Kärpät mediassa

  • 1 439 180
  • 5 109
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Mitä helvettiä?

Pitäskö noiden printata vahvistamatonta viestiä koko Suomelle vain koska täällä huhutaan?

No tyyli se tuokin.
Hei tsorry, totta tuumaat. Luulin jo että siirto oli jo allekirjoitettu ja siksi luulin että taasko meidän seuramme
tunaroi tiedottamisen kanssa. Ehkäpä he ovat jotain oppineet ja minä myös:)
 

Petrov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät , Carolina Hurricanes
MTV3 Kärpät nyt paineen alla mediassa. Huvittavaa että paisutellaan suurseuraksi, vaikka toiminta on mitä on. Ei täällä myöskään mitään tähtiä ole hankittu. Osa laskevalla käyrällä olevia entisiä tähtiä. Lyötyä on helppo lyodä.
Peli sinänsä oli vain maalin peli.
 

Janatuine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pohjoinen
Resurssit on kyllä suurseuraa, mutta tekeminen ei. Tekisköhän tolle joukkueelle hyvää istua enemmänkin bussissa? Junnut vetää bussilla joka toinen viikonloppu nelos- tai kasitien päästä päähän + hoitavat koulun siinä samalla
 

Leicester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Hiljaisten seiväshyppääjien kerho
Mikä biisi soi tossa Kärppien instan uusimmassa päivityksessä taustalla? En saa kuollakseni päähän ja tuli black out sen suhtee
Lataa Shazam puhelimeen, sillähän se selviää. Biisi on siis Within Temptation - Faster.
 

Untamo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mikä idea ollut korvata Sentencedin versio Routasydämmestä tuolla raiskauksella jota tulee joka tuutista nykyään? Korvat vuotaa verta. Onneksi somekanavat saa äänettömälle.
Joo sammaa mieltä. Tähänki liittyy varmaa jotenki meiän uusi ja ennennäkemätön kehitysjohtaja. Kukkosen jäähdytysseremoniaan tehtiin ja nyt soitetaan paskaa versiota.

Eikö bändiläiset ollu käsittääkseni Kukkosen kavereita. —> selänpesu- ja saunakaverilinja jatkuu tässäkin #suhteet
 
Viimeksi muokattu:

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Mikä idea ollut korvata Sentencedin versio Routasydämmestä tuolla raiskauksella jota tulee joka tuutista nykyään? Korvat vuotaa verta. Onneksi somekanavat saa äänettömälle.

Joo sammaa mieltä. Tähänki liittyy varmaa jotenki meiän uusi ja ennennäkemätön kehitysjohtaja. Kukkosen jäähdytysseremoniaan tehtiin ja nyt soitetaan paskaa versiota.

Eikö bändiläiset ollu käsittääkseni Kukkosen kavereita. —> selänpesu- ja saunakaverilinja jatkuu tässäkin #suhteet
Sitä Sentencedin versiota ei ole missään digitaalisessa jakelukanavassa (pl. Youtubessa jossain taustalla) ja käsittääkseni esim. Instagramin videoihin se musiikki lisätään sellaisen palvelun kautta. Tämä on niitä asioita joista nyt officea ei varsinaisesti voi syyttää, koska itse biisiä ei ole oikein mistään saatavilla.
 

Frank McKee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, T. Arima
Nyt mediatiimi hereillä ja toivottamaan Ilveksen porukkaa Ouluun heiluttelemaan lippuja kun ei Tapparan kotipelissä sitä saa tehdä. Vinkvink.
 

Arthur Morgan

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Oulu, Kärpät, Huuhkajat
Tällä kaudella on kyllä otettu mojova harppaus somen puolella. Hienoa työtä, jatkakaa samaan malliin!
Vielä pientä viilausta tarvitaan, yksi pieni, mutta omassa mielessä ah niin isoksi muodostunut juttu on instagramin tarinat-osio pelin aikana. Menee täysin mykäksi heti kun ei pärjätä, mutta voittopeleissä hehkutetaan ja lisätään uutta juttua koko ajan. Voisi silloinkin laittaa esim. lopputuloksen tai edes jotain.

Mutta eteenpäin on kyllä menty ja kovaa. Onnistuiskohan liigassa tuo mitä AC Oulu harrastaa? Joka pelistä pikkupätkiä tarinoiden puolelle. Ei siihen tarvita kun yksi ihminen puhelimen kanssa.
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Onnistuiskohan liigassa tuo mitä AC Oulu harrastaa? Joka pelistä pikkupätkiä tarinoiden puolelle. Ei siihen tarvita kun yksi ihminen puhelimen kanssa.
Olin näkevinäni ihan pari peliä sitten jollakin ulostuloaukolla somettavan ja kuvia/videoita räpsivän jannun. En muista enää, että näinkö hänen konkreettisesti olevan Kärppien ihmisiä, mutta muistikuvani assosioivat tuon näin olleen. Meneekö nuo sitten Twitterin puolelle tms.?
 

Yeap

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jos tehdään vain YouTubeen niin sen linkkiähän pitäisi jakaa sitten Twitterissä, Instagramissa, Facebookissa. Nyt on vähän sekalainen sillisalaatti. Nyt ei tiedä edelleenkään mitä tehdään ja milloin vai tehdäänkö ollenkaan.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, ManU, Exeter City, TP-47
Paperi Kalevassa kahden aukeaman juttu Kärppien bisneksistä. Otsikkona .

Urheilukentiltä viihteen jättiläiseksi

Virkkunen taustoittaa Kärppien bisneksiä. Pitkä juttu, pari yksityiskohtaa jutusta.
Kärppien osuus Qstock Oy on 73 %, ostettu 2017
Toinen satsaus tapahtumakeskus Tullisali, ostettiin keväällä 2020
Seuralla useita jättinäyttöjä Pohjois-Suomessa
Tuorein liikku Tunturiviihteen osto. Seura mukana viidellä paikkakunnalla Ihku baarien muodossa. Old Mates Pubit Levillä ja Tampereella.
Sponsori sopimusten arvo 6-7 miljoonaa €
Kärpät työllistää tällä hetkellä 250 henkeä.

Oulun Kärpät Oy:stä 77% omistava Kärppä-Säätiö jakoi junioriseuroille tukea 29 800 €/2021
Myös Kärppien juniori- ja naiskiekkoilua pyörittävä Oulun Kärpät 46 ry saa suoraan tukea Oy:ltä

Ottelutapahtumissa Oulun Kärpät 46 ry hallinnoi kolmasosaa hallin kioskipisteistä.
Oulun Kärpät Oy :llä kolmasosa , loput kuuluvat Oulun luistelukerholle.
Ry saa myös vuosittain 100000 € pukukoppikäytävällä sijaitsevasta aitiosta.

Kärpät maksaa kaupungille vuokraa liigaottelun pelaamisesta 2500 € eli 30 ottelusta 75 000 €
Miesten maaottelun pelaamisella vuokratuotto olisi 8410 €
Kärppien harjoituspelin vuokra on 1250 €
Muista hallissa pelattavista otteluista vuokra on 90 tunti. Myös U 20 joukkueella jonka maksaa Kärpät Oy
Jäähallin harjoitushinta 90 € tunnilta. Hinta koskee kaikkia joukkueita.

Tässä lyhyesti referoitu paperi Kalevan juttua.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, ManU, Exeter City, TP-47
Vielä yksi tärkeä huomio Virkkusen tarinoinnissa. Kärppien ajatuksissa siintää myös Ouluun suunniteltu monitoimiareena.
Kärpät haluaa olla mukana uuden areenan ravintolatoiminnassa.
Nämä tämänhetkiset bisnekset antavat Kärpille siihen hommaan muskeleita.
 

Pedon kynnet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
"Kärpät mediassa" Niin, mediahan on monivivahteinen, varsinkin kun nykyjään on monenlaista somekanavaakin olemassa. Mutta, olen joskus aiemminkin ehkä ollut aiheesta, ainakin jossain jatkoajan palstalla, esillä. Eli, Kärppien lehdistötilaisuudet. (Olen avannut jatkoajassa jopa oman otsikkonsa " Liigan lehdistötilaisuudet") Itse, ja uskon, että aika moni muukin seuraa Liigan lehdistötilaisuuksia, ainakin C Morelta tai Liigan sivuilta?

Oli miten oli, kun vertaa monien muiden seurojen valmentajahaastatteluita pelien jälkeen, niin kyllä Oulussa ne tahtoo olla osastoa "tehdään-kun-on pakko"? Kesto n 2-3 minuuttia. Joskus jopa lähemmäs neljä? Ei jatkokysymyksiä juurikaan, vaan että mietteet illan pelistä. Heitetäänpä vastuu valmentajille. Toki hyvä alkukysymys, mutta eipä siinä muuten valmentajia haasteta vastaamaan mihinkään muuhun. Jotenkin se jää sitten sellaseksi kiekkojargooniksi koko haastattelu, useimmiten.

Kun taas seuraa muiden seurojen vastaavia, niin a) useimmilla pääsääntöisesti kesto pidempi kuin Kärppien ,(mikä ei toki laadun tae) b) OSATAAN tehdä myös jatkokysymyksiä jos tarve, ja usein niin tehdään ja c) kysytään onko lehdistöllä kysymyksiä? Toki kaikilla paikkakunnilla ei lie edes lehdistöä paikalla? koska niiden kysymyksiä on niin vähän.

Lähinnä nyt mietin, etteikö , oikeesti, siis aikuisten oikeesti, ole Oulussa sellaista haastattelijaa, joka osaisi esittää kysymyksiä, vaikka sitten useampiakin , illan ottelusta, kuin että heitetään pallo valmentajille, että kerroppa oma näkemys illan pelistä? Jotain laatua peliin, koska kuitenkin myös jälkikommentit kuuluu ja kiinnostaa seuraavaa yleisöä. Ei ehkä ihan kaikkia, mutta kuitenkin aika monia, joten pienellä vaivalla siitäkin saataisiin kiinnostava ja kattava.

Tällähetkellä jää tunne, nimenomaan Oulussa, että tehdään kun on pakko ja että hoidetaan homma alta pois mahdollisimman nopeasti.

Näin olen itse tämän kokenut jo useamman kauden ajan. Saa kommentoida ja tuoda omia näkemyksiä ja olla eriämieltäkin. Kunhan keskusteluun laitoin tälle palstalle....
 

Frank McKee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, T. Arima

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Vielä kun saisi Ahmis & Koomis - Pedon matkassa -sarjaan jatkoa. Loistava aihio oli, liekö kustannukset liian korkeita jatkaa, vai mitä Virkkunen?
 

Kalix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Koo-Vee, LeKi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös