, Jokerit, K-Espoo, Tuto) voittaa Kärpät näissä vertailuissa
 
Viimeksi muokattu:

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Ja sitten meidän oma, Oulun kärpät: 1136 seuraajaa, 2830 tykkäystä.
Toki tuo TikTok-tili on varsin tuore. Varmaan tehty muutama päivä aiemmin kuin ensimmäinen postaus, eli tuossa heinäkuun loppupuolella. Ei siis ihme, ettei ole enempää väkeä tavoittanut. Mutta nyt syksyn mittaan, kunhan sinne vain tulee sisältöä, tulee kyllä tavoittamaan paljon ihmisiä ja hyvä että tuo TikTok-tili on viimein tehty.

IFK:n videot olivat kyllä mainiota, kävin niitä myös katsomassa. Eikä hirveästi vaadi vaivaa tuollainen, mutta joo. Kärppien somesisällöstä ehkä sellainen juttu, että hyvää (ajoittain erinomaista minun makuun) sisältöä, mutta voisiko sinne ehkä yhden henkilön vielä palkata lisää? Saataisiin enemmän perus haastatteluja kauden aikana, ilman mitään edittejä - joita ilmeisesti sisällöntuottaja Leevi Järvi tekee kyllä hyvin, ei siinä.

Some on nykypäivänä se juttu, ja siihen pitäisi satsata kunnolla. Edelleen, rapakon takaa voi katsoa mallia. Tai sitten ihan Ilvekseltä.

***

Tuoreimmassa Kärppien TikTok- videossa on erääseen kommenttiin vastatessa mainittu alkushow:n olevan timanttia. "Tämän kauden alkushow on muuten sit ihan (kaksi timantti-emojia)" Ei paineita.
 

Koodari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mulla on sellainen mielikuva, että muilla some-alustoilla Kärppien seuraajamäärät ovat varsin mallikkaat.

Paljon parjatussa Facebookissa näyttäisi olevan yli 100 000 seuraajaa, muita somealustoja en nyt jaksa tarkistaa

edit: Meni tuo lainaus persiilleen, mutta McTorsoa tuossa ekalla rivillä lainaan
 

Arthur Morgan

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Oulu, Kärpät, Huuhkajat
Paljon parjatussa Facebookissa näyttäisi olevan yli 100 000 seuraajaa, muita somealustoja en nyt jaksa tarkistaa
Kuulun siihen ikäpolveen jotka facebookkia vielä käyttivät nuoruudessaan, mutta ei tarvi mennä kovin montaa ikäluokkaa alaspäin niin löytää ihmisiä jotka eivät enää ole facebookia käyttäneet. Pikkuveljen ja minun ikäero on 6 vuotta, muttei kuulemma enää hänen ikäluokassaan kukaan käytä facebookia. Jos halutaan kuulua jatkossakin Suomen seuratuimpien seurojen joukkoon niin nämä Tiktokit ja Instagramit pitää vaan ottaa haltuun, jotta saadaan uudet sukupolvet kiinnostumaan, eikä vaan tuijotella niitä seuraajamääriä. Itsekin avaan tätä nykyä facen ehkä kerran kuukaudessa, silti minä Kärppiä seuraan.

E: Kärpillä on seuraajia tosiaan n. 100 000, mutta julkaisut keräävät sen 100-500 tykkäystä, mitä nyt välillä yltävät korkeampiin lukemiin. Otetaan vaikka se hifki vertailukohteeksi. Hifkillä on vajaa 90k seuraajaa facessa, mutta julkaisut, vaikka noudattavatkin lähes samoja määriä, keräävät himpun verran enemmän tykkäyksiä. Siihen päälle hifkin muut somet on valovuosia Kärppien vastaavia edellä.
 

Vuori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulu
Tiedotustilaisuus oli Kärppien medialta suhteellisen heikko esitys. Toisaalta, saattoi tulla heille jopa äärimmäisen lyhyellä varoajalla, mutta kuitenkin..
Viime keväästä asti etsitty urheilutoimenjohtajaa. Kesästä asti neuvoteltu eri ihmisten kanssa ja tietoa pantattu nyt syksy. Eihän se nyt vaan ole mitenkään mahdollista, että tähän ei olisi voitu mediavastuussa olevien henkilöiden toimesta valmistautua etukäteen. Lisämausteena vielä, että Myllykoski aloittaa työt vasta kuukauden päästä, eli ei olisi ollut edes mikään kiire pitää tätä tilaisuutta juuri tänään, jos tässä olisi jostain sellaisesta ollut kyse. Kyllä tämän päivän mediatilaisuus vaan jälleen päästi esiin millä tasolla tätäkin asiaa Kärpissä operoidaan..
 

karfan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun kärpät
Myötähäpeä oli vahvasti läsnä tänään töistä kotiin ajellessa kun kiekosta mitään tietämätön työkaveri vieressä kuunteli Kärppien tiedotustilaisuutta kanssani. Toteutukseltaan ihan puhdasta 0-tasoa.

Parempi olis ollu, kun tuo olis toteutettu yksinkertaisena lehdistötiedotteena.
 

Osvaldo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Lisämausteena vielä, että Myllykoski aloittaa työt vasta kuukauden päästä, eli ei olisi ollut edes mikään kiire pitää tätä tilaisuutta juuri tänään, jos tässä olisi jostain sellaisesta ollut kyse.
Tilaisuus toki oli aikamoista puuhastelua, mutta eiköhän tilaisuus haluttu järjestää sen takia että Kärpät pääsisi itse julkistamaan urheilujohtajan. Nythän tilanne oli se että kun tilaisuus alkoi niin todella harva tiesi kuka sielä pöydän ääressä istuu.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Stenkan ennakko näköjään jatkuu. Löytyisiköhän Stenkalla halua ja Kärpistä jotain sopivaa työtä Stenkalle? Äkkiseltään tulee mieleen, että olisiko voinut olla kyselemässä niitä kysymyksiä Myllykoskelta, joita ei nyt kukaan kysynyt kun medialla ei ollut mitään kysyttävää.

Niille, joita kiinnostaa Stenkan ennakko, niin tuolta löytää: Stenkan ennakko: "Odotukset syntyvät saavutuksista!" - Oulun Kärpät
 

OutlawPuppet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Flyers, Ice Tigers
Pitkä aika edellisestä postauksesta palstalle, mutta eilen meni ns. pata jälleen jumiin ja pakko avautua. Kärppien sometiimi on tehnyt paljon asioita paremmin kauden alla kuin esim. vuosi sitten, mutta pelin aikainen toiminta oli jälleen täydellinen pohjanoteeraus. Ennen peliä useita twiittejä (vai mitä äxyjä ne nykyään onkaan), mm. harjoituspaitojen myyntimainos yms., mutta kun peli alkoi, niin ensimmäinen twiitti tuli toisen erän puolen välin tienoilla, video ei-maalista. Pelin aikana ei sitten tullutkaan enempää twiittejä vaan seuraavaksi tuli twiitti voittomaalista, video vaihtopenkin takaa, josta ei nähnyt yhtään mitään itse tilanteesta. Mm. Liigan oma Twitter-tili oli jo painanut eetteriin kaikki kierroksen tulokset tähän mennessä. Ja sitten vihdoin lopputulos hienolla grafiikalla reilu tunti pelin päättymisen jälkeen.

Ei tämä nyt niin vaikeaa pitäisi olla. Kaikilla ei ole mahdollista päästä hallille tai katsoa peliä televisiosta, joten seura voisi palvella näitäkin faneja. Jos pelissä ei tapahdu yhtään mitään, niin vaikka kaksi twiittiä per erä riittäisi, n. 10 minuutin kohdalla tilanne ja sitten erän päätteeksi tilanne. Tämä on vähintä mitä odotan ammattiorganisaatiolta. Toki maalintekijät (molempien joukkueiden osalta) pitäisi twiitata ja lopputulos heti kun peli on päättynyt. Tällä hetkellä teksti-TV:n kautta pelin seuraaminen on helpompaa kuin Kärppien virallisen Twitter-tilin kautta. Puuhastelun tasoa ei voi edes sanoin kuvailla.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: 1971

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Pitkä aika edellisestä postauksesta palstalle, mutta eilen meni ns. pata jälleen jumiin ja pakko avautua. Kärppien sometiimi on tehnyt paljon asioita paremmin kauden alla kuin esim. vuosi sitten, mutta pelin aikainen toiminta oli jälleen täydellinen pohjanoteeraus. Ennen peliä useita twiittejä (vai mitä äxyjä ne nykyään onkaan), mm. harjoituspaitojen myyntimainos yms., mutta kun peli alkoi, niin ensimmäinen twiitti tuli toisen erän puolen välin tienoilla, video ei-maalista. Pelin aikana ei sitten tullutkaan enempää twiittejä vaan seuraavaksi tuli twiitti voittomaalista, video vaihtopenkin takaa, josta ei nähnyt yhtään mitään itse tilanteesta. Mm. Liigan oma Twitter-tili oli jo painanut eetteriin kaikki kierroksen tulokset tähän mennessä. Ja sitten vihdoin lopputulos hienolla grafiikalla reilu tunti pelin päättymisen jälkeen.

Ei tämä nyt niin vaikeaa pitäisi olla. Kaikilla ei ole mahdollista päästä hallille tai katsoa peliä televisiosta, joten seura voisi palvella näitäkin faneja. Jos pelissä ei tapahdu yhtään mitään, niin vaikka kaksi twiittiä per erä riittäisi, n. 10 minuutin kohdalla tilanne ja sitten erän päätteeksi tilanne. Tämä on vähintä mitä odotan ammattiorganisaatiolta. Toki maalintekijät (molempien joukkueiden osalta) pitäisi twiitata ja lopputulos heti kun peli on päättynyt. Tällä hetkellä teksti-TV:n kautta pelin seuraaminen on helpompaa kuin Kärppien virallisen Twitter-tilin kautta. Puuhastelun tasoa ei voi edes sanoin kuvailla.
Kärpäthän mahtavasti kuvaa noita tilanteita peleistä omilla kameroillaan ja kameramiehillään, mutta tosiaan jos siellä ei ketään ole, joka voisi pelin aikana jonkinnäköistä live-seurantaa pitää somessa, niin sitten sinne perkele hankitaan sellainen. Ei kuitenkaan olla mikään Jukurit, jonka pitää jokaista penniä venyttää, vaan Oulun Kärpät, jolla on varaa hukata satoja tonneja vuodessa hutihankintoihin sun muihin, niin kyllä nyt yhden someapulaisen voisi vielä hankkia.

Ja jos ei haluta, niin kipinävuorot pystyyn ja ensimmäisen erän hoitaa Kukko, toisen Virkkunen, ja kolmannen Kontsas. Mahtava mielikuvat tuli kyllä Virkkusesta ja Kontsaksesta postaamassa Kärppien someen jotain pelistä :D

Muuten ei valittamista somesisällöstä, mitä nyt toki tuo tiedotustilaisuus ihan farssi.
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Sanoiko Atte tosiaan, että jatkoaikalaiset tulevat kiusaamaan?
No ei nyt sentään.

"– Totta kai fanit tulivat viime kaudellakin juttusille. Oulu on kiekkokaupunki ja Kärpät puhuttaa aina. Silloin kun menee hyvin, puhe ihmisten kanssa on positiivista. Silloin kun menee huonosti, mietitään niitä hommia, Ohtamaa sanoo."

Lähinnä tuo, että ihmiset tulevat puhumaan myös negatiivisistakin asioista Kärppien ympärillä ihan naamatusten ruokakaupassa. Meitä Jakoajan kärppiä kun on tavattu pitää negailijoina, niin piti vähän hassutella, että ehkä siellä meistä joku on Atelle mennyt negistelemään.
 

VeeJiiJii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat, Sharks, Avalanche
Ika Lehkoselta asiaa Kärpistä Kalju Cornerissa. Kepulle ja Tiivolalle ansaitusti kuraa, mutta Björkqvistin tylyttymisessä on mielenkiintoinen näkökulma. Tykkään Björkqvistin pelaajatyypistä, persoonasta ja asenteesta, mutta näen hänenkin hukkuneen massaan. Onko Kärpät saanut Kapenkin taantumaan ja mehut pois?

– Mä heitän yhden esimerkin: Kasper Björkqvist, millä ihmeellä se pystyy pelaamaan noin huonoa jääkiekkoa? Senttereistä Joonas Kemppainen ja Peter Tiivola esimerkiksi , ei ole sitten Liigassa keskitason yläpuolellakaan – ei lähelläkään. Nämä on sellaisia jätkiä, jotka ovat ammattilaisena pystyneet osoittamaan jo sen, että ne pystyy olemaan huipputasolla erontekijöitä.

– Varsinkin Björkqvist. Kun se kävi Pittsburghissakin kääntymässä, niin se on NHL-tason pelaaja. Tuntuu, ettei se jaksa pelata kymmentäkään minuuttia. Mitä ihmettä siellä on harjoiteltu, jos siellä jäädään liikkeen puolesta noin paljon jälkeen? Jos ne tällä tavalla jatkaa, niin kyllä tekee kympin joukkoon vaikeuksia mahtua.

– Ammattiylpeys, suorittaminen, pelille heittäytyminen, innostava yksittäisen vaihdon tuominen vaihdosta toiseen, niin en mä näe sellaista Oulun Kärpissä.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
– Ammattiylpeys, suorittaminen, pelille heittäytyminen, innostava yksittäisen vaihdon tuominen vaihdosta toiseen, niin en mä näe sellaista Oulun Kärpissä.
Tuossa Lehkonen on asian ytimessä. Katse kohdentuu tietysti päävalmentajaan ja siihen ilmapiirin, jonka hän on luonut tarkoituksella tai ehkäpä Kärppien tapauksessa vahingossa. Onko tilanne korjattavissa? Pian se meille selviää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös